- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Hım peki bide bunlar kilo aldırmaz deilmi korktum birden yağ k.bakmayin kizlar bu konuda cahilligimi affedin sabrnizi tasrmao istemem
Swetcim geçen haftalarda yazmıştım buraya canım kaptanım.Slm güzel topic sakinlerii maşallah sayfalar uçmuş gerçi geçen haftada uğrayamamıştım
Alıntı yapmanın mümkünatı yokOkurken çorba ettim zaten
Aklımda kalanları yazayım en iyisi öncelikle
S Seda_ades @seda emine cekerek @deryalimm07mehtap507 aramıza hoşgeldiniz şekerler umarım sağlıklı bir şekilde hep beraber yollayacağız bu fazlalıkları
Sizlerden ricam ilk bildiriminizi yaparken cecomun bildirim örneğine ilaveten
yaşınızı boyunuzu ve hedefinizi eklerseniz çok sevinirim aylık listemiz için bunlar gerekli.Haftalık listemiz haricinde aylık liste yapıyoruz ve en az 2 hafta bildirim yapmanız lazımki aylık listede olabilesiniz
@daisyishere yuvaya dönmüş tekrar hoşgeldin bitanemmm
rapucum hikayeni okudum hakikaten annenler sabırlıymış kuzumİmzam içinse teşekkür ederim ben 2 tane çöp torbasından yaptım hiç yoktan iyidir o bile soğuktan koruyor köpük bulabilirsem tekrar daha muntazam yapacağım inş. Hava öyle soğuk ki hepsi aç kalıyor gözetlememiz lazım hepsi bize emanet kuzum bu arada spora başlamışsın tebrik ederimm
Cecomm maşallah destan yazmışsınnnbayılıyorum senin yazılarına marimara makyajlar yapılmış tahliller yapılmış en sonunda inşallah tahlil sonuçların güzel çıkar kuzum dukan ekspres yapacakmışsın dene bakalım tatlım metabolizmanı şaşırtmış olursun
Alyagsu tatlım inşallah gönlünüze göre bir ev bulup taşınırsınız rabbim yardım etsin borçlarınızı en kısa sürede ödemeyi nasip etsin inş.
Meleğim sen bildirim yapmışsın ama konuşma arasında yazdığın için atlamışım özür dilerim tatlım
Sevilcim sanırım kalori hesabı yapıyorsun değil mi inşallah bu kez hedefe ulaşıncaya dek burdan gitmek yok
Mavişim tüm takımların amacı ortak kuzum takıma girmen disiplin açısından çok iyi oldu tekrar hoşgeldin bitanemm
@askrhpozitif Mervişim nerelerdesin uğramamışsın hiç herşey yolundadır umarım
Eddoras tatlım sen de mi bizi terk ediyorsun bu hafta bildirim de yapmadın
S
Cecomm maşallah destan yazmışsınnnbayılıyorum senin yazılarına marimara makyajlar yapılmış tahliller yapılmış en sonunda inşallah tahlil sonuçların güzel çıkar kuzum dukan ekspres yapacakmışsın dene bakalım tatlım metabolizmanı şaşırtmış olursun
Yas: 20 156boy 74.7kg hedef :55 bir ayda ise 6.300gr verdim arkadasim boylemi yapcam tam anlamadim
Kizlar bu arada soylemeyi unuttum yesil kahvr icin gercekten metebolizmayi cok iyi calistiriyo ben byle caylar derken ekmek ve seker olmadan 89 dan 82 dustum bir ayda herseyde yiyorum ama ozel hicbisey yapmiyorum kendime illa su bu diye aksam ne varsa o yani sadece yulaf ezmesinden kendime pogaca borek yapiyorumm tatli felan yapiyorum
Slm kizlar..artik bende aranizdayim..gizli takipcilerinizdendim..artik burdayim ve yarin tam anlamiyla sizin desteginizle kilo vermeliyim..ve bende arastirdim dukan express hosuma gitti yapmaya calisacagim yarin ins..
ismim yildiz 3 cocugum var almanyada yasiyorum..kilo 84 yaza en az 10 kilo eksik olmak istiyorum..boyumda 170 ..
İyi akşamlar arkadaşlar. Ne güzel paylaşımlarınız olmuş ohh. Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza. Ben bugün annemdeydim biraz yufka ekmek yaptık akşam üstü de eve geldim. Yarın internetim yenilenir yine çok çok gelirim. İnşallah.
Kahve kuruyemis satan yerlerde satiyo ama fiyatina dikkat et canim kimisi ticarwt amacli baya pahaliya satiyo fiyati 8 ila 10 tl arasi ben 10 tl aliyorum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?