Yas:20
Kg:74.7
Hedef:55
Kizlar gunaydin bugün kahvaltimi 08:39da yaptı
İki tolu yumurta
Zeytin
Cokelek
Ceviz cay
Doktora gitmistim bugün o yüzden yazamdim kahvaltiyida erken yaptim
Canım ven doğumdan önce 65 kiloydum 25 30 kilo almışımdır hamilelikte. Doğumdan bir yıl sonra 72 oldum. 2 ayda 12 kilo vermiştim ama spor filan yapmamıştım o zaman sadece dikkat etmiştim yediklerime. Sonra sigarayı bıraktım 1 sene filan ama en az 10 kilo aldım ,kilo alıyorum diye başladım sigaraya. Sonra iki sene önce tekrar sigarayı bıraktım şiştim şiştim 96 lara çıktım sonra da eylülde Afedersin ama kendime çüş gaye oha dedim kendime. Gözlerim kaybolmuş yüzümde onu farkettim. O gün bu gün dikkat ediyorum bulduğum her fırsatta yürüyorum. Abur cubur çok yememeye çalışıyorum. Kendime diyet yemekleri yapmıyorum, ne pişirdiysem yada ne varsa ondan yiyorum ama abartmamaya çalışıyorum. Tatlı yiyeceksem öğünümün yerine yiyorum , hamur işi yediysem diğer öğünü hafif geçirmeye çalışıyorum ama hiç bir şeyde gözüm kalmıyor yoksa devam edemem. Akşam pasta mı var eğer çok canım isterse sabaha bırakıp sabah yemeye çalışıyorum. Abur cubur ekmek ve tatlı azaltılırsa istedin gibi ye sonıç güzel oluyor. Haaa çok ciddi krizlerim oldu gecenin köründe öküz gibi yediğim oldu ama ne yemek hiç durmadan hiç doymadan.... ama ertesi gün amaaan nasılsa bozdum demeyip kaldığım yerden devam ettim. Allah ın izniyle bu sefer olacak...Masallah guzel kilo vermissin sehercim. .
neler yaptin kilo verme surecinde..ilk defami diyet yapiyorsun..
ben 2, kizimdan sonra 17 kilo vermistim az yiyip spor yaparak ama bayadir bu kilolardayim artik bedenimi kucultmek istiyorum..belli bir diyete sagdik kalamiyorum malesef..
bende 32 yasindayim..
Hoşgelmişsin canımcım. Çok sevindim senin adına ne güzel sonuçların temiz çıkmış. Ben de bugün senin gibi ütü yapmak istiyorum inşallah tembellik yapmam.Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bu sabah tahlillerimi göstermek için sağlık ocağına gittim ve çok şükür değerlerim B12 ve Dvit dahil hepsi gayet güzel çıktı takviye almadığım halde
Doktor yediklerinden dolayı değerlerin gayet güzel demekki doğru besleniyorsun dedi
Çok sevindim acıkcası demekki doğru yoldayım
Bugün yine kendime ütülerim haricinde ek ütü çıkardımÇeyizlik bir saten yatak örtüm vardı dantelli falan onu yatağın altından çıkardım ütülerim bittikten sonra onuda ütüleyeceğim Cumartesi olurda yatak odasına giren birileri olursa bari yatağımın örtüsü güzel görünsün diye baya incelemem lazım pilelerini falan ama olsun madem yapıyorum tam olsun
Banyoyuda bir güzel temizledikten sonra pek bir şey kalmıyor yarına zateno yüzden bugün bitireyim ki yarın daha rahat olayım Cumartesi sabah deseniz hiç işim olmasın istiyorum
Gayet güzel menün canım
Birde yaşını kilonu ve hedefini her yazdığında yazmana gerek yok canım cumadan cumaya yeterli oluyor sabah bildiriminde onları yazmak
Hani uğraşma diye dedim
canım evlatlarımız evet bizim yaşama sebebimiz . Allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın. Gurbet zor ama olsun mis gibi bir ailen varmış ne güzel. Ben kendi adıma yemeği sevdiğim için bu haldeyim ömür boyu yasaklarla yaşayamam ki o yüzden her şeyi yiyerek ama az yiyerek kilo vermek bana göre en uygun olanı. Zayıf insanlar tatli, hamur işi ,pasta -börek ,kızartma yemiyor mu yiyorlar tabi ama ölçülü kararında...Sehrrcim cok icten yazdigini hissettim ..rabbim evlatlarimizi korusun cumlemizinkini. ..hayatta yasama sebebim benim onlar..gurbetteyim tek kuzularim var birde canim esim..ins kizlarimi iyi yetisterebilirim..tek istedigim bu zaman cok kotu insanlar cok kotu malesef...
Kilo vermen tam bana uygun..masallah azmin daim olsun..
Oynakbasim hosgeldin..hamarat hatun ohh mis gibi cikmis tahlilerinde gozun aydin..bugun daha az atistirmalarim olucak sizi dinlicem
aksama kuru fasulyem pisiyor ..yanina pilav var ama ben yemem pirinci cok tuketmemeye calisiyorum..bol salata ile yerim kurumu..
Hoşgelmişsin canımcım. Çok sevindim senin adına ne güzel sonuçların temiz çıkmış. Ben de bugün senin gibi ütü yapmak istiyorum inşallah tembellik yapmam.
canım evlatlarımız evet bizim yaşama sebebimiz . Allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın. Gurbet zor ama olsun mis gibi bir ailen varmış ne güzel. Ben kendi adıma yemeği sevdiğim için bu haldeyim ömür boyu yasaklarla yaşayamam ki o yüzden her şeyi yiyerek ama az yiyerek kilo vermek bana göre en uygun olanı. Zayıf insanlar tatli, hamur işi ,pasta -börek ,kızartma yemiyor mu yiyorlar tabi ama ölçülü kararında...
cecom misafirmi var kolay gelsin. tahlillerine çok sevindim tebrikler tatlım bende çok mutluyum karatayla 7 ayda 14 olan insülinim 5,3 e düştü geçen ay direnç mirenç kalmadı şukurSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bu sabah tahlillerimi göstermek için sağlık ocağına gittim ve çok şükür değerlerim B12 ve Dvit dahil hepsi gayet güzel çıktı takviye almadığım halde
Doktor yediklerinden dolayı değerlerin gayet güzel demekki doğru besleniyorsun dedi
Bugün yine kendime ütülerim haricinde ek ütü çıkardımÇeyizlik bir saten yatak örtüm vardı dantelli falan onu yatağın altından çıkardım ütülerim bittikten sonra onuda ütüleyeceğim Cumartesi olurda yatak odasına giren birileri olursa bari yatağımın örtüsü güzel görünsün diye baya incelemem lazım pilelerini falan ama olsun madem yapıyorum tam olsun
Banyoyuda bir güzel temizledikten sonra pek bir şey kalmıyor yarına zateno yüzden bugün bitireyim ki yarın daha rahat olayım Cumartesi sabah deseniz hiç işim olmasın istiyorum
Gayet güzel menün canım
Birde yaşını kilonu ve hedefini her yazdığında yazmana gerek yok canım cumadan cumaya yeterli oluyor sabah bildiriminde onları yazmak
Hani uğraşma diye dedim
merhaba canım biz seninle sanırım tanışmadık.hoşgeldin topiğimize :)kizlar aranizda birtek ben yeni girdim diyemi yazmiyorsunuz
günaydın arkadaşlar..
bugün sabah 1 yumurta,domates salatalık biber ve çay 1 dilim de tam buğday ekmeği eşliğinde kahvaltımı yaptım..
Gunaydinnn kizlar daha kahvalti yapmadim ben sabah gunesi gordumm cok sukur kac gun sonra yataktan firladim balkon yika camasir yika kac gundur yagmur firtina vardi icerde 3 gun oncre yikadigim camasirlar duruyoduu hala islak tekrar yikadim bugun iyi bir ev egzersizii beni bekliyoooo
Gunaydin kizlar. ..
kizlarimi biraktim 40 dk yurudum ..hava soguk ama biraz acildim ekmegimide aldim eve geldim..gitmeden kahvemi icmistim yanindada 1 tane sekerpare yedim dun yapip tadina bakmamistim gec oldu diye..sabahlari tatli bisiler yemeyi seviyorum..kuru meyvede aldim kendime..su an hic ac degilim bir saate kadar kahvalti yaparim ins ..esim gececilikten geldigi icin yatiyor fazla ses yapmadan islerimi yaparim sonrada yemegimi ocaga koyarim..
ohh bebişim sakla tabi paracıkları.insanlık hali..
benim menüler mönüüü oldu düzelecek ama inşallahhh.umudum bitmedi daha
düzelecek kaptanım az kaldı ..senin desteğin yeter..hepimizi canı gönülden sarıyorsun daha ne yapasın sen
tabiside adım ymkeskin ınstagramda
dünkü menüm hanımlar
sabah yarım simit peynir ve yeşillik sade çay
ara yeşilçay limonlu 2 bitter çikolata parcası
öğlen kalan yarım simit ve çay (vakit yok güzel bir şey yemeye)
akşam Allahdan balık yemeye götürdü eşim yok bir de tüm günün üstüne evde yemek yapsaydım ne olurdum bilemiyorum.
akşam balık salata yani
spor 3 km yürüyüş.
su 1,5 lt
bu da benim favori hatunum ya :)bu parçada da ayrı spor yapıyorum hoşuma gidiyoreeee :)
hoş geldin aramıza afiyet olsunYas:20
Kg:74.7
Hedef:55
Kizlar gunaydin bugün kahvaltimi 08:39da yaptı
İki tolu yumurta
Zeytin
Cokelek
Ceviz cay
Doktora gitmistim bugün o yüzden yazamdim kahvaltiyida erken yaptim
görüntü müthiş afiyet olsunKahvaltimi yapiyorum su anda..2 yumurtali melemen bolda aci ekledim..maydonoz ve bir minik ekmekcik:)Eki Görüntüle 1375473
canımmm afiyet olsun yürüyüşlerde yapılmış yarasınnnSabah iki bardak su içtim sonra oğlumu okula götürdüm şükür buhün çok dolmuş beklemedik. Oğluşumı bıraktım okula tekrar eve gelmek için dolmuşa binmeden 1 saate yakın yürüdüm sonra dolmışa binfşm. Eve grldim bi güzel kahvaltı ettim. Şimdi çay keyfi yapıyorum. Menüm çok az yağda bir yumurta , bol maydonoz,domates, salatalık ,biraz beyaz peynir,3 zeytin ve iki dilim tam buğday ekmeği. Kahvaltıdan önce de 1 saate yakın yürüyüş yaptım.....
Kuşlar aralik onbesinde basladim bir ayda tam 6kg 300gr verdm karatayla çok mutluyum hedefim 55 insalah 55olana kadar yola devam
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Gayet güzel menün canım
Hani uğraşma diye dedim
cecom misafirmi var kolay gelsin. tahlillerine çok sevindim tebrikler tatlım bende çok mutluyum karatayla 7 ayda 14 olan insülinim 5,3 e düştü geçen ay direnç mirenç kalmadı şukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?