- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
Kışın çıkarma mavişim ben de hiç atlet giymem ama yün korsemle bütün olduk nerdeyse
Sol ayağına vurduysa ağrı ne olur ihmal etme bir doktora git canımm.Bilmezmiyim sadece eğilme ile bile benim bel giderdi artık direk eğilmeyi unuttum zaten dizlerimle çöküyorum çareyi onda buldumne çektim bu belden
Ben kaçıyorum tatlım yarın görüşürüz nasipse iyi geceler
İyi geceler canımmmm randevu aldım yarına bakalım sabah gidicem. Allah rahatlık versin canım benim
Aynen ccanım ama ben iyilesince hemen çıkarıyor m korseyi atlet hic giymiyorm. Amabu bildiğin ani harekette kaliyo suan yuruyemiyorm bile topallamadan oturdummu kalkamiyorum kalktimmi oturamiyorm. Yatmayi hic sorma ağlaya ağlaya yattım sogukla alakali degil gibi geliyor ama olabilir belkide
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Sabah şükür yine 6da uyandım ve 07:15de kahvaltımı etmeye başladım
Akşamlık yemeğimide ateşe koydum ( kuru fasulyaaaaa)
Bugün biraz temizlik ve ütü yapmaya niyetim vartabi önce eşimi bir işe yollayıp az keyif yapayım
Bu arada dün Karabuğdayı sonunda bulabildim ve sabah kahvaltıda 4 Yk kadar yoğurtlu karabuğdayı yedimşifa niyetine diyerek inşallah faydasınıda görürümde her öğünde 3 - 4 kaşık yemeyi düşünüyorum artık
Canım çok çok geçmiş olsun
Bende arada bir yamuluyorum yataktan kalkamaz hale geliyorumsanırım gece belim açılıyor o yüzden öyle oluyor ama şükür bugün rahat kalktım
Ağrı tuttuğu zamanlarda bir iki saat kendime gelemiyorum ama eskiden atlet giymeyen ben artık hem atletsiz hemde ayağımda pufuduklarım olmadan dolanmıyoruminan o bile baya fayda ediyor
İhmal etme canım en azından atlet giymeyi
Günaydın canım bomba gibisin yine maşallah. Sağol kuzum valla bu üç oldu kitlenip kalıyorum çığlık çığlığa dolaşıp duruyorum evde sık tekrarlamaya başladı ona üzülüyorum
Eline Sağlık CanımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam sabah geç uyandım ( gece eşim sağ olsun tam yatacakken ya az dur süper bir korku filmi var diye benide uyutmadı tabi haliyle geç yatınca geç kalktıkadam haftasonu düzenimi bozmada bire bir )
Kahvaltıda geç oldu haliyle sonrada kendimizi sokağa attık
Annemleride yanımıza alıp Alışverişe gittik büyük cadıya çeket ve bot bakmak için
Şükür botunu beğendi ( ben pek beğenmesemde) aldık ama istediği çeketin bedeni yoktu onuda artık geçen gün baktığımız mağazaya tekrar gidip alacağız
Küçük kuzununda kışlık montu ufak geliyordu hatta yıkıyacağım diye üzerine bir fermuarlı ve şişme yeleğini giydirmiştim şansımıza bir mağazada çok güzel 49 liraya bir kışlık çeket bulduknormalde hep 80 falandı daha evvel baktıklarımız bunlar 3 tane kaldı diye indirime girmiş ve biri oldu şükür tabi Annem aman üşüyecek diye aklı gidiyormuş hemen etiketi kopardığı gibi kıza giydirdi bana söylenerek hasta ediceksin kızı niye dün yıkayıpta petek üzerinde kurutmadın kızın çeketini diye
Babacığımada zorla bir cift ayakkabı aldırdık ( adamcağız bize geldimi yağdırır kendine oldumu elli kere düşünür acaba daha uygununu bulabilirmiyim diye) tabi sonradan çok mutlu oldu iyiki aldırdınız bana zorla dedi
Akşamlıkta maç var diye eşim davet etmişti bari yemeğide birlikte yiyelim dedik ve uzun zamandır kuzu balık istiyor diye balık alıp bir güzel bol salatayla sağlıklı bir öğün yaptık eve gelir gelmez
Çay faslı falan derken 9 gibi kalktılar ama tabi büyük cimcimenin laptopla işi olunca ancak gelebildim bir mesajlıkta olsabugün erken yatacağım düzenime geri dönmek için
Canımmmm çok çok özür inan ben bildirim yaptım sanıyordum
Bu arada ellerine ve emeğine sağlık canım
Listemiz baya kısaldı bu hafta ama olan kızlarıda canı gönülden tebrik ediyorum
İnşallah bir sonraki hafta kaçaklarda dönmüş olurda listemiz yine canlanır
süpersin canım inşallah bir sonraki hafta seni birinci olarakta görürüz
Hepimiz güzel güzel kilolar verelim o bile yeter bize
Heee hep senin yüzündenihmal ettin bizi Valla özlettin kendini be güzelim bak Gülayda yarından itibaren aramıza döner inşallahda hepimiz şöyle eski sinerjiyi yakalayıp daha güzel kilolar veririz
Aaaa bir ay misafirlikmi olurmuşgitsin artık evine yaaaa
Hem bedenen hem ruhen yormuştur o şimdi seniaramıza dönde bizde motive olalım sende
Tavsiyelerine uyacağım canım inşallah ama tatil bana hiç iyi gelmedi biraz dağıttım gibi ama buğün itibari ile toparlayacağım inşallahSlm fıstıklarrrr tatil demek benim için misafir demek allah eksik etmesin dolayısı ile gelemedim kusurabakmayın lütfen
Şifacım suyunu biraz dah artırabilirsen süper olur içmen gereken su miktarını kilonu 0,033 ile çarparak bulabilirsin kuzum biliyorum kışın su içmek zorlaşıyor ama içmemiz lazım bitanem
Şekersiz kahve hem tok tutar hem de en iyi antioksidandır tatlım
etin yanında yoğurt yerine salata tercih etmelisin kuzum
Hoşgeldin yeniden canımcımm yeni işin hayırlı olsun haydi bakalım bu kez hedefe ulaşmadan kaybolmak yok
Tebrik ediyorum harika vermişsin hem de yılbaşına rağmen cnmm
İzin yok mavişimmm moral bozmak da yok eninde sonunda bu kilolar gidecekSabahları limonlu maydanoz tüketebilirsin ödem için ya da biraz beyaz lahana biraz mor lahana 10 dk haşla limon sık ister suyunu iç ister taneleriyle birlikte tüket cnmm
ooooo kaçaklarımız dönmeye başlamış hoşgeldin bitanemmne demek yüzüm yok
Burası senin yuvan her zaman kapımız açık
Ah rapucum ahh hatalarını ne güzel biliyorsunn ama neyseki bu hafta vermişsin kuzum üstelik yılbaşına rağmenolacak inanıyorum sana
Bitanem hepimiz öyleyiz çoğu zaman okuyorum ben de bu ara zamanım kalmıyor malesef
katılabildiğin kadar tatlım başımızın üstünde yerin var
Harika vermişsin canımmm tebrik ederimm
Meleğim geldim geldimmAma sen hiç bildirim yapmaz oldun bak yaza kjaldı 4 ay en güzeel fırsat
hadi sen de menülerini paylaşmaya başla kuzumm bildirimler öksüz kalıyor biriniz eksik olunca
Bayıldım adaşım cuk oturmuş güle güle kullan yeni nikini
Tebrikler Mervem harika vermişsin yine canımmm
Hoşgeldin canımm dene bakalım bitanemm faydasını mutlaka görürsün makres de diyetisyenle harika zayıfladı neden sen vermeyesin
Hakettin bence deTebrikler canımm
Rica ederim kuzum
Aynen tatlım hadi herkes toplansın yine eskisi gibi upuzun bir listemiz olsun
Az olsun öz olsun RapucummGeçmiş olsun tatlım bol bol karabiberli içecekler iç canım
Swetcim bir yaramazlık yok çok şükür.ama bir süre ara vermek istiyorum.iki ileri bir geri sıkıldım artık.nerdeyse her gün tartılıyorum.aşırı stres yapıyorum.karataya devam ama bir müddet tartılmamaya karar verdim.bakalım nolcak.ben yine buralardayım.sizden kopmak asla istemem.
Rica ederim tatlımElbette toparlayacağız mavişimmm
Prensesler güle güle giysin yeni cicilerini cecomm
Sağlık olsun cecom bu hafta kıyasıya rekabet başlasın o zaman listemizde
Eddorascım umarım her şey yolundadırEsin zaten uğramaz oldu aşk olsun size kızlar hiç mi özlemediniz
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Sabah şükür yine 6da uyandım ve 07:15de kahvaltımı etmeye başladım
Akşamlık yemeğimide ateşe koydum ( kuru fasulyaaaaa)
Bugün biraz temizlik ve ütü yapmaya niyetim vartabi önce eşimi bir işe yollayıp az keyif yapayım
Bu arada dün Karabuğdayı sonunda bulabildim ve sabah kahvaltıda 4 Yk kadar yoğurtlu karabuğdayı yedimşifa niyetine diyerek inşallah faydasınıda görürümde her öğünde 3 - 4 kaşık yemeyi düşünüyorum artık
Canım çok çok geçmiş olsun
Bende arada bir yamuluyorum yataktan kalkamaz hale geliyorumsanırım gece belim açılıyor o yüzden öyle oluyor ama şükür bugün rahat kalktım
Ağrı tuttuğu zamanlarda bir iki saat kendime gelemiyorum ama eskiden atlet giymeyen ben artık hem atletsiz hemde ayağımda pufuduklarım olmadan dolanmıyoruminan o bile baya fayda ediyor
İhmal etme canım en azından atlet giymeyi
Tavsiyelerine uyacağım canım inşallah ama tatil bana hiç iyi gelmedi biraz dağıttım gibi ama buğün itibari ile toparlayacağım inşallah
günaydın ey ahaliiii güzel,fıstık hanımlar....söz verdiğim gibi bugünden itibaren geri geldim menülerimle...inşallah hepiniz iyisinizdir.ben cuma günü bildirim yapamadım zaten bugün tartılabildim.buraya yazmadığım günlede sporumu ihmal etmedim ve yemeklerime de dikkat ettim sayılır.
bildirim yapayım önce
başlangıç :82
geçen hafta:77
bu hafta: 77
giden :0
ama takıyormuyum hayırrrr.çünkü regl yaklaştı .ama ben sporumu düzenli yaptığım için bildiğin inceldim.sıkılaştım trambolin aşkım ayyukaaaa çıktı
resmen üzerinde zıplatıkça kaslarım bana hediye olarak sıkılaşma hediye ediyor.artık spor saatimide kafama takmıyorum.gün içerisinde akşam vaktim varsa yemekten sonra bile olsa sporumu yapmaya çalışıyorum.inşalah böyle gider.
elbette hayatımda herşey güzel gitmiyor malesef.motivasyonumu kaybetmem adına üst üste geliyor herşey.evimi taşımam gerek.ev sahibimin kardeşi evlendiği için evi boşaltmamızı rica etti.gerçi bugün boşaltın demiyor ama ben evimi seviyordum ya doluda masraf yapmıştım.herşey yerli yerindeydi.dün kiralara baktık eşimle Allahımm almış başını gitmiş kiralar.e bizim şimdi borçtu,ödemelerdi bir düzendeydi.şimdi baya zorlanacağız.bakalım Rabbim inşallah uygun,hayırlı bir ev nasip eder.
diğer sorun ise ailemle ilgili erkek kardeşim bildiğiniz bluğ çağında ve süper asi.ailem başka şehirde.anneme babama fazlası ile çektiriyor.ben bu şehirde yaşamak istemiyorum ablamın yanına gidiceğim ya da kaçacağım diye tehdit ediyor zavallıları.annem zaten rahatsızlığından dolayı yeni yeni kendini toparlıyor.kadının ruh halini çökertti eşşek.e benim yanıma gelse tamam kalsın ama ben çalışıyorum eşim çalışıyor.bildiğin onunla ilgilenecek durumum yok.bu istiyorki hep bizimle kalsın.elbette bende isterim ama anneyi babayı üzmesi artık canımızı çok sıkıyor.sürekli canı sıkılıyor beyfendinin ve olduğu yeri sevmiyor.gerçi ailemde geri ankaraya taşınacak.emekli olunca kuşadasına yerleştiler ama memnun değiller.ancak annemin sağlığının tam yerine gelmesine bekliyoruz.ama gelde bunu asi eşşeğe anlat.neyse uzun lafın kısası sürekli bu ara sıkıntılar silsilesi ve beynim düşünmekten çatlıyor.daha bir sürü şey.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
dünkü menümü yazayım
sabah kepekli tost ve nescafe
akşam az tavuk ve pilav
aralarda yeşilçay ve sade kahve 1 adet poğaça
spor 30 dk trambolin egzersizi
su :1,lt..
hayırlı günler kızlarr
cecomm yeni nickin uğurlu olsun,yakışır oynak başımıza,ama ben sana ceco demeye o kadar alışmışımki, ceco erim sanırım hala sana.
meleğim hoşgelin canım,listeyi yapmışın eline sağlık.işallah bundan sonra menü vericam bende canım
ayyüzlüm hoşgeldin,özledik doğrusu seni,misafir gittiğine göre bizi sensiz bıakmazsın artık..
Swetcim bir yaramazlık yok çok şükür.ama bir süre ara vermek istiyorum.iki ileri bir geri sıkıldım artık.nerdeyse her gün tartılıyorum.aşırı stres yapıyorum.karataya devam ama bir müddet tartılmamaya karar verdim.bakalım nolcak.ben yine buralardayım.sizden kopmak asla istemem.
selam kızlar ben geldimmmm
doktoara gittim sinir sıkışması seninki dedi fıtık başlangıcıymış yani şimdi çıkıyo yerinden ağrı yapıyo dedi ama zorlarsan ani hareket yaparsan sıkışır bi daha çıkmaz dikkatli ol dedi.. belimden iğne yaptı yine... bunun 4. olduğunu ilk hamilelikte olduğunu falan konuştuk
veeeee adam bana dediki kaç kilo aldında sen böyle oldu
bi kaç gün sonra başlıyacağım bir kaç hareket verdi bunların dışında bir şey yapma kesinlikle sadece yürüyebilirsin dedi... ama ben o fırsatı nerde bulcam yaaaaa offf... neyseee olacakyani artık doktor tarafından da tescilli şişmanımmm
amaaaa bitecekkk bu sefer iş yerinde bir arkadaşlada karar verdik o geçen sene 19 kilo verdi ve 10 kilo daha vermek istiyor sözleştik ama daha detayları konuşmadık ay sonuna kadar 3 kilo kesin verme kararı aldık ve ondan sonra 15 günlük hedefler belirliycez gerçi ben oruçta tutmak istiyorum ama bakalım
Tünaydın güzel topic sakinlerii
Maşallah adaşım erkencisinn.Karabuğdayı sevdinmi tadını ben yutamamıştım Şifa olsun tatlım
Hadi artık toparlanalım kuzummm yaza ne kaldı
Hoşgeldin canım tam kış günü taşınmak zor ama kontratınız yok muydu istediği zaman çıkaramaz ki.Gerçi çıkın diye söylemesi bile insanı evden soğutur inşallah gönlüne göre bir ev bulabilirsin cnmKardeşiin konusunu ise çok iyi düşün bence sorumluluk alman kolay değil enişte durumu nasıl karşılar o da var .Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım en azından sabit kalman da güzel kas yapman ne güzel keşke kas yapabilsek de yediklerimizi daha hızlı yakabilsek
Çok sevindim meleğim
Haklısın canım ama her gün tartılman en büyük hatan zatenHaftada sadece bir gün tartılman en doğrusu peki bir süre ara ver bakalım ama burdan kopmak yok
Başlangıçmış neyseki mavişim aman kuzum ne yap et yürüyüş için fırsat yarat .Arkadaşında destek olur sana ayda 3 kilo süper olur oruç tutarsan da bir gün tut bir gün tutma bitanemm kısa günlerde iyi olur
İnşallah canım yaTünaydın güzel topic sakinlerii
Maşallah adaşım erkencisinn.Karabuğdayı sevdinmi tadını ben yutamamıştım Şifa olsun tatlım
Hadi artık toparlanalım kuzummm yaza ne kaldı
Hoşgeldin canım tam kış günü taşınmak zor ama kontratınız yok muydu istediği zaman çıkaramaz ki.Gerçi çıkın diye söylemesi bile insanı evden soğutur inşallah gönlüne göre bir ev bulabilirsin cnmKardeşiin konusunu ise çok iyi düşün bence sorumluluk alman kolay değil enişte durumu nasıl karşılar o da var .Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım en azından sabit kalman da güzel kas yapman ne güzel keşke kas yapabilsek de yediklerimizi daha hızlı yakabilsek
Çok sevindim meleğim
Haklısın canım ama her gün tartılman en büyük hatan zatenHaftada sadece bir gün tartılman en doğrusu peki bir süre ara ver bakalım ama burdan kopmak yok
Başlangıçmış neyseki mavişim aman kuzum ne yap et yürüyüş için fırsat yarat .Arkadaşında destek olur sana ayda 3 kilo süper olur oruç tutarsan da bir gün tut bir gün tutma bitanemm kısa günlerde iyi olur
günaydın ey ahaliiii güzel,fıstık hanımlar....söz verdiğim gibi bugünden itibaren geri geldim menülerimle...inşallah hepiniz iyisinizdir.ben cuma günü bildirim yapamadım zaten bugün tartılabildim.buraya yazmadığım günlede sporumu ihmal etmedim ve yemeklerime de dikkat ettim sayılır.
bildirim yapayım önce
başlangıç :82
geçen hafta:77
bu hafta: 77
giden :0
ama takıyormuyum hayırrrr.çünkü regl yaklaştı .ama ben sporumu düzenli yaptığım için bildiğin inceldim.sıkılaştım trambolin aşkım ayyukaaaa çıktı
resmen üzerinde zıplatıkça kaslarım bana hediye olarak sıkılaşma hediye ediyor.artık spor saatimide kafama takmıyorum.gün içerisinde akşam vaktim varsa yemekten sonra bile olsa sporumu yapmaya çalışıyorum.inşalah böyle gider.
elbette hayatımda herşey güzel gitmiyor malesef.motivasyonumu kaybetmem adına üst üste geliyor herşey.evimi taşımam gerek.ev sahibimin kardeşi evlendiği için evi boşaltmamızı rica etti.gerçi bugün boşaltın demiyor ama ben evimi seviyordum ya doluda masraf yapmıştım.herşey yerli yerindeydi.dün kiralara baktık eşimle Allahımm almış başını gitmiş kiralar.e bizim şimdi borçtu,ödemelerdi bir düzendeydi.şimdi baya zorlanacağız.bakalım Rabbim inşallah uygun,hayırlı bir ev nasip eder.
diğer sorun ise ailemle ilgili erkek kardeşim bildiğiniz bluğ çağında ve süper asi.ailem başka şehirde.anneme babama fazlası ile çektiriyor.ben bu şehirde yaşamak istemiyorum ablamın yanına gidiceğim ya da kaçacağım diye tehdit ediyor zavallıları.annem zaten rahatsızlığından dolayı yeni yeni kendini toparlıyor.kadının ruh halini çökertti eşşek.e benim yanıma gelse tamam kalsın ama ben çalışıyorum eşim çalışıyor.bildiğin onunla ilgilenecek durumum yok.bu istiyorki hep bizimle kalsın.elbette bende isterim ama anneyi babayı üzmesi artık canımızı çok sıkıyor.sürekli canı sıkılıyor beyfendinin ve olduğu yeri sevmiyor.gerçi ailemde geri ankaraya taşınacak.emekli olunca kuşadasına yerleştiler ama memnun değiller.ancak annemin sağlığının tam yerine gelmesine bekliyoruz.ama gelde bunu asi eşşeğe anlat.neyse uzun lafın kısası sürekli bu ara sıkıntılar silsilesi ve beynim düşünmekten çatlıyor.daha bir sürü şey.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
dünkü menümü yazayım
sabah kepekli tost ve nescafe
akşam az tavuk ve pilav
aralarda yeşilçay ve sade kahve 1 adet poğaça
spor 30 dk trambolin egzersizi
su :1,lt..
cecomm yeni nickin uğurlu olsun,yakışır oynak başımıza,ama ben sana ceco demeye o kadar alışmışımki, ceco erim sanırım hala sana.
selam kızlar ben geldimmmm
doktoara gittim sinir sıkışması seninki dedi fıtık başlangıcıymış yani şimdi çıkıyo yerinden ağrı yapıyo dedi ama zorlarsan ani hareket yaparsan sıkışır bi daha çıkmaz dikkatli ol dedi.. belimden iğne yaptı yine... bunun 4. olduğunu ilk hamilelikte olduğunu falan konuştuk
veeeee adam bana dediki kaç kilo aldında sen böyle oldu
bi kaç gün sonra başlıyacağım bir kaç hareket verdi bunların dışında bir şey yapma kesinlikle sadece yürüyebilirsin dedi... ama ben o fırsatı nerde bulcam yaaaaa offf... neyseee olacakyani artık doktor tarafından da tescilli şişmanımmm
amaaaa bitecekkk bu sefer iş yerinde bir arkadaşlada karar verdik o geçen sene 19 kilo verdi ve 10 kilo daha vermek istiyor sözleştik ama daha detayları konuşmadık ay sonuna kadar 3 kilo kesin verme kararı aldık ve ondan sonra 15 günlük hedefler belirliycez gerçi ben oruçta tutmak istiyorum ama bakalım
Selam arkadaşlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Geçmişin hepsini okudum cecom gelmiş ortalık hareketlenmiş. Bugün sabah oğluşu okula götürmek için çıktık 8 gibi. Ama 9:15 de dolmuşa binebildik. Soğuktan dondu kuzum.sonra okula bıraktım kuzumu. 35 dakka kadar yürüdüm iş kur da işim vardı onları hallettim. Annemlerde kahvaltı ettik, biraz oturduk.kar yağışı fazla olacakmış o yüzden kuzu annemde kalsın ama beni görmesin diye 2,35 gibi annemden çıktım. Yaklaşık 1 saat 10 dakika yürüdüm. Sonra canım nasıl bir bakla çekti anlatamam sanarsınız ki aşeriyorum . Yürürken saptım bi pazara ama bakla yok. Sonra bindim dolmuşa, bakla gözlerimin önünde uçuşuyor ama bulabileceğim market evime 20 dakka uzakta.çok yürümüşüm yorulmuşum ama olsuçn girmiş aklıma çıkar mı. Gittim markete bi kg bakla aldım 20 dakka daha yürüdüm sonra cimina hemen pişirdim yemeğimi.anammmmm bir yemek bu kadar mı harika olur sanarsın ki dünyanın son harikası ..şimdide çay keyfi yapıyorum. Menümü de yazayım. Sabah iki dilim ekmek büyüklüğünde bazlamayla (belkim biraz fazladır)sucuklu yumurta. Peynir çay .ara mandalina. Akşam da bir tabak yoğurtlu bakla bi iki çatal Menemen (kociş bakla yemiyor da). Yemekten sonra da biraz kuru yemiş. Gün içinde 2 saatten fazla yürüyüş bol su bir kupa yeşil çay....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?