80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Kahvaltımı ettiğim ve kendimi direk buraya attım
Anam nasıl acıktıysam instagramdaki diyet günlüğüme atmayı unutup gömülmüşüm tabağa

Yeni bir haftaya başladık inşallah hepimiz için verimli bir hafta olur

Selam benide listeye ekletmisiniz kilom 82 su anda

Selam arkadaslar bende 89 kiloyum ve araniza katiliyorum haydi bakalim gitsin kilolarr yaza 75 kg olurum insallah

Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrrr
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz

Şükür canım daha guzel olacak inşallah...

afiyet olsun cecommm

oooww kendimi listede gördüm çok mutlu oldum canım ellerine saglık çok teşekkür ederim süpersiniz kızlar
eminim bu hafta daha güzel kilolar vericez

aleyküm selam canım
günadın kızlar
dün çok kötüydüm aşırı karın agrım vardı gece de mide bulantısı kötü bi hafta sonu geçirdim şimdi iyiyim gerçi sanırım gündüz uediğim yemek dpkundu yada soguk aldım işte kötü bi hafta sonu geçirdim kalorisi az enerjisi bol bir gün olsun inş

selam kızlar pazar menümü paylaşayım hemen

Sabah öğle karışık
2 yumurtadan omlet az peynir iki zeytin üç sigara böreği bir kaşık kahvaltilik sos
Ara bir bardak süt
Aksam bir kase mercimek çorbası 4 köfte 2 kaşık pilav veeee 2 dilim baklava
biraz diyet dışı kaçamaklı oldu ama en azından kararında yedim herşeyi

ELLERİNE SAĞLIK SWEETİMM bu arada imzandakı duyarlılıgın çok hoş
soguk kıs gunlerınde hayvanları unutmamamız gerekıyor ... kedı evlerı.. ağpartman kapılarını acık bırakarak en azından soguktan korunlamaların yardım edebılırz dısarıda ınsanın ellerı ayakları buzkesıyor kac kat kıyafetın altında bıle.. tuylerı oldugu ıcın usumeyecegını sananlar vurdunduymazlık yapıyor
kuslar ıcın bencere kenarlarına balkona ekmek kırıkları ınce bulgur bırakırsanız bakın nasılda gelıyorlar .. hayvanların nasıplendıgı hanelerın bereketle dolduguna gönulden ınanıyorum ben.. kedı kopke yem buldugu yeri pısletmez ama kuslar bılmeden bıraz kaka bırakabılırler maa bı su tutup fırcalayınca gıdıyor merhametınızı eksık etmeyın ne olur...

aferin hepimizeee bu haftayı sevdim ben

Şimdi kalan bir kaç parça ütümüde yapıp günün kalanında keyif yapacağım

B
en akşam yemeğimi saat 16:00da akşam yemeğimi yedim

Bugünki menüm:

sabah;
2 yumurtalı omlet
2 dilim jambon

ara;
şekersiz kahve

2.ci ara;
Büyük bir bardak ayran

Akşam;
1 kase tavuk suyuna çorba
3 tavuk but ( ufak )
1 kase yoğurt

Artık bu saatten sonra ancak çok acıkırsam ayran içerim ve yatana kadar su ve bir tane daha şekersiz kahve içerim

Hb insallah veririz :)

azime bak be heyyy maşallahhh

canımmm hanımlar hafta sonu falan gelemedim deli gibi ev arıyorum .evimi taşımam gerek.ve hiç ummadığım bir borç çıktı ve istemeden de olsa kredi çekeceğiz yine.vallaha evlendiğimden beri borç nedir öğrendim.
yediklerime dikkat ediyorum elimden geldiğince sporumuda yapıyorum.ama stresden arada ağzıma tatlı bir şeyler atmaya başladım açıkcası.hemen rahatsız ediyor hemen başım ağrıyor ama o an tutamıyorum kendimi.

hepiniz inşallah iyisinizdir.yarın rahatça gelirim inşallah.öpüyorum hepinizi..

Canım Allah yardımcın olsun İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz ve borçlarınızıda tez zamanda ödersiniz
Valla bende evlenene kadar borç nedir bilmiyordum ama bugün adam borcumuz bitti dese kesin şok geçiririm 15 sene oldu hala aşkım bir 6 ay dişimizi sıkalım sonra rahatlıyacağız modunda eşim
He ama çok şükür hiç eve alınan gıdadan kısmaz eşim hatta hadi dışarda yemek yiyelim dediğim an hadi hazırlanın der

Bak atıştırma olayı varsa demekki koşturmaktan öyle sabahları sağlam bir kahvaltı yapmadığın kanısına vardım İstersen çantana ufak poşetlerde ceviz, fındık yada kuru kayısı gibi birşeyler koyup bulundur en azından elinin altında onlar olunca kaçamak şansın daha düşük olur hani onları atıştırırsanda zarar görmemiş olursun

Fırsat buldukça en azından bir çöö de merakta bırakma bizleri

merhaba arkadaşlar..uzun zamandır gelemiyorum,listeyi gördüm ne güzel gidiyor kilolar tebrik ederim hepinizi..
benim diyetim ne alemde derseniz duraklama döneminde..en azından artıya geçmediğim için şükrediyorum.Bi toparlanmam gerek evet... ama şu an kafam başka meselelerle dolu...Allah hepimizi hayırlara çıkarsın inşallah,hepinize sevgiler...

Hoşgeldin canım
Uzun zaman aradan sonra seni görmek güzel heleki kilo almadığını duymak daha da güzel
umarım kafandaki diğer meseleler bir an önce hallolurda sende aramıza tekrar dönersin

Selam benide listeye ekletmisiniz kilom 82 su anda
hoşgeldin canım
canım menünü çok az buldum kalori bakımından çok düşük geldi bana
tahminen 800 kalori gibi yarın daha fazla acıkırsın dikkat et tatlım çok az karbonhitrat eklemeni isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…