hoşgeldin canım
canım menünü çok az buldum kalori bakımından çok düşük geldi bana
tahminen 800 kalori gibi yarın daha fazla acıkırsın dikkat et tatlım çok az karbonhitrat eklemeni isterim
bugün ki menüm
kahvaltı 2 k. ekmek
kıymalı yumurta
4 zeytin 350 kalori
ara latte 75 kalori
öglen
mantar kavurma yarım kasık yag ile
1 kase yogurt 2 dilim ekmek
ara havuç 450 kalori
akşam
1 kepçe kıymalı şehriye çorbası
3 kasık yogurt + salata
tavuk sote 500 kalori
Hosbuldum canim ☺benim bugun yediklerim sabah 1hadlanmis yumurta zeytin peynir dometes salatalik arada kahve ikindin vakti yine kahve ve yaninda kalorisiz cikolata aksamda dolma ve yesillik birazdanda cay icicem
Bende liste olunca kasiliyrum tutamiyorum ben boyle biray bile olmadan 89 dan 82 dustumm listesiz gunde 45 dk hizli tempoda yuruyorum ve callenntic yapiorm
ben bugün sogan kürüne basladım kızlar adet duzenleyıcı olarak... kılo alınca malum bozulmustu .. :/
Saol canim cikolatam kahvenin yanina yapiyorum ben sekersiz yagsiz isSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bir mesajlıkda olsa sizlere bir bakayım dedim
Akşam eşim işten gelince hafifden bir atıştıkyine odunluğu üzerindeydi ve bir kaç gündür kaba tavrı canımı sıkıyordu zaten bende bir güzel patladım
Sonrada üzerine oturdum TVde '' Evim Sensin'' filmini izledim ve film bahane ağlamak şahane hesabı bir güzel ağlayarak rahatladım
Tabi eşimde o halimi görünce birazda kendi sebep olduğu için baya bir kötü olduDefalarca özür diledi ve bundan sonra daha dikkatli konuşacağına dair söz verdi
Arada ağlamak hem rahatlatıyor hemde adamları kendine getiriyor sanırım
Şu an tabi hala mazum pozlarındayım ama unuttum gitti bile aslında
Canım 8.ci takımdaki kızlarla bu haftaya mahsus metabolizmayı şaşırtmak için dukan express yapıyoruz o yüzden bugün sırf protein tükettim ama şükür şu saatte kadar hiç acıkmadım
Yarın azda olsa karbonhidrat eklenecekbir sonraki günde meyve öyle öyle her gün bir şey ekleniyor ve son gün yani 7.ci gün ödül öğünü bile ekleniyormuş ama ben tabi cuma neticeye göre karar vereceğim ekleyip eklemeyeceğime Karataydan biraz çıkmış oluyorum belki ( 5.ci, 6.ci ve 7.ci gün eklenecek 2 dilim ekmek ve çok az nişastalı birşeyler dışında oluyor ama metabolizmayı şaşırtmak için şart )
Umarım faydasını görürüm çünkü bu ara yine bir direnç var gibi ( bu hafta zorda olsa 500 gr gitmişde olsa şiş hissediyordum kendimi ama bugün çok hafif hissediyorum
Menün gayet güzel canım afiyet olsun
Umarım bu hafta hepimiz eksiler görürde daha fazla motive oluruz
Menün gayet güzel canım inşallah bol bol eksi olarak döner sana
Bu arada kalorisiz çikolata nasıl oluyorşu bildiğimiz light çikolatalardanmı ( ki onlarda sakarin tarzıda olsa tatlandırıcı var diye biliyorum ben ama senin dediğin başka birşeyde olabilir )
Bende çok uzun süre listelere gelemiyorum hani arada kendimce değişiklik yapabilmeliyim
Bu arada süpersin valla ne güzel her gün 45 dakika spor yapıyorsunbu hızla sen önümüzdeki hafta belki 7li haneleri ucundan da olsa görürsün darısı benim başıma ( yolum çok uzun da olsa eminim başaracağıma )
İnşallah faydasını görürsün canım valla ben bir ara zayıflamayada yardımcı diye denemeye kalktım az daha kusuyordumbelki ben yanlış yaptım o zaman ama mümkün değil içemedim
Ben kabuğunu soyup dörde böldüm sonrada 2 - 3 dakika haşladıktan sonra suyunu ılıyınca içmiştim ama yok gitmedi
Saol cnm hepimixin amaci o hemen tarifini veriyim canim sekersizyagsiz istedigin kdr ye gun boyu 10 tane hurma yumusak olanlardan bir kose findik ceviz fistik istersen hic koyma iki yemek kasigi kakao yarim cay bardagindan az sut hurmalari ez icine butun malzemeyi kat top top yap dolaba at her canin tatli istediginde ye ben arada yulaf ezmeside katiyorum cnm
arkadaşlar günaydın..bende sizin kilo aralığınızdayım..82,5 kiloyum..geçen yıl çok uğraştım..yazın sonunda 77 yi gördüm.ama maalesef yine aldım..ben de gruba girebilirmiyim..cevap evetse kurallarınızı kısaca rica edebilirmiyim..amacım 70 olmak..çok zor ama çok istiyorum..
Arkadaşlar merhaba hayirli günler bende yeni üye oldum 80kgdum bir ay olmasina iki gün kala 74.7 oldum doğum yaptim ve 70e düştüm sut yapsin derken 80kg oldum ve de kizimi hic emzieremedim Aralık 15te karataya basladim şuan 74.7ye düştüm gunde 3.5litre limonlu su iki ogün yemek bir saat koşu bandinda tempolu yürüyüş yapıyorum iki hafta kadar45dk yürüdüm bir haftadir bir saat yürüyorum
hoşgeldin derya. tanışıyormuyuz ki nik tanıdık geldi. benim eski nik: neslihank4 kilolarımız dert değil topiğine katıldınmıydı ?arkadaşlar günaydın..bende sizin kilo aralığınızdayım..82,5 kiloyum..geçen yıl çok uğraştım..yazın sonunda 77 yi gördüm.ama maalesef yine aldım..ben de gruba girebilirmiyim..cevap evetse kurallarınızı kısaca rica edebilirmiyim..amacım 70 olmak..çok zor ama çok istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?