- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
İyi geceler herkese..herkes yatmis ben yine anca gelebildim..
Menümü yazayım yatayım ben de..geçmiş okuyamadım yine..
Sabah..iki dilim tam buğday ekmeği arasında peynir ve bir tatlı kaşığı rondodan geçirilmiş fındık..
öğlen yine aynı..
ara bir türk kahvesi..bir neskafe..bir mandalin..bir küçük muz(bütün yediğim ara öğünleri komple yazdım)..
akşam..bir kase mercimek çorbası..6 kaşık bulgurlu ıspanak yemeği..yoğurt...
yatmadan kiraz sapı çayı..
İyi geceler öpüyorum
iyi geceler arkadaslar gece gece nerden hortladı bu kız diyeceksiniz bayadır gelmeye cesaret edemiyordum baslayıp baslayıp bırakmaktan bıktım bu diyeti son umut yine size geldim yine bi ara günlük actım onundan hakkından gelemedim yardımlarınıza ihtiyacım var 90 küsür oldum neyse tlf sarjı bitmek üzere sabah ugrarım hepinize iyi geceler
gunaydın kızlar
işe zor geldim ya ortalığı sel götürmek üzere bir haftadır acayip bir şekilde yağmur yağıyordu meteroloji sel uyarısı veriyor
işimiz zor yani Allah yardımcımız olsun
Kızlar kilo konusunda beni toparlayın ya ben iyice bozdum of ya ne güzel başlamıştım araya tatil girince bozdum iyice
canım hoşbulduk.gerçektende hemen kas yapsakta yansa şu yağlar.kardeşim bizi sıkıntıya sokmaya devam ediyor.ancak eşimle ailem arasında kaldım desem kızlar durumumu anlarsınız sanırım.açıkcası moralim çok bozuk.Tünaydın güzel topic sakinlerii
Maşallah adaşım erkencisinn.Karabuğdayı sevdinmi tadını ben yutamamıştım Şifa olsun tatlım
Hadi artık toparlanalım kuzummm yaza ne kaldı
Hoşgeldin canım tam kış günü taşınmak zor ama kontratınız yok muydu istediği zaman çıkaramaz ki.Gerçi çıkın diye söylemesi bile insanı evden soğutur inşallah gönlüne göre bir ev bulabilirsin cnmKardeşiin konusunu ise çok iyi düşün bence sorumluluk alman kolay değil enişte durumu nasıl karşılar o da var .Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım en azından sabit kalman da güzel kas yapman ne güzel keşke kas yapabilsek de yediklerimizi daha hızlı yakabilsek
Çok sevindim meleğim
Haklısın canım ama her gün tartılman en büyük hatan zatenHaftada sadece bir gün tartılman en doğrusu peki bir süre ara ver bakalım ama burdan kopmak yok
Başlangıçmış neyseki mavişim aman kuzum ne yap et yürüyüş için fırsat yarat .Arkadaşında destek olur sana ayda 3 kilo süper olur oruç tutarsan da bir gün tut bir gün tutma bitanemm kısa günlerde iyi olur
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Eve gelir gelmez kendimi mutfağa attım
Sabahtan kuru fasülyemi haşlamıştım zaten onu iki dakikada soğanladım ve kendimi buraya attım
Hesapta ütü yapacaktım yalan olduartık akşam yemeğinden sonra olmadı az yaparım kalanıda yarın yaparım nasılsa ( kocam iş başında görsün hesabı )
Henüz spor yapamadım ama kesinlikle yatana kadar o spor yapılacakhem yatacağıma yakın yaparsam metabolizma sabaha kadarda çalışmaya devam eder
Hadi bakalım canım bundan sonrada çok daha güzel gidecek kilolar inşallah
Ev için haklısın maalesef ev fiyatları aldı başını gittikiralarda öyle
Eskiden bizim oturduğumuz semtte 120 000e rahat koca evler varken şu anda en basit 1 + 1ler bile 250 000 lirakiralarda eskiden 400 - 500 ken şu anda 2 + 1 800 lira falanmış kulaklarıma inanamamıştım ilk duyduğumda hatta bize resmen bir arkadaşımız kiracımızın 3 + 1de 430 lira ödediğini duyunca enayimisiniz demişti hatta ilk taşındığında o fiyattı ve 3 sene zam yapmadık yazık adamcağız nasıl ev geçindirecek diye diye geçen sende lütfetti 30 lira kendi zam yapalım diyince ancak kabul etti bu senede eşim demiş bu sefer KVnin dediği olacak diye ( annemin kiracısı zaten ) ve 50 lira zam yaptı
Hala pisadaki evlere göre çok az ama yazık kız adamın 3 evladı var nasıl kıyıpta aaa değeri bukadarmış diyipte ya değerini ver ya çık demem aslaAllah razı olsun demesi bile benim için çok önemli
İnşallah sende çooook güzel ve kesene uygun bir ev bulursun en kısa zamanda
Ergen içinde yapacak şey yok canım hep diyorum Ergen gerisi bunlar diyeOkuyordur diye tahmin ediyorum
Ya yine siz bilirsiniz ama şu 15 tatilde yanınıza alsanız da o düşündüğü hayatı bulamayacağını görse ( ona göre şimdi herşey lay lay lom olacak ama gerçekte yanına taşınırsa ve sizin çalıştığınız zaman aslında daha fazla sıkılacağını düşünüyorum ve o şekilde de olsa vazgeçebilir diye düşünüyorum)
Eşimin hala oğluda geçen sene üniversite yurdunda kalmak istemiyorum ayrı ev diye yırttı kendiniAnnesi kıyameti kopardı olmaz işte yapamazsın zorlanırsın desede çocuk bir kere taktı en son hatta annesine yurt parasını öde gidip kalmayacağım diye resmen ilan etti ve sonunda Annesi izin verdi
Geçenlerde benle konuşurken itiraf etti köpek gibi pişmanYurtta meğer ne kadar rahatmışım ben yaaa dedi şimdi tabi bulaşık, çamaşır, alışveriş ve yemek derdi ağır geldi hatta yine Annesine itiraf etmiyor hani ben demiştim demesinler diye ama bu seneyi atlatıktan sonra üniversiteyi 2 yıl daha uzatmayı düşünüyormuş ve sınava girdiğinde kesinlikle İstanbulu yazacakmış hatta Anneside gerekirse burs kazanırsa Özel Üniversiteye gönderirim yeterki dibimde olsun diyor o koca sıpada tabi çaktırmadan havalarda uçuyor
Hani belki sizinkide tecrübe edince vazgeçer
Allah yardımcınız olsuncidden ergenle uğraşmak çok zor ( bende de var malum bir ergen gerisi )
Sağ olasın canım benim
Arada ceco geçmesi önemli değil zaten sonuçta nik dikkat çeker diye değiştimsonuçta kimse dur şu oynakbaşının hayatını baştan sonra okuyayım demez desede eminim bir kaç saat sonunda pes eder okadar yazı okunmaz diye
Çok geçmiş olsun canım
Aman kendine çok çok dikkat et ki daha beter olmasın
Doktorun dediklerine harfiyen uy ki sonradan başın dahada ağırmasın
Valla benimde pek hoşuma gittiği söylenemez ama yenilmeyecek gibi değil
Şifa niyetine diyip yemeğim bittiği an 3 - 4 kaşık yoğurtlu yiyorum umarım o şekilde de faydasını görürüm
canım hoşbulduk.gerçektende hemen kas yapsakta yansa şu yağlar.kardeşim bizi sıkıntıya sokmaya devam ediyor.ancak eşimle ailem arasında kaldım desem kızlar durumumu anlarsınız sanırım.açıkcası moralim çok bozuk.
canım benim vallaha inan ev kiraları 900 den başlıyor.zaten ev sahibi ile konuşacağım.kontratımız var.hemen çıkın demiyor adam.ama işte ben evimden soğudum şimdiden rahat değilim.o kadar özenerek döşediğim ev bana şimdi geçici geliyor.
bizim ergenus malesef hala bizi üzüyor.okuyor ama oldukları şehri sevmediği için sürekli bir kaçış planında.nasılsa ablam beni kabul eder kafası ile sürekli bana zor anlar yaşatıyor.habersiz evden çıkıp bilet alıp gelmeler gibi.
ancak artık ona ders vermem gerek.bu sefer hiç ilgilenmeyeceğim ve tıpış tıpış geri dönecek.yüreğim acıyacak ama yapmam gerek.inanın çok zorda bırakıyor beni..
bu arada dünkü menümüde yazayım
sabah kepekli tost ve sade çay
öğlen az döner ve salata
akşam 3 köfte ve 1 kase çorba 1 dilim ekmek
aralarda yeşilçay ve 1 adet bitter çikolata
spor 2 km yürüyüş.
su 1 lt
günaydın kızlar
bugün itibariyle daha sıkı biçimde başladım diyebilirim zira ay sonuna kadar 3 kilo hedefim var ve ben bu arada sabah tartıldım ne hikmetse yanlış bir şey yemememe rağmen ARTI ARTI ARTI YIMM... yani kullandığım ilaçta bir günde böyle bi etki göstermez diye düşünüyorum.... nasıl bir bünye var çözemedim gitti, bişey değil mide problemim yoktu benim artık oda var kayna kayna kayna sürekli bi kaynama... oydu buydu derken olan oluyo... neyse yılmak yok yola devam bu olmadı olanı bulcaz
GELSİNNNNN 70 LER
Ahanda aynı dertten bende muzdaribim bu aralar
Okadar dikkat ediyorum suyumuda ihmal etmiyorum ama yok iki gündür yine artılardayım hatta dün 114ü gördümresmen çığlık atasım geldi
Bu sabah şükür diyeceğim 112.6yı gördüm ama yine cumaya nazaran 700 gr fazla
Bakalım dün karabuğdayı denedim ama yanlış tüketmişimmeğer sırf öğün olarak yenmesi gerekiyormuş ben yemeğin yanında yoğurt hesabı yaptım ama bu kez öğlende acıkır gibi olunca sırf onu yiyeceğim hem öğlenlik hafif olur hemde olması gerektiği gibi tüketmiş olurum artık yarında az da olsa eksi görmezsem cidden çığlığı basarım
Şurda kaldı 5 ay benim en azından 15 - 16 kg kadar en azından vermiş olmam lazım
Ahanda aynı dertten bende muzdaribim bu aralar
Okadar dikkat ediyorum suyumuda ihmal etmiyorum ama yok iki gündür yine artılardayım hatta dün 114ü gördümresmen çığlık atasım geldi
Bu sabah şükür diyeceğim 112.6yı gördüm ama yine cumaya nazaran 700 gr fazla
Bakalım dün karabuğdayı denedim ama yanlış tüketmişimmeğer sırf öğün olarak yenmesi gerekiyormuş ben yemeğin yanında yoğurt hesabı yaptım ama bu kez öğlende acıkır gibi olunca sırf onu yiyeceğim hem öğlenlik hafif olur hemde olması gerektiği gibi tüketmiş olurum artık yarında az da olsa eksi görmezsem cidden çığlığı basarım
Şurda kaldı 5 ay benim en azından 15 - 16 kg kadar en azından vermiş olmam lazım
Offf kuzum yaaa ben iyice bunaldım ve sıkı bir şey olmadan cozutuyorum... o yüzden karatayda istediğin ölçü kavramı benim beynime farklı hükmediyor bakalım hiç diyetisyen listesine uymadım hiç yapmadım ben belki benim için doğru olan budur ne bilim deneyip görelim ama açııımmmm haaaaa
aslında karabuğdayı bende merak ediyorum daaa bakalım şimdi dikkatli olmalıyım biraz
Valla bilemedim canım yaaa cidden dikkat ediyorum ama bu ara yine takıldım şu 110u bir türlü görmek nasip olmadı bana2li haneleri görsem inanılmaz rahatlıyacağım ama 110u görmeden de olmuyor ki
Bir yerde birşeyler yanlış yapıyor olabilirim diye düşünüyorum ama sizde görüyorsunuz yediklerimio resimlerdekilerin haricinde sadece çok acıkırsam ayran içiyorum bir bardak
Ay ne bileyim işte kafam çorba gibi oldu vallaeşimde tutturuyor bazen çok fazla kasıyorsun kendini diye ( ki inan hiç kasıldığımı düşünmüyorum ) ama adam istiyor hani aradada olsa hadi şunu yiyelim dediğinde benim anında isyan bayrağını açmamamı yahu o sağlıklı değil yada bu saatte yenirmi dememden bıktı adam
Diyet listelerine hiç gelemiyorum ondan daha çok fenalık geliyor bana
İnşallah faydasınıda görürsün canım
Valla pek merak edilecek bir tadı yok dermişim
Bakalım bugün öğlenlik tüketeceğim ama yarın ve öbür gün kahvaltı hariç 2 öğün yaparım diye düşünüyorum malum erkenden kalkıyorum ve onunla sırf akşamlık çok zor olur
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine çok şükür sabah 6da güne başladımKahvaltımıda yaptım bir yandan sabah haberlerini izlerken bir yandan da sizlere bir bakayım dedim
Bugün inanılmaz soğuk varRabbim sokakta yaşayanların yardımcısı olsun....Aminnnnn
Nasipse dün yapamadığım ütülerimi yapacağım ve hazır okullar tatilkende kızımla temizlik yaparız diye düşündüm ( kendisi pek hoşnut değil bu durumdan ama ne demişler büyüklerimiz yaptığın banaysa öğrendiğin kendinedeyiminden yola çıkarak az yardım edicek artık mecbur )
Canım menün gayet güzelİnşallah eksi olarak döner sana yediklerin
Cesaret edemedim ne demek aşk olsun
Gönül hiç ayrı kalmamayı ister ama hani olurda yoğunluktan gelememiş olsanda her daim gelenleri seve seve kabul ediyoruz biliyorsun
Sürüden ayrılanı kurt kapar demiyoruz boşuna o yüzden inşallah bir daha uzak kalmazsın
Çok güzel kilolar vereceğiz yaza kadarpeşimizden ayrılma
aslında karabuğdayı bende merak ediyorum daaa bakalım şimdi dikkatli olmalıyım biraz
Valla bilemedim canım yaaa cidden dikkat ediyorum ama bu ara yine takıldım şu 110u bir türlü görmek nasip olmadı bana2li haneleri görsem inanılmaz rahatlıyacağım ama 110u görmeden de olmuyor ki
Bir yerde birşeyler yanlış yapıyor olabilirim diye düşünüyorum ama sizde görüyorsunuz yediklerimio resimlerdekilerin haricinde sadece çok acıkırsam ayran içiyorum bir bardak
Ay ne bileyim işte kafam çorba gibi oldu vallaeşimde tutturuyor bazen çok fazla kasıyorsun kendini diye ( ki inan hiç kasıldığımı düşünmüyorum ) ama adam istiyor hani aradada olsa hadi şunu yiyelim dediğinde benim anında isyan bayrağını açmamamı yahu o sağlıklı değil yada bu saatte yenirmi dememden bıktı adam
Diyet listelerine hiç gelemiyorum ondan daha çok fenalık geliyor bana
İnşallah faydasınıda görürsün canım
Valla pek merak edilecek bir tadı yok dermişim
Bakalım bugün öğlenlik tüketeceğim ama yarın ve öbür gün kahvaltı hariç 2 öğün yaparım diye düşünüyorum malum erkenden kalkıyorum ve onunla sırf akşamlık çok zor olur
günaydın kızlar hala tlf sarjsız önce ben sarj oluyum dedim sonra tlfnuda doyurucam valla alıntı yaptım ama oluyomu hala çözemedim cecom sanırım sensin oynakbaşı teşekkür ederim ilgi ve alakan için inşallah iyiysinizdir beyazcan slmlar olsun arkadasım bu arada sabah tartılm 91.6 kg geldim şu an özel günümdeyim bu iki gün pirinç lapası yapayım diyorum umarım herşey güzel olur hepimiz için
canım hoşbulduk.gerçektende hemen kas yapsakta yansa şu yağlar.kardeşim bizi sıkıntıya sokmaya devam ediyor.ancak eşimle ailem arasında kaldım desem kızlar durumumu anlarsınız sanırım.açıkcası moralim çok bozuk.
canım benim vallaha inan ev kiraları 900 den başlıyor.zaten ev sahibi ile konuşacağım.kontratımız var.hemen çıkın demiyor adam.ama işte ben evimden soğudum şimdiden rahat değilim.o kadar özenerek döşediğim ev bana şimdi geçici geliyor.
bizim ergenus malesef hala bizi üzüyor.okuyor ama oldukları şehri sevmediği için sürekli bir kaçış planında.nasılsa ablam beni kabul eder kafası ile sürekli bana zor anlar yaşatıyor.habersiz evden çıkıp bilet alıp gelmeler gibi.
ancak artık ona ders vermem gerek.bu sefer hiç ilgilenmeyeceğim ve tıpış tıpış geri dönecek.yüreğim acıyacak ama yapmam gerek.inanın çok zorda bırakıyor beni..
bu arada dünkü menümüde yazayım
sabah kepekli tost ve sade çay
öğlen az döner ve salata
akşam 3 köfte ve 1 kase çorba 1 dilim ekmek
aralarda yeşilçay ve 1 adet bitter çikolata
spor 2 km yürüyüş.
su 1 lt
Canım kahvaltımı yaptım ama genel olarak ilk başladığım günkü gibi değilim doktora gitmeden inşallah 85 kiloya düşerimAllah yardımcınız olsun .....Aminnnnnn
Kış aylarını hiç sevmiyorum Allah biliyor ya hani biz sıcacık evlerimizde oturuyoruz atıyorum 50 lira fazla öderiz doğalgazı ama ısınırızfakat sokakta olanları düşündükçe içim acıyor hep dua ediyorum Rabbim bana sırf bu tip insanlara daha fazla yapabilmek için maddi yönden bolluk nasip et diye
Rabbim sıkıntıda olan herkesin Yar ve Yardımcısı olsun ....Aminnnnnnnn
Bu arada hemen pes etmek yok
Sabah işe gitmeden evvel sağlam bir kahvaltı yapsaydın eminim öyle hissetmeyecektin
Sakın kendini iyice salma emin ol burayı bir iki gün düzenli takip ettikten sonra tekrar motive olacaksın
Günaydın arkadaşlar. Dün geç uyumuştım sabah biraz geç kalmışım. 9 buçuk gibi kalktım. Yatağımı filan topladım. Dışarda güzel kar vardı gecede yağmış baya . Robot gibi sıkıca giyindim attım kendimi koşu yoluna. 1 saate yakın yürüyüş ve şu parklardaki aletlet varya onlardan yaptım. Sonra eve geldim bir kapya biber bir köy biberi biraz peynir ve bir yumurta ile omlet yaptim. İki dilim tam buğday ekmek ve maydonozla güzel bir kahvaltı yaptım. 3 fincanda çay içtim. Yürüyüşe gitmeden öncede 2 bardak su içmiştim. Şimdi aldım üstüme pikeyi tembellik yapıyorum tv karşısında. İşten çıktığımdan beri şöleee bir tembellik yapmadım...
Ne güzel canım kar kış demeden yürüyüşünü de yapmışsınGünaydın arkadaşlar. Dün geç uyumuştım sabah biraz geç kalmışım. 9 buçuk gibi kalktım. Yatağımı filan topladım. Dışarda güzel kar vardı gecede yağmış baya . Robot gibi sıkıca giyindim attım kendimi koşu yoluna. 1 saate yakın yürüyüş ve şu parklardaki aletlet varya onlardan yaptım. Sonra eve geldim bir kapya biber bir köy biberi biraz peynir ve bir yumurta ile omlet yaptim. İki dilim tam buğday ekmek ve maydonozla güzel bir kahvaltı yaptım. 3 fincanda çay içtim. Yürüyüşe gitmeden öncede 2 bardak su içmiştim. Şimdi aldım üstüme pikeyi tembellik yapıyorum tv karşısında. İşten çıktığımdan beri şöleee bir tembellik yapmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?