- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ben de bu sıralar kilo aldım sanki zayıfmışım yakilo oldu 85
Evettttttttttttttt
Buradayımmmmmmmm
Kız özlüyorum ya yoğunum biraz nasılsın canım benim kızlar nasıl
Valla hepimizin farklı anlarda yoğunlukları oluyor maalesef birde şu altta ne güzel kimler var kimler yok görünürken en azından ay ayşe gelmiş ay fatma gelmiş diye az daha bekliyorduk şimdi yazar nasılsa diyeama şimdi o olmayınca ben çıkıyorum bir bakıyorum ertesi sabah biriniz girip yazmışsınız 3 - 5 dakika arayla
İyiyiz çok şükür, kızlarda iyi her zamanki gibi yaramazlıklara didişmelere devam
Erkenden akşam yemeğimi yiyorum bir kaç gündür ya kendimi çok hafif hissediyorum
Sen nasılsın canım görüşmeyeli
Valla hepimizin farklı anlarda yoğunlukları oluyor maalesef birde şu altta ne güzel kimler var kimler yok görünürken en azından ay ayşe gelmiş ay fatma gelmiş diye az daha bekliyorduk şimdi yazar nasılsa diyeama şimdi o olmayınca ben çıkıyorum bir bakıyorum ertesi sabah biriniz girip yazmışsınız 3 - 5 dakika arayla
İyiyiz çok şükür, kızlarda iyi her zamanki gibi yaramazlıklara didişmelere devam
Erkenden akşam yemeğimi yiyorum bir kaç gündür ya kendimi çok hafif hissediyorum
Sen nasılsın canım görüşmeyeli
İyi hadi canım sevindim kızların iyi olduğuna bende iyiyim canım git ise gel eve uğraşmaca
Erken yiyince iyi oluyor
Canım kaçtım ben öpüyorum seni kendine iyi bak
Bende bisikletteyim:) kolay gelsin ikimizede..yemedin demi o pastandan..masallah emeklerinin karsiligini alirsin umarim..Kizlar eve geldim şuan yürüyorum
Yok canim yermiyim hic daha neler yaptim hic yemedik canim istemiyorki eğer bu kadar hirsliysam kesin 55olurum :-DBende bisikletteyim:) kolay gelsin ikimizede..yemedin demi o pastandan..masallah emeklerinin karsiligini alirsin umarim..
H.gldin cnm ben yapmiyorum ama eltimin babasi o diyetle 30kg vermis bide koşu bandinda bir saat yuruymus babasiselam aranızda dukan yapan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?