80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menümüde yazayım bu arada

sabah : iki dilim çavdar ekmeğine peynirli tost ve ayran
öğle : az yeşil mercimek 2 3 kaşık ıspanak
ara bir bardak süt
akşam : az mercimek çorbası, az et sote 2 kaşık pilav bir bardak ayran ve salata

Oynakbasim 2 gun onceden yapmistim o pilavi
Mecbur bugun bitecek yoksa ziyan olur..normalde bende pirinci eskisi gibi kullanmiyorum ama bulgura dayanamayanlardanim ..oyle 3 kasikla duramiyorumki

Canim gecmis olsun..umarim atlatabilir bu durumu. Evet sigara tam bi illet ..benimde babam ve bir ablami bi turlu ikna edemiyoruz bu konuda..

Aksam yemeğinden önce
Bir kahve fincani yeşil kahve
Bir tabak zeytinyagli nohut yemeği dun bulgur pilavi yemistim bugün yemeyecegim
Bol salata
2.5litrelik suyum bitti sıra son bir litrede onuda aksam içerim yemekten 2saat sonra yeşil cay icersem belkide limon damlatilmis soda eve gidince de tempolu bir saat yürüş

Bende menumu yazayim simdi bir keyif kahvesi iciyorum..
sabah bir kahve + 1 sekerpare
kahvaltim 2 yumurtali melemen + 1 siyah ekmekcik+ maydonoz
ara yarim portakal 3 kasik yogurrt ve tarcin karistirip yedim
1 kahve 5 tane kuru altin cilek
aksam 1 tabak kuru fasulye +1 tabak salata beyaz peynirli
bol su cay kahve devam..
40 dk yuruyus yapildi
30 dk daha bisiklet surebilirim
gunluk 50 ip atlama

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür ütülerimde bitti
Sırf 1 saat cumartesi yatağıma yaymak istediğim yatak örtümü ütülemeyle uğraştım gitmiş bol pileli dantelli ve saten bir örtü yaptırmışız sanki madalya takacaklar ceyizde o olunca

Bir iki parça yerleşecek dolaba ama onları az sonra yaparım şimdi az dinleneyim
Bu arada saat 17:00de yemeğimide yedim şükür ve hemen paylaşıyorum yediklerimi

öğlende 1 elma ve 1 portakal yedim
Şekersiz türk kahvesi içtim

cecom misafirmi var kolay gelsin. tahlillerine çok sevindim tebrikler tatlım bende çok mutluyum karatayla 7 ayda 14 olan insülinim 5,3 e düştü geçen ay direnç mirenç kalmadı şukur

Süper yaaa inşallah o dirençi iyice sıfırlarızda çok daha mutlu oluruz Belki başkaları daha çabuk veriyor ama hızlı giden hızlı dönüyor maalesef o yüzden artık her hafta 500 grda gitse mutlu oluyorum
Benimde 5 ayda 13 kg oldu bir 13 daha gitse yaza kadar 99un altında olurum

kizlar aranizda birtek ben yeni girdim diyemi yazmiyorsunuz

Olurmu aşk olsun hepimiz yazmaya açlışıyoruz ama arada kaynayabiliyor sen iyisimi alıntı yaparak bize yaz ki kimi kast ettiğimizi anlayalım Sağ altta herkesin yazdığı kutunun kenarında alıntı ile cevapla kısmına tıklıyorsun en aşağıya indiğinde yine ekranda alıntıları ekle kısmı var ona tıklayıp tamam diyorsun ve bizim yazdığımızda senin ekranda görünüyor sende altına yazıp göndere tıklıyorsun ve kime ne yazdığın daha belli oluyor hem kaynama olmaz öyle

Mrb Cnm iki uç gün oldu gireli gorunmezmisim meğer yirmi yasindayim bir kizim var9aylik konyaliyim bodrumda yasiyorum

ohhh ne güzel yerde yaşıyorsun
Ben ancak TVlerden biliyorum ama çok istiyorum Bodrumada gitmek ilk fırsatta

Tatlim hazir kizlar

Harika görünüyor ellerine ve emeğine sağlık bu arada helal tatlı yapıpta yemeden bırakmışsın

ooohhh cecomm harikasın yine canımm
temizlikler yapılmış gün mü var yine

Heee yine bende geçenlerde son gittiğimiz akrabada kimse istemeyince ( hepsi en son bana gelsin mantığında hani nasılsa para çıkıyor en son daha iyi birden gelmiş gibi olucak diyorlar ki hiç fark yok bana göre ) eeee o zaman çok ısrar ettiniz bana gelin bari dedim karı koca iki kişi katılınca ikinciyede çabuk sıra geldi ( ki en son bana geleceklerdi hesapta )
Temizlik devamlı yaptığımdan pek sıkıntı olmadı bu kez yarına bir tek banyom ve salonun tüllerinin yıkanması kaldı oda eşim olamdı banyoyu ben gelince yaparım dedi ama alt tarafı yarım saatlik iş kendim yaparım gecede kızımı yıkar duşumu alırım sabaha birşey kalmaz
Tabakları ve bardaklarıda hep bir gece evvelden hazır ederim olurda erken gelen olursa ayıp olmasın salonda yanlız bırakıp iş yapmak diye tozlanmasın diye de hemen birer örtü üstlerine tamamdır

Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnn

Annem hep der evlat diye yırtınmamak lazım önemli olan hayırlı olanı nasip etsin diye
Rabbim bizlerede hayırlı evlat olmayı, evlatlarımızında hayırlı olduğunu görmeyi nasip etsin...Aminnnnnnnnn

Canım menün gayet güzel

Oynakbasim 2 gun onceden yapmistim o pilavi
Mecbur bugun bitecek yoksa ziyan olur..normalde bende pirinci eskisi gibi kullanmiyorum ama bulgura dayanamayanlardanim ..oyle 3 kasikla duramiyorumki

Canım baktın kaldı içinde arpa şehriye yada tel şehriye yoksa at anında buzluğa
Ben öyle yapıyordum ve bir kaç gün sonrada hemen su kaynatıp içine pirinçi atıyordum yoğurt ve yumurtayla terbiye yapıp birazda nane ekleyip onu çorbaya döndürüyordum hem çocuklar bayılıyor hemde pilav ziyan olmamış oluyor hemde pilav kadar kalori almamış oluyorduk tabi şimdi hep bulgur

Seninde menün gayet güzel canım sporunuda yapmışsın daha ne olsun

Canım senin menüye hiç laf söylenmez spor desen maşallah harika
Valla senden güzel sonuç bekliyorum bu hafta

Sabah menümü yazmıştım ama tüm günü yazayım yine. .. sabah bir kapya biber, bir yeşil köy biberi, bir yumurta ve peynirle omlet , bol maydonoz ,biraz peynir , 3 zeytin ve iki dili tam buğday ekmeği.... ara biraz leblebi, bir yeşil çay. ..akşam da bir tabak kıymalı bol limonlu pırasa bir dilim tam buğday ekmek ve kocişin omletinden iki çatal... Sabah bir 1 saate yakın yürüyüş ve boooool su.. şimdide çay içiyorum.... kızlar kociş akşam pedometre getirmiş sabah ufaklıkla çıkarken takmıştım 8000 üzerinde adım atmışım. Ama dolmuşa filan bindim harekete mi duyarlı yoksa adıma mı bilmiyorum
Yarın sadexe yürürken takacağım bakalım ne olacak....

Cecom menümde enerjinde bir harika. ...ben ütü filan yapamadım. ..yarına kaldı benimki...

Çok teşekkür ederim canım
İnan hem kendim motive oluyorum hemde sizlere bir nebzede olsa katkım olabiliyorsa ne mutlu bana

Valla sana yazdıktan sonra hemen oturdum ütülerin başına ve hepsi çok şükür bitti
Sırf yatağın örtüsüyle 1 saate yakın uğraşmışımdır okadar pile, dantel ve satenle uğraşmak fenalık getirdi ama sonuçu görünce mutlu oldum
Kırışmasın diye güzelce kenara katlayıp koydum ki Cumartesi sabahı sereyim

Aslında iş başlayana kadar gözümüzde büyüyor yoksa başına oturunca fark etmiyor insan pek
Birde ben artık ayakta yapmıyorum ütüyü salona taşıyorum ütü masasını ve koltukta TV karşısında yapıyorum o zaman en azından belim ağrımıyor ve herşeyi güzelce ütüleyip kenara koyuyorum
Belki sonradan yatak odasına taşımak zor gibi gelebilir ama inan öyle daha çabuk oluyor sanki birde herkesinkileri ayrı koyunca aldığım gibi dolaba yerleştiriyorum

Canım menün çok güzel olmuş bugünde
Eeee güzelde yürümüşsün karşılığınıda yarın alacağına eminim

Benimde Pedometre var hatta bir ara her gün takıyordum ama tuvalete falan giderken düşüyordu bende sinir oldum attım kenara Aslında en azından her gün ne kadar adım attığını görmek iyi oluyor ama bu ara evden çıkmayınca gerek gördümde en azından yürüdüğüm zamanlarda takayımda kendimi kontrol etmiş olurum

Cecommmmm yakaladım mı bu sefer yoksa seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…