80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler canımmmm randevu aldım yarına bakalım sabah gidicem. Allah rahatlık versin canım benim

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Sabah şükür yine 6da uyandım ve 07:15de kahvaltımı etmeye başladım
Akşamlık yemeğimide ateşe koydum ( kuru fasulyaaaaa )
Bugün biraz temizlik ve ütü yapmaya niyetim var tabi önce eşimi bir işe yollayıp az keyif yapayım

Bu arada dün Karabuğdayı sonunda bulabildim ve sabah kahvaltıda 4 Yk kadar yoğurtlu karabuğdayı yedim şifa niyetine diyerek inşallah faydasınıda görürümde her öğünde 3 - 4 kaşık yemeyi düşünüyorum artık

Canım çok çok geçmiş olsun
Bende arada bir yamuluyorum yataktan kalkamaz hale geliyorum sanırım gece belim açılıyor o yüzden öyle oluyor ama şükür bugün rahat kalktım
Ağrı tuttuğu zamanlarda bir iki saat kendime gelemiyorum ama eskiden atlet giymeyen ben artık hem atletsiz hemde ayağımda pufuduklarım olmadan dolanmıyorum inan o bile baya fayda ediyor
İhmal etme canım en azından atlet giymeyi

Günaydın canım bomba gibisin yine maşallah. Sağol kuzum valla bu üç oldu kitlenip kalıyorum çığlık çığlığa dolaşıp duruyorum evde sık tekrarlamaya başladı ona üzülüyorum

Günaydın canım bomba gibisin yine maşallah. Sağol kuzum valla bu üç oldu kitlenip kalıyorum çığlık çığlığa dolaşıp duruyorum evde sık tekrarlamaya başladı ona üzülüyorum

Kıyamam yaaa aman gözünü seveyim çok dikkat et kronik hale gelmesin sakıın
Doktora gideceksin tabi de yinede kendini mutlaka kolla üşütmemeye çalış umarım ciddi bir şey değildir

Eline Sağlık Canım

Tavsiyelerine uyacağım canım inşallah ama tatil bana hiç iyi gelmedi biraz dağıttım gibi ama buğün itibari ile toparlayacağım inşallah

günaydın ey ahaliiii güzel,fıstık hanımlar....söz verdiğim gibi bugünden itibaren geri geldim menülerimle...inşallah hepiniz iyisinizdir.ben cuma günü bildirim yapamadım zaten bugün tartılabildim.buraya yazmadığım günlede sporumu ihmal etmedim ve yemeklerime de dikkat ettim sayılır.
bildirim yapayım önce
başlangıç :82
geçen hafta:77
bu hafta: 77
giden :0
ama takıyormuyum hayırrrr.çünkü regl yaklaştı .ama ben sporumu düzenli yaptığım için bildiğin inceldim.sıkılaştım trambolin aşkım ayyukaaaa çıktı
resmen üzerinde zıplatıkça kaslarım bana hediye olarak sıkılaşma hediye ediyor.artık spor saatimide kafama takmıyorum.gün içerisinde akşam vaktim varsa yemekten sonra bile olsa sporumu yapmaya çalışıyorum.inşalah böyle gider.

elbette hayatımda herşey güzel gitmiyor malesef.motivasyonumu kaybetmem adına üst üste geliyor herşey.evimi taşımam gerek.ev sahibimin kardeşi evlendiği için evi boşaltmamızı rica etti.gerçi bugün boşaltın demiyor ama ben evimi seviyordum ya doluda masraf yapmıştım.herşey yerli yerindeydi.dün kiralara baktık eşimle Allahımm almış başını gitmiş kiralar.e bizim şimdi borçtu,ödemelerdi bir düzendeydi.şimdi baya zorlanacağız.bakalım Rabbim inşallah uygun,hayırlı bir ev nasip eder.
diğer sorun ise ailemle ilgili erkek kardeşim bildiğiniz bluğ çağında ve süper asi.ailem başka şehirde.anneme babama fazlası ile çektiriyor.ben bu şehirde yaşamak istemiyorum ablamın yanına gidiceğim ya da kaçacağım diye tehdit ediyor zavallıları.annem zaten rahatsızlığından dolayı yeni yeni kendini toparlıyor.kadının ruh halini çökertti eşşek.e benim yanıma gelse tamam kalsın ama ben çalışıyorum eşim çalışıyor.bildiğin onunla ilgilenecek durumum yok.bu istiyorki hep bizimle kalsın.elbette bende isterim ama anneyi babayı üzmesi artık canımızı çok sıkıyor.sürekli canı sıkılıyor beyfendinin ve olduğu yeri sevmiyor.gerçi ailemde geri ankaraya taşınacak.emekli olunca kuşadasına yerleştiler ama memnun değiller.ancak annemin sağlığının tam yerine gelmesine bekliyoruz.ama gelde bunu asi eşşeğe anlat.neyse uzun lafın kısası sürekli bu ara sıkıntılar silsilesi ve beynim düşünmekten çatlıyor.daha bir sürü şey.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
dünkü menümü yazayım
sabah kepekli tost ve nescafe
akşam az tavuk ve pilav
aralarda yeşilçay ve sade kahve 1 adet poğaça
spor 30 dk trambolin egzersizi
su :1,lt..

hayırlı günler kızlarr

cecomm yeni nickin uğurlu olsun,yakışır oynak başımıza,ama ben sana ceco demeye o kadar alışmışımki, ceco erim sanırım hala sana.

meleğim hoşgelin canım,listeyi yapmışın eline sağlık.işallah bundan sonra menü vericam bende canım

ayyüzlüm hoşgeldin,özledik doğrusu seni,misafir gittiğine göre bizi sensiz bıakmazsın artık..

Swetcim bir yaramazlık yok çok şükür.ama bir süre ara vermek istiyorum.iki ileri bir geri sıkıldım artık.nerdeyse her gün tartılıyorum.aşırı stres yapıyorum.karataya devam ama bir müddet tartılmamaya karar verdim.bakalım nolcak.ben yine buralardayım.sizden kopmak asla istemem.

selam kızlar ben geldimmmm

doktoara gittim sinir sıkışması seninki dedi fıtık başlangıcıymış yani şimdi çıkıyo yerinden ağrı yapıyo dedi ama zorlarsan ani hareket yaparsan sıkışır bi daha çıkmaz dikkatli ol dedi.. belimden iğne yaptı yine... bunun 4. olduğunu ilk hamilelikte olduğunu falan konuştuk
veeeee adam bana dediki kaç kilo aldında sen böyle oldu

bi kaç gün sonra başlıyacağım bir kaç hareket verdi bunların dışında bir şey yapma kesinlikle sadece yürüyebilirsin dedi... ama ben o fırsatı nerde bulcam yaaaaa offf... neyseee olacakyani artık doktor tarafından da tescilli şişmanımmm

amaaaa bitecekkk bu sefer iş yerinde bir arkadaşlada karar verdik o geçen sene 19 kilo verdi ve 10 kilo daha vermek istiyor sözleştik ama daha detayları konuşmadık ay sonuna kadar 3 kilo kesin verme kararı aldık ve ondan sonra 15 günlük hedefler belirliycez gerçi ben oruçta tutmak istiyorum ama bakalım

Tünaydın güzel topic sakinlerii

Maşallah adaşım erkencisinn.Karabuğdayı sevdinmi tadını ben yutamamıştımŞifa olsun tatlım

Tavsiyelerine uyacağım canım inşallah ama tatil bana hiç iyi gelmedi biraz dağıttım gibi ama buğün itibari ile toparlayacağım inşallah

Hadi artık toparlanalım kuzummm yaza ne kaldı

Hoşgeldin canım tam kış günü taşınmak zor ama kontratınız yok muydu istediği zaman çıkaramaz ki.Gerçi çıkın diye söylemesi bile insanı evden soğutur inşallah gönlüne göre bir ev bulabilirsin cnmKardeşiin konusunu ise çok iyi düşün bence sorumluluk alman kolay değil enişte durumu nasıl karşılar o da var .Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım en azından sabit kalman da güzel kas yapman ne güzel keşke kas yapabilsek de yediklerimizi daha hızlı yakabilsek

Çok sevindim meleğim

Haklısın canım ama her gün tartılman en büyük hatan zaten Haftada sadece bir gün tartılman en doğrusu peki bir süre ara ver bakalım ama burdan kopmak yok

Başlangıçmış neyseki mavişim aman kuzum ne yap et yürüyüş için fırsat yarat .Arkadaşında destek olur sana ayda 3 kilo süper olur oruç tutarsan da bir gün tut bir gün tutma bitanemm kısa günlerde iyi olur

canııımmm benim herkese yetmeye çalışan kaptanım... inşallah bakalım görelim artık bi şekilde kurtulmak gerek bu kilolardan canımm

İnşallah canım ya

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Eve gelir gelmez kendimi mutfağa attım
Sabahtan kuru fasülyemi haşlamıştım zaten onu iki dakikada soğanladım ve kendimi buraya attım
Hesapta ütü yapacaktım yalan oldu artık akşam yemeğinden sonra olmadı az yaparım kalanıda yarın yaparım nasılsa ( kocam iş başında görsün hesabı )

Henüz spor yapamadım ama kesinlikle yatana kadar o spor yapılacak hem yatacağıma yakın yaparsam metabolizma sabaha kadarda çalışmaya devam eder

Hadi bakalım canım bundan sonrada çok daha güzel gidecek kilolar inşallah
Ev için haklısın maalesef ev fiyatları aldı başını gitti kiralarda öyle
Eskiden bizim oturduğumuz semtte 120 000e rahat koca evler varken şu anda en basit 1 + 1ler bile 250 000 lira kiralarda eskiden 400 - 500 ken şu anda 2 + 1 800 lira falanmış kulaklarıma inanamamıştım ilk duyduğumda hatta bize resmen bir arkadaşımız kiracımızın 3 + 1de 430 lira ödediğini duyunca enayimisiniz demişti hatta ilk taşındığında o fiyattı ve 3 sene zam yapmadık yazık adamcağız nasıl ev geçindirecek diye diye geçen sende lütfetti 30 lira kendi zam yapalım diyince ancak kabul etti bu senede eşim demiş bu sefer KVnin dediği olacak diye ( annemin kiracısı zaten ) ve 50 lira zam yaptı
Hala pisadaki evlere göre çok az ama yazık kız adamın 3 evladı var nasıl kıyıpta aaa değeri bukadarmış diyipte ya değerini ver ya çık demem asla Allah razı olsun demesi bile benim için çok önemli
İnşallah sende çooook güzel ve kesene uygun bir ev bulursun en kısa zamanda

Ergen içinde yapacak şey yok canım hep diyorum Ergen gerisi bunlar diye Okuyordur diye tahmin ediyorum
Ya yine siz bilirsiniz ama şu 15 tatilde yanınıza alsanız da o düşündüğü hayatı bulamayacağını görse ( ona göre şimdi herşey lay lay lom olacak ama gerçekte yanına taşınırsa ve sizin çalıştığınız zaman aslında daha fazla sıkılacağını düşünüyorum ve o şekilde de olsa vazgeçebilir diye düşünüyorum )
Eşimin hala oğluda geçen sene üniversite yurdunda kalmak istemiyorum ayrı ev diye yırttı kendini Annesi kıyameti kopardı olmaz işte yapamazsın zorlanırsın desede çocuk bir kere taktı en son hatta annesine yurt parasını öde gidip kalmayacağım diye resmen ilan etti ve sonunda Annesi izin verdi
Geçenlerde benle konuşurken itiraf etti köpek gibi pişman Yurtta meğer ne kadar rahatmışım ben yaaa dedi şimdi tabi bulaşık, çamaşır, alışveriş ve yemek derdi ağır geldi hatta yine Annesine itiraf etmiyor hani ben demiştim demesinler diye ama bu seneyi atlatıktan sonra üniversiteyi 2 yıl daha uzatmayı düşünüyormuş ve sınava girdiğinde kesinlikle İstanbulu yazacakmış hatta Anneside gerekirse burs kazanırsa Özel Üniversiteye gönderirim yeterki dibimde olsun diyor o koca sıpada tabi çaktırmadan havalarda uçuyor
Hani belki sizinkide tecrübe edince vazgeçer

Allah yardımcınız olsun cidden ergenle uğraşmak çok zor ( bende de var malum bir ergen gerisi )

cecomm yeni nickin uğurlu olsun,yakışır oynak başımıza,ama ben sana ceco demeye o kadar alışmışımki, ceco erim sanırım hala sana.

Sağ olasın canım benim
Arada ceco geçmesi önemli değil zaten sonuçta nik dikkat çeker diye değiştim sonuçta kimse dur şu oynakbaşının hayatını baştan sonra okuyayım demez desede eminim bir kaç saat sonunda pes eder okadar yazı okunmaz diye

Çok geçmiş olsun canım
Aman kendine çok çok dikkat et ki daha beter olmasın
Doktorun dediklerine harfiyen uy ki sonradan başın dahada ağırmasın

Maşallah adaşım erkencisinn.Karabuğdayı sevdinmi tadını ben yutamamıştımŞifa olsun tatlım

Valla benimde pek hoşuma gittiği söylenemez ama yenilmeyecek gibi değil
Şifa niyetine diyip yemeğim bittiği an 3 - 4 kaşık yoğurtlu yiyorum umarım o şekilde de faydasını görürüm

Selam arkadaşlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Geçmişin hepsini okudum cecom gelmiş ortalık hareketlenmiş. Bugün sabah oğluşu okula götürmek için çıktık 8 gibi. Ama 9:15 de dolmuşa binebildik. Soğuktan dondu kuzum.sonra okula bıraktım kuzumu. 35 dakka kadar yürüdüm iş kur da işim vardı onları hallettim. Annemlerde kahvaltı ettik, biraz oturduk.kar yağışı fazla olacakmış o yüzden kuzu annemde kalsın ama beni görmesin diye 2,35 gibi annemden çıktım. Yaklaşık 1 saat 10 dakika yürüdüm. Sonra canım nasıl bir bakla çekti anlatamam sanarsınız ki aşeriyorum. Yürürken saptım bi pazara ama bakla yok. Sonra bindim dolmuşa, bakla gözlerimin önünde uçuşuyor ama bulabileceğim market evime 20 dakka uzakta.çok yürümüşüm yorulmuşum ama olsuçn girmiş aklıma çıkar mı. Gittim markete bi kg bakla aldım 20 dakka daha yürüdüm sonra cimina hemen pişirdim yemeğimi.anammmmm bir yemek bu kadar mı harika olur sanarsın ki dünyanın son harikası..şimdide çay keyfi yapıyorum. Menümü de yazayım. Sabah iki dilim ekmek büyüklüğünde bazlamayla (belkim biraz fazladır)sucuklu yumurta. Peynir çay .ara mandalina. Akşam da bir tabak yoğurtlu bakla bi iki çatal Menemen (kociş bakla yemiyor da). Yemekten sonra da biraz kuru yemiş. Gün içinde 2 saatten fazla yürüyüş bol su bir kupa yeşil çay....

Aleyküm selam canım hoşgeldin
Ohhhh ne güzel hem bol bol yürümüşsün hemde gayet sağlıklı bir yemek yemişsin akşamlık Baklayı pek sevemedim ama insanın canı birşey çekince cidden çok daha lezzet alıyor insan

Ya sorma şenlendirmeye çalışıyorumda kaçaklar çok onlarda yuvaya dönse tam süper olucak
Umarım herkes ufak ufak toparlanmaya başlarda daha bir şevkle asılırız beslenmemize
Bende birazdan sporumu yapacağım inşallah ( biraz daha geçsinde iyice tok karnına yapmıyayım )
Gecede eşime titreşimli bir masaj aleti almıştık onu yaptırayım yatmadan evvel hem biraz daha çabuk sıkılaşır etim diye umuyorum Yaza şurada ne kaldı ( 5 ay diyelim ) o arada bir 20 kg daha versem valla süper olur ama tabi emek vermeden de birşey olmuyor o yüzden spor şart ( ki sen bakla uğruna fazlasını yapmışsın bugün ne güzel )

Neyse kızlar bana müsaade

Çok kaldım bugün yine pc başında yakında adam yine isyanları oynar

yatmadan az onlada ilgileniyormuş gibi yapayımda kıskanmasın
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Allaha emanet olun kocaman öpüyorum

İyi geceler herkese..herkes yatmis ben yine anca gelebildim..
Menümü yazayım yatayım ben de..geçmiş okuyamadım yine..

Sabah..iki dilim tam buğday ekmeği arasında peynir ve bir tatlı kaşığı rondodan geçirilmiş fındık..
öğlen yine aynı..
ara bir türk kahvesi..bir neskafe..bir mandalin..bir küçük muz(bütün yediğim ara öğünleri komple yazdım)..
akşam..bir kase mercimek çorbası..6 kaşık bulgurlu ıspanak yemeği..yoğurt...
yatmadan kiraz sapı çayı..

İyi geceler öpüyorum

iyi geceler arkadaslar gece gece nerden hortladı bu kız diyeceksiniz bayadır gelmeye cesaret edemiyordum baslayıp baslayıp bırakmaktan bıktım bu diyeti son umut yine size geldim yine bi ara günlük actım onundan hakkından gelemedim yardımlarınıza ihtiyacım var 90 küsür oldum neyse tlf sarjı bitmek üzere sabah ugrarım hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…