evet canım hatırlıyorum.. o çok iyiydi ya..bayağı vermişti..şimdi kaçlarda acaba..ooo seni görmek çok güzel. kilolarımız ozamanlar aynıydı sen kaçlardasın ben 76,5 tum geçen cuma. sorma zaten 3 aydır 77-75 aralığından kurtulamadım takıldım kaldım hep bişiler çıktı al ver. yeni bi düzenleme yapmam lazım sanırım yedikleri artık ancak yetiyor. c.tesi günü de 1 hafta termal tatile gidicez ailecek orada açok büfeye teslim olup gene 77 olmadan gelmek en buyuk arzum işallah yukarı değil aşağı iner ibre.
aramıza hoşgeldin tekrar ama hatırımda kalan o topikte çok istikrarla devam edemedim sebebplerin vardı işallah burada istikrarın devam eder beraber inceliriz.ben bu topikte ve 6.takım cuma zayıflama takımındayım o topik kapandığından beri. buraya fırsat buldukça uğrayıp arkadaşları selamlıyorum gene görüşürüz bol eksiler dilerim
bu arada "anetam" da burada hatırlarsın onuda
evet girmeye çalışacağım canım..çok keyifli burası..hem yediklerimizi de yazarsak çok daha verimli olacaktır..Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese kocaman bir Günaydın diliyorum
Umarım bugünde hepimiz için çok çok güzel geçer ve bir sonraki güne çok daha hafif uyanırız inşallahhhhhh
Bende şükür bugünde erken uyandım kahvaltımı yaptım ve şu andada keyif kahvemi alıp kendimi buraya attım
Çok şükür düzenli olunca evde de pek iş olmuyor
Öğlende Annemle hem kızkardeşime hemde onun orada kurulan Pazara gideceğizartık oradada bol bol yürümüş olurum
Günaydın canım
Gündüz fırsat buldukça gel sende ki gerçekten çok faydasını göreceksin bu topiğin
Kahvaltında çok güzel bu aradahatta istersen 1 yumurta daha ekle daha uzun süre tok tutar
Benim 5 aydır fiks her sabah 2 yumurtam varhani kolestroldan falan çekinme benim değerlere yeni baktırdım doktor bayıldı çok iyi çıktı değerler
derya cım alma sebebin yaptığın şeye bakış açınla alakalı. amacın hızla kilo vermek diyet yapmak olmamalı aynı hataya düşme. amaç sağlıklı bir yaşam sürmek sağlıklı bir bedende. insanız kaçamaklarımız oluyor tabi ki ama kaçamaktan çıkıp genel beslenmeye oturtursan orda sorunlar başlar kiloda alırsın. umarım bu sefer diyet değil bizimle karatay sağlıklı beslenmesine geçer hayat boyu öle yaşarsın tatlımevet canım hatırlıyorum.. o çok iyiydi ya..bayağı vermişti..şimdi kaçlarda acaba..
sen benden istikrarlısın,ben 77 oldum ama geri aldım..sporu bırakınca,yemem de çok düzgün olmadığı için hemen alıyorum..bakalım ne olacak...sabah güzel bir kahvaltı yaptım..bugün bunu bozmicam:)
Kuşlar kekik ve naneli muhteşem oldu zira cay keyfi ceviz ve elmada
az olsun damlasın be canommm en doğrusunu yapıyorsun.bana eşim maddi anlamda hiç soru sormaz.dikkatde ediyorum.ancak gel görki ballı lokmam borçlar olunca püfff gidiyor manilerİKEADA kahve keyfi yapiyorum su an kizlar avmde fink atiyor ufaklikta oyun havuzunda
Bakalim ne zaman gidelim diyecekler
Valla canim ben calismiyorum ama Annem sagolsun maas bagladi sayilir bir evin kirasini ben aliyorum ama hesapta cunku henuz kendime harcamak nasip olmadi
Esim sag olsun borcuda bitmes hayattada 3 kurus kenara koyalim demez babasi kilikli neymis yarina cikacaginin garantisi yokmus borc desen hic bitmiyor
Baktim esim dusunmuyor bari ben birseyler yapayim dedim ve 5 lira harcadiysam 10 harcadim diyip kenara atmaya basladim tabi cok sikisinca yine veriyordum dayanamayip ama 3 aydir vermiyorum hatta varligindan haberi yok zulamin
Arada kendi verir arada Annem harclik verir yada pazara ciktigimizda annem oderse esime demem ve pazar parasini aninda indiriyorum
3 ayda 215 liram oldu bile az ama hic yoktan iyidir ki esim borc kapatmaktan ancak 20 - 30 ancak verir bir yere gittigimde ozel birsey alinmayacaksa
amin kaptanım canım sağolasın inşallah..Slm güzel topic sakinlerii maşallah sayfalar uçmuş gerçi geçen haftada uğrayamamıştım
Alıntı yapmanın mümkünatı yokOkurken çorba ettim zaten
Aklımda kalanları yazayım en iyisi öncelikle
S Seda_ades @seda emine cekerek @deryalimm07mehtap507 aramıza hoşgeldiniz şekerler umarım sağlıklı bir şekilde hep beraber yollayacağız bu fazlalıkları
Sizlerden ricam ilk bildiriminizi yaparken cecomun bildirim örneğine ilaveten
yaşınızı boyunuzu ve hedefinizi eklerseniz çok sevinirim aylık listemiz için bunlar gerekli.Haftalık listemiz haricinde aylık liste yapıyoruz ve en az 2 hafta bildirim yapmanız lazımki aylık listede olabilesiniz
@daisyishere yuvaya dönmüş tekrar hoşgeldin bitanemmm
rapucum hikayeni okudum hakikaten annenler sabırlıymış kuzumİmzam içinse teşekkür ederim ben 2 tane çöp torbasından yaptım hiç yoktan iyidir o bile soğuktan koruyor köpük bulabilirsem tekrar daha muntazam yapacağım inş. Hava öyle soğuk ki hepsi aç kalıyor gözetlememiz lazım hepsi bize emanet kuzum bu arada spora başlamışsın tebrik ederimm
Cecomm maşallah destan yazmışsınnnbayılıyorum senin yazılarına marimara makyajlar yapılmış tahliller yapılmış en sonunda inşallah tahlil sonuçların güzel çıkar kuzum dukan ekspres yapacakmışsın dene bakalım tatlım metabolizmanı şaşırtmış olursun
Alyagsu tatlım inşallah gönlünüze göre bir ev bulup taşınırsınız rabbim yardım etsin borçlarınızı en kısa sürede ödemeyi nasip etsin inş.
Meleğim sen bildirim yapmışsın ama konuşma arasında yazdığın için atlamışım özür dilerim tatlım
Sevilcim sanırım kalori hesabı yapıyorsun değil mi inşallah bu kez hedefe ulaşıncaya dek burdan gitmek yok
Mavişim tüm takımların amacı ortak kuzum takıma girmen disiplin açısından çok iyi oldu tekrar hoşgeldin bitanemm
@askrhpozitif Mervişim nerelerdesin uğramamışsın hiç herşey yolundadır umarım
@Eddoras tatlım sen de mi bizi terk ediyorsunbu hafta bildirim de yapmadın
selaaaaammmm canlarımmmm özledim sizi 2 gündür yaaa cecooommmmmm en çok senin uzun yazıların dün zaten pek giremedim akşamda kızın sınavına çalıştık bugünde işyeri yoğunluğu burnumda tüttünüz yahuuu bu nasıl bir aşkk
menülerimi yazayım hemen unutmadan
pazartesi
sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 kiraz domates 1 tk kahvaltılık sos az maydanoz 1 burgu peynir 4 zeytin
öğle : az kuru fasulye, 2 kaşık pirinç pilavı
akşam : zeytinyağlı taze fasulye, 1 kaşık makarna az yoğurt ve bol salata çeyrek halka tatlısı
salı : 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yum. 2 kiraz domates biraz peynir 2 3 zeytin 1 bardak nescafeli süt
ara : 1 mandalina 2 diyet bisküvi
öğle : 4 kaşık şehriye çorbası, fırında tavuk but ve salata
ara : 1 bardak ayran
akşam : 1 kase kuru fasulye, 2 kaşık peynirli makarna bir salatalık turşusu
ara : 1 fincan şekersiz kahve 1 parça %70 bitter
haaaa bu arada 2 büyük fincan yeşilçayım içildi
az olsun damlasın be canommm en doğrusunu yapıyorsun.bana eşim maddi anlamda hiç soru sormaz.dikkatde ediyorum.ancak gel görki ballı lokmam borçlar olunca püfff gidiyor maniler
amin kaptanım canım sağolasın inşallah..
bu ne kaaaaaa güzel mönüüüü öyle maşallah mavişim benimm :)
bende dünkü menümü yazayım hemen
sabah yulaflı yoğurtlu meyve
öğlen 2 dilim gözleme
akşam az kek
evet kabul menüm iç açıcı değil ancak ve ancak zaman denen meret hem işte hem evde düzgün şekilde artık yaşamımda yer almıyor.düzelecek inşallah bu dönemde.kariyerimin en zor zamanlarını geçiriyorum.statü atlayacağım bir dönemdeyim ve işlerimi başarılı ve düzenli gerçekleştirmeliyim.o nedenle afaca göçmeden evvelki zamanlarımı yaşıyorum.trambolinimde zıplarken sesli konuşma konferansı hazırlıyorum halimi siz düşünün ey bacılarrrr
Eki Görüntüle 1374451 Eki Görüntüle 1374451 Eki Görüntüle 1374453 bunlarda hep siz gülün diye
Merhaba arkadaşlar. Sabah kahvaltıdan sonra ev işine başladım saat 3 e geliyordu bitirdiğimde. Hemen duşumu alıp atladım dolmuşa oğluşumu aldım geldim.aman yarabbim sanarsınız ki okula değil çamur güreşlerine katılmış. Geldiğimizden beri çamur temizliyorum. Diğer botu ayakkabıları okul elbiselerinin yedekleri annemde olduğu için attım hepsini makinaya botları da bi guzel yıkadım dışunı. Yemeğimi koydum ocağa. Bi yeşil çay içtim gemen size bir bakayım dedim. Oğluşun derslerini yaptırıp yine gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?