80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oohhh maşallah nazar dğmesin hem spora hem tembelliğe arada lazım hazır ufaklıkta yok tabiii... bizim burda okullar tatil benim kızda annemde... iyiki onlar var vallahi..
Öyle güzel demişsin ki Allah analarımızı babalarımızı başınızdan eksik etmesin. . Oğluşu alacaktım annem hava çok soğuk naapacaksın götürüpte gelme çocuğu perişan ediyorsun yollarda kalacak burda dedi. Onsun evimin tadı hiç olmasa da hasta olmasın diye mecbur katlanıyorsun.
Ne güzel canım kar kış demeden yürüyüşünü de yapmışsın
canım belki okumuşsundur işten ayrıldım. Yeni bir işe girmem lazım. İşteykende bulduğum her fırsatta yütüyordum ama ilk izlemim önemli o yüzden bu fırsatı değerlendirip kilo vermem lazım. Allah ım yardım etsin de hepimize hayırlı bol kazançlı işler nasip etsin.

seni en iyi ben anlarım canımmm.. millete oohh ne iyi ne rahatsın gibi geliyor hatta acımasızca yargılıyorlar ama içinde yaşadıklarını kimse bilmiyor... yeter ki onlar iyi olsun diyosun milletin ağzının payını verip yoluna devam ediyosun ediysunda nasıl

ayy oynakbaşım agcından bal damlıyor inş hepberaber canımcım
kızlar ya bu ticker yapımı degişmiş sanırım bi türlü nasıl yapıcam çözemedim biri yardımcı olabilirmi
nasıl yapılıyor

Ben çalışırken çok ta rahat değildim şartlar açısından. Sabah 6.30 oğluşla yollara düşüp bir dolmuş ve bir otobüse binip anneme oğlumu bırakıp tekrar dolmuşla işe gidiyordum. Aynen akşam da 3 vesait değiştirip eve gittiğim dönemler oldu. Aman ben rahat edeyim de oğlum annemde kalsın hiç düşünmedim. Şartların daha iyi olduğu da oldu yol bakımından . Oğluşum hasta olduğu için haftalarca annemde kaldığımızda oldu. Ne yapıyorsam oğlum için. Onu bana veren Allahımın yollarında ölürüm ben. Annemde uzun süre kaldığımda millet ohhhh yemek aş derdin yok gibi birsürü laf ediyordu halbuki ev ev üstüne olur mu olmaz da işte bazen çocuklarımız için herşeyden fedakarlık etmek gerekiyor.(bademcik geniz eti ve kulak ameliyatı olana kadar her ayın 10 15 günü ateşli ve hasta olurdu)Annem yine kızım iş bulana kadar yada kış geçene kadar gel burda kal diyor. Burda yemek pişiyor kombi yanıyor sende masraf etme fiyor ama direniyorum gitmemek için.(ki bir memur maaşı yatalak bir anneanne var , başka şehirde ünivetsiye okuyan bir kardeş var, evde iki bekar kız var bide kendileri, bide oğlum sen düşün gerisini)

canım benim ya güldürdün beni çok sağol.vallaha inşallah ağzın bal yesin kendi evime taşınırım inşallah.bizim ergenusu korkutsakda çare değil daha çok çoşuyor.Allah sonumuzu hayır etsin ama bana yaka silktirdi.
aynen canım benim bir burunları sürtmeli ama işte insan bir şey olur diye korkuyor..inşallah asiliği hemen geçer

bende menümü yazayım eşim geliyo
artık giremem
kahvaltı 2 krep yagsız 200
öglen pirinç lapası 350
ara 2 salatalık 50
aksam pirinç lapası 350
2 kasık yogur. 75
2 tanede nescafe içtim 1100 kalori falan almışım hepinizi öptüm iyi akşamlar

hahaa asilik erkeklıkten dıılkı ergenlıkten gelıyor ben de dusunuyorumda bende cok fenaymısım.. kesın annem bılseyı buralara yazardı gercmıs yapar okurduk yaanııı

lısedeyken yurtta kalıcam dıe tuturmustum unıversıte dızılerı vardı o sıra revaşda onların yrudu cok eglencelı seker gıbı pandıfler gecelıkler cıcı bıcı suslu gezıolardı ona bıle özenıyordum kızlarla kakara kıkırı sohbet muhabbet olur dıye el gun ne der dedıler ızın vermedıler hıc drs calısıp sınabva hazırlanmadım kaydoldugum ucretının tamamı odenen dersanede tartıstım gıtmeme dedım para ıadesı yapmadılr annem gıt sınavlara gır en azından dedı ona da gıtmedım. yurda yazdırtırsanız sınava calısırım dedım el gun ne der dıye yok dedıler.

sonra sınava gırdım bu mezunu oldugum bolumu haccettepe de okuyacak bı puan geldı benım gıdesım kactı uzak kalmak ıstemıyordum bu sefer ben yurtta kızlarla kalmam dıe tturdum ev tutulur o zamn dedı annem ben evde tek kalmamm dedım ev arkadası bulursun tanıdıkca dedıler ben oyle bı kızla kalmak da ıstemıyorum anneannem ben gelırım dedı bıraz bıraz dusunuyordum ama annem ogretmen olmamı ıstemıyordu yazdırmadı. o yıldan sonrada bı sevgılım oldu aılesı felan duydu aıle yapısı bıra zfarklıydı babanla konuscam dıe basladı babası ıs cıddıye bındı aılem ıstemedıgı halde tanısmaya geldıler evlenıyordum neredeysee

Hiç aklım yokmus

önce hıc sevmıyordum sırf benı el ustunde tutup her dedıgıı yapıp hersey bana gore ayarlanınca benım etrafımda donunce hosuma gıtmıs alısmısım farketmeden sonra benden kacmamı ıstedıler aılem ıstemıyor dıye ya ben ya aılen dedı bende TABKİ AILEM DEDIM ! AYRILDIK COK UZULMUSTUM o olmadan yasayamam sanıyordumda ondan oncekı 20 yıllık hayatımı unıversıteı 4 yılında mıslı mıslı yaşadım.
aglayıp sızladıgım hergun yataktan cıkmadıgım bı kac ay gecırdım sonra bı yerde duydumkı hep benı overlerdı aılesı bırıne o zaten okuyamazdı bızı bahane ettı bızım ıcın okul mu bırakır hıc demıs o kulagıma geldı soyledıklerı kadın kendı akrabaları orda cevabını vermıs kadın (ıyıyken ııydı övüyordunuz kotu oluncamı kotu oldu kız allah var hakkını ınkar etmeyın demıs) sonra bana gelıp kadın onların konusunu acmak ıstemıyorum ama boyle dedıler bı ortamda dedı SİZMİSİNİZ BUNU DİYENNN O Ağlar sızlar halımle ders calısmayı bırak masada oturmuyordum o sıra 2 haftada 6 kılo vermıstım gobısım yoktu zatende ıyıce zayıf olmustum ne güzel ...
O COCUK YUZUNDENBENLE KONUSMAYAN BABAMA AYRILDIM DEDIM hemen barıstı sonra yemek yemedıgımı agladıgımı gorup uzulmus corba getırıp ıcırdı yatakta bılıomusunuzz
ben dersaneye yazılcam deedım ne dersen basım uzerıne dedı. hemen o hafta yazdırdı benı hatta dershane muduru sımdıden gl gıt ama bu sene ıcın degıl obur sene ıcın kaydını alalım bu 3 ayda bızden olsun gel gıt dedıler kabul etmedım
bu yıl gıtcem dedım. sırf hazırlandıgımı duyup İÇLERİNE DERT OLSUN DIYE GICIKLIGINA GITMISTIM ZATEN Bu arada bızım aılede bunlardan vazgectım dıye kurbanlar kesildi
sınava 3 ay vardı gıttıgım dersanede derslerın yarısına gırmedım ama yenjı bı matematıkcı vardı cok efendı yakısıklı hala unıvbde okuyan onla sureklı ozel ders alıp matematıgı bıtırmıstım sınavı o matematıkle gectım vallaa matematıgı full yapmıstım hıc beklemedıĞİM HALDE BIR ONUC GELDIKI BI COK YER MUHENDISLIKLER OGRETMNLIKLER VETERNERLIK FELAN GELIYOR BEN OGREETMENLIGI ONCEDE ITMISTIM BU DEFA annemde korktu bıdaha hazırlanmaz dıye karısmadı yazdım güzel bi sahıl sehrınde okudum çok da guzeldı hersey.. içlerine dert oldu aradı defalarca sesımı dınledı salak telefonumu özele kapattım numarasıyla arayacak cesarette kalmamıstı cunku aılem onları ıstemıyor ve cok da tepkılıydı artık babamlar amcamlar duymustu.. kazandıgımı duydukları hafta da dedıgım gıbı arayıp bana neler saydılar hayatına gırmısım aklını basından almısımda madem gıdeceksem okuyacaksam neden umut vermısım dee o varken bu kararlar yoktu ama bız ayrıldık buna yorum yapmanız bıle cok ılgınc demıstım sakın sakın ablası agza alınmayacak küfürler ettı o zaman anlamıstım aılemeın bu aıle bıze uygun degıl derken ne demek ıstedıklerını.. sosyal statu olarak da kultuurel olarak da hıc denk degıldık..
ıyıkı oyle bı hata yapmamısım çok mutluydum ben unıversıtede ıyıkı dıyecegım en guzel sey hayatımda o sehırdi..
belkı benı öyle hırs yaptırmasalardı kı hayatımda yasadıgım en buyuk kın onlaraydı ve yasadıgım tek hırs da buydu sayelerınde sınavı kazandım bılselerdı hıc ugrasmazlardı

Gittim tıpıs tıpıs yurt bulamadık yer yoktu kucuk bı sehırdı 1 dönem otelde kaldım o rezılllıgı cektım yıne okudum sonra aılem bıle bıdaha gelmedı o sehre herseyın ustesındenben geldım herseyı kendım hallettım . yurt buldum anlastım senetımı yaptım odememı yaptım son 2.5 yıl özel ders verdım anket yaptım kredıde almıstım evden hıc destek almadan okudum :)) çok hosuma gıtmıstı.
Ve aılem karısmadıgı halde bırdaha eve cıkmayı dusunmedım cunku yurtta kızları gordum cok hovarda aklı lallık (bızım burda havadagıbı bısı demek) dagınık pıs sorumsuz kızlar gordum ya onlardan bırı denk gelırse dedım. be bıleyım erkek arkadasları gelır eve abısı babası vs. mısafırlıgıne gelır ev olınca bısı de denmez kotu olur sonucta benım ıcın yabancı ınsanlar dıye dusundum yurt daha trahat geldı ama odadakı kızlarla aıle gıbıydık temızlıgımz yemegımızı yurt gorevlısının dısında bazen bız yapardık cok sey paylastık gulduk yedık ıctık gezdık. ve beledıye yonetımıne kent konseylerıne gırdım yonetıcılık yaptım unıversıtede bı suru kulup ısıyle ugrasıp daıre mudurlerıyle toplantılarla gorusmelerle gecırdım hatta beledıyedekı gorevlerım sayesınde protokolde yerım bıle vardı stadyumda maclarda felan

o kadar sosyal ısle ılgılendım dolu dolu yasadım kız erkek oyle candan oyle samımı guzel arkadaslar abıler ablalar amcalar tanıdımkı ınannın sevgılı ekıklıgı yasamadım hıc çok teklıf geldı hıc bırını de kabul etmedım bı erkege ayırcak zamanım yok hesabı aslında bı savunma mekanızması hep benı kısıtlayacak kotu olacakmıs bu gunler bıdaha gelmez ıyıce yasamalıymısım gıbı bana yok dedırttı her teklıfe ARTIK NASIL KORKTUYDAAM YOGURT BILE UFLEYEREK YEMISIM
şimdi diyorum aslında hıc de fena teklıfler gelemmıstı bırını degerlendırseymısım keskeee gıdıgım sosyal ortamlardan bı suru yakııklısı zengını kulturlusu mevkı mkan sahıbı ne bılım doktoru ogretım gorevlısı bı suru ınsan vardı sımdı memlekette kımsecıklerde yok

Her duyan ucurumdan dönmussun bambaska bı hayatın olurdu senın gıbı bırı bole bısı nasıl yapar anlattıklarına ınnanamıyorum demıstı TABI ILK YIL HALA OLAYIN GERGINLIGINI ATAMAMIS BAZI SEYLERI UNUTAMAMISRIM ve kımseye anlatmadım olayın ıcımde sonmesını bekledım sonra hersey cok komık geldı ve eger bunu yapsaydım neler kacıracagımı gordum çok korkunc olurdu dunyam SU an evli ve 8794894 çoçuk sahıbı bı anne olurdum o aılede olsaydım ANAM HAYATIMI YASIYORUM YAAAA

Ben ne bicim bi genclık gecırdım valla annemın yerınde olsaydınız benı öldürürdünüz heaaa

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarr

maşallah çok güzel geçmiş birikmiş..
işallah hep böyle olur eskisi gibi..
bura öyle güzel bir kar yağıki halada yağıyor,işallah biraz daha yağarda topraklarımız suya doyar..
geçmişolsun canım allah şifa varsin,kenini çok zorlamaan azaz yürü,alah korusun bi skatlık çıkmasın..
hoşgelin sevilcanım..
çok sevilcanım,çok sevindim seni gördüğüme.işallah herşey gönlüne göre olur canım benim..

allah yardımcınız olsun ,gerçeken ergenle uğraşmak çok zor.işallah herşey yoluna girer..

oynakbaşı cecommm

karabuğdayı ne için yiyorsun canım benim..

ben şu aralar iyice ucunu kaçırdım işin,herif evde haliyle üzende değişti..tatlı yap hanım börek yap hanım diyip duruyor adam..

hayatım roman edikleri bu olsa gerek canım..
ama hakkaten annen sabırlıymış,neyseki sende doğruyu görüp yanlış bir yolun içine girmemişsin..evlilik zor bi karar ve gerçeken ailenin uyumu çok önemli.senin için şer görünen şey hayırlı olmuş ve azimle okulunu kazanmış ve okumuşsun..işallah karşına çok iyi birisi çıkrar ve çok mutlu olursun..

İNSALLAH CANIM .. annem babam hakketten cok sabırlıymıs sımdı dusununcde gorebılıyorum ama o sıra benı hıc anlamadıklarını dusunuyordum ve onlar ve adam arasında kaldıgım ıcın ıkı tarafa da kızıyordum .. cok sukur gecmıs bana bıle oyle bısı olmamıs gıbı gelıo :)) ben bıle ınanamııyorum kendıme.. ben degımısım gıbı sankı :)

günaydın çıtır adayları
beyazcanım hoşbuldum çok teşekkür ederim canım sizlerin sayesinde
yanlız olmadıgımı farkını hissettim ve bunun sayesinde dünkü diyetime çok sadık kaldım sayenizde başlangıç zorlugunu atlattım sizler bitanesinizzzz

Selamünn Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Dün sabahtan sonra bir daha uğramaya fırsatım olmadı
Öğlen ütülerime bir giriştim resmen akşam 6da ütülerim bitti ( rahat 4 saat ütü yapmışımdır donlara kadar ütülersem aheste aheste normaldir tabi )

Resmen fenalık geldi hatta bir ara eşim telefon açınca ona patladım
Adam ne yapıyorsun diye sordu ama eminim sorduğuna pişman olmuştur bir açtım ağzımı işte ütüden nefret ediyorum hatta ev işinden de nefret ediyorum ( bir yandan küçük cadıda nasılsa daldım ses etmiyorum diye her yeri dağıttı ) hep senin yüzünden hayatımı kaydırdın işte 15 senedir ömrümden çaldın, ben böyle yaşayacak kadınmıydım falan diye ağlayarak söylenmeye başladım adam nasıl gülüyor halime ama o an ya aşkım cidden çok tatlı oluyorsun böyle yapınca diyip duruyor yüzsüz
Nasıl sinirlerim bozulduysa bir yandan ağladım bir yandan adama laf yaptım ama bir yandan ütüyede devam ettim

Büyük kızda hesapta birlikte temizlik yaparız dediğimde tamam demişti ama oda odasını bir güzel dağıtıp arkadaşıyla gezmeye gittimi ay resmen cinnetin eşiğine geldim o an avazım çıktığı kadar imdattttt diye bağırmak geldi içimden
Giderken birde yağcılık yapıyor Anneciğim söz gelince yardım ediceğim sana falan diye dedim yürü git adamı uyuz etme ağlama krizim tuttuktan yarım saat sonra eve geldi cadı ben tabi o an burnumdan soluyorum etrafıda gördükçe ve salona geçtim hemen baktım holden gelmiyor gittim temiz bir fırça atayım diye ( hani ulen geldin iş yapmamak içinmi oyalanıyorsun diyecekkennnnnnnn bir baktım elinde tek bir gül Anneciğim bunu sana aldım bukadar çok iş varken beni saniye düşünmeden anında arkadaşımla gezmeye saldığın için demezmi )
Anam beni bu seferde mutluluktan ağlama tuttumu Sarıldım ilk göz ağrıma ağladım durdum oda şaşırdı tabi hayırdır ne oluyor diye Ufaklıkta başlamazmı anlatmaya Abbacık Annem iki kere ağladı bugün babam Annemi maf etmiş hep iş yaptırıyormuş o yüzden Annem ağladı demezmi

Gülmekle ağlamak kardeş derler ya o hesap başladım gülmeye
Cidden hiç evhanımlığı bana göre değil ama şu 15 sene içinde hiç pişman olmadığım iyiki yapmışım dediğim tek şey evlatlarım
RAbbim eksizliklerini göstermesin, bütün evlatlarımıza sağlıklı, mutlu, huzurlu ve çok başarılı bir hayat nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnn
Teliyle duvayıyla evden gelin çıktıklarınıda görürüz inşallah....Aminnnnnnnnnnnn

Helal olsun valla sana
Şartlar ne olursa olsun ne güzel yürüyüşünü ihmal etmiyorsun
Rabbim inşallah sana şu fırsatı değerlendirip biraz daha zayıfladıktan sonra gönlüne göre çok daha güzel maaşlı bir iş nasip eder inşallah.....Aminnnnnn
Tembellik de arada hakkın canım benim

Valla Anneler dayanamıyor bari faturalardan kara geçsin diyorlar ama dediğin gibi maşallah ev baya kalabalık he bir tabak eksik bir tabak fazla fark etmez Anneciğine ama ne sen rahat edebilirsin uzun süre nede kardeşlerin ( Ana baba fedakarlık yapar hiç ses etmez nasılsa )
Benim kızkardeşimin eşi baya oluyor bir gece şehir dışına iş icabı gidince kızkardeşimde nerden estiyse Annemlerde kalmaya gelmiş ki normalde yanlız kalıyordu önceden daha Annemler emekli olupta Almanyadan dönmeden.
Ertesi sabah ben kahvaltıya Annemlere gittim ve nasıl geçti geceniz deme gafletinde bulundum
Kızkardeşim gayet ciddi ; Ay ablaaaa Allah kocama uzun ömür versin valla adam ölse benim anında yeni bir Koca bulmam lazım akşam benim ikizlerle babam az daha kanlı bıcaklı oluyorlardı çocuklar çizgi film kanalı istediler babamda inat etti bende haber izleyeceğim diye kapıştılar durdular hatta en son babamda küstü çocuklarda küstü dedi
Annem ama nasıl gülüyor manyak diye diye Yalanmı kız senin koca huysuz benim cocuklar huysuz demekki evlendikten sonra baba evine dönülmüyormuş ( sonuçta herkesin düzeni farklı ) benim koca ölürse 40ı çıkar çıkmaz evlenmem şart hatta yarı kırkı çıksada olur yeni kocamla okuturuz nasılsa rahmetlinin kırkını demezmi yeminle yerlere yattık gülmekten

Hani bu işin muzuluğu ama cidden bir arada çok zor oluyor İdare edebildiğin kadar idare et canım olmadı mecbur biraz sıkacaksın dişini ama ben eminim gerek kalmadan işini bulursun sen

Allah yardımcınız olsun canım SAbır bu dönemde geçecek Allahın izniyle şu an zorlasa bile ileride gülüp geçeceksiniz inşallah o günlere

Menün gayeg güzel canım inşallah karşılığınıda bol bol eksi olarak alırsın

Cidden Anneciğin ve Babacığın çok sabırlıymış
Bende sanırım öyle bir durum olursa sabretmeyi tercih ederdim ama eskiler öyle değil benim Annem olsa kesin okul konusunda temiz bir döverdi beni koca için birşey demedi gerci
Evet çok zor şeyler yaşamışsın ama Annen baban seni ne kadar sağlam yetiştirmişki yinede mantıklı davranabilmişsin böyle kötü bir durumun üzerine helal olsun sana

Ben çok şükür eşimi çok seviyorum ve hep diyorum beni ondan başkası çekmez onuda benden başkası
ama ailelerin uyumu çok çok önemli tamam bizimkiler öyle çok çok okumuş birileri değiller ama eşimin ailesiyle kıyaslayınca cidden büyük fark vardı ama o dönem karşı taraf çok iyi oynadı ( bilenlerde benim öz amcam dahil hiç biri bizi uyarmadı bak böyle böyle bunlar yeğenim sıkıntı yaşar diye )
İnan 9 sene boyunca yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah Defalarca öleyimde kurtulayım dedim ( psikolojik şiddet gördüm desem yeridir maddi manevi iliğime kadar sömürdüler ve eşimde sağ olsun hiç fark etmedi fark ettiği zamanlardada Annem Babam karşı çıkamam dedi )
Sırf ailesi istedi diye kapandım, sırf babası istemedi diye işe girmeme izin verilmedi, en ufak kötü şeyde bizim oğlumuz böyle değildi bu gavur adetlerini sen öğrettin oldu, onlara hediye aldığım zaman bile teşekkür yerine oğlumun paralarını yiyorsun oldu, bir yere gideceğim zaman kocamdan önce onlardan izin almam beklendi ( yapmadım tabi ama her defasında asi gelin oldum ve tartışma çıktı ), haftasonları babası ne plan yaptıysa ona uyuldu es kaza onlara haber vermeden bir yere gitsek bile telefonla arayıp zehir ederdi Evimi benim ailem alırken eve verilen paranın bir kısmına el koymuş sonradan duyduk mütehaitten Mobilyalarımı alırken ben aylarca biriktirdiğim çalıştığım maaşlarımla alacağım dedim peşin ödediğimizi sanırken Babası paraya el koyup taksit yapmış onlarıda ödeyemeyince yine ben ödedim ( aynı takımı 2 kere ödedim resmen ) Babası eşimden maaşını aldığında borç alırdı 3 gün sonra vereceğim diye ama vermezdi ve ben ekmek alacak para kalmadığında yüzümü karartıp Annesinden para istediğimde bana yok sana para derdi Hamilelikte komşum 9 ay bana baktı ağzımdan çıkan her yemeği yapıp önüme koydu ama Annesi yanımda gündüz kızının geldiğini Mercimek köftesi falan yapıp yediklerini anlattığında ay çok canım çekti ya sana zahmet ben beceremiyorum banada yapsana dediğimde hazır paketler var al yap işte çok canın çektiyse demişti Üzerine işittiğim hakaretler, yok işte biz başka birini istiyorduk oğlumuz nedense seni almak zorunda kaldı demeler, kim bilir oğlumu kandırmak için neler yaptın demeler, nereni beğendi oğlumuz anlamadık demeler vs vs ..... böyle uzar giderrrrrrrrrrr
Bunları yaşacağımı öngörebilseydim aşkımdan gebereceğimi bilseydim asla evlenmezdim ki bunu eşimin yüzünede söyledim geçmişte ve oda her defasında haklısın aşkım cidden öbür tarafta Annem babam nasıl hakkını ödeyecekler bilmiyorum diye
Hee 9 senenin sonunda dellendim boşanacağım diye adamcağız vazgeçirmek için her dediğimi kabul edecek kıvama geldi dile benden ne dilersen yeterki boşanmayalım dedi
Aslında o zaman çok kararlıydım ta ki KV bir gün bana gelip yine hakaretler ve küfürler edene kadar
En son biz boşanmanın eşiğindeyiz ya sen ne yapıyorsun hadi bize acımıyorsun torununada mı acımıyorsun dediğim kadın boşa benim oğlumu istemiyoruz zaten seni diyince dellendim Ulen sırf sana inat boşamıyorum oğlunu dedim ve cidden KVye inat boşanmaktan vazgeçtim ama şimdi iyiki vazgeçmişim diyorum
Eşim zaten bana karşı çok iyidi dahada iyi oldu Artık haklıya haklı haksıza haksız diyebiliyor tabi sonrasında benim ailesine ne kadar mesafelide dursam saygımı asla bozmadığımı görünce oda daha bir adil davranmaya başladı Heee o zaman herkesin içinde dedim bundan sonra kim nasıl davranmayı hak ediyorsa öyle davranacağım diye ve artık kvyede anında kaşınırsa cevabını patlatıyorum tabi terbiye sınırları içinde ve 15 senedir bana hep şu bu o diye hitap eden kadın geçenlerde kızım dedide şok geçirdim
Benden ona ancak fayda olacağını anladı şükür 6 sene boyunca o tartışmadan sonra Anne kelimesini kullanmıyordum inan daha geçen hafta ilk kez kullandım o bile şaşırdı ama kim ne hak ediyorsa o

Bunları niyemi yazdım Nelerden kurtulduğunu anla diye yazdım hani Annenler kurban kesmekte haklıymış
Evleneceğin insanın ailesi inan damattan çok daha önemli
Ben hep diyorum Rabbim hayırlı kısmet versin ama daha önemlisi hayırlı bir aileye gelin değil evlat olmayı nasip etsin ....Aminnnnn
Bir insan ailesine dahil ettiği kızı gelin olarak görüyorsa mutlaka bir sorun yaşanır ama sen onu Allahın bize emaneti diye düşünerek evlat gibi görürsen asla sorun çıkmaz diye düşünüyorum
İnan benim kızlarım çok ufak daha ama her gün o şekilde dua ediyorum onlar için çünkü biliyorum benim büyük kızım benim gibi sabırlı değil eser gürler daha kötü şeylere sebep olur, ufaklıkta çok fazla benim gibi duygusal sonra oturur hasta eder kendini Annesi gibi depresyonlara girer

Harikasın canım
Aynen devam ama çok da birden artırma ki bıkkınlık gelmesin
Ben bugün sporumu yapacağım inşallah ama bunuda dahil ederim sonuçta kaç dakikalık şey sıkılaşalımki verdiklerimiz daha da belli olsun

oynakbaşı cecommm

karabuğdayı ne için yiyorsun canım benim..

ben şu aralar iyice ucunu kaçırdım işin,herif evde haliyle üzende değişti..tatlı yap hanım börek yap hanım diyip duruyor adam..

Canım karabuğday zayıflamaya yardımcıymış hatta bizim 8.ci takımdaki bir kaç kız yaptılar iki günlük kür baya güzel eksiler gördüler hem motive oldular hemde gidenler geri gelmemiş
Valla bende bugün yarın yapacağım hatta birazdan hazırlıyacağım kendime bir tabak ( inşallah tadı güzel gelir bu kez çünkü dün yoğurtla karıştırdım ama sadece kaynar suyla geceden kabartmıştım hafif dişe gelmesi pek hoşuma gitmedi diye biraz daha haşladım bugün yanına yoğurt ve çok az salatalık doğrarım evde kaldıysa )
Sabah hafif bir kahvaltı sonrada acıkınca karabuğday yeniyormuş hatta 3 - 4 kaşık bile şişiriyor inşallah faydasını görürüm çünkü bu ara dikkat ettiğim halde yine tartıda 1 kya yakıın fazla çıkıyorum ve deli olmak üzereyim şu 110u ve aşağısını göremediğim için

Seninde işin çok zor be güzelim hani evde olsa bir dert koca olmasada ayrı dert
Benim ufak kuzuda geçen gün nereden aklına geldiyse Anneciğim Sütlaç yapsana bir gün çok canım çekti dedi Eşim zaten söyleniyor hiç yapmıyorsun birşeyler hani kırk yılın başı Karatayı unutsanda birşeyler yapsan birlikte yesek valla yemekten zevk alamaz oldum dedi geçen gün şimdi bire o biraz geçikiyor diye ben erken yiyorum çaktırmıyor ama öyle olunca pek hoşlanmıyor ama banada engel olmamak adına ses etmiyor

neler yasamıssııınn vallahı senın sabrına hayranım cecooo iletısımın çok kuvvetlı herkesle..
esınle cocuklarınla hatta sevmedıgın KV ıle tanımadıgın ınsanlarla ... herkesle gayet olması gerektıgı gıbısın dozu çok guzel ayarlıyorsun

SAğ olasın canım
Hakikaten kolay şeyler değildi ama belkide beni ben yapan şeylerdu bunlar
Yaşanması gerekiyordu yaşandı ( cahillikten dur da diyemiyordum tabi yaş ufak oluncada ) ama artık hep diyorum neyi hak ediyorsa o şekilde karşılık veririm diye
Eşim bazen diyor içinde bir Polyanna var diye Cidden bende küçüklüğümden beri hep içimde küçük bir çocuğun olduğunu düşünüyorum arada muzurluk yapan, bazen hüzünlenen hatta bana küsen
Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın hepimizi
İstesemde kimseye kötülük yapamam hatta geçmişte eşime diyordum keşke yapabilseydimda sizinkilere hak ettikleri gibi davransaydım diye ama eşimde diyor sen öyle biri asla olamazsın, kötülük yapana bile güzel yaklaşıyorsun zaten seni bu kadar sevmemin nedenlerinden biride bu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…