- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ohh afiyet olsun boncugum :-(
Selamkizlar ben bugun mercimekli kofte taptum tursu ayran felan cok yedim mi koftemi sisirdi anlamadim saat 18.30 yemegim bitti simdi cay kahve felan yatana kadarr
Ay ne biçim yazmisim sadece omega uç aksam ;-D
slm kızlar çoklu alıntı yaptım ama bir türlü nasıl biraraya getirecegimi bulamadım
neyse hızlıca geçeyim aklımda kalanları
yeni gelen arkadaslarımız hoşgeldiniz
oynakbaşım anladım canım bilgim yoktu dukan expresi yaptıgından haklısın bazen gerekiyor metobolizmayı şaşırtmak umarım güzel kilo verirsin canımbiraz geç olmuş ama afiyet olsun kahvende
swtemple mrb canım ismini yanlış yazmıssam kusura bakma alıntı yapamadım
evet canım kalori takibi yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar
pazar günleri özgür bırakıyorum kendimi
bi eşimle pazarımız var onuda güzel bir kahvaltı gün içinde bi çikolata abartmadanda akşam yemeği
böyle bir günümü serbest bırakmaya çalısıyorum
yani çok yeni daha. bende mehmet özün zayıflama videolarını izlerken haftada bir gün kendinize izin verin hem metobolizmanız yakmaya devam etsin hemde keyfini cıkarın diyordu bende uymaya çalısıyorum
hepinize kocaman
Kizlar bu arada soylemeyi unuttum yesil kahvr icin gercekten metebolizmayi cok iyi calistiriyo ben byle caylar derken ekmek ve seker olmadan 89 dan 82 dustum bir ayda herseyde yiyorum ama ozel hicbisey yapmiyorum kendime illa su bu diye aksam ne varsa o yani sadece yulaf ezmesinden kendime pogaca borek yapiyorumm tatli felan yapiyorum
Slm kizlar..artik bende aranizdayim..gizli takipcilerinizdendim..artik burdayim ve yarin tam anlamiyla sizin desteginizle kilo vermeliyim..ve bende arastirdim dukan express hosuma gitti yapmaya calisacagim yarin ins..
ismim yildiz 3 cocugum var almanyada yasiyorum..kilo 84 yaza en az 10 kilo eksik olmak istiyorum..boyumda 170 ..
Swetcim geçen haftalarda yazmıştım buraya canım kaptanım.
Bir müddet müsaade istemiştim.
Tabii tekrar aranızda olmak kaydıyla.
hepinizi çok seviyorum ve takipteyim canlarım.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Saat 17:45de eve geldik kızlarla ve baya yürüdüm sayılır
Kızlar maşallah baya bir gezindiler hatta en son bir yarım saat onları bir yerde oturup beklemek zorunda kaldım
Küçük kuzumda baya bir eğlendi o bahaneyle sonrada yarın için alışverişimizi yapıp kendimizi eve attık
Gelir gelmezde akşam yemeğimizi hazırlayıp yedik ve saat 18:15 itibariylede mutfak bizim için kapandı
Bugünüde çok şükür hasarsız atlattım ve bu saatten sonra ancak şekersiz kahve içerim iki saat sonra
Adaşım valla özlettin kendini
Şu yoğunluğun bir bitsede senle uzun uzun sohbetler etsek
Canım belki kaçırdın ama geçen ay zaten yaptırmıştım aynı tahlillerimi ama devlet hastanesindeki doktor değerler sınırın çok altında olduğu halde bunlar önemli değil diyip hiç bir ilaç vermedi
Bende bugün gidip Aile hekimine yaptırdım tahlillerimibakalım yarın çıkacakmış sonuç artık öğlende olmadı onları alırım yada perşembe sabahı eşim işe giderken bırakır beni sağlık ocağına ve dönüşte küçük kuzumla yürüyerek döner yürüyüşümüzüde aradan çıkarmış oluruz
Sonuçları bende büyük bir merakla bekliyorum hatta bakıcağım birazdan acaba netten görünüyormu diyeama bana bakabileceğim bir dosya numarası vermediği için emin değilim görünürmü diye zaten yarın çıkacağı için en kötü ihtimal yarın öğrenirim nasılsa
Canım Alt alta yaparsan listeyi yapan adaşım daha rahat görür
Zaten cuma günü görür sende ona göre yaparsın sorun olmaz
Süpermiş o zaman o yeşil kahve
Peki hazırmı alıyorsun yoksa aktar tarzı bir yerden acıkmı alıyorsunkullandığının adını yazarsan sevinirim olmazsa yarın bende bir bakayım dışarı cıktığımda fayda edecek herşeyi deneyen ben
Anaaaaa Alamanyalı
15 sene oldu Almanyadan İstanbula evleneli ama ne zaman Almanyalı deng gelsem ( özel hayatımda da ) resmen akraba görmüş gibi seviniyorum
Bu arada benim yarın dukan expressin 3.cü günü olucak ve emin ol çok rahat geçti iki gün üstelik hiç acıkmadım ve kendimi hafif hissediyorum
Bu arada Almanyanın neresindesinBen Baden Würtemberg'e bağlı Heidelberge yakın ufak bir yerdeydim hatta işte doğma büyüme oralıyımda buraya ithal gelin oldum Alman vatandaşı olduğum için her zaman gidebiliyorum ama en son 1.5 sene evvel gitmiştim ( şimdi Annemlerde emekli olup buraya dönünce gitmiyoruz tabi annemler yine giriş cıkış yapıyorlar )
Aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah ( sağlık ocağından geç gelince 11i buldu o yüzden fazla yemedim )
2 yumurtalı omlet
2 dilim jambon
3 zeytin
ara;
şekersiz Türk kahvesi
Ara 2;
1 büyük bardak ayran
Akşam; 18:00de yendi
1 tabak ( çok dolu değil tabi ) bol kıymalı karnabahar
1 kase yoğurt
çoban salata ( bol soğanlımevsimi değil ama çok canım çekti )
Bu saatten sonrada ancak şekersiz türk kahvesi yada çok acıkırsam 1 bardak ayran içerim
Şükür çok iyi gidiyor ve hiç acıkmıyorum
Kizlar yemeğim 19:30da bitti
Bir kase mercimek corbasi
Bir tabak dolusu zeytinyagli karnibahar
Bir tabak lahana marul salatasi
Bir bardak ayran
Kuşlar hep ben yaziyom çokça utandim ya sözlerde yazinki istaha gelelim :-D
haaa bu arada sweetimi kızdırıyorum biraz baklavalar tatlılar falan ama fena gitmiyor yaaa demiii
Kilo bilgilerimi yszmamisim ben
Boyum 1.65
Kilo 82
Yas 27
Diyet baslangic aralikta basladim 89 dan 82 oldum bu ay ins 78 felan olurumm
günaydınn arkadaşlar..ben akşamları çok giremiyorum..gündüzleri okuldan giriyorum..şimdi evden çıkmadan yazayım dedim..
topiğiniz çok hareketli bayıldımm:))
sabah: 1 yumurta domates salatalık biber peynir 4 zeytin 1 dilim tam buğday:))
bu arada
k,lo :82.5
boy:1.65
Kızimin keçi sütunu iciriyrum kendimde iki büyük bardak ilik suyum ictim birazdan da yeşil kahvemi içerim kahvaltida nasil yapsam diye düşünüyorum yumurtayi
Kuşlar kekik ve naneli muhteşem oldu zira cay keyfi ceviz ve elmada
İnşallah sağol cnm gittiği yere kadar artik ne zaman 55olursam bir gün boyunca herşeyi yicem ödül olarak :-D
az olsun damlasın be canommm en doğrusunu yapıyorsun.bana eşim maddi anlamda hiç soru sormaz.dikkatde ediyorum.ancak gel görki ballı lokmam borçlar olunca püfff gidiyor maniler
amin kaptanım canım sağolasın inşallah..
bu ne kaaaaaa güzel mönüüüü öyle maşallah mavişim benimm :)
bende dünkü menümü yazayım hemen
sabah yulaflı yoğurtlu meyve
öğlen 2 dilim gözleme
akşam az kek
evet kabul menüm iç açıcı değil ancak ve ancak zaman denen meret hem işte hem evde düzgün şekilde artık yaşamımda yer almıyor.düzelecek inşallah bu dönemde.kariyerimin en zor zamanlarını geçiriyorum.statü atlayacağım bir dönemdeyim ve işlerimi başarılı ve düzenli gerçekleştirmeliyim.o nedenle afaca göçmeden evvelki zamanlarımı yaşıyorum.trambolinimde zıplarken sesli konuşma konferansı hazırlıyorum halimi siz düşünün ey bacılarrrr
Eki Görüntüle 1374451 Eki Görüntüle 1374451 Eki Görüntüle 1374453 bunlarda hep siz gülün diye
Yas:20
Kg:74.7
Hedef:55
aksam yemeğinden once bir kahve fincani yesil cay bir tabak bulgur pilavı kemik etli salata yoğurt yicem bebekilerglgunun son mdada yeşil cay ve soda uç litre su icms olacagim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Yoğun ve yorucu bir günü şükür kazasız atlattımPazarlığımıda yattım hatta 2 saatte yakın yürümüşüz pazarda
Eve gelir gelmezde kendimi mutfağa attım hemen yemeklerimi ısıttım ( malum dünden kalanları bitirmek gerekti ) ve saat 18:00de bir güzel yemeğimi yedim
Bu saatten sonrada ancak ya Türk kahvesi yada bir adet sütlü nescafe içerim
Bugün hesapta birde yeşil kahve alacaktım ama aklımdan çıkmışneyse artık başka bir zaman çıktığımda unutmazsam alırım inşallah
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Resimlerin haricinde kızkardeşimde ufak bir kase sarımsaklı yoğurtlu havuç salatası yedim ısrarlar üzerine
Eki Görüntüle 1374754 Eki Görüntüle 1374755
Bugün yine Annem sağ olsun hiç para harcatmadı bana pazardatabi bende fırsat o fırsat pazar parasını harçadım ayağına indirdim Tabi annemide tembihledim bak sakın ağzından kaçırma diye Eeee adamlar biriktirmeyi beceremiyorsa bir şekilde biz acil durum çekiçi yapacağız kendimize
Seninde menün güzel aslında ama işte akşamki kek olmasaydı iyidiNeyse normalde menülerini bildiğim için bugüne mahsus olduğuna eminim ve cumaya yiende güzel bir sonuç bekliyorum senden
Ohhh maşallah sende bugün baya bir yorulmuşsundur
Benimde her yer düzenli Allahtanda ama yarın Banyoya bir dip köşe gireyim ki Cuma günüde bir tek süpürür, silerim birde toz alırımsonra cumartesi gelsin akrabalar ve tabi paracıklar heee ben hayrını göremiyeceğim o ayrı yine adamcağıza vericeğime dair söz verdim ( sonuçta zaten o ödüyor parasını birde o kart borcuyla uğraşırken ben kalkıp banane kendime harcıyacağım diyemem hay bin kunduz şu vicdanım arada bir devredışı kalsada umursamadan benim o diyorsam benim o diyebilseydim )
Muhtemelen mercimek midenede şişti cnmmm turşuyu da diyetin süresince fazla yememeye çalış kuzumSelamkizlar ben bugun mercimekli kofte taptum tursu ayran felan cok yedim mi koftemi sisirdi anlamadim saat 18.30 yemegim bitti simdi cay kahve felan yatana kadarr
Kizlar yeşil cayimi demlenmeye biraktim ondan önce limonlu soda iceyim diyorum regl olucam bu cuma tartilmasammiki diyorum
Nasil. yani Cnm soda içilebilir diyorki canan karaty
Kizlar instgramdan takipleselim mi
Ah adaşım benim yoğunluk bitmez kuzum tek tabanca olunca iç işleri dış işleri herşey bana bakıyor
Cecom daha önce yaptırdığını biliyorum kuzum ama merakım şu acaba karatay sonrası değerlerinde nasıl bir değişim olacak
aile hekimlerinin yaptığı tahliller görünmez kuzum nette
limonlu sodaları gazlı tüm içecekleri içmiyoruz bitanemm bence içmemelisinBence tartılsan iyi olur cnm
Kizlar instgramdan takipleselim mi
Bakalım canım yarın sabah eşim sağlık ocağına bırakıcak beni işe giderken
Artık doktor ne diyecek bilmiyorum
Bende hiç ağzıma sürmüyorum onları sadece arada bir maden suyu oda sade zaten
Özelden at istersen yada buraya yaz eklerim bende seni :)
Kizlar ben çok dikkat ediyorum ama limonlu icilmeyecegini bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?