80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar kızlar ancak gelebildim bugün iş yerinde çok yoğunum yaaa yılbaşından dolkayı rutin olan işlerin hepsi birikti mesai arkadaşım da olmayınca herşey bana kaldı kolay gelsin bana

Merhaba arkadaşlar. Bugün uğrayamadım. Şimdi müsait olabildim. Sabah uyandıktan sonra evi şöyle yalandan bi topladım sonra annem oğluşa pantolon kazak almış ama ikisi de büyük geldi. Anneme gidip oğluşu alacaktım, gitmişken annemin aldıklarını da değiştireyim dedim. İki bardak suyumu içtim çıktım yola. Lc Waikiki ye gittim kazağı değiştirdim ama aynı pantolondan yokmuş. Oğluma geçen ay bot almıştım polatisten ama dikiş yerinden su alıyormuş ayakları ıslanmış. Hazır pantolon da bulamamışken üzerine katayım bi bot alayım dedim. Alacaklarımı aldım 1 saate yakın yürüdüm anneme gittim. Aslında bugün orda kalmaya niyetlendim kardeşim eskişehir den gelecekti ama ablam hastaydı evde ufaklığa bulaşır diye vazgeçtim. Ki alt kat mutfaktan yukarı hiç çıkmıyor garibim. Annem yaprak almış sana bira saralım sen git biz kalanını sararız dediler. Sardık dolmamızı eve geldim. Yemekleri koydum kuzunun karnını doyurdum ve hemen size bir bakayım dedim.

Cecom çok zor şeyler yaşamışsın . Kendimi senin yerine koydum da ben çok sabırsız bir insanım. Herhalde senin gibi davranmazdım. Ya da şu an yaşamadığım için bana öyle geliyor. Eşin yatsın kalksın Allah a dua etsin ki senin gibi sabırlı bir eşi var. Allah kızlarına hayırlı kapılar açsın ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Benim için iyi dileklerde bulunmuşsun çok teşekkür ediyorum (senden de alıntı yapacaktım ama yazında alıntılalar vardı sana yazdıklarım arada kaynamasın diye alıntılamadım) Kardeşinin söylediklerine de sonuna kadar katılıyorum iki taraf ta melek bile olsa Allah kimseyi teliyle duvağıyla çıktığı eve geri döndermesin. Eşikten gelinlikle çıktığın an o eve el oluyorsun. Seni yağlasalar ballasalarda Allah herkesi kendi evinde kendi yuvasında şen etsin inşallah. .. Allah istediğin kiloya gelene jadar irade güç kuvvet azim versin ...
merhabalar kızlar ancak gelebildim bugün iş yerinde çok yoğunum yaaa yılbaşından dolkayı rutin olan işlerin hepsi birikti mesai arkadaşım da olmayınca herşey bana kaldı kolay gelsin bana
kolay gelsin arkadaşim....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Yine damladım
Çooook şükür bugün bütün evimi bal dök yala yaptım
Büyük kızım yine kendini dışarı attı iş var demeye fırsat olmadan ama sağ olsun çabucak geldi ve hiç söylemeden kendi kendine baktım işlerin ucundan tutmaya başlamış
Yatak odamın dolap içlerine kadar düzelttim ( kaç gündür sallıyordum )
Öğleden sonra geç saatte işimiz bitti sonrada kızın apartmandan arkadaşları geldiler oturmaya ( bizimki hazır her yer temizken çağırsammı dedi hadi çağır dedim )

Bu arada benim okadar pasaklı Marimar dediğim kızım arkadaşlarıyle makyaj muhabbeti olunca hadi istersen makyaj yap bana dedi kulaklarıma inanamadım gözüne sürme çektirmeyen kız makyajı kendi istedi sırf merak ettiğinden
Kapatıcısına kadar her türlü ayrıntıya girip çok güzel hafif bir makyaj yaptım ve arkadaşları bile bayıldıııı hani çirkin ördek yavrusu sonradan kuğu olur ya o hesap
Bakmaya doyamadım cadıya onunda tabi hem hoşuna gitti hemde herkesten iltifat almaya alışkın olmadığı için utandı

Okullar tatil olmadan bir gün önce gözüme sürme çekebilirsin dedi hani istiyorum demiyor da sen çok istiyorsan yap diyor olur çekerim dedim nasıl gülüyor cadı

Birazdan karabuğdayımı yiyeceğim bu sefer sarımsaklı yoğurtla deneyeceğim belki daha gideri olur
İnşallah eşim geldikten sonra gelirim nasılsa yine ama şimdilik buralardayım

Allah yardımcı olsun canım işin gerçekten zor
Yanına bir eleman alınma olasılığı yokmu

Ohhh sende bir sürü iş yapmışsın maşallah bugün
Ne güzel işlerini hallettin ve o bahaneyle baya bir yürümüşsün

Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı insanlarla karşılaştırsın ve kimseye kötü şeyler yaşatmasın Çok şükür artık geçti ve bir daha yaşanmasına zaten bu saatten sonra kesinlikle o tür birşeylere müsaade etmem

slm kızlar öncelikle alıntı yapamıyorum yapmaya çalısıyorum tlf karıstırıyorum oyüzden kacırdım olursa kusura bakmayın hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ben çok katılamıyorum sohbetlerinize fırsat bulamıyorum açıkcası ama 70 kg olana kadar hergün mutlaka menümü yazıcam bu arada menümüde yazayım
kahvaltı 30 gr grissini
3 zeytin biraz peynir ve peynirli omlet 300 kalori
öglen pirinç lapas 350 kalori
aralarda toplam 3 nescafe 150 kalori
1 salep 100 kalori
aksam patates salatası 1 çay kasıgı yag ile
4 kasık nohut yemegi 350 kalori
toplam 1250 kalori aldım
akşam lapa yemek istemedim aynı degerde patatesle değiştidim bu arada 1 günlük lapa diyetinden 1.2 gr vemişim yani suda olsa motive etti beni baya yazdım bugün kaçtım ben hepinize iyi akşamlar ALLAHA emanet olun yarına kadar kadar iyi bakın kendinize

çok tatlısın yaa nadir görüyorum ben boyle ınsanları say desen sayabılırım 1 elın parmaklarını gecmez hayatım boyunca tanıdıgım onca ınsanın ıcınde.. iyi kı burdanda olsa buldum senı de enerjın çok farklı..

canım ya ne güzel anlatmışsın.bende az değildim ama bayanın asiliği ile erkeğinki bir olmuyor.biz kadınlar yine aileye karşı duygusal vicdan yapabiliyoruz.bizimki hormanal etkiler altında olduğu için malesef çoştukça çoşuyor..iş kaçmalara kaladar geldi vallaha beni şiddet eğilimli bir abla yapacak yakında

canım oynakbaşım ..senin adını yerim ya en doğrusu olmuş annelik duygularını anlatışına hayranım ya :*ayrıca eşinle yaşadıklarının biraz farklı versiyonunu yaşamaktayım bir ara seninle paylaşmak istiyorum canım olur mu?

dünkü menüm sabah kepekli tost ve çay (taktım bu ara)
öğlen çorba salata
akşam az fasülye ve pilav
spor trambolinde egzersiz
su 1 lt

tatlım nasılsın. aynen alanya alanya olalı böyle soğuk görmedi 3 dereceye uyandık bu gün ofiste ayaklarımın parmaklarını hissetmiyorum altına gazete dergi serdim yok hala kemik gibi gripte oldum üstüne kız da öksürmeye başladı havalar mahvetti bizi dökülüyoruz

tatlım sanada selam olsun
cecom nikini değişmiş güzel olmuş adını taşıyor
kızlar şu gezegenler bu ay çok ters etkiler yapmış burçlar üzerinde herkes kocasıyla kavgalı sebebi sanırım uzaydaki bu hareketlilik. aman ağzınızın tadını bozmayın bende bi gerginlik atlattım 1 hafta dünyaya küstüm şimdi iyiyiz şükür
gezegenlere dikkat

cecom ya roman gibi yazılarını özlemişim vallahi
az önce dediğim gibi bu ara tüm kızlar evde ufak tefek sorunlar yaşıyor gezegnlerin etkisindenmiş bu dönemi arızasız atlatsak bari.

Selam kızlar ben geldim akimseler
kızlarrrr günaydın yahu ugrayamıyorum size takımdan fırsat kalmıyor özledim hepinizi biraz geçmiş yapayım bakim durum ne sizde. bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

hoş geldin canımmm bizde seni özledik daha sık gel bizeee

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Dün akşam felaket bir baş ağrısı yaşadım hatta o yüzdende gece giremedim zaten
Nasıl tuhaf birşeyse sadece sol kaşımın üzerine vuruyordu ağrı ve mide bulantısıda başladı bir anda Tansiyonum mu acaba diye düşündüm ama oda normaldi

Ayağımdan pufuduklarımı çıkarmadığım halde ayaklarımda buz gibi olmuştu ve sonunda eşim ayaklarımı fönle söylene söylene ısıttı bir başladı; Eşşek işte ince giyiniyorsun, kesin üşüttün, yok efendim herkese koşturuyorsun ama kendine gelince hiç farkında olmadan üşütüyorsun falan diye söylenmeye
Aslında atletimde eksik değil, uzun kolluda giyiyorum ama sanırım balkona çamaşır sermeye çıktığımda soğuğu yedim ( balkonum kapalıda olsa buz gibi ama çamaşır sermeye mecbur çıkıyorum )
Sıcağı gören ben mayıştım ve hemen yatağa attım kendimi birde sıcak su torbasına sarıldım bir güzel uyumuşum sabahta 8de uyandım artık nasıl mayıştıysam

Küçük cimcimede dün akşam devamlı Babacığım Annem çok yoruldu bugün ondan öyle olmuştur diyip durdu ( aslında haksızda sayılmaz sonuçta bütün gün baya bir koşturdum )
Bugün şükür hiç birşeyim yok sabahta kahvaltımı yapmadan hemen salonu topladım ( sağ olsun cadı ben yatınca anında evi savaş alanına çevirmiş )

Canım evin içinde iki cadı olunca hiç iş bitermi Ne çamaşır bitiyor ne ütü nede temizlik
Geçen gün Anneme dedim ne güzel haftada 1 makine çamaşır yıkıyorsun diye oda kızım normaldir senin küçük cadı günde 2 kere en az çamaşır değiştiriyor ( üzerine birşeyler dökünce ), büyük kız ne kadar formayla okula gitsede o forma haftada 2 yıkanıyor eee ev içinde giydikleride her fırsatta değiiyor Bende eşimde aynı şekilde birde terlemesekde bir kere giyildiyse 2 - 3 saatte giydiksek o kirliye atılır Annem kızım iki havalandır bir kere daha giy ne olucak diyor ama ne bileyim alışkanlık
Geçen gün üşenmeden saydım bir günde tam 5 kere salonu toparlamak zorunda kaldım ( ben topluyorum küçük cadı oyuncaklarını dağıtıp bırakıyor oynasa sorun yok ama döküp sonrada ben tablette oynayacağım diyor bizde üzerine bastıkça ya kırıyoruz yada düşme tehlikesi atlatıyoruz )

Valla karabuğday zayıflamaya yardımcıymış hatta 8.ci takımdaki arkadaşlardan bir kaç kişi yaptı çok güzel kilolar verdiler 2 günde
Tadı aslında pek damak zevkime uygun değil ama işte zayıflamak uğruna idare ediyoruz bugün 2.ci günüm ve son günüm dahada davosa gelmem diyesim var
Önce karabuğdayı kanar suyla kabartıp sonrada tekrar biraz haşladım diri kalmasın diye sarımsaklı yoğurtla çok azda kırmızı lahana doğrayarak yedim dün akşam ama son kaşığı cidden zor yuttum felaket tıkadı
Sabah bir önceki güne rağmen çok daha az çıktım tartıda sırf bunun için iki gün katlanılır bence
Bu arada bir arkadaşta çoban salatası yapmış içine 2 yk haşlanmış karabuğdaydan atmış oda çok lezzetli olmuştu dedi ama henüz denemedim
Marul salatasına karıştırıp tüketende vardı ama onuda henüz denemedim

Eğer bulabilirsen kesin dene derim en azından sudan da gitse insan motive olur bende şu 110a taktığım için denemek istedim artık göreyim şunu ondan sonrası zaten Allahında izniyle daha kolay olacaktır inşallah

Allah razı olsun canım Güzel sözlerin içimi açtı
Sağ olasın Cidden hep içimden geldiği gibi davrandım bu güne kadar heee çok kazık yediğim oldu hatta eşim ilk zamanlar bana çok kızıyordu herkesi kendin gibi görme bak zarar görüyorsun diye ama inan ben zarar gördüğüme yanmıyordum hiç bir zaman, hep insanlar nasıl böyle olabilir diye üzülüp ağlıyordum
Şükür yine aynı şekilde içimden geldiği gibi yaklaşıyorum herkese, elimden gelen birşeyse yapmaya çalışıyorum ama eskiye nazaran insanları biraz daha iyi tanımaya başladığıma inanıyorum
Beni zorda bırakacak arkadaşlıkları mümkün olduğunca mesafeli tutuyorum ki ailemde bende üzülmeyelim diye

Geçmişte arkadaşlık ettiğim, her Allahın günü bende olan bir arkadaş müsvettesi vardı Hatun her geldiğine bana ne kadar çok çektiğinden yakınırdı ( bende sanki hep güllük gülistanlık yaşamışım gibi kendi derdimi unuttup ona üzülürdüm ) eşinin çalışmadığını, ekmek alacak paralarının dahi olmadığını falan anlatırdı
Bende okadar içime otururdu ki her gün gelmesine gocunmadan devamlı yemek yapardım ki hani çocuklar bari bende yesinler diye hatta param varsa para yoksada evdeki erzaklardan toparlayıp verirdim sanki benim durumum çok parlakmış gibi Ama Anamızdan öyle öğrendik komşusu açken tok yatan bizden değildir diye üstelik halada inanırım paylaştıkça herşeyin bereketi artar diye

Hatun aylarca bana öyle gelip ağladı ( kızı benim kızın sınıfındaydı ve artık kızımda rahatsız olmaya başladı her gün okul dönüşü bizde olmalarına ki hatun zaten kızını okula gönderip direk bana gelirdi )
İnan Ailesini bile defalarca aradım şu kızınıza sahip çıkın günah işte bak intihardan söz ediyor, çocukları çocuk esirgemeye vermekten söz ediyor diye Aile umursamaz ( meğer zaten 2.ci evliliğimiş ) ve Annesi resmen kızım ben namusuyla oturacağını bilsem anında alırım ama o durmaz diyince ben şok oldum bir Anne kızı için nasıl bu şekilde konuşur diye Meğer tekrar evlenmeye kalkışır diye kast etmiş ama ne olursa olsun o şekilde insan evladını daha birkaç aydır tanıdığı birine kötülemez
Hatuna yer geldiğinde son kuruşuma kadar veriyordum ve bu lafın üzerine acıkcası biraz tedirgin oldum hani birşeyler yaparsa sonrada Banuda biliyordu olursa diye sonuçta kocası devamlı bende diye biliyor ve yarın öbür gün başka bir yere giderde Banuya diye çıkarsa diye tedirgin oldum ( hatun hani paralı birini bulsam kaçacam muhabbeti yapınca şakasınada olsa )
Neticede kıza durumu ilettim Annen nasıl böyle konuşur hesabı bu gitmiş tabi annesine hesap sormuş oda o an iftira demiş hatta banu seni bana kötüledi demiş buda salak bana hesap sormaya kalkıştı hatta cimcimeye hamileydim daha yeni ve bana bebeğinin üzerine yemin et o zaman diyince benim için o an bitti sonuçta benden demekki yalan bekliyormuş ki bebeğin üzerine yemin et diyebildi
Benim o zamanlar üzüldüğüm ( acımadım çünkü bizde Allah acısın derler ) hatunla arkadaşlığı kestim tabiki ama şu an bazen bende eşimde görüyoruz hallerinide eşim diyor bak bak senin zamanında kendini yırttığın hatun şu anda senden daha kokoş geziyor diye
Hatun meğer cevresindeki herkese böyle yapıyormuş tabi abiside dahil millete yok yok diye ağlaşıp para veya başka şeyler toparlıyormuş, kocası çalıştığı halde çalışmıyor diyip birde devletten para alıyormuş hatta en son adama şizofreni tanısı koydurup birde özürlü maaşı bağlatmış
Halada beni gördüğü zaman utanmadan hiç birşey yokmuş gibi hal hatır sorar bende Allah rızı için cevap veririm ama asla bir daha ne evime girebilir nede evine giderim

Buna benzer şeyler çok gördüm maalesef ama inan ben yinede ben olmaktan bıkmam belki karşımdaki kişi beni kullandığını düşünüyordur ama aslında sadece kendini kandırıyor
Az da olsa yüreği güzel insanların varlığını bilmek bile bana huzur veriyor iyiki sizlerde varsınız
RAbbim hep iyilerle karşılaştırsın bizleri ....Aminnnnnnnn

Canım ne zaman istersen konuşuruz Minicik bir faydam olursa bile ne mutlu bana

Sağ olasın canım Valla uzaydanmı gezegenlerdenmi bilemem ama eve tıkılıp kalmakta geriyor beni ufak kuzu hasta olmasın diye pek çıkmıyorum zaten bizim bayır maaşallah kartalkaya gibi deli esiyor bu seferde can sıkıntısından neye takacağımı şaşırıyorum
Kız biz hayatta öyle 1 hafta küs kalamıyoruz En büyük kavgalarımızda bile en geç 3 saat sonra barışmış oluyoruz yatacağıma yakın kapıştıysam ancak küs yatarım ozamanda çek kıçını, çek bacağını derken yine başlarız gülüşmeye
Millet boşanma durumuna gelince evde huzur kalmaz biz aksine o zamanlar öyle bir saçma düşünceye kapıldığımızda oturup her zamankinden güzel anlaşmıştık adamla konuşurken işte şöyle yaparız böyle yaparız kızımız etkilenmesin işte hafta içi 2 gün gelir alır gezdiririm yok haftasonları birlikte kızımızı gezmeye götürürüz, yok efendim tatilleri birlikte yaparız, yok özel günlerde bayramlarda ilk gün senle olur ikinci gün birlikte yine birşeyler yaparız falan demeye başlayınca dellendim ulen Eşşek benim zaten istediğim o İlle boşanmak mı gerekiyor senden onları elde etmek için demiştim Ertesi gün hesapta mahkemeye başvuracaktık ama bu konuşmanın üzerine gülmekten karnımız yarıldı ve boşanmaktan o zamanlar vazgeçtik
Adam gece 12lere kadar kahveden çıkmazdı, her ne kadar kabul etmesede o dönem ufak ufak kumar oynadığı söyleniyordu falan fişman ama sonra o gece bir tövbe etti o oldu
Ne kahveye adım attı nede arkadaşlarıyla oturup iddasınada olsa oyun oynamadı şükür

aynen canım ya bu ay tersliklere ani tepkiler vermeyin.sabırlı olun ve ani kararlardan kaçının.herkesin içine anlayışsızlık,inat ve yanlış anlamalar serpiştiren bir aydayız.o nedenle dua ile sabır etmekte fayda var.
Selam kızlar ben geldim akimseler

hoş geldin canımmm bizde seni özledik daha sık gel bizeee
hoşgeldin mavişimmmm nasıl oldun iyimisin canımmm

ya canım çok geçmiş olsun.sinlenmek iyi gelmiştir.yorgunluğun bedene neler yaptığının 1.şahidiyim ya ben.o nedenle zaman buldukça dinlen tamam mı.
ayrıca o arkadaş müsvettelerinden çok temizledim bende.hatta en son 2 gün evvel bir tanesinin fesatlığını resmen yüzünden okudum ve bitti benim için.ben millete göre işim,konumum,giyimim ile sanırım burnu bal akan biri olarak yansıyorum.o nedenle sürekli bir ima ,kısakançlık olması beni yıldırdı.
ayrıca sana yazacağım burdan ya da instagramdan..

çok teşekkür ederim canım iyiyim şükür şu anda
Rabbim dermansız dert vermesin herşey geçer nasılsa

Maalesef bazı insanlar insanın ömründen ömür çalıyor ama biz yinede biz olmaktan asla vazgeçmeyelim
Bizim apartmandakilerde ilk seneler beni öyle sanmışlar hani bu Almanyalı burnu havadadır diye
İlk bayram öncesi ( daha o zaman apartmanı silen kadın bile yok meydanda ) heryer pislik içinde diye ben kendi katımı sileyim bari diye düşündüm sonrada ulen yukardan aşağıdan geleçek pislik bari üstten başlıyayım dedim ve inan 5 katlı apartmanı Bayrama bir gün kala en üstten apartman girişine kadar sildim
Ama ne silme korkuluklara kadar heryeri güzelce sildim birde öyle viledaylada değil elle
Apartmandaki sevgili komşular takırdılara yada tesadüfen kapıya çıktıkça aaa sen ne yapıyorsun kapıcımı oldun diye dalga geçer gibi konuştular hatta bir tanesi ay kız bizde seni Almanyalı diye havalı sandık senin içinde gündelikçi varmış meğer demezmi bende hiç istifimi bozmadan bir yandan temizliğe devam ederken eeee boşuna dememişler parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diye kadın bir bozuldu neyse sana kolay gelsin dedi kapattı kapısını
Sonra ilk apartaman toplantısındada her katta 4 daire var her hafta 1 daire kendi katını temizlese kadın tutmaya bile gerek yok sonuçta oda para üstelik biz almanyada senelerdir öyle yapıyoruz demiştimde hiç biri kabul etmedi biz kapıcımıyız diye Valla hepiniz benden büyüksünüz saygısızlık olarak algılamayın ama benim Annemin hep söylediği bir cümle geldi şimdi aklıma dedim; birde Karıyım diye dolanıyorsunuz temizlik imandan gelir diye bir cümleden haberiniz yok sanrım der Annem hep dedim
Sen nasıl Almanyalısın demezmi biri sanki almanyalı elini işe değdirmez hep hizmetciyle yaşar
Hayır bunu söylenlerde daha bir kaç sene öncesine kadar köyde yaşayan tarla bağ bahçeyle uğraşmak zorunda olan hatunlar şimdide kaçıncıya temizlikçi değişti ve şuankinide beğenmiyorlar dedim daha temiz yapan buyursun

Şimdi o tip insanlardan uzak duruyorum sadece Allah rizası için selam verir hal hatır sorarım ama ne giderim ne kabul ederim ( ki zaten gelelim diyende yok )
Bir tek karşı komşum benim için çok değerli oda cidden çok çok düzgün bir insan ve benim şu depresyonlardan çıkıp aslında evliliğimi bile kurtarmama yardımcı olan tek insan
Hep diyorum onun gibi 100 tane olsa ülke bile kurtulur dürüstlüğün cılkını çıkarmış ve o dürüstlüğü yüzünden defalarca başı derde girmişş ( tartışmış birileriyle ) biri hatta bazen eşim diyor sende aslında ona çok benziyorsun sen sadece çok daha yumuşak yaklaşarak ikna ederek hallediyorsun işini diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…