Yazdim cicis geldimi
Selam arkadaşlar. Akşam yemeğimi yedim üstüne de neskafemi içtim ohhhh. Bi uyku bastı ki sormayın.....
Sabah bi kapya biber, bir yeşil biber, bir yumurta ve biraz peynirle yapılmış omlet,bol maydonoz..... ara bir portakal, bir kaç kaşık sütlü k fleks..... akşam da bir kase cacık, bir kücük kuru soğan, yarım tabak yeşil fasülye, biraz pilav ve yarım dilim tam buğday ekmek ..... spor olarak 4 saat kadar temizlik. ...gün boyu 2.5 -3 lt su , bir kupa yeşil çay. ..
Kizlar ben çok dikkat ediyorum ama limonlu icilmeyecegini bilmiyordum
Slm kizlar herkese guzel mutlu aksamlar..
40 dk bisikletimi surdum geldim..elimede kahvemi aldim..kociyi ise yolladim..tum gun cok yogundum..3 cocukla kosturmaca hicc bitmiyorki..aslinda aciktim gibi sanki ama yokkk 5 ,30 da tukkani kapadimins mukafatini alicam boyle erken yemenin..
Hemen menumude yazayim unutmadan..
sa ah kalkinca kahve 2 kuru erik
kahvaltim bir kutu meyveli yogurda 3 kasik kara bugday kattim yedim
oglen 3-4 kasik fellah koftesi
ara kahve + cikolata kapli tahil ezmesi ( 90 kl)
Aksam 1,5 yumurtali yesillikli salata
ara 1 avuc fistik + 2 dilim portakal
bol su kahve ve bitki cayi iciyorum..
40 dk bisiklet
Sweetcim evet artik burdayim canim musadenizle..diger tarafta kilo veremiyecegimi anlayinca baktim burdada azimli hatunlar attim kendimi buraya..yaza kadar 10 -15 kilo vermek istiyorum..
Hemen menumude yazayim unutmadan..
sa ah kalkinca kahve 2 kuru erik
kahvaltim bir kutu meyveli yogurda 3 kasik kara bugday kattim yedim
oglen 3-4 kasik fellah koftesi
ara kahve + cikolata kapli tahil ezmesi ( 90 kl)
Aksam 1,5 yumurtali yesillikli salata
ara 1 avuc fistik + 2 dilim portakal
bol su kahve ve bitki cayi iciyorum..
40 dk bisiklet
Cecom ohh pazarlar gezilmis ..en sevdigim seylerden biridir pazar gezmek ..ama burda zevk almiyorumturkiyenin pazarina atican beni aksama kadar rahat gezerim bayilirim ya..
bu arada afiyet olsun..iradeli hatun
Ay cecom o cocuklardan bende 3 tane cok daginiklar ama ben biraz otoriter bir anneyim toplamak zorundalar dagittiklari yeri ..yoksa nolurum ben..hersey bana bakiyor evde..
canım nornalde pirinç pilavı pek yemem ama bugün koşturmadan çok acıktım öğlende geçiştirince biraz kaçtı. Ama karnım doymasaydı gözüm mutfakta olurdu o zaman daha tehlikeli.Sehercim sanada afiyet olsun..aksam hem ekmek hem pilav fazlami olmus sanki..kilo verme doneminde baya etkiliyor canim dikkat edelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?