80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar. Dün çok giremedim malum kociş gelince çok bakmamaya çalışıyorum en azından bu ara dikkat edeyim aramız yeni düzeliyor . Dünkü menümü yazacağım da akşam biraz cozuttum. Ayda yılda yeme krizlerim tutuyor sonra miğdem bulanıyor. Ama en azından bir saatlik yürüyüşüm var da zarat çok değildir. Allah nasip ederse bugün hafif atlatayım günü de yarın canım sıkılmasın. Dün akşam dışında her gün spor yaptım ve dikkat ettim bu hafta ama eminim yine eksi görmem. Şu an hastanedeyim kuzuyu kontrole getirdim antibiyotik bitti ama öksürük az da olsa var boğazda akıntı da var hala. Tatilken gelelim dedik. Hayırlısı bakalım. Haaa bir de yarın doğumgünüm. Yılbaşı ve yıl dönümümüzde küstükgüme gityi ikiside ama yatın içinde bie brklentim yok malun işten ayrıldım hesap kitap allak pullah oldu. Hayırlısı bakalımm....

Aman aman canım boşver eşinle madem daha yeni buzlar eridi bu ara dikkat et kızdırma enişteyi
Benimki sağ olsun taktığında hemen başlıyor işte oradaki kızlara bana verdiğin değerden fazla değer veriyorsun diye o yüzden eve geldiğinde ruh haline bağlı olarak giriyorum hele birde TVde birşey yok diye oyun konsoluna uzandığında dünyalar benim oluyor o kapatana kadar bana hiç ses etmez

Canım eşimde ben de biraz anormaliz. Ben de onun telefonla oynamasına kızarım. Ara sıra hayday da hayvanlara bi yem vereyim der burnundan getiririm eşimde kızdığı zaman neden kızdığını söylemez en büyük ve tek tepkisi susmaktır. Beni delirtecek kadar hemde. O sustukça ben çıldırırım. Şeytan kalk sunu boğ at kenara dedirtir suskunluğu.sonra sinirim geçince iyi ki oda benim gibi deli değil diyorum.

amin canım ya.vallaha insanlar hangi ara kendi egosunu şişiriyor ve ben ben ben ben hep ben kalıbına giriyor anlamadım.bu hoşgörüsüz,empatisiz kişilere kıl oluyorum .
o ne güzel komşuymuş öyle Allah razı olsun.her yere her hayata lazım bence :)

sağol canım benim

Bir an bizi tarif ediyorsun sandım
Bazen bir susar ulen ne oldu derim sen bir düşün daha iyi bilirsin der yine susar
Çok sıkıştırınca sebep söyler ve ben iyice dellenirim çünkü genelde saçma birşey çıkar

Eskiden ben her şeye oturur ağlardım hiç tartışmaya girmezdim o zamanlarda eşim kızardı yahu bir konuşsana ne desem ağlıyorsun hiç tartışmıyorsun bile diye ama şimdi bir sus be kadın moduna geçti
Dediğin gibi bir ipte iki cambaz olsaydı daha kötü olurdu

Sorma valla hep diyorum komşu ablam olmasaydı ben büyük ihtimal bukadar sağlam duramazdım bazı şeylere karşı Hep diyorum Kvm onun gibi olsaydı emin ol aynı evde bile yaşamak isterdim
Japon gelini var onların hikayelerine bile bayılıyorum kadıncağız hep onu düşünerek hareket ediyor aman Çiko mutlu olsun gerisi önemli değil sonuçta bize ailesi emanet etti diye ama Çikoda aynı şekilde Anneciğim Anneciğim diye ölüyor kızcağız
Kadıncağız herkese nasıl yaklaşması gerektiğini biliyor ve inanılmaz adaletten haktan yana

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmmm

Bugünüde bitirdik şükür yarın inşallah herkes tartıda çok güzel rakamlar görür
Akşamlık hiç canım birşey yemek istemedi ama sırf metabolizmayı çalıştırmak için 2 bardak ayran içtim

Şu an felaket tokum çok güzel tıkıyor beni
Eşim biraz geçikmeli de olsa geldi ve şuanda Tvde Mümya filmini izliyor bende iki dakikada olsa bakayım dedim

Selam kzlar. Kociş mesaiye kalacakmış ben de bi bakayım size dedim. Yarın tartı günü olduğu için çok stresliyim bugün nedense. Normalde böyle olmam ama çaba çok olunca streste çok oluyor. Ama bu stres yarın beni üzer gibime geliyor. Hayırlısı bakalım. .

Canım hiç kendini kasma eminim çok güzel bir sonuç göreceğine

selamlar gece kuşu olarak geldim yine:)
nasılsınız:)

geçmiş olsun canımm valla son 51 yılın en soğuk kışıymış izmirde..-6yı gördük..

banucum valla aynı dediğin gibi ev mayın tarlası gibi oyuncaklardan:)
aman ne yapalım sağlıklı olsunlar da toplayalım demi:)

bugunkü menüm:
sabah..yarım gözleme..2 kaşık bal..
ara..bir türk kahvesi..bir neskafe..2 kare çikolata..
akşam..bir tabak bulgur pilavı..bir kase brokoli..yoğurt..bir çikolatalı gofret

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Bu sabahta yine şükür 6da uyandım
Tabi büyük bir heycanla tartıya çıktım ve bir kere daha kesin kararımı verdim karabuğday bana pek yaramadı sanırım okadarda kendimi yemek için zorlamıştım

Neyse hemen aklımdayken bildirimimide yapayım;

Başlangıç; 124.5 kg

Geçen hafta; 111.9 kg
Bu hafta; 111.5 kg

Giden; - 0.4 kg ( yani vere vere 400 gr vermişim )

Toplam giden; 13 kg

Aslında çok daha güzel bir sonuç beklediğim için acıkcası biraz hayal kırıklığına uğradım hani bu hafta kesin 110u görürüm diyordum ama nasıl bir direnç varsa yine bu ara inat etti ibre aşağıları göstermiyor
Artık cidden fenalık gelmeye başladı ama yinede direniyorum beslenme konusunda kendimi salmamak için
Canım sağ olsun diyip artık bir sonraki haftaya odaklanmak istiyorum

Birde bu ara yine kan şekerim mi düşüyor yoksa fırlıyor anlamadım ama acayip uyku hali var hani kafayı koyacak yer arıyorum desem yeridir
Gecede erken yattım aslında ama şu an bile esneye esneye bir hal oldum ve bir ara oturduğum yerde gözlerim kapanmış bir anlık şu karlar biraz erisinde haftaya gidip tekrar şu vitamin değerlerime falan baktırayım sanırım b12den dolayı şu ara bu haldeyim ve kilo vermemde o yüzden direniyor olabilir

Sorma valla topla oyuncaklarını dediğim anda da 4 yaşında olduğu halde hemen başlıyor ayyy Anneciğim benim bacağım çok ağrıyor sen toplasana demeye
Bütün gün oyun oynuyor ve gece yatağa yattığında oyyyy bugünde yine çok yorulmuşum ben yaw diyor utanmadan benden duyduğunu bana satıyor cimcime

Bu arada menün çok az be güzelim sabah ve öğlen yok gibi zaten akşamda bulgur pilavını tabakla yiyeceğine kaseyle yeseydinde brokoliyi tabakta yeseydin keşke Birde tartıya saatler kala çikolatalı gofret yenirmi kız

İnşallah çok güzel bir bildirimin olur

Canım üzülme inşallah önümüzdeki hafta güzel bir bildirimin olur ben de geçen hafta daha güzel verdim ya şu 70 leri bi görseydik inşallah

günaydın kızlar bildirim günümü bugün bende yapacakmıyım bildirm
oynakbasım sanırım durma evresindesin bazen hiç veremediğin zamanlar olurmuş istersen biraz egzersiz ekle ve kalorilerde cok asagılarda tutmamak lazım 400 gr yinede fena degil öptüm tatlım
bu arada hayırlı cumalar
dünkü menüm
kahvaltı 1 has yumurta
5 zeytin biraz peynir
30 gr grissini
ara nescafe 1 salatalık
öglen kuru soganlı yumurta
30 gr grissini
ara bir kase mercimek yemegi
aksam 2 kasık bulgur
bir kase mercime yemeği
1 dilim ekmek
ara nescafe havvuç

Sağ olasın canım inşallah dediğin gibi daha güzel eksi görürüm bir sonraki hafta
Seninde menün gayet güzel canım

Bu arada evet sende bildirimini yapıyorsun ve 2.ci bildirimden sonra sende listeye dahil oluyorsun inşallah

selam cecom senle ben kaplumbaga gibi ilerliyoz vallahi bu da benim bildirim

Başlangıç: 90 kg
Geçen hafta: 76,7 kg
Bu hafta: 76,5 kg
Giden: 200 gr
Toplam giden: 13,5kg
hergün spor az kaçamak hayret bişi gramla veriyom yaaaa

teşekkür ederim canım hep beraber bu günlerde atlatıcaz
başlangıç 91.6
bu hafta 90.2
toplam giden 1.4
spor 3 gün 30 dk yürüyüş
son 2 gündür gr oynamadı bu ilk 2 günden aldıgım sonuç
yinede mutlu hissediyorum başlama zorlugunu atlattım sizlerle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…