80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamkizlar ben bugun mercimekli kofte taptum tursu ayran felan cok yedim mi koftemi sisirdi anlamadim saat 18.30 yemegim bitti simdi cay kahve felan yatana kadarr

Canım bence turşudan dolayı kendini şiş hissediyor olabilirsin sonuçta çok geç yememişsin

Galiba canim ya bide acili yaptim ustunede isot tursu ondandir galiba iki gundur yuruyemuyorum aslinda biraz morelim dusuk eksik oluyo diye pazartesi detoks baslicam ondan sonra normal yemek dun tv izledim sasirtmali yapmaliymis ahahayt bide bunu yapicam

Slm fıstıklarrrr

Ay ne biçim yazmisim sadece omega uç aksam ;-D

alabilirsin cnmm ama dvit de alsan iyi olur kuzum

sorun değil tatlımmm sweet desen de olurhepimizin bünyesi farklı kendimizi iyi tanıyıp buna göre hareket edersek elbette verirriz tatlım başarılar

aslında yeşil kahve kahve değil kuzum antep fıstığı ağaçları bir yıl verir bir yıl vermezmiş fıstık yerine yeşil kahve denilen meyve olurmuş aslında antep fıstığı ürünü ben denedim ama içemedim tatlım

ekmek ve şeker olmadı mı otomatikman gider kilolar canımcım başarılar

Hoşgeldin Yıldızcım sanırım başka topiğe gitmiştin dönmene çok sevindim cnm

Swetcim geçen haftalarda yazmıştım buraya canım kaptanım.
Bir müddet müsaade istemiştim.
Tabii tekrar aranızda olmak kaydıyla.
hepinizi çok seviyorum ve takipteyim canlarım.

Bitanemm bildirimden izin almıştın tamam ama sohbetten izin verdik mi ki

biz de seni canım

Ah adaşım benim yoğunluk bitmez kuzum tek tabanca olunca iç işleri dış işleri herşey bana bakıyor

Cecom daha önce yaptırdığını biliyorum kuzum ama merakım şu acaba karatay sonrası değerlerinde nasıl bir değişim olacak

aile hekimlerinin yaptığı tahliller görünmez kuzum nette

Afiyetolsun canımmm

Kizlar yemeğim 19:30da bitti
Bir kase mercimek corbasi
Bir tabak dolusu zeytinyagli karnibahar
Bir tabak lahana marul salatasi
Bir bardak ayran

maşallah bu ne güzel menüdür

Kuşlar hep ben yaziyom çokça utandim ya sözlerde yazinki istaha gelelim :-D

utanılacak birley yok tatlım sen istediğin kadar yaz keşke hepimiz aynı anda gelebilsek ama geldiğpimiz zaman hepsini okuyoruz canım

haaa bu arada sweetimi kızdırıyorum biraz baklavalar tatlılar falan ama fena gitmiyor yaaa demiii

cuma günü göreceğiz nasıl gittiğini mavişimmm

Kilo bilgilerimi yszmamisim ben
Boyum 1.65
Kilo 82
Yas 27
Diyet baslangic aralikta basladim 89 dan 82 oldum bu ay ins 78 felan olurumm

hadi inşallah tatlım kaydettim cnm

ne zaman fırsat bulursan canımmm kahvaltına yeşillik eklersen süper olur kuzum

Kızimin keçi sütunu iciriyrum kendimde iki büyük bardak ilik suyum ictim birazdan da yeşil kahvemi içerim kahvaltida nasil yapsam diye düşünüyorum yumurtayi

benim favori omletlerim soğanlı omlet-dereotlu maydanozlu lorlu omlet bir de çıntarlı ama her zaman bulmak zor çıntarı

Kuşlar kekik ve naneli muhteşem oldu zira cay keyfi ceviz ve elmada

Afiyetolsun cnmmm

İnşallah sağol cnm gittiği yere kadar artik ne zaman 55olursam bir gün boyunca herşeyi yicem ödül olarak :-D

işte ben buna karşıyım neden ödül olarak yemek düşünüyoruz ki kendine bu başarını hatırlatacak bir hediye alabilirsin bir çanta bir ayakkabı bir bluz daha güzel olmazmı

Hakikaten menüyü görmesek iyi olur kuzum neyseki hafifletici sebeplerin var kolay gelsin başarılar bitanemmm

Yas:20
Kg:74.7
Hedef:55
aksam yemeğinden once bir kahve fincani yesil cay bir tabak bulgur pilavı kemik etli salata yoğurt yicem bebekiler glgunun son mdada yeşil cay ve soda uç litre su icms olacagim

1 tabak bulgur pilavı fazla tatlım 3 yemek kaşığını geçmemeye çalış
bir de artık yaş hedef yazmana gerek yok kuzum sadece cuma günü yazarsın

Anneciğinin hastasıyım cecommmmmm yine kıyamamış sana.

Cumartesi zenginiz desene rabbim hayırlı yerlere harcamayı nasip etsin kuzum

Selamkizlar ben bugun mercimekli kofte taptum tursu ayran felan cok yedim mi koftemi sisirdi anlamadim saat 18.30 yemegim bitti simdi cay kahve felan yatana kadarr
Muhtemelen mercimek midenede şişti cnmmm turşuyu da diyetin süresince fazla yememeye çalış kuzum

Nasil. yani Cnm soda içilebilir diyorki canan karaty

Sanırım bir yanlışlık var tatlım doğal maden suyu içilebilir diye biliyorum.Sodanın sadesi musluk suyuna karbonmonoksit sıkılması sonucu oluşan bir içecek bir madde daha vardı unuttum

Limonlu sodaya gelince zaten meyve suyundan farksız tatlım

Bakalım canım yarın sabah eşim sağlık ocağına bırakıcak beni işe giderken
Artık doktor ne diyecek bilmiyorum

limonlu sodaları gazlı tüm içecekleri içmiyoruz bitanemm bence içmemelisinBence tartılsan iyi olur cnm

Bende hiç ağzıma sürmüyorum onları sadece arada bir maden suyu oda sade zaten

Kizlar instgramdan takipleselim mi

Özelden at istersen yada buraya yaz eklerim bende seni :)

İnşallah herşey yolundadır cecomm

Selam arkadaşlar. Akşam yemeğimi yedim üstüne de neskafemi içtim ohhhh. Bi uyku bastı ki sormayın.....
Sabah bi kapya biber, bir yeşil biber, bir yumurta ve biraz peynirle yapılmış omlet,bol maydonoz..... ara bir portakal, bir kaç kaşık sütlü k fleks..... akşam da bir kase cacık, bir kücük kuru soğan, yarım tabak yeşil fasülye, biraz pilav ve yarım dilim tam buğday ekmek ..... spor olarak 4 saat kadar temizlik. ...gün boyu 2.5 -3 lt su , bir kupa yeşil çay. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…