- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
selam cecom senle ben kaplumbaga gibi ilerliyoz vallahi bu da benim bildirim
Başlangıç: 90 kg
Geçen hafta: 76,7 kg
Bu hafta: 76,5 kg
Giden: 200 gr
Toplam giden: 13,5kg
hergün spor az kaçamak hayret bişi gramla veriyom yaaaa
BENDE DÜŞÜNÜYOM ŞMARDIK SANIRIM NAZARDA VAR. BEN 3 AYDIR 2 İLERİ 3 GERİ HALLERİMDEN SIKILDIM NEYSEKİ İNİŞ MODUNDAYIM 2 HAFTADIR ONA SEVİNİM BARİ. 1 HAFTADA TOPTAN ALIYOM 3 HAFTADA GRAMLA VERİYOM ÇOK BUYUK HAKSIZLIK BU AMA DİMİSorma canım zaten tospa gibiydim kilo verme hızımda tospaya döndü
Kız nazaramı geldik yoksa
Sülaledekiler ay Abla çok güzel zayıflamışsın diye diye nazarmı ettiler bana nedir iki haftadır ya sabit kalıyorum yada gramla gidiyor
BENDE DÜŞÜNÜYOM ŞMARDIK SANIRIM NAZARDA VAR. BEN 3 AYDIR 2 İLERİ 3 GERİ HALLERİMDEN SIKILDIM NEYSEKİ İNİŞ MODUNDAYIM 2 HAFTADIR ONA SEVİNİM BARİ. 1 HAFTADA TOPTAN ALIYOM 3 HAFTADA GRAMLA VERİYOM ÇOK BUYUK HAKSIZLIK BU AMA DİMİ
maşallah o kadına demekki hakkaniyetli bir hanım.Allah gönlüne göre versin.Bir an bizi tarif ediyorsun sandım
Bazen bir susar ulen ne oldu derim sen bir düşün daha iyi bilirsin der yine susar
Çok sıkıştırınca sebep söyler ve ben iyice dellenirim çünkü genelde saçma birşey çıkar
Eskiden ben her şeye oturur ağlardım hiç tartışmaya girmezdim o zamanlarda eşim kızardı yahu bir konuşsana ne desem ağlıyorsun hiç tartışmıyorsun bile diye ama şimdi bir sus be kadın moduna geçti
Dediğin gibi bir ipte iki cambaz olsaydı daha kötü olurdu
Sorma valla hep diyorum komşu ablam olmasaydı ben büyük ihtimal bukadar sağlam duramazdım bazı şeylere karşıHep diyorum Kvm onun gibi olsaydı emin ol aynı evde bile yaşamak isterdim
Japon gelini var onların hikayelerine bile bayılıyorumkadıncağız hep onu düşünerek hareket ediyor aman Çiko mutlu olsun gerisi önemli değil sonuçta bize ailesi emanet etti diye ama Çikoda aynı şekilde Anneciğim Anneciğim diye ölüyor kızcağız
Kadıncağız herkese nasıl yaklaşması gerektiğini biliyor ve inanılmaz adaletten haktan yana
canım benim üzülme sakın bizim yolumuz uzun her verdiğin gram sağlam gidiyor en azından.aslında bedenimizin neye hassaslık gösterdiğiniz ve hangi gıdaların iyi gelmediğini tam anlamı ile çözsek sanırım daha rahat edeceğiz.bu şekilde denemey yanılmalar yapıyoruz ancak.sadece karbonhidratı çıkarsak diğer yediklerimizde iyi gelmeyebiliyor mesela.Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Bu sabahta yine şükür 6da uyandım
Tabi büyük bir heycanla tartıya çıktım ve bir kere daha kesin kararımı verdimkarabuğday bana pek yaramadı sanırım okadarda kendimi yemek için zorlamıştım
Neyse hemen aklımdayken bildirimimide yapayım;
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111.9 kg
Bu hafta; 111.5 kg
Giden; - 0.4 kg ( yani vere vere 400 gr vermişim)
Toplam giden; 13 kg
Aslında çok daha güzel bir sonuç beklediğim için acıkcası biraz hayal kırıklığına uğradımhani bu hafta kesin 110u görürüm diyordum ama nasıl bir direnç varsa yine bu ara inat etti ibre aşağıları göstermiyor
Artık cidden fenalık gelmeye başladı ama yinede direniyorum beslenme konusunda kendimi salmamak için
Canım sağ olsun diyip artık bir sonraki haftaya odaklanmak istiyorum
Birde bu ara yine kan şekerim mi düşüyor yoksa fırlıyor anlamadım ama acayip uyku hali var hani kafayı koyacak yer arıyorum desem yeridir
Gecede erken yattım aslında ama şu an bile esneye esneye bir hal oldum ve bir ara oturduğum yerde gözlerim kapanmış bir anlıkşu karlar biraz erisinde haftaya gidip tekrar şu vitamin değerlerime falan baktırayım sanırım b12den dolayı şu ara bu haldeyim ve kilo vermemde o yüzden direniyor olabilir
Sorma valla topla oyuncaklarını dediğim anda da 4 yaşında olduğu halde hemen başlıyor ayyy Anneciğim benim bacağım çok ağrıyor sen toplasana demeye
Bütün gün oyun oynuyor ve gece yatağa yattığında oyyyy bugünde yine çok yorulmuşum ben yaw diyor utanmadanbenden duyduğunu bana satıyor cimcime
Bu arada menün çok az be güzelim sabah ve öğlen yok gibi zatenakşamda bulgur pilavını tabakla yiyeceğine kaseyle yeseydinde brokoliyi tabakta yeseydin keşke Birde tartıya saatler kala çikolatalı gofret yenirmi kız
İnşallah çok güzel bir bildirimin olur
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Tabi büyük bir heycanla tartıya çıktım ve bir kere daha kesin kararımı verdimkarabuğday bana pek yaramadı sanırım okadarda kendimi yemek için zorlamıştım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111.9 kg
Bu hafta; 111.5 kg
Toplam giden; 13 kg
Aslında çok daha güzel bir sonuç beklediğim için acıkcası biraz hayal kırıklığına uğradımhani bu hafta kesin 110u görürüm diyordum ama nasıl bir direnç varsa yine bu ara inat etti ibre aşağıları göstermiyor
Artık cidden fenalık gelmeye başladı ama yinede direniyorum beslenme konusunda kendimi salmamak için
Birde bu ara yine kan şekerim mi düşüyor yoksa fırlıyor anlamadım ama acayip uyku hali var hani kafayı koyacak yer arıyorum desem yeridir
Gecede erken yattım aslında ama şu an bile esneye esneye bir hal oldum ve bir ara oturduğum yerde gözlerim kapanmış bir anlıkşu karlar biraz erisinde haftaya gidip tekrar şu vitamin değerlerime falan baktırayım sanırım b12den dolayı şu ara bu haldeyim ve kilo vermemde o yüzden direniyor olabilir
Sorma valla topla oyuncaklarını dediğim anda da 4 yaşında olduğu halde hemen başlıyor ayyy Anneciğim benim bacağım çok ağrıyor sen toplasana demeye
Bütün gün oyun oynuyor ve gece yatağa yattığında oyyyy bugünde yine çok yorulmuşum ben yaw diyor utanmadanbenden duyduğunu bana satıyor cimcime
Bu arada menün çok az be güzelim sabah ve öğlen yok gibi zatenakşamda bulgur pilavını tabakla yiyeceğine kaseyle yeseydinde brokoliyi tabakta yeseydin keşke Birde tartıya saatler kala çikolatalı gofret yenirmi kız
günaydın kızlar bildirim günümü bugün bende yapacakmıyım bildirm
oynakbasım sanırım durma evresindesin bazen hiç veremediğin zamanlar olurmuş istersen biraz egzersiz ekle ve kalorilerde cok asagılarda tutmamak lazım 400 gr yinede fena degil öptüm tatlım
bu arada hayırlı cumalar
dünkü menüm
kahvaltı 1 has yumurta
5 zeytin biraz peynir
30 gr grissini
ara nescafe 1 salatalık
öglen kuru soganlı yumurta
30 gr grissini
ara bir kase mercimek yemegi
aksam 2 kasık bulgur
bir kase mercime yemeği
1 dilim ekmek
ara nescafe havvuç
teşekkür ederim canım hep beraber bu günlerde atlatıcaz
başlangıç 91.6
bu hafta 90.2
toplam giden 1.4
spor 3 gün 30 dk yürüyüş
son 2 gündür gr oynamadı bu ilk 2 günden aldıgım sonuç
yinede mutlu hissediyorum başlama zorlugunu atlattım sizlerle birlikte
BENDE DÜŞÜNÜYOM ŞMARDIK SANIRIM NAZARDA VAR. BEN 3 AYDIR 2 İLERİ 3 GERİ HALLERİMDEN SIKILDIM NEYSEKİ İNİŞ MODUNDAYIM 2 HAFTADIR ONA SEVİNİM BARİ. 1 HAFTADA TOPTAN ALIYOM 3 HAFTADA GRAMLA VERİYOM ÇOK BUYUK HAKSIZLIK BU AMA DİMİ
maşallah o kadına demekki hakkaniyetli bir hanım.Allah gönlüne göre versin.
canım benim üzülme sakın bizim yolumuz uzun her verdiğin gram sağlam gidiyor en azından.aslında bedenimizin neye hassaslık gösterdiğiniz ve hangi gıdaların iyi gelmediğini tam anlamı ile çözsek sanırım daha rahat edeceğiz.bu şekilde denemey yanılmalar yapıyoruz ancak.sadece karbonhidratı çıkarsak diğer yediklerimizde iyi gelmeyebiliyor mesela.
seninle aynı durumdayım neslimm bende öyle ağır spor yaptığımda incelme yaşadım 2 haftadır ama gramda oynama göremiyorum.
başlangıç :82
geçen hafta:77
bu hafta :77
giden : hiç yok
2 gün evvel tartıldığımda 76,8 civarı gösterdim ancak bugün dün akşam yediğim gözlemenin cefasını çekiyorum malesef..
dünkü menümüde yazayım.
sabah kepekli tost ve çay
öğlen yok yoğunluktan yiyemedim
ağzıma bir kaç kuru pasta attım
akşam hele akşam koca bir peynirli gözleme yediiiimm..o kadar üşümüştümki sıcak sıcak görünce dayanamadım yedim.ama bu sefer pişman değilim.cidden değilim.o kadar stresli bir kaç günün ardından psikolojikde olsa mutlu olmalıydım.oldumda..
ya itiraf ediyorum.arkadaş bu hamur işinde olan peynirin ,terayağın lezzeti nerede anacımyaa..tamam sağlıksız tamam bize iyi gelmiyor tamam sonrasında helva gibi dökülüyoruz ve yorgunluk hissediyoruz ama o lezzet üffyaaa
neyse biz sağlıklı beslenen,sağlıkla evlatlarını büyütecek olan ,eskiden kodları hamurlara dayanan bir nesil olsakda artık bilinçlenen hanımlarız sakin olup,sessizce o elimizde tuttuğumuz karbonhidratı uzağa bırakıyoruz şimdi:) dont panic
Günaydın arkadaşlar. Sabah sabah çok canım sıkkın. Deli gibi spor yaptım tek bi öğün yemek kaçırdım ve çok güzel sonuç beklerken yine havamı aldım. Eğer izin verirseniz bir süre tartılmak istemiyorum. Sabaha kadar tartı vardı aklımda. Ama umursamasam eksi çıkıyorum. 80.1 im. Deli olmamak elde değil yaa. Şeytan çok şey diyo da neyse. ..
çok geç olmuş olsun canımSELAM KIZLAR
felakettt hastayım peçete yetiştiremiyorum valla bir yandan hapşırık bir yandan burun akıntısı baş ağrısı amaaa mecbur işteyim( hemde işyeri buzzz gibi ısıtma sistemi yok burda daha doğrusu dükkan sahibi doğalgazı kapattırdığı için iki kıştır böyle... elektrikli ısıtıcılarla ısınmaya çalışıyoruz... kar tatilide olunca kızda annemde 3 gündür de oraya taşınıyorum iyice kaptım şifayı...
yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum tabi bu arada malum ilaç kullanıyorum hala...
menüler
salı
sabah : 1 yumruta az yağlı tavada bir burgu peynir 2 küçük domates 1 dilim çavdar ekmeği
öğle : tavuk sote 4 kaşık bulgur pilavı salata
ara : badem ve kaju bir bardak ayran
akşam: 5 tane mantardan sote 2 yk ıspanak 1 kaşık yoğurt ve salata, yarım börek
çarşamba
sabah : etli çorba 2parça pide( 1 dilim ekmek kadar)
öğle : az şehriye çorbası, az pırasa ve yoğurt
ara : 1 bardak süt
akşam : 1 dilim çavdar ekmeği mantarlı omlet peynir zeytin domates salatalık
ara : 2 tane karatay keki :)
perşembe
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği arasına peynirle tost domates salatalık
öğle : misket köfte (patateslerini havuçlarını ve suyunu yemedim) 3 kaşık pirinç pilavı
akşam : 1 kepçe tarhana çorbası 4-5 tane kızarmış peçete ile yağı iyice alınmış istavrit ve salata
inşallah canım sağolçok geç olmuş olsun canım
dikat et dwvamlı sıcak seyler iç bide c vitamini artır çabucak atlatırsın inş
beyazcanım valla benimde aklımdan geçiyodun göremedim bi iki gğndür merak ettimhayırlı cumalar kızlar
hepinizi çok özledim ama kocam şu aralar evede duruyor ,çay kahve tatlı yemek derken totom yer görmüyor..
kış günü yapıcak işde yok adam can sıkıntısından yemeğe sardı,olanda bana oldu.
sabah tartılım 81 kğ olmuşum.
önce kaç kğ dum tam hatırlamıyorum ama bu kğ dan düşükdüm..
adamı yollayınca yenide başlamak lazım o evdeyken olacak iş eğil ama yinede dikkat etmeliyim tabii..
sabah kahvaltılırını öğlen yapıyoruxz,açıkcası be biraz sarkıtıyorum o saate yoksa ööğleye hamur işi bişeyler istiyor ,yada kek börek.
allah sonumuzıu hayretsin.
banum çok güzel yazılar döktürmüşün yine,sen kesin kitp yazmalısın,insan okurken zevk alıyor 100 sayfa olsa bi solukta okunur valla yazıların ,iyiki varsı canım benim..
canım çok haklısın evde malzemelerim pek yoktu bugün yogurt falan halledicem bi kaç gündür olanlar la idare etmeye çalıstım şartlar napıcaksıncanım benim olsun bak gramda olsa gidiyor bunu düşün daha daha güzel günler göreceğiz inşallah yaza kadar....
canım afiyet olsun... menün gayet iyi ama protein biraz eksik gibi geldi bana en azından akşam yemeğindede 1 kase yoğurt tüket derim ben...
hadi hayırlı olsun daha da güzel olacak inşallah
ahhhh neslimmmm aynen bende öyle ve sıkıldım artık iyice bakalım tekrar düzen oturtursam iyi olacak..
ama olacak hepimiz başaracağızzzzzz
canımm o tartı bize hep nanik yapıyo ama en büyük naniği biz yapcaz onaaa
o peynir o tereyağı o hamurla birleşince güzel zatennnn kuzummm offff
(ağzının suyu akmış hissediyor)ama olsa yemem yani
deme demesin dememeli yenilmeyelim o şeytana... haftaya daha güzel olacak
Canım üzülme inşallah önümüzdeki hafta güzel bir bildirimin olur ben de geçen hafta daha güzel verdim ya şu 70 leri bi görseydik inşallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111.9 kg
Bu hafta; 111.5 kg
Toplam giden; 13 kg
Geçmiş olsun canım benim
SELAM KIZLAR
felakettt hastayım peçete yetiştiremiyorum valla bir yandan hapşırık bir yandan burun akıntısı baş ağrısı amaaa mecbur işteyim( hemde işyeri buzzz gibi ısıtma sistemi yok burda daha doğrusu dükkan sahibi doğalgazı kapattırdığı için iki kıştır böyle... elektrikli ısıtıcılarla ısınmaya çalışıyoruz... kar tatilide olunca kızda annemde 3 gündür de oraya taşınıyorum iyice kaptım şifayı...
yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum tabi bu arada malum ilaç kullanıyorum hala...
menüler
salı
sabah : 1 yumruta az yağlı tavada bir burgu peynir 2 küçük domates 1 dilim çavdar ekmeği
öğle : tavuk sote 4 kaşık bulgur pilavı salata
ara : badem ve kaju bir bardak ayran
akşam: 5 tane mantardan sote 2 yk ıspanak 1 kaşık yoğurt ve salata, yarım börek
çarşamba
sabah : etli çorba 2parça pide( 1 dilim ekmek kadar)
öğle : az şehriye çorbası, az pırasa ve yoğurt
ara : 1 bardak süt
akşam : 1 dilim çavdar ekmeği mantarlı omlet peynir zeytin domates salatalık
ara : 2 tane karatay keki :)
perşembe
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği arasına peynirle tost domates salatalık
öğle : misket köfte (patateslerini havuçlarını ve suyunu yemedim) 3 kaşık pirinç pilavı
akşam : 1 kepçe tarhana çorbası 4-5 tane kızarmış peçete ile yağı iyice alınmış istavrit ve salata
Günaydın arkadaşlar. Sabah sabah çok canım sıkkın. Deli gibi spor yaptım tek bi öğün yemek kaçırdım ve çok güzel sonuç beklerken yine havamı aldım. Eğer izin verirseniz bir süre tartılmak istemiyorum. Sabaha kadar tartı vardı aklımda. Ama umursamasam eksi çıkıyorum. 80.1 im. Deli olmamak elde değil yaa. Şeytan çok şey diyo da neyse. ..
selamlar...
valla banucum ben bulgur pilavına bayılıyorum..biliyorsun öğretmenim ve dün saat 2den akşam 9buçuğa kadar aralıksız derse girdim..sadece tenefüste bir kahve içebildim..o yüzden hem az hem de dengesiz yemiş oldum..
çikolata da oğlum yerken canım istedi o da bırakınca ben yiyiverdim:)
bu tatlı işini ne yapacağım bilmiyorum çok seviyorum ya...bildiğiniz masum birşey var mı benim tatlı ihtiyacımı giderecek ve bende çikolata yemişim hissi uyandıracak:))) ahh ne çok şey istedim demi:))
neslim ve banum aslında çok iyi kilo verdiğiniz ama bir süre sonra duraklama oluyor ve malesef ne kadar süreceği belli olmuyor..sakın canınızı sıkıp pes etmeyin..işte o zaman aldıklarınız da geri gelir( ben de birazdan tartılıp yazıcam...
ama benim durum biraz karıştı...ben ara verdiğim dönemde zaten 2 kiloya yakın almıştım...şimdi o yüzden geçen hafta diye yazıp burda en son bildirim yaptığımı değil de gerçekten geçen haftakini yazacağım:))
ayy çok karışık oldu ama neyse..öpüyorum sizi
hayırlı cumalar kızlar
hepinizi çok özledim ama kocam şu aralar evede duruyor ,çay kahve tatlı yemek derken totom yer görmüyor..
kış günü yapıcak işde yok adam can sıkıntısından yemeğe sardı,olanda bana oldu.
sabah tartılım 81 kğ olmuşum.
önce kaç kğ dum tam hatırlamıyorum ama bu kğ dan düşükdüm..
adamı yollayınca yenide başlamak lazım o evdeyken olacak iş eğil ama yinede dikkat etmeliyim tabii..
sabah kahvaltılırını öğlen yapıyoruxz,açıkcası be biraz sarkıtıyorum o saate yoksa ööğleye hamur işi bişeyler istiyor ,yada kek börek.
allah sonumuzıu hayretsin.
banum çok güzel yazılar döktürmüşün yine,sen kesin kitp yazmalısın,insan okurken zevk alıyor 100 sayfa olsa bi solukta okunur valla yazıların ,iyiki varsı canım benim..
Canım üzülme inşallah önümüzdeki hafta güzel bir bildirimin olur ben de geçen hafta daha güzel verdim ya şu 70 leri bi görseydik inşallah
Selam kızlar. Gündüz giremedim internet hakkım bitmiş şimdi kocişin internetinden bağlanıyorum. Bir kaç gün gelemeyebilirim. İdare edin beni olur mu.ihmsl değil yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?