80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende gece kahvemi iciyorum..insanin cani sigara ister ya oyle istek var kahveye karsi..gunluk 3 defa iciyorum..azicik sut ekleyerek..bitki cayida yaptim detoks cayiymis isirgan otu ve yesil cay karisimli istahi onluyorgibi geldi..kapanisida 5 de yapmistim ohh gitsin kilolar..
Yapalim cecom sen bu haftayi bitir pazar yada pazartesi basliyalim..ins..

Menun cok guzelmis..insallah bende bir duzen oturtucam..

Bu arada spor yapicaktim vazgectim dun 50 dk yapmistim bacaklarim agriyo gun asiri yaparsam belki daha faydali olur..cunku ben spor yapmayi seviyorum basladimmi abartiyorum oda kilo gitmeyip kas yapiyo..ama ben tartidada eksi gormek istiyorum..

vayy vaayyy vaayyy kesin bomba gibi olacak haftanın birincisi olacaksın inanıyorum ben..

İnşallahhhh canım ağzından bal damlıyor
Hepimiz verelimde birincilik önemli değil ama baya oldu birinci olmayalı fenada olmaz yani

tartıldınmı hiç canım

İlk gün cumaya nazaran artıdaydım ama bugün tartılmadım henüz yarın tartılırım diye düşünüyorum hatta tartımdan emin olmak için kızkardeşimde de tartılmayı düşünüyorum ondan sonra cumaya kadar tartılmak yok banada süpriz olsun

haaa bu arada sweetimi kızdırıyorum biraz baklavalar tatlılar falan ama fena gitmiyor yaaa demiii

Valla yiye yiye zayıflama seninkine derim bu haftada eksi görürsen
Abartmadığın sürece eminim bu şekilde de süper kilolar vereceksin inanmak başarmanın yarısıdır sonuçta ve ben inanıyorum hepimiz süper kilolar vereceğiz

Canım benimki Pazar bitiyor ve hemen pazartesi bir tur daha yaparım sana eşlik etmek için
Süper erkenden yemeğinide yemişsin ben bugün 6da yedim ama yarın yine 16:30 en geç 17:00de bende yemeğimi yemiş olurum diye düşünüyorum

Bu arada spor yapicaktim vazgectim dun 50 dk yapmistim bacaklarim agriyo gun asiri yaparsam belki daha faydali olur..cunku ben spor yapmayi seviyorum basladimmi abartiyorum oda kilo gitmeyip kas yapiyo..ama ben tartidada eksi gormek istiyorum..

iyi yapmışsın canım dediğin gibi birden kas yapma birde tartıda eksi görmediğin günlerde de sakın pes etme sonuçta yağ kesin yakıyorsundur ve bir sonraki hafta çok daha güzel bir eksi görüyor insan bazen
Eminim bu hafta bile çok güzel gidecek

Neyse kızlar bana müsaade sabah yine erken kalkacağım malum

Sabah keyifle kahvaltımı yerim inşallah
Herkese hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve fazlada geç yatmayın

günaydınn arkadaşlar..ben akşamları çok giremiyorum..gündüzleri okuldan giriyorum..şimdi evden çıkmadan yazayım dedim..
topiğiniz çok hareketli bayıldımm:))
sabah: 1 yumurta domates salatalık biber peynir 4 zeytin 1 dilim tam buğday:))
bu arada
k,lo :82.5
boy:1.65

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese kocaman bir Günaydın diliyorum

Umarım bugünde hepimiz için çok çok güzel geçer ve bir sonraki güne çok daha hafif uyanırız inşallahhhhhh
Bende şükür bugünde erken uyandım kahvaltımı yaptım ve şu andada keyif kahvemi alıp kendimi buraya attım
Çok şükür düzenli olunca evde de pek iş olmuyor

Öğlende Annemle hem kızkardeşime hemde onun orada kurulan Pazara gideceğiz artık oradada bol bol yürümüş olurum

Günaydın canım
Gündüz fırsat buldukça gel sende ki gerçekten çok faydasını göreceksin bu topiğin
Kahvaltında çok güzel bu arada hatta istersen 1 yumurta daha ekle daha uzun süre tok tutar
Benim 5 aydır fiks her sabah 2 yumurtam var hani kolestroldan falan çekinme benim değerlere yeni baktırdım doktor bayıldı çok iyi çıktı değerler

Sabah kahvemi ictim yaninda 2 erik kurusu ile..
buyuk kizi okula gonderdim..simdi sira kucuklerde 20 dk sonra yine cikicam onlari birakip gelicem ..sonra arkadasa icli kofte yapicaz oraya gidicem ..yogun bir gun yine..
herkese guzel bir gun dilerim. .

ooo seni görmek çok güzel. kilolarımız ozamanlar aynıydı sen kaçlardasın ben 76,5 tum geçen cuma. sorma zaten 3 aydır 77-75 aralığından kurtulamadım takıldım kaldım hep bişiler çıktı al ver. yeni bi düzenleme yapmam lazım sanırım yedikleri artık ancak yetiyor. c.tesi günü de 1 hafta termal tatile gidicez ailecek orada açok büfeye teslim olup gene 77 olmadan gelmek en buyuk arzum işallah yukarı değil aşağı iner ibre.
aramıza hoşgeldin tekrar ama hatırımda kalan o topikte çok istikrarla devam edemedim sebebplerin vardı işallah burada istikrarın devam eder beraber inceliriz.ben bu topikte ve 6.takım cuma zayıflama takımındayım o topik kapandığından beri. buraya fırsat buldukça uğrayıp arkadaşları selamlıyorum gene görüşürüz bol eksiler dilerim
bu arada "anetam" da burada hatırlarsın onuda

Yas:20
Kg:74.7
Hedef:55
Spor:1saat tempolu yürüyüş
Kahvaltida :soğan kavrulmuş biberli yumurta
Zeytin
Doğal Çökelek
Bir cay bardagi dolusu ceviz
Uç bardak çay
Roka
Bir tane küçük elma kabiz olmamak için gerçi çokelegime zeytinyagi Dokuyorum ama olsun

Kızimin keçi sütunu iciriyrum kendimde iki büyük bardak ilik suyum ictim birazdan da yeşil kahvemi içerim kahvaltida nasil yapsam diye düşünüyorum yumurtayi

Listenin oluşturmuşsun ama omletin her türlüsünü yiyebilirsin
Mantarlı, kırmızı biberli ( görüntüde müthiş oluyor ), kıymalı, soğanlı, pırasalı, ıspanaklı, peynirli, pastırmalı... say say bitmez yani

Canım sana şimdiden kolay gelsin
Maşallah yürüyüşlerinide yapmış oluyorsun çocukları götür getir yaparken

Canım eğer kullandığın zeytinyağ hakikiyse hiç sakıncası yok
Gayet güzel bir menü bence

Kahvaltida yiyeceklerim daha yapmadim findik kurdumu uyutuyorum

hadi inşallah kuzu çabucak uyurda sende rahat rahat fazla gecikmeden kahvaltını yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…