80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Bu sabah tahlillerimi göstermek için sağlık ocağına gittim ve çok şükür değerlerim B12 ve Dvit dahil hepsi gayet güzel çıktı takviye almadığım halde
Doktor yediklerinden dolayı değerlerin gayet güzel demekki doğru besleniyorsun dedi
Çok sevindim acıkcası demekki doğru yoldayım

Bugün yine kendime ütülerim haricinde ek ütü çıkardım Çeyizlik bir saten yatak örtüm vardı dantelli falan onu yatağın altından çıkardım ütülerim bittikten sonra onuda ütüleyeceğim Cumartesi olurda yatak odasına giren birileri olursa bari yatağımın örtüsü güzel görünsün diye baya incelemem lazım pilelerini falan ama olsun madem yapıyorum tam olsun

Banyoyuda bir güzel temizledikten sonra pek bir şey kalmıyor yarına zaten o yüzden bugün bitireyim ki yarın daha rahat olayım Cumartesi sabah deseniz hiç işim olmasın istiyorum

Yas:20
Kg:74.7
Hedef:55
Kizlar gunaydin bugün kahvaltimi 08:39da yaptı
İki tolu yumurta
Zeytin
Cokelek
Ceviz cay
Doktora gitmistim bugün o yüzden yazamdim kahvaltiyida erken yaptim

Gayet güzel menün canım
Birde yaşını kilonu ve hedefini her yazdığında yazmana gerek yok canım cumadan cumaya yeterli oluyor sabah bildiriminde onları yazmak
Hani uğraşma diye dedim

Canım ven doğumdan önce 65 kiloydum 25 30 kilo almışımdır hamilelikte. Doğumdan bir yıl sonra 72 oldum. 2 ayda 12 kilo vermiştim ama spor filan yapmamıştım o zaman sadece dikkat etmiştim yediklerime. Sonra sigarayı bıraktım 1 sene filan ama en az 10 kilo aldım ,kilo alıyorum diye başladım sigaraya. Sonra iki sene önce tekrar sigarayı bıraktım şiştim şiştim 96 lara çıktım sonra da eylülde Afedersin ama kendime çüş gaye oha dedim kendime. Gözlerim kaybolmuş yüzümde onu farkettim. O gün bu gün dikkat ediyorum bulduğum her fırsatta yürüyorum. Abur cubur çok yememeye çalışıyorum. Kendime diyet yemekleri yapmıyorum, ne pişirdiysem yada ne varsa ondan yiyorum ama abartmamaya çalışıyorum. Tatlı yiyeceksem öğünümün yerine yiyorum , hamur işi yediysem diğer öğünü hafif geçirmeye çalışıyorum ama hiç bir şeyde gözüm kalmıyor yoksa devam edemem. Akşam pasta mı var eğer çok canım isterse sabaha bırakıp sabah yemeye çalışıyorum. Abur cubur ekmek ve tatlı azaltılırsa istedin gibi ye sonıç güzel oluyor. Haaa çok ciddi krizlerim oldu gecenin köründe öküz gibi yediğim oldu ama ne yemek hiç durmadan hiç doymadan.... ama ertesi gün amaaan nasılsa bozdum demeyip kaldığım yerden devam ettim. Allah ın izniyle bu sefer olacak...

Sehrrcim cok icten yazdigini hissettim ..rabbim evlatlarimizi korusun cumlemizinkini. ..hayatta yasama sebebim benim onlar..gurbetteyim tek kuzularim var birde canim esim..ins kizlarimi iyi yetisterebilirim..tek istedigim bu zaman cok kotu insanlar cok kotu malesef...
Kilo vermen tam bana uygun..masallah azmin daim olsun..

Oynakbasim hosgeldin..hamarat hatun ohh mis gibi cikmis tahlilerinde gozun aydin..bugun daha az atistirmalarim olucak sizi dinlicem
aksama kuru fasulyem pisiyor ..yanina pilav var ama ben yemem pirinci cok tuketmemeye calisiyorum..bol salata ile yerim kurumu..

Tamam cnm kizlar bugün uç öğün yiyeceğim çünkü sbah çok erken yaptim kahvaltiyi normalde iki ogün yiyordum
Öğlen 30da bir tabak zeytinyqgi tavuklu mantar yemegi
Bir kase doğal yoğurt
Taze soğan domates salatalik mevsimi değil ama canim çok çekti birer tane yedim roka tere

Hoşgelmişsin canımcım. Çok sevindim senin adına ne güzel sonuçların temiz çıkmış. Ben de bugün senin gibi ütü yapmak istiyorum inşallah tembellik yapmam.
canım evlatlarımız evet bizim yaşama sebebimiz . Allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın. Gurbet zor ama olsun mis gibi bir ailen varmış ne güzel. Ben kendi adıma yemeği sevdiğim için bu haldeyim ömür boyu yasaklarla yaşayamam ki o yüzden her şeyi yiyerek ama az yiyerek kilo vermek bana göre en uygun olanı. Zayıf insanlar tatli, hamur işi ,pasta -börek ,kızartma yemiyor mu yiyorlar tabi ama ölçülü kararında...

Canım akşamlık pirinç pilavı yapacağına bulgur yap hem sende 3 kaşık yersin nefsin körlenmiş olur ( karatay bulgura izin veriyor ama zayıflama aşamasında haftada 1 yeterli görüyor ki zaten her gün yapmıyoruz onu o yüzden bizim evde hiç pişmez 5 aydır pirinç pilavı misafir ağırladığımda bile bulgur yapmışlığım var )

Hadi o zaman ikimizde ütülere girişelim ki bir an önce bitsin akşamda keyif yapıp sohbet edecek vaktimiz olsun

cecom misafirmi var kolay gelsin. tahlillerine çok sevindim tebrikler tatlım bende çok mutluyum karatayla 7 ayda 14 olan insülinim 5,3 e düştü geçen ay direnç mirenç kalmadı şukur

günaydın arkadaşlar..
bugün sabah 1 yumurta,domates salatalık biber ve çay 1 dilim de tam buğday ekmeği eşliğinde kahvaltımı yaptım..

Afiyet olsun canım çok güzel bi kahvaltı

burdada aynıydı güzeşi gördük şükür ama işte olunca pek bi işe yaramıyo

TATLIYI SABAHA SAKLAMAKLA İYİ ETMİŞSİN CANIM

yağmurummmm özledimmm

Yas:20
Kg:74.7
Hedef:55
Kizlar gunaydin bugün kahvaltimi 08:39da yaptı
İki tolu yumurta
Zeytin
Cokelek
Ceviz cay
Doktora gitmistim bugün o yüzden yazamdim kahvaltiyida erken yaptim
hoş geldin aramıza afiyet olsun

Kahvaltimi yapiyorum su anda..2 yumurtali melemen bolda aci ekledim..maydonoz ve bir minik ekmekcik:)Eki Görüntüle 1375473
görüntü müthiş afiyet olsun

canımmm afiyet olsun yürüyüşlerde yapılmış yarasınnn

Kuşlar aralik onbesinde basladim bir ayda tam 6kg 300gr verdm karatayla çok mutluyum hedefim 55 insalah 55olana kadar yola devam

iyi vermişsin bravo

ooohhh cecomm harikasın yine canımm
temizlikler yapılmış gün mü var yine

cecom misafirmi var kolay gelsin. tahlillerine çok sevindim tebrikler tatlım bende çok mutluyum karatayla 7 ayda 14 olan insülinim 5,3 e düştü geçen ay direnç mirenç kalmadı şukur

fıstıkkk

selam kızlar
kötü başlayan bir günün ardından burdayım
sabah kalktım kahvaltının ardından işe geldim buraya kadar herşey iyi
annem aradı eniştemde nefes darlığı vardı benim yine rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar teyzemin okuması yok zaten birde tek bir çocukları var 38 yaşında ama işte hayırsız bir evlat rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizi de hayırlı evlat eylesin... gerçi abim başındaymış ama işte...
izin aldım hastaneye gittim acile yoğun bakıma alırlarsa göremem diye gittimde hayatımda hiç öyle bi olay yaşamadım o yüzden çook etkiledi beni nefes alamıyo makine ye bağlamışlar sadece çırpınıyo bilinç kapalı dedimmm ölüyo galiba
ve en kötüsü büyükşehir yaptıkları şehirde iki küçük hastane ve hastanelerde boş yatak yok yoğun bakımda bile adam ölse acilde gidecek doktorlar sağolsun sorunca güzelce bilgi veriyo ama sorup öğrenecek adam yok meğer ciğerde yırtılma olmuş hava kaçırdığı için ciğer büzüşüp yapışırmış nihayet insafa gelip acilde müdahele ettiler ciğere tüp takıtılarda adamcağız rahatladı... bunu buraya yazıp yazmamayı çok düşündüm ama biliyorum ki aranızda hala sigarayı bırakmayanlar var o anı yaşatmasın rabbim kimseye ama yaşayan bi daha içemez sigara falan... nolur arkadaşlarrr şu pis illetten kurtulun nolurrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…