80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin derya. tanışıyormuyuz ki nik tanıdık geldi. benim eski nik: neslihank4 kilolarımız dert değil topiğine katıldınmıydı ?
evet canım diğer topikteydik ikimizde..
bu kez çok istikrarlı olucam söz..sen nasılsın..kaç kilosun..toplu halde hoşbulduk arkadaşlarr:)))
kısa vadeli isteğim 15 tatile girerken 80 olmak..yani 2 haftada 2 kilo umarım olur..
sabah ki menüm :1 boyoz(700 cal imiş..şok oldum..)azıcık peynir çay..
arada elma..
öğle:3 kaşık pırasa çorbave yeşillik..boyoz olmasaydı iyiydi dimi:))

Hehhh yemeğimde ateşte pişiyor Kızın bir arkadaşı geldi diğerleride yarım saat sonra gelecekmiş

Karnabaharın kıymasını fazla abartmışım farkında olmadan buzlukta bir paket vardı oda baya büyüktü ( normalde köfte yapıyordum onla baktım kıramadım yarısını alıp yarısını bırakırım diye attım tencereye
Protein takviyesine gerek kalmadı çünkü karnabaharın yarısı kıyma
15 senedir yapmadığım şeyi yaptım ama iyi oldu o bahaneyle kızlarda yer nasılsa kıyma baskın diye
Evde mantarımda var ( oda protein sonuçta ) onu yağsız tavada kavururup baharatlarım birde çoban salata
Dünden kalma tavuk çorbamda var eee daha ne olsun

Yarın için çıkmışken tavuğumuda alırım onuda tavuk sote gibi yapmayı düşünüyorum bugündende kalan olursa onuda yarın bitiririz artık ( maşallah hiç bir günlük yemek yaptığım görülmedi hep bol kepçe ve mutlaka 1 tabakta olsa ertesi güne kalır

Neyseki Karnabahar çabuk pişiyor gidene kadar rahat yetişir geldiğimde de hemen yeriz kızlarla ( nasılsa eşimi beklemiyoruz artık )

İnşallah cnm hepimize kolaylik versin rabbim irademizi artirsin ben Şali günleri tartiliyordum cuma günü baslayayim o zaman haftaya yani bu cuma olmaz artik tartildim cunki

O zaman bugünki sonucunu başlangıç olarak kabul et ve cumaya ilk bildirimi yap
Bu arada yeni gelen arkadaşlar ancak 2.ci bildirimden sonra kilo listesine dahil oluyorlar ( istikrarlı olanları dahil ediyoruz ki listeyi yapan arkadaşa her hafta gelip sonradan ortadan kaybolan arkadaşlarla uğraşmak zorunda kalmasın diye bir nevi deneme süresi )

kızlar nasılsınız bakalım

İyiyiz çok şükür Dünya koşuşturması derler ya benimkide o hesap

İnşallah cumaya kadar dikkatli gidersen eminim azda olsa eksi görürsün
Eminim 2 haftada rahat 2 kgyuda verirsin sonrada daha bir motive olur kalan kilolarıda daha rahat gönderirsin

Son 2dakikam kalfi yuruyisume off bttimmm pestilim cikti ;-)

Ohhh süper sporda tamam Bende birazdan çıkıp bol bol yürürüm inşallah AVMde de olsa Allahtan yavaş yürüme huyum yokda yürüyüş sayabiliyorum

amin canım benim vallaha borç dedinmi eşittir benim artık evledniğimden beri iki kişi çalışıyoruz daha bir kenarda bir şeyim kalmıyor.sizler nasıl birikim yapıyorsunuz hanımlar hele biraz yazın bana da akıl vermiş olursunuz..
sabahları kahvaltı yapıyorum balım ama dediğin gibi alayım ceviz falan.ne güzel bir ara hiç eksik etmiyordum.

İKEADA kahve keyfi yapiyorum su an kizlar avmde fink atiyor ufaklikta oyun havuzunda
Bakalim ne zaman gidelim diyecekler

Valla canim ben calismiyorum ama Annem sagolsun maas bagladi sayilir bir evin kirasini ben aliyorum ama hesapta cunku henuz kendime harcamak nasip olmadi

Esim sag olsun borcuda bitmes hayattada 3 kurus kenara koyalim demez babasi kilikli neymis yarina cikacaginin garantisi yokmus borc desen hic bitmiyor
Baktim esim dusunmuyor bari ben birseyler yapayim dedim ve 5 lira harcadiysam 10 harcadim diyip kenara atmaya basladim tabi cok sikisinca yine veriyordum dayanamayip ama 3 aydir vermiyorum hatta varligindan haberi yok zulamin
Arada kendi verir arada Annem harclik verir yada pazara ciktigimizda annem oderse esime demem ve pazar parasini aninda indiriyorum
3 ayda 215 liram oldu bile az ama hic yoktan iyidir ki esim borc kapatmaktan ancak 20 - 30 ancak verir bir yere gittigimde ozel birsey alinmayacaksa

Slm güzel topic sakinlerii maşallah sayfalar uçmuş gerçi geçen haftada uğrayamamıştım

Alıntı yapmanın mümkünatı yok Okurken çorba ettim zaten

Aklımda kalanları yazayım en iyisi öncelikle
S Seda_ades S seda emine cekerek @deryalimm07 mehtap507 aramıza hoşgeldiniz şekerler umarım sağlıklı bir şekilde hep beraber yollayacağız bu fazlalıkları

Sizlerden ricam ilk bildiriminizi yaparken cecomun bildirim örneğine ilaveten
yaşınızı boyunuzu ve hedefinizi eklerseniz çok sevinirim aylık listemiz için bunlar gerekli.Haftalık listemiz haricinde aylık liste yapıyoruz ve en az 2 hafta bildirim yapmanız lazımki aylık listede olabilesiniz

D daisyishere yuvaya dönmüş tekrar hoşgeldin bitanemmm

rapucum hikayeni okudum hakikaten annenler sabırlıymış kuzum İmzam içinse teşekkür ederim ben 2 tane çöp torbasından yaptım hiç yoktan iyidir o bile soğuktan koruyor köpük bulabilirsem tekrar daha muntazam yapacağım inş.Hava öyle soğuk ki hepsi aç kalıyor gözetlememiz lazım hepsi bize emanet kuzum bu arada spora başlamışsın tebrik ederimm

Cecomm maşallah destan yazmışsınnn bayılıyorum senin yazılarına marimara makyajlar yapılmış tahliller yapılmış en sonunda inşallah tahlil sonuçların güzel çıkar kuzum dukan ekspres yapacakmışsın dene bakalım tatlım metabolizmanı şaşırtmış olursun

Alyagsu tatlım inşallah gönlünüze göre bir ev bulup taşınırsınız rabbim yardım etsin borçlarınızı en kısa sürede ödemeyi nasip etsin inş.

Meleğim sen bildirim yapmışsın ama konuşma arasında yazdığın için atlamışım özür dilerim tatlım

Sevilcim sanırım kalori hesabı yapıyorsun değil mi inşallah bu kez hedefe ulaşıncaya dek burdan gitmek yok

Mavişim tüm takımların amacı ortak kuzum takıma girmen disiplin açısından çok iyi oldu tekrar hoşgeldin bitanemm

askrhpozitif Mervişim nerelerdesin uğramamışsın hiç herşey yolundadır umarım

Eddoras tatlım sen de mi bizi terk ediyorsun bu hafta bildirim de yapmadın

Yas: 20 156boy 74.7kg hedef :55 bir ayda ise 6.300gr verdim arkadasim boylemi yapcam tam anlamadim

Başlangıç:
Geçen haftaki kilo:
Bu haftaki kilo:
Hedef:
Yapılan Sporlar:

Haftalık bildirim için bunu yazmanız yeterli kuzum Cumadan pazar 18,00 dek haftalık kilo bildirimini yapabilirisniz
yaş ve boy aylık listemiz için gerekliydi yazmışsın zaten tamamdır

Bu arada sabahiki bardak ilik su yeşil kahve pirasali yumurta omleti zeytin çökelek ceviz roka taze soğan uç break cay bir saat yürüyüş yeşil cay aksamadan bir tabak dolusu zeytinyagli karnabahar bir büyük bardak ayran gece yeşil cay sonrasında gece yagg yakicazzz halde bakalim ;-)

wuuuu süper menüüü canımmm akşam biraz da salata eklersen harika olur geç saatlerde acıkmazsın yeterli su da içiyorsan yağların yanmaktan başka şansı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…