80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hım peki bide bunlar kilo aldırmaz deilmi korktum birden yağ k.bakmayin kizlar bu konuda cahilligimi affedin sabrnizi tasrmao istemem

Estagfurullah bitanem o nasıl söz hepimiz zamanla öğrendik kuzum.Korkma kilo aldırmaz aksine omega 3 tatlı krizlerini aşmanda çok yardımcı olur şayet b 12 ve d vitamini değerlerin düşükse kilo vermen zorlaşır normal seviyeye gelince daha çabuk kilo verdiğini göreceksin cnm

slm kızlar çoklu alıntı yaptım ama bir türlü nasıl biraraya getirecegimi bulamadım
neyse hızlıca geçeyim aklımda kalanları
yeni gelen arkadaslarımız hoşgeldiniz
oynakbaşım anladım canım bilgim yoktu dukan expresi yaptıgından haklısın bazen gerekiyor metobolizmayı şaşırtmak umarım güzel kilo verirsin canım biraz geç olmuş ama afiyet olsun kahvende
swtemple mrb canım ismini yanlış yazmıssam kusura bakma alıntı yapamadım
evet canım kalori takibi yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar
pazar günleri özgür bırakıyorum kendimi
bi eşimle pazarımız var onuda güzel bir kahvaltı gün içinde bi çikolata abartmadanda akşam yemeği
böyle bir günümü serbest bırakmaya çalısıyorum
yani çok yeni daha. bende mehmet özün zayıflama videolarını izlerken haftada bir gün kendinize izin verin hem metobolizmanız yakmaya devam etsin hemde keyfini cıkarın diyordu bende uymaya çalısıyorum
hepinize kocaman

Selam kizlar geceden beri bi firtina bi yagmur amann allahim ucmadik yikilmadik agac kalmadi burda 3 kat olmadina ragmen su girdi eve camlar yagmura dayanamadi ben bugun sinirden aksam yemegi yerine kendimi yiyicem artikkk offff offff

Kizlar bu arada soylemeyi unuttum yesil kahvr icin gercekten metebolizmayi cok iyi calistiriyo ben byle caylar derken ekmek ve seker olmadan 89 dan 82 dustum bir ayda herseyde yiyorum ama ozel hicbisey yapmiyorum kendime illa su bu diye aksam ne varsa o yani sadece yulaf ezmesinden kendime pogaca borek yapiyorumm tatli felan yapiyorum

Slm kizlar..artik bende aranizdayim..gizli takipcilerinizdendim..artik burdayim ve yarin tam anlamiyla sizin desteginizle kilo vermeliyim..ve bende arastirdim dukan express hosuma gitti yapmaya calisacagim yarin ins..
ismim yildiz 3 cocugum var almanyada yasiyorum..kilo 84 yaza en az 10 kilo eksik olmak istiyorum..boyumda 170 ..

Swetcim geçen haftalarda yazmıştım buraya canım kaptanım.
Bir müddet müsaade istemiştim.
Tabii tekrar aranızda olmak kaydıyla.
hepinizi çok seviyorum ve takipteyim canlarım.

İyi akşamlar arkadaşlar. Ne güzel paylaşımlarınız olmuş ohh. Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza. Ben bugün annemdeydim biraz yufka ekmek yaptık akşam üstü de eve geldim. Yarın internetim yenilenir yine çok çok gelirim. İnşallah.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Saat 17:45de eve geldik kızlarla ve baya yürüdüm sayılır
Kızlar maşallah baya bir gezindiler hatta en son bir yarım saat onları bir yerde oturup beklemek zorunda kaldım
Küçük kuzumda baya bir eğlendi o bahaneyle sonrada yarın için alışverişimizi yapıp kendimizi eve attık

Gelir gelmezde akşam yemeğimizi hazırlayıp yedik ve saat 18:15 itibariylede mutfak bizim için kapandı
Bugünüde çok şükür hasarsız atlattım ve bu saatten sonra ancak şekersiz kahve içerim iki saat sonra

Adaşım valla özlettin kendini
Şu yoğunluğun bir bitsede senle uzun uzun sohbetler etsek
Canım belki kaçırdın ama geçen ay zaten yaptırmıştım aynı tahlillerimi ama devlet hastanesindeki doktor değerler sınırın çok altında olduğu halde bunlar önemli değil diyip hiç bir ilaç vermedi
Bende bugün gidip Aile hekimine yaptırdım tahlillerimi bakalım yarın çıkacakmış sonuç artık öğlende olmadı onları alırım yada perşembe sabahı eşim işe giderken bırakır beni sağlık ocağına ve dönüşte küçük kuzumla yürüyerek döner yürüyüşümüzüde aradan çıkarmış oluruz
Sonuçları bende büyük bir merakla bekliyorum hatta bakıcağım birazdan acaba netten görünüyormu diye ama bana bakabileceğim bir dosya numarası vermediği için emin değilim görünürmü diye zaten yarın çıkacağı için en kötü ihtimal yarın öğrenirim nasılsa

Yas: 20 156boy 74.7kg hedef :55 bir ayda ise 6.300gr verdim arkadasim boylemi yapcam tam anlamadim

Canım Alt alta yaparsan listeyi yapan adaşım daha rahat görür
Zaten cuma günü görür sende ona göre yaparsın sorun olmaz

Süpermiş o zaman o yeşil kahve
Peki hazırmı alıyorsun yoksa aktar tarzı bir yerden acıkmı alıyorsun kullandığının adını yazarsan sevinirim olmazsa yarın bende bir bakayım dışarı cıktığımda fayda edecek herşeyi deneyen ben

Anaaaaa Alamanyalı
15 sene oldu Almanyadan İstanbula evleneli ama ne zaman Almanyalı deng gelsem ( özel hayatımda da ) resmen akraba görmüş gibi seviniyorum
Bu arada benim yarın dukan expressin 3.cü günü olucak ve emin ol çok rahat geçti iki gün üstelik hiç acıkmadım ve kendimi hafif hissediyorum
Bu arada Almanyanın neresindesin Ben Baden Würtemberg'e bağlı Heidelberge yakın ufak bir yerdeydim hatta işte doğma büyüme oralıyımda buraya ithal gelin oldum Alman vatandaşı olduğum için her zaman gidebiliyorum ama en son 1.5 sene evvel gitmiştim ( şimdi Annemlerde emekli olup buraya dönünce gitmiyoruz tabi annemler yine giriş cıkış yapıyorlar )

Ohhhh ellerinize sağlık ne güzel olmuştur onlar Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin ( tabi kilo almadan )
Hadi bakalım yenilensin internetinde sende dön aramıza

Aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah ( sağlık ocağından geç gelince 11i buldu o yüzden fazla yemedim )
2 yumurtalı omlet
2 dilim jambon
3 zeytin

ara;
şekersiz Türk kahvesi

Ara 2;
1 büyük bardak ayran

Akşam; 18:00de yendi
1 tabak ( çok dolu değil tabi ) bol kıymalı karnabahar
1 kase yoğurt
çoban salata ( bol soğanlı mevsimi değil ama çok canım çekti )

Bu saatten sonrada ancak şekersiz türk kahvesi yada çok acıkırsam 1 bardak ayran içerim
Şükür çok iyi gidiyor ve hiç acıkmıyorum

Kahve kuruyemis satan yerlerde satiyo ama fiyatina dikkat et canim kimisi ticarwt amacli baya pahaliya satiyo fiyati 8 ila 10 tl arasi ben 10 tl aliyorum burda

Sağ olasın canım yaa uyardığın için
Yarın Annemle kızkardeşime geçeceğiz ( pazar kuruluyor bir alt sokağında yarın ) hem kahve içeriz hemde pazarlığımı yaparım diye düşündüm Aynı sokakta devamlı kahve aldığım bir yer var hatta sabah oradan neskafe aldım acık yarında yeşil kahve alırım ( onu sırf kendime kullanırım kimse benden önce zayıflamasın hesabı millete normalinden yaparım kendime yeşil sonrada ay ne yesem eksi görüyorum diye havalara girerim dermişim )
Şaka tabi ama 250 gr alsam baya bir gider nasılsa bana ( sabah 100 gr neskafeden aldım bayada vardı içinde ondan biraz fazla alırsam rahat 2 ay gider bana sanırım tek içersem )

Oynakbasim cecom beni hatirlamamissin neyse sorun degil uzun zamandir ugramamistim normaldir..ama sen mas. Iyi kilo verdin ha..supersin..ben karatayi deneyip birakanlardanim..simdi kafama gore takiliyorum..bi ara 87 gormustum simdi 84 oldum..spor yapiyorum..kahve su ve yesil cayimi artirdim..
oyle iste..himm ben hessen eyaletindeyim canim..frankfurta yakinim..12 senedir buraliyim..hicc sevmiyorum..kimsem yok cunku..bi kizkardesim var ama cok uzagiz..ins bir gun donucez cocuklar cok buyumeden..en kucugum 3 yasinda krese basladi..diger ikisi okullu bir 2. Sinif digeri vorklasse anaokulu yani..iste baktim guzel kilolar veriliyo bende dahil olmak istedim yaza izin var 10-15 kilo vermek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…