80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün ki menüm
kahvaltı 2 k. ekmek
kıymalı yumurta
4 zeytin 350 kalori
ara latte 75 kalori
öglen
mantar kavurma yarım kasık yag ile
1 kase yogurt 2 dilim ekmek
ara havuç 450 kalori
akşam
1 kepçe kıymalı şehriye çorbası
3 kasık yogurt + salata
tavuk sote 500 kalori

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bir mesajlıkda olsa sizlere bir bakayım dedim
Akşam eşim işten gelince hafifden bir atıştık yine odunluğu üzerindeydi ve bir kaç gündür kaba tavrı canımı sıkıyordu zaten bende bir güzel patladım
Sonrada üzerine oturdum TVde '' Evim Sensin'' filmini izledim ve film bahane ağlamak şahane hesabı bir güzel ağlayarak rahatladım

Tabi eşimde o halimi görünce birazda kendi sebep olduğu için baya bir kötü oldu Defalarca özür diledi ve bundan sonra daha dikkatli konuşacağına dair söz verdi
Arada ağlamak hem rahatlatıyor hemde adamları kendine getiriyor sanırım

Şu an tabi hala mazum pozlarındayım ama unuttum gitti bile aslında

hoşgeldin canım

canım menünü çok az buldum kalori bakımından çok düşük geldi bana
tahminen 800 kalori gibi yarın daha fazla acıkırsın dikkat et tatlım çok az karbonhitrat eklemeni isterim

Canım 8.ci takımdaki kızlarla bu haftaya mahsus metabolizmayı şaşırtmak için dukan express yapıyoruz o yüzden bugün sırf protein tükettim ama şükür şu saatte kadar hiç acıkmadım
Yarın azda olsa karbonhidrat eklenecek bir sonraki günde meyve öyle öyle her gün bir şey ekleniyor ve son gün yani 7.ci gün ödül öğünü bile ekleniyormuş ama ben tabi cuma neticeye göre karar vereceğim ekleyip eklemeyeceğime Karataydan biraz çıkmış oluyorum belki ( 5.ci, 6.ci ve 7.ci gün eklenecek 2 dilim ekmek ve çok az nişastalı birşeyler dışında oluyor ama metabolizmayı şaşırtmak için şart )

Umarım faydasını görürüm çünkü bu ara yine bir direnç var gibi ( bu hafta zorda olsa 500 gr gitmişde olsa şiş hissediyordum kendimi ama bugün çok hafif hissediyorum

Menün gayet güzel canım afiyet olsun
Umarım bu hafta hepimiz eksiler görürde daha fazla motive oluruz

Hosbuldum canim ☺benim bugun yediklerim sabah 1hadlanmis yumurta zeytin peynir dometes salatalik arada kahve ikindin vakti yine kahve ve yaninda kalorisiz cikolata aksamda dolma ve yesillik birazdanda cay icicem

Menün gayet güzel canım inşallah bol bol eksi olarak döner sana
Bu arada kalorisiz çikolata nasıl oluyor şu bildiğimiz light çikolatalardanmı ( ki onlarda sakarin tarzıda olsa tatlandırıcı var diye biliyorum ben ama senin dediğin başka birşeyde olabilir )

Bende liste olunca kasiliyrum tutamiyorum ben boyle biray bile olmadan 89 dan 82 dustumm listesiz gunde 45 dk hizli tempoda yuruyorum ve callenntic yapiorm

Bende çok uzun süre listelere gelemiyorum hani arada kendimce değişiklik yapabilmeliyim
Bu arada süpersin valla ne güzel her gün 45 dakika spor yapıyorsun bu hızla sen önümüzdeki hafta belki 7li haneleri ucundan da olsa görürsün darısı benim başıma ( yolum çok uzun da olsa eminim başaracağıma )

ben bugün sogan kürüne basladım kızlar adet duzenleyıcı olarak... kılo alınca malum bozulmustu .. :/

İnşallah faydasını görürsün canım valla ben bir ara zayıflamayada yardımcı diye denemeye kalktım az daha kusuyordum belki ben yanlış yaptım o zaman ama mümkün değil içemedim

Ben kabuğunu soyup dörde böldüm sonrada 2 - 3 dakika haşladıktan sonra suyunu ılıyınca içmiştim ama yok gitmedi

Saol canim cikolatam kahvenin yanina yapiyorum ben sekersiz yagsiz is

Saol cnm hepimixin amaci o hemen tarifini veriyim canim sekersizyagsiz istedigin kdr ye gun boyu 10 tane hurma yumusak olanlardan bir kose findik ceviz fistik istersen hic koyma iki yemek kasigi kakao yarim cay bardagindan az sut hurmalari ez icine butun malzemeyi kat top top yap dolaba at her canin tatli istediginde ye ben arada yulaf ezmeside katiyorum cnm

evet öyle bende tadını hıc begenmıyorum burnumu kapatıp bı dıkıste ıcıp ustunede su ıcıyom agzıma bısı alıyom ole acıyorum burnumuu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese Günaydınlarrrrrrrrr

Umarım bu günde hepimiz için bol eksili ve az kalorili geçer
Sabahın 6sında yine şükür uyanabildim hatta sabah ezanını balkonda dinlemek kaç gündür ilk işim oluyor o kadar keyifle başlıyorum ki sabaha bütün günde o enerji yeterli geliyor

Normalde hemen şekersiz türk kahvemi içip güne kahvaltıyla başlardım ama birazdan eşimle önce sağlık ocağına ordanda kıza İngiltere tatili için muafakatname çıkartırmak için NOtere gideceğiz
Sağlık ocağında tekrar vitaminlerime ve B12ye baktıracağım ve doktor anında kanı gelmişken alalım der diye aç gitmem gerekiyor
Arada bizim doktor gecikmeli geliyor inşallah bugün o günlerden değildir
Zaten sonuçlara göre ilaç yazar ama sağ olsun sohbetimiz iyidir Devit 3 çoğu doktor gereksiz görüp yazmazken benimki ihtiyacım olanı sorunsuz yazıyor Artık tabi bakalım ne gerekecek

Anaaaa bayıldım hemen bu tarifi bir kenara not edeyim ama bu arada bunun fazlasıda bize zararlı olur çünkü hurmada çok şekerli bir meyve ve fazla kaçırırsak kan şekerimiz çabuk yükselir he dediğin gibi kriz anları için bire bir Ellerine sağlık canım

Gunaydinlarrrr bugun burda firtina var elektrik yok kaldim yatagin icinde oylece bugun ki sabah menum sebzeli omlet zeytin domates ayni kahvalti ben sabahlari ac karna bit cay kasigi corekotu atiyorum mideye baslangic bu canim bende once endiseliydim seketi fazla diye ama bu degilmis selahattin donmezin tarifi bu dogal seker bu dedi vucutta diger sejer gibi kilo yapmiyormus

arkadaşlar günaydın..bende sizin kilo aralığınızdayım..82,5 kiloyum..geçen yıl çok uğraştım..yazın sonunda 77 yi gördüm.ama maalesef yine aldım..ben de gruba girebilirmiyim..cevap evetse kurallarınızı kısaca rica edebilirmiyim..amacım 70 olmak..çok zor ama çok istiyorum..

Arkadaşlar merhaba hayirli günler bende yeni üye oldum 80kgdum bir ay olmasina iki gün kala 74.7 oldum doğum yaptim ve 70e düştüm sut yapsin derken 80kg oldum ve de kizimi hic emzieremedim Aralık 15te karataya basladim şuan 74.7ye düştüm gunde 3.5litre limonlu su iki ogün yemek bir saat koşu bandinda tempolu yürüyüş yapıyorum iki hafta kadar45dk yürüdüm bir haftadir bir saat yürüyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Sabah Sağlık ocağı işini geçikmelide olsa hallettim şükür ( doktor meğer salı günleri 10 buçuk gibi başlıyormuş muayeneye tabi mecbur o saate kadar aç bekledim )
Yarın sonuçlarım çıkıyormuş artık ya öğleden sonra giderim tekrar sonuç göstermeye yada perşembe sabahı

Öğlenden sonrada kızımı arkadaşlarıyla AVMye götüreceğim
ASlında bize yakın olan AVMye ben tek yolluyordum kızımı ama arkadaşlarının Anneleri izin vermiyorlar ancak ben götürürsem tamam diyorlar o yüzden yine bana ihale kaldı
Hazır gitmişken onlar gezerken bende küçük kuzuyu İKEAdaki oyun alanına bırakırım eğlensin bende üst katta kahve içerim Cebimide şarja takıyorum ki orada girip sizlere yazabileyim

Eve gelir gelmez hemen kahvaltımı ettim sonrada komşu ablamla sabah kahvemizi içtik
Şimdide mutfağa atacağım kendimi ki akşamlık yemeğimi yapayım geldiğimizde yemek hazır olur en azından

Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrrr
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip yaza fit bir şekilde gireriz
Topiğimizde aslında çok fazla kural yok sadece istediğimiz düzenli paylaşım ve her cuma kilo bildirim listemiz var herkes bir önceki haftayla bilirkte o günki kilosunu yazıyor ;
Mİsal benim geçen haftaki bildirimim
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111.9 kg
Bu hafta; 111.5 kg
Fark; - 0.4 kg
Toplam giden; 13 kg
Spor; benim acımdan yok ama varsa yazıyorsunuz

Topiğin en ağır elemanı benim ama inşallah buradaki arkadaşlarında desteğiyle yavaş yavaş bende çok daha güzel kilolar göreceğime inanıyorum
Ben 5 aydır Karatay yapmaya çalışıyorum ama bu hafta diğer takım yarışmasındaki arkadaşlarımla dukan express yapıyorum metabolizmayı şaşırtmak için Karataya çokta ters sayılmaz bir tek son 3 gün ( 7 günlük ) ikişer dilim ekmek var onuda kızartmayı düşünüyorum ki kalorisi az daha düşsün diye
Bu arada adım Banu 34 yaşındayım ve biri 14 yaşında diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım pko ve insülin direnci yüzünden çok zor kilo veren biriydim ama yavaş yavaş düzene giriyorum diye düşünüyorum birde şu sallayıp durduğum sporumu hayata dahil etmiş olsaydım eminim çok daha güzel kilolar vermiş olacaktım ama cıkmadık candan ümit kesilmez bugün AVMde de yürüyürüm baya diye düşünüyorum

Bugün sağlık ocağında kan verdim bütün B12den tutun D vitaminine kadar baktırmak için ve yarın inşallah sonuçlarım çıkar Önceden çok düşüktü zaten ama uyuz doktor hiç bir şey yazmadı bende şimdi aile hekimine aynı tahlili yaptırdım ve muhabbetimiz iyi olduğundan eminim takviye birşeyler yazacaktır yada en azından önerecektir de kilo vermem dahada hızlanacak

hoşgeldin derya. tanışıyormuyuz ki nik tanıdık geldi. benim eski nik: neslihank4 kilolarımız dert değil topiğine katıldınmıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…