80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Banada müsaade

Kızın yine oyuncaklarını toplayıp yatıyorum bende
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Gunaydin kizlar. ..
kizlarimi biraktim 40 dk yurudum ..hava soguk ama biraz acildim ekmegimide aldim eve geldim..gitmeden kahvemi icmistim yanindada 1 tane sekerpare yedim dun yapip tadina bakmamistim gec oldu diye..sabahlari tatli bisiler yemeyi seviyorum..kuru meyvede aldim kendime..su an hic ac degilim bir saate kadar kahvalti yaparim ins ..esim gececilikten geldigi icin yatiyor fazla ses yapmadan islerimi yaparim sonrada yemegimi ocaga koyarim..

ohh bebişim sakla tabi paracıkları.insanlık hali..
benim menüler mönüüü oldu düzelecek ama inşallahhh.umudum bitmedi daha
düzelecek kaptanım az kaldı ..senin desteğin yeter..hepimizi canı gönülden sarıyorsun daha ne yapasın sen

Kizlar instgramdan takipleselim mi

tabiside adım ymkeskin ınstagramda

dünkü menüm hanımlar
sabah yarım simit peynir ve yeşillik sade çay
ara yeşilçay limonlu 2 bitter çikolata parcası
öğlen kalan yarım simit ve çay (vakit yok güzel bir şey yemeye)
akşam Allahdan balık yemeye götürdü eşim yok bir de tüm günün üstüne evde yemek yapsaydım ne olurdum bilemiyorum.
akşam balık salata yani
spor 3 km yürüyüş.
su 1,5 lt
bu da benim favori hatunum ya :)bu parçada da ayrı spor yapıyorum hoşuma gidiyoreeee :)

Son düzenleme:
Afiyet olsun. . Güzel menüymüş....
Ben yatayim kizlar..aklimda hep yemek cesitleri var ne hikmetse:) sanirim tam anlamiyla diyete girdim
yarin icin kuru fasulye islattim ..fikir olur belki diye yazdim...Allaha emanet olun ..yarina hepberaber eksilmekumuduyla iyi geceler
Bazen bana da akşamları bi kriz geliyor gözümün önünde yemeklet uçuşuyor resmen , o günleri atlatmak zor oluyor. ... kuru fasülye de güzel bir menü olur. ..
Ben görmeyeli çok uzun zaman oldu....
günaydın arkadaşlar..
bugün sabah 1 yumurta,domates salatalık biber ve çay 1 dilim de tam buğday ekmeği eşliğinde kahvaltımı yaptım..
Çok güzel bir menü.afiyet olsun...
Kolay gelsin arkadaşım..ben de dün evi temizlik yaptım bugün ütü yapacağım inşallah....
Günaydın. Ufaklıklar kaç yaşında... ohhh yürüyüşünü de bi güzel yapmışsın inşallah yarın karşılığjnı alırsın...
Yas:20
Kg:74.7
Hedef:55
Kizlar gunaydin bugün kahvaltimi 08:39da yaptı
İki tolu yumurta
Zeytin
Cokelek
Ceviz cay
Doktora gitmistim bugün o yüzden yazamdim kahvaltiyida erken yaptim
Afiyet olsun... doktora neden gitmiştin ciddi birşey yoktur inşallah. ..
Bu arada sabahin köründe iki büyük bardak ilik su yeşil kahve içtim kahvaltidan önce
afiyet olsun. Bende sabah uyanır uyanmaz iki bardak au içiyorum yürüyüşten gelince bi daha içiyorum sonra kahvaltı ediyorum.

Sabah iki bardak su içtim sonra oğlumu okula götürdüm şükür buhün çok dolmuş beklemedik. Oğluşumı bıraktım okula tekrar eve gelmek için dolmuşa binmeden 1 saate yakın yürüdüm sonra dolmışa binfşm. Eve grldim bi güzel kahvaltı ettim. Şimdi çay keyfi yapıyorum. Menüm çok az yağda bir yumurta , bol maydonoz,domates, salatalık ,biraz beyaz peynir,3 zeytin ve iki dilim tam buğday ekmeği. Kahvaltıdan önce de 1 saate yakın yürüyüş yaptım.....

Sagol cnm kizimi kontrole goturmustuk kum vardi çok skurki doğal yolla maydonoz syuyla ilaç kullanmadan 3ayda dusurduk
Çok geçmiş olsun. En kötü rahatsızlığınız da bu olsun. ..kuzuşun kaç yaşında...
Kahvaltimi yapiyorum su anda..2 yumurtali melemen bolda aci ekledim..maydonoz ve bir minik ekmekcik:)Eki Görüntüle 1375473
afiyet olsun...maydonozu bende son bir iki aydır çok tüketiyorum. Demir eksikliğim var ilaç kullandım ama bırakınca ilacı yine düşüyor o yüzden bol yeşillik ,kırmızı biber filan yemeye çalışıyorum

Masallah guzel kilo vermissin sehercim. .
neler yaptin kilo verme surecinde..ilk defami diyet yapiyorsun..
ben 2, kizimdan sonra 17 kilo vermistim az yiyip spor yaparak ama bayadir bu kilolardayim artik bedenimi kucultmek istiyorum..belli bir diyete sagdik kalamiyorum malesef..
bende 32 yasindayim..

Sehercim kizlarim 7,6 ve 3 yasindalar rabbim bagislarsa..senin cocuk varmiydi..
mehtapcim gecmis olsun kuzuya..kac yasinda oldugunu sormustum ama sen pek gecmis okumuyorsun galiba
oyyyy kuzularını yesinler senin. Öık şanslısın bence 3 kız annedi olmak herkese nasip olmaz.. allahım hrp güzel günlerini göstersin inşallah. Allahım bağışlarsa 7 yaşında ( martta 7 olacak) bir oğluşum var.

Sagol cnm 9aylik kzim
Allah bağışlasın kuzunu. Sağlık sıhat uzun ömür versin Rabbim. Hepimizin evlatlarının bahtı güzel ömrü uzun olsun inşallah. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…