80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız özlüyorum ya yoğunum biraz nasılsın canım benim kızlar nasıl

Valla hepimizin farklı anlarda yoğunlukları oluyor maalesef birde şu altta ne güzel kimler var kimler yok görünürken en azından ay ayşe gelmiş ay fatma gelmiş diye az daha bekliyorduk şimdi yazar nasılsa diye ama şimdi o olmayınca ben çıkıyorum bir bakıyorum ertesi sabah biriniz girip yazmışsınız 3 - 5 dakika arayla

İyiyiz çok şükür, kızlarda iyi her zamanki gibi yaramazlıklara didişmelere devam
Erkenden akşam yemeğimi yiyorum bir kaç gündür ya kendimi çok hafif hissediyorum

Sen nasılsın canım görüşmeyeli

İyi hadi canım sevindim kızların iyi olduğuna bende iyiyim canım git ise gel eve uğraşmaca
Erken yiyince iyi oluyor

Canım kaçtım ben öpüyorum seni kendine iyi bak

İyi hadi canım sevindim kızların iyi olduğuna bende iyiyim canım git ise gel eve uğraşmaca
Erken yiyince iyi oluyor

Valla ben evde sıkılıyorum iş bitmiyor diyorum ama senin işin daha zor sonuçta hem işe gidiyorsun hemde aynı ev işleriyle uğraşıyorsun

Slm kizlar kocisi yolladim kendimi bisiklete attim 20 dk ya yaklasti 30 dk ya tamamlicam..sizi okudum..afiyet olsun herkese menuler guzel zayiflicaz hep beraber..oynakbasim 2. Ogunundeki neydi cozemedim guzel gorunuyor..

Aksam yemegimi 6 da yedim..sonra bir saat kizlarla beraber sulu boya yaptik..kestik bictik:) cok seviyorlar bu isleri..ama kafam kazan gibi oldu..yesil cay ictim birde su ictim attim kendimi bisiklete.
Yarin ben tartilayim kilomu bildirip haftaya listeye girerim ins..

Cumartesi bi arkadasa davetliyiz..oraya pasta yapip goturecegim bundan ..resmini ekleyim ..gecen hafta yapmistim cok guzel ve basit yapimi var..käsekuchen peynir pastasi..yarindan yaparim bir gun once yapilinca iyi oluyor.

ben de spora gidiyorum hergun bi saat yani dün ve bugun gittim artık hergun gidicem pazar gunlerı haric hem fitness yapıyorum hemde pilates step falan yaza kadar 65 olmam lazım kac ayda vermiş tanıdıgın beyefendi

Hatirladgma gore 3 4ayda verirsin Canim bnde karatayla bolir aya iki gün kala 80den 74.7ye düştüm 6kg 300gr verdim iki hafta 4.5te 45dk yürüdüm diğer iki yaftadirda birsaate cikardim tempolu yürüyorum 5.0 5.5 7.0gbi yuruyrum çok güzel gitti kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…