Canim gecmis olsun..umarim atlatabilir bu durumu. Evet sigara tam bi illet ..benimde babam ve bir ablami bi turlu ikna edemiyoruz bu konuda..selam kızlar
kötü başlayan bir günün ardından burdayım
sabah kalktım kahvaltının ardından işe geldim buraya kadar herşey iyi
annem aradı eniştemde nefes darlığı vardı benim yine rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar teyzemin okuması yok zaten birde tek bir çocukları var 38 yaşında ama işte hayırsız bir evlat rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizi de hayırlı evlat eylesin... gerçi abim başındaymış ama işte...
izin aldım hastaneye gittim acile yoğun bakıma alırlarsa göremem diye gittimde hayatımda hiç öyle bi olay yaşamadım o yüzden çook etkiledi beni nefes alamıyo makine ye bağlamışlar sadece çırpınıyo bilinç kapalı dedimmm ölüyo galiba
ve en kötüsü büyükşehir yaptıkları şehirde iki küçük hastane ve hastanelerde boş yatak yok yoğun bakımda bile adam ölse acilde gidecek doktorlar sağolsun sorunca güzelce bilgi veriyo ama sorup öğrenecek adam yok meğer ciğerde yırtılma olmuş hava kaçırdığı için ciğer büzüşüp yapışırmış nihayet insafa gelip acilde müdahele ettiler ciğere tüp takıtılarda adamcağız rahatladı... bunu buraya yazıp yazmamayı çok düşündüm ama biliyorum ki aranızda hala sigarayı bırakmayanlar var o anı yaşatmasın rabbim kimseye ama yaşayan bi daha içemez sigara falan... nolur arkadaşlarrr şu pis illetten kurtulun nolurrrrrr
Afiyet olsun mehtapcim. .benim sana bu 3, yazisim sen gecmis okumuyorsun galiba. .bende yeniyim 3 gundur yaziyorum..post: 38888144 .!.:
cecom misafirmi var kolay gelsin. tahlillerine çok sevindim tebrikler tatlım bende çok mutluyum karatayla 7 ayda 14 olan insülinim 5,3 e düştü geçen ay direnç mirenç kalmadı şukur
kizlar aranizda birtek ben yeni girdim diyemi yazmiyorsunuz
Mrb Cnm iki uç gün oldu gireli gorunmezmisim meğeryirmi yasindayim bir kizim var9aylik konyaliyim bodrumda yasiyorum
Tatlim hazir kizlar
ooohhh cecomm harikasın yine canımm
temizlikler yapılmış gün mü var yine
selam kızlar
kötü başlayan bir günün ardından burdayım
sabah kalktım kahvaltının ardından işe geldim buraya kadar herşey iyi
annem aradı eniştemde nefes darlığı vardı benim yine rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar teyzemin okuması yok zaten birde tek bir çocukları var 38 yaşında ama işte hayırsız bir evlat rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizi de hayırlı evlat eylesin... gerçi abim başındaymış ama işte...
izin aldım hastaneye gittim acile yoğun bakıma alırlarsa göremem diye gittimde hayatımda hiç öyle bi olay yaşamadım o yüzden çook etkiledi beni nefes alamıyo makine ye bağlamışlar sadece çırpınıyo bilinç kapalı dedimmm ölüyo galiba
ve en kötüsü büyükşehir yaptıkları şehirde iki küçük hastane ve hastanelerde boş yatak yok yoğun bakımda bile adam ölse acilde gidecek doktorlar sağolsun sorunca güzelce bilgi veriyo ama sorup öğrenecek adam yok meğer ciğerde yırtılma olmuş hava kaçırdığı için ciğer büzüşüp yapışırmış nihayet insafa gelip acilde müdahele ettiler ciğere tüp takıtılarda adamcağız rahatladı... bunu buraya yazıp yazmamayı çok düşündüm ama biliyorum ki aranızda hala sigarayı bırakmayanlar var o anı yaşatmasın rabbim kimseye ama yaşayan bi daha içemez sigara falan... nolur arkadaşlarrr şu pis illetten kurtulun nolurrrrrr
dünkü menümüde yazayım bu arada
sabah : iki dilim çavdar ekmeğine peynirli tost ve ayran
öğle : az yeşil mercimek 2 3 kaşık ıspanak
ara bir bardak süt
akşam : az mercimek çorbası, az et sote 2 kaşık pilav bir bardak ayran ve salata
Oynakbasim 2 gun onceden yapmistim o pilavi
Mecbur bugun bitecek yoksa ziyan olur..normalde bende pirinci eskisi gibi kullanmiyorum ama bulgura dayanamayanlardanim ..oyle 3 kasikla duramiyorumki
Aksam yemeğinden önce
Bir kahve fincani yeşil kahve
Bir tabak zeytinyagli nohut yemeği dun bulgur pilavi yemistim bugün yemeyecegim
Bol salata
2.5litrelik suyum bitti sıra son bir litrede onuda aksam içerim yemekten 2saat sonra yeşil cay icersem belkide limon damlatilmis soda eve gidince de tempolu bir saat yürüş
Bende menumu yazayim simdi bir keyif kahvesi iciyorum..
sabah bir kahve + 1 sekerpare
kahvaltim 2 yumurtali melemen + 1 siyah ekmekcik+ maydonoz
ara yarim portakal 3 kasik yogurrt ve tarcin karistirip yedim
1 kahve 5 tane kuru altin cilek
aksam 1 tabak kuru fasulye +1 tabak salata beyaz peynirli
bol su cay kahve devam..
40 dk yuruyus yapildi
30 dk daha bisiklet surebilirim
gunluk 50 ip atlama
Cecom menümde enerjinde bir harika. ...ben ütü filan yapamadım. ..yarına kaldı benimki...
Sabah menümü yazmıştım ama tüm günü yazayım yine. .. sabah bir kapya biber, bir yeşil köy biberi, bir yumurta ve peynirle omlet , bol maydonoz ,biraz peynir , 3 zeytin ve iki dili tam buğday ekmeği.... ara biraz leblebi, bir yeşil çay. ..akşam da bir tabak kıymalı bol limonlu pırasa bir dilim tam buğday ekmek ve kocişin omletinden iki çatal... Sabah bir 1 saate yakın yürüyüş ve boooool su.. şimdide çay içiyorum.... kızlar kociş akşam pedometre getirmiş sabah ufaklıkla çıkarken takmıştım 8000 üzerinde adım atmışım. Ama dolmuşa filan bindim harekete mi duyarlı yoksa adıma mı bilmiyorum
Yarın sadexe yürürken takacağım bakalım ne olacak....
Çok teşekkür ederim canım
İnan hem kendim motive oluyorum hemde sizlere bir nebzede olsa katkım olabiliyorsa ne mutlu bana
Valla sana yazdıktan sonra hemen oturdum ütülerin başına ve hepsi çok şükür bitti
Sırf yatağın örtüsüyle 1 saate yakın uğraşmışımdırokadar pile, dantel ve satenle uğraşmak fenalık getirdi ama sonuçu görünce mutlu oldum
Kırışmasın diye güzelce kenara katlayıp koydum ki Cumartesi sabahı sereyim
Aslında iş başlayana kadar gözümüzde büyüyor yoksa başına oturunca fark etmiyor insan pek
Birde ben artık ayakta yapmıyorum ütüyüsalona taşıyorum ütü masasını ve koltukta TV karşısında yapıyorum o zaman en azından belim ağrımıyor ve herşeyi güzelce ütüleyip kenara koyuyorum
Belki sonradan yatak odasına taşımak zor gibi gelebilir ama inan öyle daha çabuk oluyor sanki birde herkesinkileri ayrı koyunca aldığım gibi dolaba yerleştiriyorum
Canım menün çok güzel olmuş bugünde
Eeee güzelde yürümüşsünkarşılığınıda yarın alacağına eminim
Benimde Pedometre var hatta bir ara her gün takıyordum ama tuvalete falan giderken düşüyordu bende sinir oldum attım kenaraAslında en azından her gün ne kadar adım attığını görmek iyi oluyor ama bu ara evden çıkmayınca gerek gördümde en azından yürüdüğüm zamanlarda takayımda kendimi kontrol etmiş olurum
Cecommmmm yakaladım mı bu sefer yoksa seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?