80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine çok şükür sabah 6da güne başladım Kahvaltımıda yaptım bir yandan sabah haberlerini izlerken bir yandan da sizlere bir bakayım dedim
Bugün inanılmaz soğuk var Rabbim sokakta yaşayanların yardımcısı olsun....Aminnnnn
Nasipse dün yapamadığım ütülerimi yapacağım ve hazır okullar tatilkende kızımla temizlik yaparız diye düşündüm ( kendisi pek hoşnut değil bu durumdan ama ne demişler büyüklerimiz yaptığın banaysa öğrendiğin kendine deyiminden yola çıkarak az yardım edicek artık mecbur )

Canım menün gayet güzel İnşallah eksi olarak döner sana yediklerin

Cesaret edemedim ne demek aşk olsun
Gönül hiç ayrı kalmamayı ister ama hani olurda yoğunluktan gelememiş olsanda her daim gelenleri seve seve kabul ediyoruz biliyorsun
Sürüden ayrılanı kurt kapar demiyoruz boşuna o yüzden inşallah bir daha uzak kalmazsın
Çok güzel kilolar vereceğiz yaza kadar peşimizden ayrılma

gunaydın kızlar
işe zor geldim ya ortalığı sel götürmek üzere bir haftadır acayip bir şekilde yağmur yağıyordu meteroloji sel uyarısı veriyor
işimiz zor yani Allah yardımcımız olsun

Kızlar kilo konusunda beni toparlayın ya ben iyice bozdum of ya ne güzel başlamıştım araya tatil girince bozdum iyice

Allah yardımcınız olsun .....Aminnnnnn
Kış aylarını hiç sevmiyorum Allah biliyor ya hani biz sıcacık evlerimizde oturuyoruz atıyorum 50 lira fazla öderiz doğalgazı ama ısınırız fakat sokakta olanları düşündükçe içim acıyor hep dua ediyorum Rabbim bana sırf bu tip insanlara daha fazla yapabilmek için maddi yönden bolluk nasip et diye
Rabbim sıkıntıda olan herkesin Yar ve Yardımcısı olsun ....Aminnnnnnnn

Bu arada hemen pes etmek yok
Sabah işe gitmeden evvel sağlam bir kahvaltı yapsaydın eminim öyle hissetmeyecektin
Sakın kendini iyice salma emin ol burayı bir iki gün düzenli takip ettikten sonra tekrar motive olacaksın

canım hoşbulduk.gerçektende hemen kas yapsakta yansa şu yağlar.kardeşim bizi sıkıntıya sokmaya devam ediyor.ancak eşimle ailem arasında kaldım desem kızlar durumumu anlarsınız sanırım.açıkcası moralim çok bozuk.

canım benim vallaha inan ev kiraları 900 den başlıyor.zaten ev sahibi ile konuşacağım.kontratımız var.hemen çıkın demiyor adam.ama işte ben evimden soğudum şimdiden rahat değilim.o kadar özenerek döşediğim ev bana şimdi geçici geliyor.
bizim ergenus malesef hala bizi üzüyor.okuyor ama oldukları şehri sevmediği için sürekli bir kaçış planında.nasılsa ablam beni kabul eder kafası ile sürekli bana zor anlar yaşatıyor.habersiz evden çıkıp bilet alıp gelmeler gibi.
ancak artık ona ders vermem gerek.bu sefer hiç ilgilenmeyeceğim ve tıpış tıpış geri dönecek.yüreğim acıyacak ama yapmam gerek.inanın çok zorda bırakıyor beni..

bu arada dünkü menümüde yazayım
sabah kepekli tost ve sade çay
öğlen az döner ve salata
akşam 3 köfte ve 1 kase çorba 1 dilim ekmek
aralarda yeşilçay ve 1 adet bitter çikolata
spor 2 km yürüyüş.
su 1 lt

günaydın kızlar
bugün itibariyle daha sıkı biçimde başladım diyebilirim zira ay sonuna kadar 3 kilo hedefim var ve ben bu arada sabah tartıldım ne hikmetse yanlış bir şey yemememe rağmen ARTI ARTI ARTI YIMM... yani kullandığım ilaçta bir günde böyle bi etki göstermez diye düşünüyorum.... nasıl bir bünye var çözemedim gitti, bişey değil mide problemim yoktu benim artık oda var kayna kayna kayna sürekli bi kaynama... oydu buydu derken olan oluyo... neyse yılmak yok yola devam bu olmadı olanı bulcaz

GELSİNNNNN 70 LER

RAbbim inşallah gönlüne göre verir canım hatta ileride inşallah son taşınacağın ev kendi evin olur Aminnnnnn
Bu arada evet ergenusa kesin bir ders şart demekki sana geldiğinde okadar çok ilgi görüyorki çok daha fazla özeniyor sizinle yaşamaya
Genelde kardeşler ablalarından daha fazla ilgi görünce içlerinden keşke Annem ablam gibi olsaydı diye düşünebiliyorlar belki seninkide öyle hissetmiştir hani enişteden ilgi senden ilgi derken paşa muamelesi görmek hoşuna gitmiştir hatta o geldiğinde pek sevmediği yemeklerden yap biz farklı bir beslenmeye geçtik hep böyle besleniyoruz de
Dediğin gibi çok için acıyacak ama sizi kurtuluş olarak göremsin
İnşallah bu dönemide en az hasarla atlatır Annenler

Benim erkek kardeşimde benden 5 yaş ufak ben evlendiğimde 14 yaşındaydı ve ondan sonra başladı bütün hır gür Annem kadıncağız artık bir gün dayanamadı onu bana şikayet etti ağlayarak ne yapacağını şaşırmış bir şekilde tam o anda erkek kardeşim eve gelip söylenmeye başladı benimi şikayet ediyorsun falan diye dedim çabuk telefonu ona ver Ağzıma geleni saydım o an ona sen nasıl böyle yaparsın hiç utanmıyormusun falan diye hatta en sonunda ulen bir daha şu kadını ağlat ilk uçakla Almanyaya gelip senin ağzını burnunu dağıtmazsam banada Banu demesinler dedim ve yüzüne kapattım telefonu
Aradan bir kaç gün geçti Annem tekrar aradı ( ki o dönem çok yazıyor diye 14 günde bir konuşabiliyorduk ancak telefonla ) Bizimki resmen ulen bu manyak yaparda diyip süt dökmüş kediye dönmüş Annem bile şaşırmış kız telefonda bile hallettin çocuğu diye dedim yemin etmiştim eğer bir kere daha yaparsa geliceğim diye ( ki zaten 6 ayda bir mecbur giriş çıkış yapıyordum o zamanlar ve biliyordu gelirsem cidden pataklardım diye kızkardeşim deseydi aynısını umuru olmazdı ama bana karşı çok farklıydı sevgisi ( evlenene kadar tabi şerefyoksunu karıyı görünce anınca ablasını sattı şimdi fazla samimiyetimiz yok eskisi gibi karısı ota boka alınıyor ve sonra kardeşimi şişiriyor diye ama yinede severim eşşeği )
Sonralarda bir kaç kere daha huysuzlandı tabi ( sonuçta ergenlik öyle 3 günlük olay değil ) o zamanlarda uzun uzun konuştuk hatta msnden yazışıyorduk o zamanlar
Heee huylu huyundan vazgeçmez bizimki hala huysuz ama artık acıkcası ilgilenmiyorum Annem ağam paşam diye diye bir şekilde idare ediyor onu ( maşallah nasıl bir denyo gelinimiz varsa mikser gibi her fırsatta ortalık karıştırıyor ama ne Annem nede biz hiç üzerimize alınmıyoruz erkek kardeşim en son yine onun gazına gelmiş yok sen kızlara yapıyorsun bana yapmıyorsun istediğimi almıyorsun demiş ama annemin sinirli saatine deng gelince temiz bir fırça yemiş ve anında kıvırıp yok ben öyle demek istemedim yanlış anladın ağızları yapmış )

Kadın kırk yılın başı dişini göstermiş

Ahanda aynı dertten bende muzdaribim bu aralar
Okadar dikkat ediyorum suyumuda ihmal etmiyorum ama yok iki gündür yine artılardayım hatta dün 114ü gördüm resmen çığlık atasım geldi
Bu sabah şükür diyeceğim 112.6yı gördüm ama yine cumaya nazaran 700 gr fazla
Bakalım dün karabuğdayı denedim ama yanlış tüketmişim meğer sırf öğün olarak yenmesi gerekiyormuş ben yemeğin yanında yoğurt hesabı yaptım ama bu kez öğlende acıkır gibi olunca sırf onu yiyeceğim hem öğlenlik hafif olur hemde olması gerektiği gibi tüketmiş olurum artık yarında az da olsa eksi görmezsem cidden çığlığı basarım

Şurda kaldı 5 ay benim en azından 15 - 16 kg kadar en azından vermiş olmam lazım

Offf kuzum yaaa ben iyice bunaldım ve sıkı bir şey olmadan cozutuyorum... o yüzden karatayda istediğin ölçü kavramı benim beynime farklı hükmediyor bakalım hiç diyetisyen listesine uymadım hiç yapmadım ben belki benim için doğru olan budur ne bilim deneyip görelim ama açııımmmm haaaaa

aslında karabuğdayı bende merak ediyorum daaa bakalım şimdi dikkatli olmalıyım biraz

Valla bilemedim canım yaaa cidden dikkat ediyorum ama bu ara yine takıldım şu 110u bir türlü görmek nasip olmadı bana 2li haneleri görsem inanılmaz rahatlıyacağım ama 110u görmeden de olmuyor ki
Bir yerde birşeyler yanlış yapıyor olabilirim diye düşünüyorum ama sizde görüyorsunuz yediklerimi o resimlerdekilerin haricinde sadece çok acıkırsam ayran içiyorum bir bardak
Ay ne bileyim işte kafam çorba gibi oldu valla eşimde tutturuyor bazen çok fazla kasıyorsun kendini diye ( ki inan hiç kasıldığımı düşünmüyorum ) ama adam istiyor hani aradada olsa hadi şunu yiyelim dediğinde benim anında isyan bayrağını açmamamı yahu o sağlıklı değil yada bu saatte yenirmi dememden bıktı adam

Diyet listelerine hiç gelemiyorum ondan daha çok fenalık geliyor bana
İnşallah faydasınıda görürsün canım

aslında karabuğdayı bende merak ediyorum daaa bakalım şimdi dikkatli olmalıyım biraz

Valla pek merak edilecek bir tadı yok dermişim
Bakalım bugün öğlenlik tüketeceğim ama yarın ve öbür gün kahvaltı hariç 2 öğün yaparım diye düşünüyorum malum erkenden kalkıyorum ve onunla sırf akşamlık çok zor olur

ya ben zaten 2 öğün denedim hiç yapamıyorum sanırım benim içimde kurt var benden önce o silip süpürüyor herşeyi
sabah 6,30 da ayaktayım mecbur evden çıkmadan yiyorum 8,30 gibi akşam yemeğimi evde yemek zorundayım aksi halde kızım hiç bir şey yemiyo gidince yedirmeye kalksam 1 saat kalkamıyoruz sofradan tek olunca... zaten bende ailecek sofraya oturması taraftarıyım eee arada çook uzun saatler var mecbur öğlen yiyorum öyle ayranla falan geçiştiremiyorum ki gün içinde defalarca mağazada 4 katı inip çıkıyorum zaten beden dayanmıyor... birde işyerinde çıkan yemekler senin benim isteğime göre yapılmıyor toplu e hergün yemek taşıyamıyosun ki evden.. böyle olunca ister istemez veremiyorum ve kendimi suçluyorum stres yapıyorum... birde şu midemin hassaslaşması olayı beni üzdü biraz açıkçası ömür boyuda her an sağlıklı beslenmeyi pek yatıramadım sanırım kafama amaaaannn aylardır aynı şeyler allah sonumu hayır etsin

ama iyiki sizler varsınız

günaydın kızlar hala tlf sarjsız önce ben sarj oluyum dedim sonra tlfnuda doyurucam valla alıntı yaptım ama oluyomu hala çözemedim cecom sanırım sensin oynakbaşı teşekkür ederim ilgi ve alakan için inşallah iyiysinizdir beyazcan slmlar olsun arkadasım bu arada sabah tartılm 91.6 kg geldim şu an özel günümdeyim bu iki gün pirinç lapası yapayım diyorum umarım herşey güzel olur hepimiz için

Günaydın canım
Evet benim oynakbaşı
inşallah özel günün bittikten sonrada 8li haneleri görürsün diye düşünüyorum

canım benim illa oluyor bu dönemde bizimkide aynıydı şükür sıpa artık büyüdüde rahatladık ben bakarım başımın çaresine çıkarım başka eve modundaydııııı üniversitede evde kalınca anladı tabii sonra okul bitti döndü gene arada yağıp esir gürlüyordu kiii şimdi asker ama şöyle burnu sürtcek bi yerde askerlik yapmıyor ki anlasın yani anlıcan erkeklerde genetik bu asilik hiç bitmiyor yada bizde öyle :) inşallah düzelir bir an önce canım

Canım kahvaltımı yaptım ama genel olarak ilk başladığım günkü gibi değilim doktora gitmeden inşallah 85 kiloya düşerim

Günaydın arkadaşlar. Dün geç uyumuştım sabah biraz geç kalmışım. 9 buçuk gibi kalktım. Yatağımı filan topladım. Dışarda güzel kar vardı gecede yağmış baya . Robot gibi sıkıca giyindim attım kendimi koşu yoluna. 1 saate yakın yürüyüş ve şu parklardaki aletlet varya onlardan yaptım. Sonra eve geldim bir kapya biber bir köy biberi biraz peynir ve bir yumurta ile omlet yaptim. İki dilim tam buğday ekmek ve maydonozla güzel bir kahvaltı yaptım. 3 fincanda çay içtim. Yürüyüşe gitmeden öncede 2 bardak su içmiştim. Şimdi aldım üstüme pikeyi tembellik yapıyorum tv karşısında. İşten çıktığımdan beri şöleee bir tembellik yapmadım...

oohhh maşallah nazar dğmesin hem spora hem tembelliğe arada lazım hazır ufaklıkta yok tabiii... bizim burda okullar tatil benim kızda annemde... iyiki onlar var vallahi..

Ne güzel canım kar kış demeden yürüyüşünü de yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…