80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar herkese guzel mutlu aksamlar..
40 dk bisikletimi surdum geldim..elimede kahvemi aldim..kociyi ise yolladim..tum gun cok yogundum..3 cocukla kosturmaca hicc bitmiyorki..aslinda aciktim gibi sanki ama yokkk 5 ,30 da tukkani kapadimins mukafatini alicam boyle erken yemenin..

Hemen menumude yazayim unutmadan..
sa ah kalkinca kahve 2 kuru erik
kahvaltim bir kutu meyveli yogurda 3 kasik kara bugday kattim yedim
oglen 3-4 kasik fellah koftesi
ara kahve + cikolata kapli tahil ezmesi ( 90 kl)
Aksam 1,5 yumurtali yesillikli salata
ara 1 avuc fistik + 2 dilim portakal
bol su kahve ve bitki cayi iciyorum..
40 dk bisiklet

Sweetcim evet artik burdayim canim musadenizle..diger tarafta kilo veremiyecegimi anlayinca baktim burdada azimli hatunlar attim kendimi buraya..yaza kadar 10 -15 kilo vermek istiyorum..

Mehtapcim slm canim. . Guzel gidiyorsun ins guzel kilolar verecegiz..bebegin ne kadarlik cok azimlisin mas. Ama bulgur pilavi 1 tabak yersen cok su tutar vucutta..yarin sakin tartilma arti cikarsin..tecrubeyle sabit..ama sebze yemeklerinin icine 1 avuc atarsan bulgurdan o sorun olmuyor canim..

Yazdim cicis geldimi

Canım geldi gelmesine ama ben seni bulamadım
özelden benimkini attım sen bul beni

Canım çok güzel bir menü inşallah karşılığınıda alacaksın ama birdakine pilav yersen ekmek yemezsen daha da süper olur

Kizlar ben çok dikkat ediyorum ama limonlu icilmeyecegini bilmiyordum

Limon serbest soda yasak adaşım Banunun dediği gibi
SAde madensuyu alıp içine bol limon sıkabilirsin ( Soda değil maden suyu hatta Canan karatay bir keresinde bir programa katıldığında herkesin yanında yaptı ve program boyunca içti )

Wooouuuwww süpersin valla
Valla o cocuklarla bizde iş bitmez ama işte canları sağ olsun yapıyoruz mecbur
Bugün banada kızkardeşim dedi abla benimkiler ikiz ama senin ufaklık varken evin toplu durması mümkün değil diye bir oyuncak çıkar arkasından onu bırakır başka bir şeye saldırır ve birikir de birikir toplayıncada aaaa ben onla oynayacaktım der ve hepsini tekrar sırayla çıkartır Valla 1 saat içinde TEyzesinin salonunuda oyuncaklarla dağıttı Bir kere daha yapmıştı bizde apar topar kalkmak zorunda kalınca toplayamadık kızkardeşimde çocukları okuldan almaya bizimle çıktı döndüklerinde ikizler dağınıklığı görünce ( kendileri sanki dağıtmıyormuş gibi ) Aaaa Anne ama olmaz böyle Buse Ceren dağıttı bizmi toplayacağız diye ( çok dağıtırlar ama anaları hemen o oda toplancak diyince yeminle büyük insandan daha dikkatli toplarlar etrafı benim kuzuda toplarda hep bacağı ağrıyor ne hikmetse topla diyince )

Yıldızcım sık sık ara yaparsan leptin çalıştıramazsın bitanemm bir de lütfen bir dilim bile olsa akşamları meyve yeme kuzum kalori hesabı yapabilrisin ama işlenmiş pakete girmiş ürünleri mümkün olduğunca tercih etmemeye çalış canım

Sweetcim evet artik burdayim canim musadenizle..diger tarafta kilo veremiyecegimi anlayinca baktim burdada azimli hatunlar attim kendimi buraya..yaza kadar 10 -15 kilo vermek istiyorum..

Estagfurullah bitanemm müsade de ne demek kapımız herkese açık umarım bu kez istikrarla hedefine ulaşırsın cnmmm

Himm bu arada arkadasa gittim ya icli kofte yapmaya 100 tane yaptik ama kollarim nasil agriyooo az once aklima geldi noldu benim bu kollarima diye dusunurken:)

Ay cecom o cocuklardan bende 3 tane cok daginiklar ama ben biraz otoriter bir anneyim toplamak zorundalar dagittiklari yeri ..yoksa nolurum ben..hersey bana bakiyor evde..

Canım menün aslında fena değil ama adaşımında dediği gibi çok sık olmuş onun yerine günde iki kere ama krallar gibi yersen eminim daha az acıkırsın aralarda hatta hiç acıkmazsın
Birde meyveli yoğurdunu kendin yapsan daha güzel olur sonuçta onlarda ne kadar şekersiz yada light bile dense şeker de var katkı maddeside ama okadar spora eminim yakmışsındır bile onları

Cecom ohh pazarlar gezilmis ..en sevdigim seylerden biridir pazar gezmek ..ama burda zevk almiyorum turkiyenin pazarina atican beni aksama kadar rahat gezerim bayilirim ya..
bu arada afiyet olsun..iradeli hatun

Aaaa Annem ve kardeşim tabi bende bayılırız Pazarlara Nerede kalabalık görsem hemen Anneme derim koş kız ucuz birşey var sanırım orada diye
Eskiden bende aralara dalardım ama ben küçük kuzuyu zaptetmek için çok kalabalık tezgahlara girmiyorum Annem ve kızkardeşimi atıyorum ortaya siz gösterin bana ben he dersem alırsınız diye

Bugün gittiğimiz gıda üzerineydi ama başka şeylerde vardı hatta kıza biraz çamaşır aldım 15 tatilde Londraya halasının yanına gidecek ya bari totoşuna yeni don alayım dedim temiz temiz giysin birde bol yanına koyayım bizimki çekinir çamaşırımı yıka diyemez Bavulun bir gözüne de kalın bir poşet koyacağım ki kirlilerini ona tıkıversin

Sweetcim canim karatayi denedim uzun ac kalinca daha cok saldiri ve kacamak modunda oluyorum o yuzden uzgunum ama yapamiyorum.. bazi kurallarini cok seviyorum mesela aksam yemelerine karsiyim cogu paketli seylere ama ekmek cikmiyo iste hayatimizdan daha dogrusu cikaramiyoruz..pasta borek corek cok yaparim disardan almaktansa evde yapmak tercihim azaz tadiyorum..omur boyu uygulayamam malesef

Ay cecom o cocuklardan bende 3 tane cok daginiklar ama ben biraz otoriter bir anneyim toplamak zorundalar dagittiklari yeri ..yoksa nolurum ben..hersey bana bakiyor evde..

Valla bende her konuda kuralcıyımdır ama maalesef cadıya topla dediğimde yağmurda ıslanmış kedi yavrusuna dönüp ama benim bacağım ağrıyor diyince dayanamıyorum
O zaman koltuktan inmeyeceksin akşama kadar diyince bir yarım saat sonra ancak sanki bacağım geçti az yardım edeyim diyor ama tabi o ana kadar ben genelde çoğunu yapmış oluyorum
Ancak arada ona bir gaz veriyorum ay hamarat kızım sen yaparsın işte ablan olsa beceremez diye anında gaza gelip tabi ablam yapamaz ben abla oldum diye söylediğimi o gazla yapıyor aradada ablasıyla odalarını topluyorlar ( ablasının odasına karışmıyorum bir tek )

Sırf peşlerini toplamak değilki bizim işimiz bedava amele diyorum bazen kendime emekliliğim olsa içim yanmaz ama sigortam bile yok diyorum hep eşimede
Bak şimdi yarın kuruyan çamaşırlar ütülenecek, banyo komple temizlenecek, ütülenenler yerleşecek, salonun tülleri yıkanacak, hava yağmazsa camlar silinecek ve bunların haricinde normal sil süpür günlük işler Valla bazen diyorum iyi henüz huni kafama takıp gezmeye başlamadım diye

Canim oyy oyy benim yerimede gez pazarlari:)
Ben cok diyet denedim ama uzun ara malesef yaramiyor bana . Cok erken kalkiyorum ve tum gun ayaktayim o yuzden ara iyi geliyor benim bunyeme tabiki yinede tavsiyelerinize uymaya calisacagim..

Ben yatayim kizlar..aklimda hep yemek cesitleri var ne hikmetse:) sanirim tam anlamiyla diyete girdim
yarin icin kuru fasulye islattim ..fikir olur belki diye yazdim...Allaha emanet olun ..yarina hepberaber eksilmekumuduyla iyi geceler

Sehercim sanada afiyet olsun..aksam hem ekmek hem pilav fazlami olmus sanki..kilo verme doneminde baya etkiliyor canim dikkat edelim..
canım nornalde pirinç pilavı pek yemem ama bugün koşturmadan çok acıktım öğlende geçiştirince biraz kaçtı. Ama karnım doymasaydı gözüm mutfakta olurdu o zaman daha tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…