evet canım diğer topikteydik ikimizde..hoşgeldin derya. tanışıyormuyuz ki nik tanıdık geldi. benim eski nik: neslihank4 kilolarımız dert değil topiğine katıldınmıydı ?
İnşallah cnm hepimize kolaylik versin rabbim irademizi artirsin ben Şali günleri tartiliyordum cuma günü baslayayim o zaman haftaya yani bu cuma olmaz artik tartildim cunki
kızlar nasılsınız bakalım
evet canım diğer topikteydik ikimizde..
bu kez çok istikrarlı olucam söz..sen nasılsın..kaç kilosun..toplu halde hoşbulduk arkadaşlarr:)))
kısa vadeli isteğim 15 tatile girerken 80 olmak..yani 2 haftada 2 kilo umarım olur..
sabah ki menüm :1 boyoz(700 cal imiş..şok oldum..)azıcık peynir çay..
arada elma..
öğle:3 kaşık pırasa çorbave yeşillik..boyoz olmasaydı iyiydi dimi:))
Son 2dakikam kalfi yuruyisume off bttimmm pestilim cikti ;-)
amin canım benim vallaha borç dedinmi eşittir benim artık evledniğimden beriCanım Allah yardımcın olsunİnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz ve borçlarınızıda tez zamanda ödersiniz
Valla bende evlenene kadar borç nedir bilmiyordum ama bugün adam borcumuz bitti dese kesin şok geçiririm15 sene oldu hala aşkım bir 6 ay dişimizi sıkalım sonra rahatlıyacağız modunda eşim
He ama çok şükür hiç eve alınan gıdadan kısmaz eşim hatta hadi dışarda yemek yiyelim dediğim an hadi hazırlanın der
Bak atıştırma olayı varsa demekki koşturmaktan öyle sabahları sağlam bir kahvaltı yapmadığın kanısına vardımİstersen çantana ufak poşetlerde ceviz, fındık yada kuru kayısı gibi birşeyler koyup bulundur en azından elinin altında onlar olunca kaçamak şansın daha düşük olur hani onları atıştırırsanda zarar görmemiş olursun
Fırsat buldukça en azından bir çöö de merakta bırakma bizleri
amin canım benim vallaha borç dedinmi eşittir benim artık evledniğimden beriiki kişi çalışıyoruz daha bir kenarda bir şeyim kalmıyor.sizler nasıl birikim yapıyorsunuz hanımlar hele biraz yazın bana da akıl vermiş olursunuz..
sabahları kahvaltı yapıyorum balım ama dediğin gibi alayım ceviz falan.ne güzel bir ara hiç eksik etmiyordum.
Yas: 20 156boy 74.7kg hedef :55 bir ayda ise 6.300gr verdim arkadasim boylemi yapcam tam anlamadim
Bu arada sabahiki bardak ilik su yeşil kahve pirasali yumurta omleti zeytin çökelek ceviz roka taze soğan uç break cay bir saat yürüyüş yeşil cay aksamadan bir tabak dolusu zeytinyagli karnabahar bir büyük bardak ayran gece yeşil cay sonrasında gece yagg yakicazzz halde bakalim ;-)
CNN bana takviye olarak hangi marka ve ilaci kullanmak lazim nasip kullanmaliyim soylesen
Kalçadan iğne diye yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?