- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ohh bebişim sakla tabi paracıkları.insanlık hali..Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Yoğun ve yorucu bir günü şükür kazasız atlattımPazarlığımıda yattım hatta 2 saatte yakın yürümüşüz pazarda
Eve gelir gelmezde kendimi mutfağa attım hemen yemeklerimi ısıttım ( malum dünden kalanları bitirmek gerekti ) ve saat 18:00de bir güzel yemeğimi yedim
Bu saatten sonrada ancak ya Türk kahvesi yada bir adet sütlü nescafe içerim
Bugün hesapta birde yeşil kahve alacaktım ama aklımdan çıkmışneyse artık başka bir zaman çıktığımda unutmazsam alırım inşallah
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Resimlerin haricinde kızkardeşimde ufak bir kase sarımsaklı yoğurtlu havuç salatası yedim ısrarlar üzerine
Eki Görüntüle 1374754 Eki Görüntüle 1374755
Bugün yine Annem sağ olsun hiç para harcatmadı bana pazardatabi bende fırsat o fırsat pazar parasını harçadım ayağına indirdim Tabi annemide tembihledim bak sakın ağzından kaçırma diye Eeee adamlar biriktirmeyi beceremiyorsa bir şekilde biz acil durum çekiçi yapacağız kendimize
Seninde menün güzel aslında ama işte akşamki kek olmasaydı iyidiNeyse normalde menülerini bildiğim için bugüne mahsus olduğuna eminim ve cumaya yiende güzel bir sonuç bekliyorum senden
Ohhh maşallah sende bugün baya bir yorulmuşsundur
Benimde her yer düzenli Allahtanda ama yarın Banyoya bir dip köşe gireyim ki Cuma günüde bir tek süpürür, silerim birde toz alırımsonra cumartesi gelsin akrabalar ve tabi paracıklar heee ben hayrını göremiyeceğim o ayrı yine adamcağıza vericeğime dair söz verdim ( sonuçta zaten o ödüyor parasını birde o kart borcuyla uğraşırken ben kalkıp banane kendime harcıyacağım diyemem hay bin kunduz şu vicdanım arada bir devredışı kalsada umursamadan benim o diyorsam benim o diyebilseydim )
düzelecek kaptanım az kaldı ..senin desteğin yeter..hepimizi canı gönülden sarıyorsun daha ne yapasın senSlm fıstıklarrrr
alabilirsin cnmm ama dvit de alsan iyi olur kuzum
sorun değil tatlımmm sweet desen de olurhepimizin bünyesi farklı kendimizi iyi tanıyıp buna göre hareket edersek elbette verirriz tatlım başarılar
aslında yeşil kahve kahve değil kuzum antep fıstığı ağaçları bir yıl verir bir yıl vermezmiş fıstık yerine yeşil kahve denilen meyve olurmuş aslında antep fıstığı ürünüben denedim ama içemedim tatlım
ekmek ve şeker olmadı mı otomatikman gider kilolar canımcım başarılar
Hoşgeldin Yıldızcım sanırım başka topiğe gitmiştin dönmene çok sevindim cnm
Bitanemm bildirimden izin almıştın tamam ama sohbetten izin verdik mi ki
biz de seni canım
Ah adaşım benim yoğunluk bitmez kuzum tek tabanca olunca iç işleri dış işleri herşey bana bakıyor
Cecom daha önce yaptırdığını biliyorum kuzum ama merakım şu acaba karatay sonrası değerlerinde nasıl bir değişim olacak
aile hekimlerinin yaptığı tahliller görünmez kuzum nette
Afiyetolsun canımmm
maşallah bu ne güzel menüdür
utanılacak birley yok tatlım sen istediğin kadar yaz keşke hepimiz aynı anda gelebilsek ama geldiğpimiz zaman hepsini okuyoruz canım
cuma günü göreceğiz nasıl gittiğini mavişimmm
hadi inşallah tatlım kaydettim cnm
ne zaman fırsat bulursan canımmmkahvaltına yeşillik eklersen süper olur kuzum
benim favori omletlerim soğanlı omlet-dereotlu maydanozlu lorlu omletbir de çıntarlı ama her zaman bulmak zor çıntarı
Afiyetolsun cnmmm
işte ben buna karşıyımneden ödül olarak yemek düşünüyoruz ki kendine bu başarını hatırlatacak bir hediye alabilirsin bir çanta bir ayakkabı bir bluz daha güzel olmazmı
Hakikaten menüyü görmesek iyi olur kuzumneyseki hafifletici sebeplerin var kolay gelsin başarılar bitanemmm
1 tabak bulgur pilavı fazla tatlım 3 yemek kaşığını geçmemeye çalış
bir de artık yaş hedef yazmana gerek yok kuzum sadece cuma günü yazarsın
Anneciğinin hastasıyım cecommmmmmyine kıyamamış sana.
Cumartesi zenginiz desene rabbim hayırlı yerlere harcamayı nasip etsin kuzum
Muhtemelen mercimek midenede şişti cnmmm turşuyu da diyetin süresince fazla yememeye çalış kuzum
Kizlar instgramdan takipleselim mi
Afiyet olsun. . Güzel menüymüş....Hemen menumude yazayim unutmadan..
sa ah kalkinca kahve 2 kuru erik
kahvaltim bir kutu meyveli yogurda 3 kasik kara bugday kattim yedim
oglen 3-4 kasik fellah koftesi
ara kahve + cikolata kapli tahil ezmesi ( 90 kl)
Aksam 1,5 yumurtali yesillikli salata
ara 1 avuc fistik + 2 dilim portakal
bol su kahve ve bitki cayi iciyorum..
40 dk bisiklet
Bazen bana da akşamları bi kriz geliyor gözümün önünde yemeklet uçuşuyor resmen , o günleri atlatmak zor oluyor. ... kuru fasülye de güzel bir menü olur. ..Ben yatayim kizlar..aklimda hep yemek cesitleri var ne hikmetse:) sanirim tam anlamiyla diyete girdim
yarin icin kuru fasulye islattim ..fikir olur belki diye yazdim...Allaha emanet olun ..yarina hepberaber eksilmekumuduyla iyi geceler
Ben görmeyeli çok uzun zaman oldu....
Çok güzel bir menü.afiyet olsun...günaydın arkadaşlar..
bugün sabah 1 yumurta,domates salatalık biber ve çay 1 dilim de tam buğday ekmeği eşliğinde kahvaltımı yaptım..
Kolay gelsin arkadaşım..ben de dün evi temizlik yaptım bugün ütü yapacağım inşallah....Gunaydinnn kizlar daha kahvalti yapmadim ben sabah gunesi gordumm cok sukur kac gun sonra yataktan firladim balkon yika camasir yika kac gundur yagmur firtina vardi icerde 3 gun oncre yikadigim camasirlar duruyoduu hala islak tekrar yikadim bugun iyi bir ev egzersizii beni bekliyoooo
Günaydın. Ufaklıklar kaç yaşında... ohhh yürüyüşünü de bi güzel yapmışsın inşallah yarın karşılığjnı alırsın...Gunaydin kizlar. ..
kizlarimi biraktim 40 dk yurudum ..hava soguk ama biraz acildim ekmegimide aldim eve geldim..gitmeden kahvemi icmistim yanindada 1 tane sekerpare yedim dun yapip tadina bakmamistim gec oldu diye..sabahlari tatli bisiler yemeyi seviyorum..kuru meyvede aldim kendime..su an hic ac degilim bir saate kadar kahvalti yaparim ins ..esim gececilikten geldigi icin yatiyor fazla ses yapmadan islerimi yaparim sonrada yemegimi ocaga koyarim..
Afiyet olsun... doktora neden gitmiştin ciddi birşey yoktur inşallah. ..Yas:20
Kg:74.7
Hedef:55
Kizlar gunaydin bugün kahvaltimi 08:39da yaptı
İki tolu yumurta
Zeytin
Cokelek
Ceviz cay
Doktora gitmistim bugün o yüzden yazamdim kahvaltiyida erken yaptim
afiyet olsun. Bende sabah uyanır uyanmaz iki bardak au içiyorum yürüyüşten gelince bi daha içiyorum sonra kahvaltı ediyorum.Bu arada sabahin köründe iki büyük bardak ilik su yeşil kahve içtim kahvaltidan önce
Çok geçmiş olsun. En kötü rahatsızlığınız da bu olsun. ..kuzuşun kaç yaşında...Sagol cnm kizimi kontrole goturmustuk kum vardi çok skurki doğal yolla maydonoz syuyla ilaç kullanmadan 3ayda dusurduk
afiyet olsun...maydonozu bende son bir iki aydır çok tüketiyorum. Demir eksikliğim var ilaç kullandım ama bırakınca ilacı yine düşüyor o yüzden bol yeşillik ,kırmızı biber filan yemeye çalışıyorumKahvaltimi yapiyorum su anda..2 yumurtali melemen bolda aci ekledim..maydonoz ve bir minik ekmekcik:)Eki Görüntüle 1375473
Canım eylülde başladım dikkat eymeye yada ağustos sonu gibi. 95.5 gördüm şu an 80 gibiyim. 34 yaşındayım hedefim en az 65 olmak. Boyum da 166cmMasallah sehercim cok guzel kahvaltin afiyet olsun..kac kilosun canim hedef nedir..ben 84 um hedef simdilik 10 kilo vermek..
oyyyy kuzularını yesinler senin. Öık şanslısın bence 3 kız annedi olmak herkese nasip olmaz.. allahım hrp güzel günlerini göstersin inşallah. Allahım bağışlarsa 7 yaşında ( martta 7 olacak) bir oğluşum var.Sehercim kizlarim 7,6 ve 3 yasindalar rabbim bagislarsa..senin cocuk varmiydi..
mehtapcim gecmis olsun kuzuya..kac yasinda oldugunu sormustum ama sen pek gecmis okumuyorsun galiba
Allah bağışlasın kuzunu. Sağlık sıhat uzun ömür versin Rabbim. Hepimizin evlatlarının bahtı güzel ömrü uzun olsun inşallah. ..Sagol cnm 9aylik kzim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?