80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım hatırlıyorum.. o çok iyiydi ya..bayağı vermişti..şimdi kaçlarda acaba..
sen benden istikrarlısın,ben 77 oldum ama geri aldım..sporu bırakınca,yemem de çok düzgün olmadığı için hemen alıyorum..bakalım ne olacak...sabah güzel bir kahvaltı yaptım..bugün bunu bozmicam:)

evet girmeye çalışacağım canım..çok keyifli burası..hem yediklerimizi de yazarsak çok daha verimli olacaktır..

Gunayddiinn cicisler nasilsiniz okudum hepiniz cocok iyisinin bu aximkr dunyayi kurtatiriz biz selam deryalim aynen oyleyizzz ins 75 oluruzz bu sydan snra pazartesi ben eski yaptigim diyeti yapicam en azindan o detoks gibu oluyo 5 gunde 5 kioyu 2010 yulinda ben onla digumdan sknra 90 uc ayda 70 dusmustum ama ben yine pis bogazli oldum bu hale geldim bakacsz bakalimmmm

Günaydın arkadaşlar. Hepinize hayırlı günler olsun inşallah. Her hün yürüyorum ya bırakınca tekrar kilo almaktan korkuyorum o yüzden acaba ara sıra mı yürüsem diyorum. Kahvaltımı ettim şimdi bi güzel evimi temizleyeyim sonra yine gelirim. Hepiniz öpüldünüz

derya cım alma sebebin yaptığın şeye bakış açınla alakalı. amacın hızla kilo vermek diyet yapmak olmamalı aynı hataya düşme. amaç sağlıklı bir yaşam sürmek sağlıklı bir bedende. insanız kaçamaklarımız oluyor tabi ki ama kaçamaktan çıkıp genel beslenmeye oturtursan orda sorunlar başlar kiloda alırsın. umarım bu sefer diyet değil bizimle karatay sağlıklı beslenmesine geçer hayat boyu öle yaşarsın tatlım

Neyse kızlar bana müsaade

Hazırlanayımda öğle namazından hemen sonra çıkacağız Annemlerle
Küçük kuzumuda giydireceğim daha

Hem alışverişimi yapayım hemde bir güzel yürüyüp geleyim
Artık akşam yine damlarım nasılsa

az olsun damlasın be canommm en doğrusunu yapıyorsun.bana eşim maddi anlamda hiç soru sormaz.dikkatde ediyorum.ancak gel görki ballı lokmam borçlar olunca püfff gidiyor maniler
amin kaptanım canım sağolasın inşallah..

bu ne kaaaaaa güzel mönüüüü öyle maşallah mavişim benimm :)

bende dünkü menümü yazayım hemen
sabah yulaflı yoğurtlu meyve
öğlen 2 dilim gözleme
akşam az kek

evet kabul menüm iç açıcı değil ancak ve ancak zaman denen meret hem işte hem evde düzgün şekilde artık yaşamımda yer almıyor.düzelecek inşallah bu dönemde.kariyerimin en zor zamanlarını geçiriyorum.statü atlayacağım bir dönemdeyim ve işlerimi başarılı ve düzenli gerçekleştirmeliyim.o nedenle afaca göçmeden evvelki zamanlarımı yaşıyorum.trambolinimde zıplarken sesli konuşma konferansı hazırlıyorum halimi siz düşünün ey bacılarrrr
bunlarda hep siz gülün diye

Merhaba arkadaşlar. Sabah kahvaltıdan sonra ev işine başladım saat 3 e geliyordu bitirdiğimde. Hemen duşumu alıp atladım dolmuşa oğluşumu aldım geldim.aman yarabbim sanarsınız ki okula değil çamur güreşlerine katılmış. Geldiğimizden beri çamur temizliyorum. Diğer botu ayakkabıları okul elbiselerinin yedekleri annemde olduğu için attım hepsini makinaya botları da bi guzel yıkadım dışunı. Yemeğimi koydum ocağa. Bi yeşil çay içtim gemen size bir bakayım dedim. Oğluşun derslerini yaptırıp yine gelirim.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Yoğun ve yorucu bir günü şükür kazasız atlattım Pazarlığımıda yattım hatta 2 saatte yakın yürümüşüz pazarda
Eve gelir gelmezde kendimi mutfağa attım hemen yemeklerimi ısıttım ( malum dünden kalanları bitirmek gerekti ) ve saat 18:00de bir güzel yemeğimi yedim

Bu saatten sonrada ancak ya Türk kahvesi yada bir adet sütlü nescafe içerim
Bugün hesapta birde yeşil kahve alacaktım ama aklımdan çıkmış neyse artık başka bir zaman çıktığımda unutmazsam alırım inşallah

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Resimlerin haricinde kızkardeşimde ufak bir kase sarımsaklı yoğurtlu havuç salatası yedim ısrarlar üzerine

Bugün yine Annem sağ olsun hiç para harcatmadı bana pazarda tabi bende fırsat o fırsat pazar parasını harçadım ayağına indirdim Tabi annemide tembihledim bak sakın ağzından kaçırma diye Eeee adamlar biriktirmeyi beceremiyorsa bir şekilde biz acil durum çekiçi yapacağız kendimize

Seninde menün güzel aslında ama işte akşamki kek olmasaydı iyidi Neyse normalde menülerini bildiğim için bugüne mahsus olduğuna eminim ve cumaya yiende güzel bir sonuç bekliyorum senden

Ohhh maşallah sende bugün baya bir yorulmuşsundur
Benimde her yer düzenli Allahtanda ama yarın Banyoya bir dip köşe gireyim ki Cuma günüde bir tek süpürür, silerim birde toz alırım sonra cumartesi gelsin akrabalar ve tabi paracıklar heee ben hayrını göremiyeceğim o ayrı yine adamcağıza vericeğime dair söz verdim ( sonuçta zaten o ödüyor parasını birde o kart borcuyla uğraşırken ben kalkıp banane kendime harcıyacağım diyemem hay bin kunduz şu vicdanım arada bir devredışı kalsada umursamadan benim o diyorsam benim o diyebilseydim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…