Oynakbasim cecom beni hatirlamamissin neyse sorun degil uzun zamandir ugramamistim normaldir..ama sen mas. Iyi kilo verdin ha..supersin..ben karatayi deneyip birakanlardanim..simdi kafama gore takiliyorum..bi ara 87 gormustum simdi 84 oldum..spor yapiyorum..kahve su ve yesil cayimi artirdim..
oyle iste..himm ben hessen eyaletindeyim canim..frankfurta yakinim..12 senedir buraliyim..hicc sevmiyorum..kimsem yok cunku..bi kizkardesim var ama cok uzagiz..ins bir gun donucez cocuklar cok buyumeden..en kucugum 3 yasinda krese basladi..diger ikisi okullu bir 2. Sinif digeri vorklasse anaokulu yani..iste baktim guzel kilolar veriliyo bende dahil olmak istedim yaza izin var 10-15 kilo vermek istiyorum..
Tamam canım
Baslangic kg
Bu hafta
Hedef
Böleni cnm
Yeşil kahve yeşil çayla acayip göbek erittim ben ;-) sabah ve aksam yemekten önce 15tane yeşil kahve çekirdeğini fincana koyup sicak su doldurup iciyorum günde iki kere
Kizlar yemeğim 19:30da bitti
Bir kase mercimek corbasi
Bir tabak dolusu zeytinyagli karnibahar
Bir tabak lahana marul salatasi
Bir bardak ayran
Cnm ben pazardan taneli l ot yeşil cay aliyorum o daha güzel oluyor yediklerim biraz sinsin yeşil cayimida icecegim birde son 1litre suyum kaldi bide limonlu soda icecegim
Ben pek belli bi diyete sagdik kalamiYorum ama dukan express hosuma gitti. .haftaya baslayim diyorum kismetse..bu hafta davet var ..
Kuşlar hep ben yaziyom çokça utandim ya sözlerde yazinki istaha gelelim :-D
selaaaaammmm canlarımmmm özledim sizi 2 gündür yaaa cecooommmmmm en çok senin uzun yazıların dün zaten pek giremedim akşamda kızın sınavına çalıştık bugünde işyeri yoğunluğu burnumda tüttünüz yahuuu bu nasıl bir aşkk
menülerimi yazayım hemen unutmadan
pazartesi
sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 kiraz domates 1 tk kahvaltılık sos az maydanoz 1 burgu peynir 4 zeytin
öğle : az kuru fasulye, 2 kaşık pirinç pilavı
akşam : zeytinyağlı taze fasulye, 1 kaşık makarna az yoğurt ve bol salata çeyrek halka tatlısı
salı : 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yum. 2 kiraz domates biraz peynir 2 3 zeytin 1 bardak nescafeli süt
ara : 1 mandalina 2 diyet bisküvi
öğle : 4 kaşık şehriye çorbası, fırında tavuk but ve salata
ara : 1 bardak ayran
akşam : 1 kase kuru fasulye, 2 kaşık peynirli makarna bir salatalık turşusu
ara : 1 fincan şekersiz kahve 1 parça %70 bitter
haaaa bu arada 2 büyük fincan yeşilçayım içildi
şimdi bi geçmiş yapayım bakim dukan Express haaaa kıskandım dukanlada bi zamanar duygusal bağım vardı ne de olsa
ELLERİNE SAĞLIK SWEETİMMbu arada imzandakı duyarlılıgın çok hoş
soguk kıs gunlerınde hayvanları unutmamamız gerekıyor ... kedı evlerı.. ağpartman kapılarını acık bırakarak en azından soguktan korunlamaların yardım edebılırz dısarıda ınsanın ellerı ayakları buzkesıyor kac kat kıyafetın altında bıle.. tuylerı oldugu ıcın usumeyecegını sananlar vurdunduymazlık yapıyor
kuslar ıcın bencere kenarlarına balkona ekmek kırıkları ınce bulgur bırakırsanız bakın nasılda gelıyorlar .. hayvanların nasıplendıgı hanelerın bereketle dolduguna gönulden ınanıyorum ben.. kedı kopke yem buldugu yeri pısletmez ama kuslar bılmeden bıraz kaka bırakabılırler maa bı su tutup fırcalayınca gıdıyor merhametınızı eksık etmeyın ne olur...
aferin hepimizeee bu haftayı sevdim ben
Şimdi kalan bir kaç parça ütümüde yapıp günün kalanında keyif yapacağım
Ben akşam yemeğimi saat 16:00da akşam yemeğimi yedim
Bugünki menüm:
sabah;
2 yumurtalı omlet
2 dilim jambon
ara;
şekersiz kahve
2.ci ara;
Büyük bir bardak ayran
Akşam;
1 kase tavuk suyuna çorba
3 tavuk but ( ufak )
1 kase yoğurt
Artık bu saatten sonra ancak çok acıkırsam ayran içerim ve yatana kadar su ve bir tane daha şekersiz kahve içerim
azime bak be heyyy maşallahhh
canımmm hanımlar hafta sonu falan gelemedim deli gibi ev arıyorum .evimi taşımam gerek.ve hiç ummadığım bir borç çıktı ve istemeden de olsa kredi çekeceğiz yine.vallaha evlendiğimden beri borç nedir öğrendim.
yediklerime dikkat ediyorum elimden geldiğince sporumuda yapıyorum.ama stresden arada ağzıma tatlı bir şeyler atmaya başladım açıkcası.hemen rahatsız ediyor hemen başım ağrıyor ama o an tutamıyorum kendimi.
hepiniz inşallah iyisinizdir.yarın rahatça gelirim inşallah.öpüyorum hepinizi..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bir mesajlıkda olsa sizlere bir bakayım dedim
Akşam eşim işten gelince hafifden bir atıştıkyine odunluğu üzerindeydi ve bir kaç gündür kaba tavrı canımı sıkıyordu zaten bende bir güzel patladım
Sonrada üzerine oturdum TVde '' Evim Sensin'' filmini izledim ve film bahane ağlamak şahane hesabı bir güzel ağlayarak rahatladım
Tabi eşimde o halimi görünce birazda kendi sebep olduğu için baya bir kötü olduDefalarca özür diledi ve bundan sonra daha dikkatli konuşacağına dair söz verdi
Arada ağlamak hem rahatlatıyor hemde adamları kendine getiriyor sanırım
Şu an tabi hala mazum pozlarındayım ama unuttum gitti bile aslında
Canım 8.ci takımdaki kızlarla bu haftaya mahsus metabolizmayı şaşırtmak için dukan express yapıyoruz o yüzden bugün sırf protein tükettim ama şükür şu saatte kadar hiç acıkmadım
Yarın azda olsa karbonhidrat eklenecekbir sonraki günde meyve öyle öyle her gün bir şey ekleniyor ve son gün yani 7.ci gün ödül öğünü bile ekleniyormuş ama ben tabi cuma neticeye göre karar vereceğim ekleyip eklemeyeceğime Karataydan biraz çıkmış oluyorum belki ( 5.ci, 6.ci ve 7.ci gün eklenecek 2 dilim ekmek ve çok az nişastalı birşeyler dışında oluyor ama metabolizmayı şaşırtmak için şart )
Umarım faydasını görürüm çünkü bu ara yine bir direnç var gibi ( bu hafta zorda olsa 500 gr gitmişde olsa şiş hissediyordum kendimi ama bugün çok hafif hissediyorum
Menün gayet güzel canım afiyet olsun
Umarım bu hafta hepimiz eksiler görürde daha fazla motive oluruz
Menün gayet güzel canım inşallah bol bol eksi olarak döner sana
Bu arada kalorisiz çikolata nasıl oluyorşu bildiğimiz light çikolatalardanmı ( ki onlarda sakarin tarzıda olsa tatlandırıcı var diye biliyorum ben ama senin dediğin başka birşeyde olabilir )
Bende çok uzun süre listelere gelemiyorum hani arada kendimce değişiklik yapabilmeliyim
Bu arada süpersin valla ne güzel her gün 45 dakika spor yapıyorsunbu hızla sen önümüzdeki hafta belki 7li haneleri ucundan da olsa görürsün darısı benim başıma ( yolum çok uzun da olsa eminim başaracağıma )
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrrrr
Umarım bu günde hepimiz için bol eksili ve az kalorili geçer
Sabahın 6sında yine şükür uyanabildim hatta sabah ezanını balkonda dinlemek kaç gündür ilk işim oluyoro kadar keyifle başlıyorum ki sabaha bütün günde o enerji yeterli geliyor
Normalde hemen şekersiz türk kahvemi içip güne kahvaltıyla başlardım ama birazdan eşimle önce sağlık ocağına ordanda kıza İngiltere tatili için muafakatname çıkartırmak için NOtere gideceğiz
Sağlık ocağında tekrar vitaminlerime ve B12ye baktıracağım ve doktor anında kanı gelmişken alalım der diye aç gitmem gerekiyor
Arada bizim doktor gecikmeli geliyor inşallah bugün o günlerden değildir
Zaten sonuçlara göre ilaç yazar ama sağ olsun sohbetimiz iyidir Devit 3 çoğu doktor gereksiz görüp yazmazken benimki ihtiyacım olanı sorunsuz yazıyorArtık tabi bakalım ne gerekecek
Anaaaa bayıldım hemen bu tarifi bir kenara not edeyim ama bu arada bunun fazlasıda bize zararlı olur çünkü hurmada çok şekerli bir meyve ve fazla kaçırırsak kan şekerimiz çabuk yükselir he dediğin gibi kriz anları için bire bir Ellerine sağlık canım
amin canım benim vallaha borç dedinmi eşittir benim artık evledniğimden beriiki kişi çalışıyoruz daha bir kenarda bir şeyim kalmıyor.sizler nasıl birikim yapıyorsunuz hanımlar hele biraz yazın bana da akıl vermiş olursunuz..
sabahları kahvaltı yapıyorum balım ama dediğin gibi alayım ceviz falan.ne güzel bir ara hiç eksik etmiyordum.
tartıldınmı hiç canımHoşgeldin canım
Maşallah okadar yoğunluk içinde menün gayet güzel bozulmadan devam etmiş
Bakalım bu cuma nasıl güzel sonuçlar göreceğiz
Valla 2.ci gün bitti ve ben gayet memnun kaldım şimdilikinşallah karşılığınıda güzelce alırımda bir turda YILDIZla yaparım şu 110un altını göreyim daha bir gaza gelirim sanırım
Bana çok mantıklı geldi hem sağlıklı hemde kilo gidiyorsa daha ne isterimdukan expressle kilolarından kurtulanlar çok
Hoşgeldin canım
Maşallah okadar yoğunluk içinde menün gayet güzel bozulmadan devam etmiş
Bakalım bu cuma nasıl güzel sonuçlar göreceğiz
Valla 2.ci gün bitti ve ben gayet memnun kaldım şimdilikinşallah karşılığınıda güzelce alırımda bir turda YILDIZla yaparım şu 110un altını göreyim daha bir gaza gelirim sanırım
Bana çok mantıklı geldi hem sağlıklı hemde kilo gidiyorsa daha ne isterimdukan expressle kilolarından kurtulanlar çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?