- 19 Temmuz 2007
- 4.380
- 5.635
- 773
Günaydın arkadaşlar. Dün çok giremedim malum kociş gelince çok bakmamaya çalışıyorum en azından bu ara dikkat edeyim aramız yeni düzeliyor. Dünkü menümü yazacağım da akşam biraz cozuttum. Ayda yılda yeme krizlerim tutuyor sonra miğdem bulanıyor. Ama en azından bir saatlik yürüyüşüm var da zarat çok değildir. Allah nasip ederse bugün hafif atlatayım günü de yarın canım sıkılmasın. Dün akşam dışında her gün spor yaptım ve dikkat ettim bu hafta ama eminim yine eksi görmem. Şu an hastanedeyim kuzuyu kontrole getirdim antibiyotik bitti ama öksürük az da olsa var boğazda akıntı da var hala. Tatilken gelelim dedik. Hayırlısı bakalım. Haaa bir de yarın doğumgünüm. Yılbaşı ve yıl dönümümüzde küstükgüme gityi ikiside ama yatın içinde bie brklentim yok malun işten ayrıldım hesap kitap allak pullah oldu. Hayırlısı bakalımm....
Canım eşimde ben de biraz anormaliz. Ben de onun telefonla oynamasına kızarım. Ara sıra hayday da hayvanlara bi yem vereyim der burnundan getiririmAman aman canım boşver eşinle madem daha yeni buzlar eridi bu ara dikkat et kızdırma enişteyi
Benimki sağ olsun taktığında hemen başlıyor işte oradaki kızlara bana verdiğin değerden fazla değer veriyorsun diyeo yüzden eve geldiğinde ruh haline bağlı olarak giriyorum hele birde TVde birşey yok diye oyun konsoluna uzandığında dünyalar benim oluyor o kapatana kadar bana hiç ses etmez
çok teşekkür ederim canım iyiyim şükür şu anda
Rabbim dermansız dert vermesin herşey geçer nasılsa
Maalesef bazı insanlar insanın ömründen ömür çalıyor ama biz yinede biz olmaktan asla vazgeçmeyelim
Bizim apartmandakilerde ilk seneler beni öyle sanmışlar hani bu Almanyalı burnu havadadır diye
İlk bayram öncesi ( daha o zaman apartmanı silen kadın bile yok meydanda ) heryer pislik içinde diye ben kendi katımı sileyim bari diye düşündüm sonrada ulen yukardan aşağıdan geleçek pislik bari üstten başlıyayım dedim ve inan 5 katlı apartmanı Bayrama bir gün kala en üstten apartman girişine kadar sildim
Ama ne silme korkuluklara kadar heryeri güzelce sildim birde öyle viledaylada değil elle
Apartmandaki sevgili komşular takırdılara yada tesadüfen kapıya çıktıkça aaa sen ne yapıyorsun kapıcımı oldun diye dalga geçer gibi konuştular hatta bir tanesi ay kız bizde seni Almanyalı diye havalı sandık senin içinde gündelikçi varmış meğer demezmibende hiç istifimi bozmadan bir yandan temizliğe devam ederken eeee boşuna dememişler parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diye kadın bir bozuldu neyse sana kolay gelsin dedi kapattı kapısını
Sonra ilk apartaman toplantısındada her katta 4 daire var her hafta 1 daire kendi katını temizlese kadın tutmaya bile gerek yok sonuçta oda para üstelik biz almanyada senelerdir öyle yapıyoruz demiştimde hiç biri kabul etmedi biz kapıcımıyız diyeValla hepiniz benden büyüksünüz saygısızlık olarak algılamayın ama benim Annemin hep söylediği bir cümle geldi şimdi aklıma dedim; birde Karıyım diye dolanıyorsunuz temizlik imandan gelir diye bir cümleden haberiniz yok sanrım der Annem hep dedim
Sen nasıl Almanyalısın demezmi biri sanki almanyalı elini işe değdirmez hep hizmetciyle yaşar
Hayır bunu söylenlerde daha bir kaç sene öncesine kadar köyde yaşayan tarla bağ bahçeyle uğraşmak zorunda olan hatunlarşimdide kaçıncıya temizlikçi değişti ve şuankinide beğenmiyorlar dedim daha temiz yapan buyursun
Şimdi o tip insanlardan uzak duruyorum sadece Allah rizası için selam verir hal hatır sorarım ama ne giderim ne kabul ederim ( ki zaten gelelim diyende yok)
Bir tek karşı komşum benim için çok değerli oda cidden çok çok düzgün bir insan ve benim şu depresyonlardan çıkıp aslında evliliğimi bile kurtarmama yardımcı olan tek insan
Hep diyorum onun gibi 100 tane olsa ülke bile kurtulurdürüstlüğün cılkını çıkarmış ve o dürüstlüğü yüzünden defalarca başı derde girmişş ( tartışmış birileriyle ) biri hatta bazen eşim diyor sende aslında ona çok benziyorsun sen sadece çok daha yumuşak yaklaşarak ikna ederek hallediyorsun işini diye
sağol canım benimCecom çok zor şeyler yaşamışsın . Kendimi senin yerine koydum da ben çok sabırsız bir insanım. Herhalde senin gibi davranmazdım. Ya da şu an yaşamadığım için bana öyle geliyor. Eşin yatsın kalksın Allah a dua etsin ki senin gibi sabırlı bir eşi var. Allah kızlarına hayırlı kapılar açsın ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Benim için iyi dileklerde bulunmuşsun çok teşekkür ediyorum (senden de alıntı yapacaktım ama yazında alıntılalar vardı sana yazdıklarım arada kaynamasın diye alıntılamadım) Kardeşinin söylediklerine de sonuna kadar katılıyorum iki taraf ta melek bile olsa Allah kimseyi teliyle duvağıyla çıktığı eve geri döndermesin. Eşikten gelinlikle çıktığın an o eve el oluyorsun. Seni yağlasalar ballasalarda Allah herkesi kendi evinde kendi yuvasında şen etsin inşallah. ..
Allah istediğin kiloya gelene jadar irade güç kuvvet azim versin ...
kolay gelsin arkadaşim....
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Yine damladım
Çooook şükür bugün bütün evimi bal dök yala yaptım
Büyük kızım yine kendini dışarı attı iş var demeye fırsat olmadan ama sağ olsun çabucak geldi ve hiç söylemeden kendi kendine baktım işlerin ucundan tutmaya başlamış
Yatak odamın dolap içlerine kadar düzelttim ( kaç gündür sallıyordum )
Öğleden sonra geç saatte işimiz bitti sonrada kızın apartmandan arkadaşları geldiler oturmaya ( bizimki hazır her yer temizken çağırsammı dedi hadi çağır dedim)
Bu arada benim okadar pasaklı Marimar dediğim kızım arkadaşlarıyle makyaj muhabbeti olunca hadi istersen makyaj yap bana dedikulaklarıma inanamadım gözüne sürme çektirmeyen kız makyajı kendi istedi sırf merak ettiğinden
Kapatıcısına kadar her türlü ayrıntıya girip çok güzel hafif bir makyaj yaptım ve arkadaşları bile bayıldııııhani çirkin ördek yavrusu sonradan kuğu olur ya o hesap
Bakmaya doyamadım cadıya onunda tabi hem hoşuna gitti hemde herkesten iltifat almaya alışkın olmadığı için utandı
Okullar tatil olmadan bir gün önce gözüme sürme çekebilirsin dedihani istiyorum demiyor da sen çok istiyorsan yap diyor olur çekerim dedim nasıl gülüyor cadı
Birazdan karabuğdayımı yiyeceğimbu sefer sarımsaklı yoğurtla deneyeceğim belki daha gideri olur
İnşallah eşim geldikten sonra gelirim nasılsa yine ama şimdilik buralardayım
Allah yardımcı olsun canım işin gerçekten zor
Yanına bir eleman alınma olasılığı yokmu
Ohhh sende bir sürü iş yapmışsın maşallah bugün
Ne güzel işlerini hallettin ve o bahaneyle baya bir yürümüşsün
Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı insanlarla karşılaştırsın ve kimseye kötü şeyler yaşatmasınÇok şükür artık geçti ve bir daha yaşanmasına zaten bu saatten sonra kesinlikle o tür birşeylere müsaade etmem [
Canım mesajını yeni gördüm yoğunluktan buraya hiç gelemiyorum
Düşün yeşil çayımı bile içemiyorum son 4 gündür
Canım eşimde ben de biraz anormaliz. Ben de onun telefonla oynamasına kızarım. Ara sıra hayday da hayvanlara bi yem vereyim der burnundan getiririmeşimde kızdığı zaman neden kızdığını söylemez en büyük ve tek tepkisi susmaktır. Beni delirtecek kadar hemde. O sustukça ben çıldırırım. Şeytan kalk sunu boğ at kenara dedirtir suskunluğu.sonra sinirim geçince iyi ki oda benim gibi deli değil diyorum.
amin canım ya.vallaha insanlar hangi ara kendi egosunu şişiriyor ve ben ben ben ben hep ben kalıbına giriyor anlamadım.bu hoşgörüsüz,empatisiz kişilere kıl oluyorum .
o ne güzel komşuymuş öyle Allah razı olsun.her yere her hayata lazım bence :)
Selam kzlar. Kociş mesaiye kalacakmış ben de bi bakayım size dedim. Yarın tartı günü olduğu için çok stresliyim bugün nedense. Normalde böyle olmam ama çaba çok olunca streste çok oluyor. Ama bu stres yarın beni üzer gibime geliyor. Hayırlısı bakalım. .
tatlım nasılsın. aynen alanya alanya olalı böyle soğuk görmedi 3 dereceye uyandık bu gün ofiste ayaklarımın parmaklarını hissetmiyorum altına gazete dergi serdim yok hala kemik gibi gripte oldum üstüne kız da öksürmeye başladı havalar mahvetti bizi dökülüyoruz
geçmiş olsun canımm valla son 51 yılın en soğuk kışıymış izmirde..-6yı gördük..tatlım sanada selam olsun
cecom nikini değişmiş güzel olmuş adını taşıyor
kızlar şu gezegenler bu ay çok ters etkiler yapmış burçlar üzerinde herkes kocasıyla kavgalı sebebi sanırım uzaydaki bu hareketlilik. aman ağzınızın tadını bozmayın bende bi gerginlik atlattım 1 hafta dünyaya küstüm şimdi iyiyiz şükür
gezegenlere dikkat
banucum valla aynı dediğin gibi ev mayın tarlası gibi oyuncaklardan:)
aman ne yapalım sağlıklı olsunlar da toplayalım demi:)
bugunkü menüm:
sabah..yarım gözleme..2 kaşık bal..
ara..bir türk kahvesi..bir neskafe..2 kare çikolata..
akşam..bir tabak bulgur pilavı..bir kase brokoli..yoğurt..bir çikolatalı gofret
Canım üzülme inşallah önümüzdeki hafta güzel bir bildirimin olur ben de geçen hafta daha güzel verdim ya şu 70 leri bi görseydik inşallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Bu sabahta yine şükür 6da uyandım
Tabi büyük bir heycanla tartıya çıktım ve bir kere daha kesin kararımı verdimkarabuğday bana pek yaramadı sanırım okadarda kendimi yemek için zorlamıştım
Neyse hemen aklımdayken bildirimimide yapayım;
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111.9 kg
Bu hafta; 111.5 kg
Giden; - 0.4 kg ( yani vere vere 400 gr vermişim)
Toplam giden; 13 kg
Aslında çok daha güzel bir sonuç beklediğim için acıkcası biraz hayal kırıklığına uğradımhani bu hafta kesin 110u görürüm diyordum ama nasıl bir direnç varsa yine bu ara inat etti ibre aşağıları göstermiyor
Artık cidden fenalık gelmeye başladı ama yinede direniyorum beslenme konusunda kendimi salmamak için
Canım sağ olsun diyip artık bir sonraki haftaya odaklanmak istiyorum
Birde bu ara yine kan şekerim mi düşüyor yoksa fırlıyor anlamadım ama acayip uyku hali var hani kafayı koyacak yer arıyorum desem yeridir
Gecede erken yattım aslında ama şu an bile esneye esneye bir hal oldum ve bir ara oturduğum yerde gözlerim kapanmış bir anlıkşu karlar biraz erisinde haftaya gidip tekrar şu vitamin değerlerime falan baktırayım sanırım b12den dolayı şu ara bu haldeyim ve kilo vermemde o yüzden direniyor olabilir
Sorma valla topla oyuncaklarını dediğim anda da 4 yaşında olduğu halde hemen başlıyor ayyy Anneciğim benim bacağım çok ağrıyor sen toplasana demeye
Bütün gün oyun oynuyor ve gece yatağa yattığında oyyyy bugünde yine çok yorulmuşum ben yaw diyor utanmadanbenden duyduğunu bana satıyor cimcime
Bu arada menün çok az be güzelim sabah ve öğlen yok gibi zatenakşamda bulgur pilavını tabakla yiyeceğine kaseyle yeseydinde brokoliyi tabakta yeseydin keşke Birde tartıya saatler kala çikolatalı gofret yenirmi kız
İnşallah çok güzel bir bildirimin olur
günaydın kızlar bildirim günümü bugün bende yapacakmıyım bildirm
oynakbasım sanırım durma evresindesin bazen hiç veremediğin zamanlar olurmuş istersen biraz egzersiz ekle ve kalorilerde cok asagılarda tutmamak lazım 400 gr yinede fena degil öptüm tatlım
bu arada hayırlı cumalar
dünkü menüm
kahvaltı 1 has yumurta
5 zeytin biraz peynir
30 gr grissini
ara nescafe 1 salatalık
öglen kuru soganlı yumurta
30 gr grissini
ara bir kase mercimek yemegi
aksam 2 kasık bulgur
bir kase mercime yemeği
1 dilim ekmek
ara nescafe havvuç
selam cecom senle ben kaplumbaga gibi ilerliyoz vallahi bu da benim bildirimSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Bu sabahta yine şükür 6da uyandım
Tabi büyük bir heycanla tartıya çıktım ve bir kere daha kesin kararımı verdimkarabuğday bana pek yaramadı sanırım okadarda kendimi yemek için zorlamıştım
Neyse hemen aklımdayken bildirimimide yapayım;
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111.9 kg
Bu hafta; 111.5 kg
Giden; - 0.4 kg ( yani vere vere 400 gr vermişim)
Toplam giden; 13 kg
Aslında çok daha güzel bir sonuç beklediğim için acıkcası biraz hayal kırıklığına uğradımhani bu hafta kesin 110u görürüm diyordum ama nasıl bir direnç varsa yine bu ara inat etti ibre aşağıları göstermiyor
Artık cidden fenalık gelmeye başladı ama yinede direniyorum beslenme konusunda kendimi salmamak için
Canım sağ olsun diyip artık bir sonraki haftaya odaklanmak istiyorum
Birde bu ara yine kan şekerim mi düşüyor yoksa fırlıyor anlamadım ama acayip uyku hali var hani kafayı koyacak yer arıyorum desem yeridir
Gecede erken yattım aslında ama şu an bile esneye esneye bir hal oldum ve bir ara oturduğum yerde gözlerim kapanmış bir anlıkşu karlar biraz erisinde haftaya gidip tekrar şu vitamin değerlerime falan baktırayım sanırım b12den dolayı şu ara bu haldeyim ve kilo vermemde o yüzden direniyor olabilir
Sorma valla topla oyuncaklarını dediğim anda da 4 yaşında olduğu halde hemen başlıyor ayyy Anneciğim benim bacağım çok ağrıyor sen toplasana demeye
Bütün gün oyun oynuyor ve gece yatağa yattığında oyyyy bugünde yine çok yorulmuşum ben yaw diyor utanmadanbenden duyduğunu bana satıyor cimcime
Bu arada menün çok az be güzelim sabah ve öğlen yok gibi zatenakşamda bulgur pilavını tabakla yiyeceğine kaseyle yeseydinde brokoliyi tabakta yeseydin keşke Birde tartıya saatler kala çikolatalı gofret yenirmi kız
İnşallah çok güzel bir bildirimin olur
Sağ olasın canım inşallah dediğin gibi daha güzel eksi görürüm bir sonraki hafta
Seninde menün gayet güzel canım
Bu arada evet sende bildirimini yapıyorsun ve 2.ci bildirimden sonra sende listeye dahil oluyorsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?