80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım valla hatırlar gibi oldum aslında ilk nikini görünce ama acabamı dedim
Çok şükür ufak ufakda olsa kilolardan kurtuluyorum birde şu 2li haneleri bir görebilirsem dahada büyük gaza gelirim diye düşünüyorum
Bu hafta için dukan expresse geçtim ama yinede karatayın anakurallarına uymaya çalışıyorum ( leptin olayı )
Acıktıkça ayran ve bol sıvı
Benim cimcimede seneye inşallah Anaokuluna başlıyacak şimdiden çok heycanlı sayıp duruyor işte çanta alacağım suluk alacağım yok arkadaşlarım olucak falan diye Ablasını felaket kıskandı bugün arkadaşlarıyla AVMde gezdiler onu götürmediler diye hatta bir kaç kere selfie falan yaptılar grup halinde de onu aralarına almadılar diye daha yola çıkmadan küstü hepsine

Eminim yaza kadar rahat 15 kg verirsin biraz dikkat edersen Bende yaza kadar 90ı görürsem çok mutlu olurum sonra nasılsa devamıda gelicek Bu yaz mayoyla tabiki denize girdim ama acıkcası pek rahat olamadım ( eşimin kuzenide vardı yanımızda ve beni yarı çıplak gördüğü yetmiyormuş gibi maşallahım var diye biraz çekindim )
Resimlerde artık en iri olmaktan sıkıldım artık bir sonraki yaz yine eşimin halalarının yanına yazlığa gittiğimde daha rahat olmak istiyorum oram pörtledi buram göründü diye bol bol şeyler giyip daha kilolu görünmek istemiyorum şöyle nefes nefese kalmadan her yeri rahat gezip doyasıya eğlenmek istiyorum ( bu yazda eğlendim ama eşimin kuzenleri yenge yorulduysan dinlenelim dedikçe üzüldüm onlarıda engelliyorum diye ki onlar aksine olurmu yengeciğim senle vakit geçirmek bile güzel diyip durdular sağ olsunlar )
Hem bekar hepsi yarın öbür gün evlenmeye kalışırlarsa düğünlerinde siyah giymek istemiyorum aksine şöyle şıkır şıkır elbiselerin hayalini kuruyorum

Tamam canım
Baslangic kg
Bu hafta
Hedef
Böleni cnm

Aynen canım bu şekilde olucak

Yeşil kahve yeşil çayla acayip göbek erittim ben ;-) sabah ve aksam yemekten önce 15tane yeşil kahve çekirdeğini fincana koyup sicak su doldurup iciyorum günde iki kere

Aaa sen söyleyince jeton düştü ben genelde sallama yeşil çay kullanıyordum ama iyiki hatırlattın evde toz yeşil çayımda vardı bari onu kullanayım artık hem daha faydalıdır diye düşünüyorum

Kizlar yemeğim 19:30da bitti
Bir kase mercimek corbasi
Bir tabak dolusu zeytinyagli karnibahar
Bir tabak lahana marul salatasi
Bir bardak ayran

Canım menün gayet güzel baştan iki tabak yemek yedin sandım ve az daha fazla kaçmış diyecektim ama meğer biri salataymış süpersin

Cnm ben pazardan taneli l ot yeşil cay aliyorum o daha güzel oluyor yediklerim biraz sinsin yeşil cayimida icecegim birde son 1litre suyum kaldi bide limonlu soda icecegim

SEn bu istikrarla çok çok güzel kilolar vereceksin inanıyorum
Bende birazdan soda içerim
yarım saat önce şekersiz son kahvemide içtim günde iki tane içiyorum sabah akşam

Ben pek belli bi diyete sagdik kalamiYorum ama dukan express hosuma gitti. .haftaya baslayim diyorum kismetse..bu hafta davet var ..

Hadi bakalım canım valla eğer bu haftasonu güzel bir sonuç alırsam ki alacağıma inanıyorum sana eşlik edebilirim bir hafta daha

Kuşlar hep ben yaziyom çokça utandim ya sözlerde yazinki istaha gelelim :-D

Aaaaa utanma sakın kız bakma ben arada bir birşeye dalıyorumda anında yazmıyorum yoksa bu topiğin en çenesi düşük olanı benim
Emin ol buraya düzenli olarak yazdıkça çok daha güzel devam ediyor insan kaçamak zaten yapmaya niyetlenemiyorsun çünkü vicdan yapıyorsun bir müddet sonra kızlara ne hesap veririm diye

selaaaaammmm canlarımmmm özledim sizi 2 gündür yaaa cecooommmmmm en çok senin uzun yazıların dün zaten pek giremedim akşamda kızın sınavına çalıştık bugünde işyeri yoğunluğu burnumda tüttünüz yahuuu bu nasıl bir aşkk

menülerimi yazayım hemen unutmadan

pazartesi
sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 kiraz domates 1 tk kahvaltılık sos az maydanoz 1 burgu peynir 4 zeytin
öğle : az kuru fasulye, 2 kaşık pirinç pilavı
akşam : zeytinyağlı taze fasulye, 1 kaşık makarna az yoğurt ve bol salata çeyrek halka tatlısı
salı : 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yum. 2 kiraz domates biraz peynir 2 3 zeytin 1 bardak nescafeli süt
ara : 1 mandalina 2 diyet bisküvi
öğle : 4 kaşık şehriye çorbası, fırında tavuk but ve salata
ara : 1 bardak ayran
akşam : 1 kase kuru fasulye, 2 kaşık peynirli makarna bir salatalık turşusu
ara : 1 fincan şekersiz kahve 1 parça %70 bitter
haaaa bu arada 2 büyük fincan yeşilçayım içildi

Hoşgeldin canım
Maşallah okadar yoğunluk içinde menün gayet güzel bozulmadan devam etmiş
Bakalım bu cuma nasıl güzel sonuçlar göreceğiz

şimdi bi geçmiş yapayım bakim dukan Express haaaa kıskandım dukanlada bi zamanar duygusal bağım vardı ne de olsa

Valla 2.ci gün bitti ve ben gayet memnun kaldım şimdilik inşallah karşılığınıda güzelce alırımda bir turda YILDIZla yaparım şu 110un altını göreyim daha bir gaza gelirim sanırım
Bana çok mantıklı geldi hem sağlıklı hemde kilo gidiyorsa daha ne isterim dukan expressle kilolarından kurtulanlar çok

valla bende bu haftaya bayıldım rapucummm

vayy vaayyy vaayyy kesin bomba gibi olacak haftanın birincisi olacaksın inanıyorum ben..

ayyy canım allah yardım etsin çok zor ev telaşesi rabim hepimiz kendine bir ev nasip etsin inşallah... o borç belası hiç bitmiyor yahu mezara kadar gelecek sanırım bizimle diyorum ben bazen...

entrikalar entrikalar hayranımmm sana

tatlıyı duyunca nasıl atlıyoruz demi bende hemen aldım nota

birikimmi o ne kiii kızzz

tartıldınmı hiç canım

haaa bu arada sweetimi kızdırıyorum biraz baklavalar tatlılar falan ama fena gitmiyor yaaa demiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…