Menun cok guzelmis..insallah bende bir duzen oturtucam..selaaaaammmm canlarımmmm özledim sizi 2 gündür yaaa cecooommmmmm en çok senin uzun yazıların dün zaten pek giremedim akşamda kızın sınavına çalıştık bugünde işyeri yoğunluğu burnumda tüttünüz yahuuu bu nasıl bir aşkk
menülerimi yazayım hemen unutmadan
pazartesi
sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 kiraz domates 1 tk kahvaltılık sos az maydanoz 1 burgu peynir 4 zeytin
öğle : az kuru fasulye, 2 kaşık pirinç pilavı
akşam : zeytinyağlı taze fasulye, 1 kaşık makarna az yoğurt ve bol salata çeyrek halka tatlısı
salı : 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yum. 2 kiraz domates biraz peynir 2 3 zeytin 1 bardak nescafeli süt
ara : 1 mandalina 2 diyet bisküvi
öğle : 4 kaşık şehriye çorbası, fırında tavuk but ve salata
ara : 1 bardak ayran
akşam : 1 kase kuru fasulye, 2 kaşık peynirli makarna bir salatalık turşusu
ara : 1 fincan şekersiz kahve 1 parça %70 bitter
haaaa bu arada 2 büyük fincan yeşilçayım içildi
vayy vaayyy vaayyy kesin bomba gibi olacak haftanın birincisi olacaksın inanıyorum ben..
tartıldınmı hiç canım
haaa bu arada sweetimi kızdırıyorum biraz baklavalar tatlılar falan ama fena gitmiyor yaaa demiii
Bende gece kahvemi iciyorum..insanin cani sigara ister ya oyle istek var kahveye karsi..gunluk 3 defa iciyorum..azicik sut ekleyerek..bitki cayida yaptim detoks cayiymis isirgan otu ve yesil cay karisimli istahi onluyorgibi geldi..kapanisida 5 de yapmistim ohh gitsin kilolar..
Yapalim cecom sen bu haftayi bitir pazar yada pazartesi basliyalim..ins..
Bu arada spor yapicaktim vazgectim dun 50 dk yapmistim bacaklarim agriyo gun asiri yaparsam belki daha faydali olur..cunku ben spor yapmayi seviyorum basladimmi abartiyorum oda kilo gitmeyip kas yapiyo..ama ben tartidada eksi gormek istiyorum..
seda kilolarımız aynı sayılır..bakalım naıl olacak..buranın çok faydası olacağını düşünüyorum..Kilo bilgilerimi yszmamisim ben
Boyum 1.65
Kilo 82
Yas 27
Diyet baslangic aralikta basladim 89 dan 82 oldum bu ay ins 78 felan olurumm
günaydınn arkadaşlar..ben akşamları çok giremiyorum..gündüzleri okuldan giriyorum..şimdi evden çıkmadan yazayım dedim..
topiğiniz çok hareketli bayıldımm:))
sabah: 1 yumurta domates salatalık biber peynir 4 zeytin 1 dilim tam buğday:))
bu arada
k,lo :82.5
boy:1.65
Günaydın canlarrrrr
Gunaydin guzeller.
ooo seni görmek çok güzel. kilolarımız ozamanlar aynıydı sen kaçlardasın ben 76,5 tum geçen cuma. sorma zaten 3 aydır 77-75 aralığından kurtulamadım takıldım kaldım hep bişiler çıktı al ver. yeni bi düzenleme yapmam lazım sanırım yedikleri artık ancak yetiyor. c.tesi günü de 1 hafta termal tatile gidicez ailecek orada açok büfeye teslim olup gene 77 olmadan gelmek en buyuk arzum işallah yukarı değil aşağı iner ibre.evet canım diğer topikteydik ikimizde..
bu kez çok istikrarlı olucam söz..sen nasılsın..kaç kilosun..toplu halde hoşbulduk arkadaşlarr:)))
kısa vadeli isteğim 15 tatile girerken 80 olmak..yani 2 haftada 2 kilo umarım olur..
sabah ki menüm :1 boyoz(700 cal imiş..şok oldum..)azıcık peynir çay..
arada elma..
öğle:3 kaşık pırasa çorbave yeşillik..boyoz olmasaydı iyiydi dimi:))
Kızimin keçi sütunu iciriyrum kendimde iki büyük bardak ilik suyum ictim birazdan da yeşil kahvemi içerim kahvaltida nasil yapsam diye düşünüyorum yumurtayi
Sabah kahvemi ictim yaninda 2 erik kurusu ile..
buyuk kizi okula gonderdim..simdi sira kucuklerde 20 dk sonra yine cikicam onlari birakip gelicem ..sonra arkadasa icli kofte yapicaz oraya gidicem ..yogun bir gun yine..
herkese guzel bir gun dilerim. .
Yas:20
Kg:74.7
Hedef:55
Spor:1saat tempolu yürüyüş
Kahvaltida :soğan kavrulmuş biberli yumurta
Zeytin
Doğal Çökelek
Bir cay bardagi dolusu ceviz
Uç bardak çay
Roka
Bir tane küçük elma kabiz olmamak için gerçi çokelegime zeytinyagi Dokuyorum ama olsun
Kahvaltida yiyeceklerim daha yapmadim findik kurdumu uyutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?