80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Mehtapcim hepberaber basaricaz ins..oyle programlarda oluyor zaten kosu bantlarinda..bir ara benim vardi ilk basta bi heves yaptim sonra zor oldu cocuklarla tekrar sattim..bisikleti tuttum ama daha kolayima geliyo:)

Mehtapcim hepberaber basaricaz ins..oyle programlarda oluyor zaten kosu bantlarinda..bir ara benim vardi ilk basta bi heves yaptim sonra zor oldu cocuklarla tekrar sattim..bisikleti tuttum ama daha kolayima geliyo:)
Vallahi şuan 30dkkam kaldi ole bi terledimki birakcaktim ama bir saat ypcam ya toplam 60dk inş. Cnm vercez tabi hergun aynaya bakiorum ben her halimle mutlu oluyorum herkesten de olumlu sözler aliyorum

Saol Canim inş. Destek olacagiz birbirimizr buraya katilmadan önce sali günleri tartiliyordum yarin uç gun olacak buraya katilmam yarin tartilcaz bakalim bnde cuma günleri tartilacagim uç günde hic tartilmastim

bende dün spora yazılırken tartıldım o bende hafta da 1 düsünüyordm ama nasıl yapsam ki tartı da azaldıgımı gördkce 2-3 gjunde motive olur muyum
OOlursun canim ben ilk iki hafta cikmadin sonra ciktim 76.7geldim sonrasinda ise 75.7sonuncu iki gun oncede tartildigimda 74.7geldim birer kg gtti

Cnm 80kiloydum eve Tarti almstim kirildi bidaha aldim dijitaldi hemde bir ayda tam 6kg 300gr verdim son iki hafta birer kilo htti ilk iki hafta cikmamstim o zaman daha çok gitti herhalde yoksa 74.7olmazdim daha iki gün önce tartildim bir ay olmadan aralik 15te basladim 13unde tartilmstim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini hatta fazlasını hayırlı olarak sizlere nasip etsin
Bütün dualarınızı kabul etsin....Aminnnnn

Çok şükür bu sabahda 6da uyanabildim
Hemen kızımı okula uğurladıktan sonra tartılıp bir güzel kahvaltımı ettim
Hatta hemen bildirimimi de yapayım;

Aslında daha iyi bir sonuç bekliyordum ama dün suyumu ihmal ettim o yüzden daha az olduğumu düşünüyorum

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111.5 kg
Bu hafta; 111 kg

Fark; - 0.5 kg
Toplam giden; 13.5 kg

Spor; sadece iki gün yürüyüş ( 1 saat + 2 saat olarak )

İnşallah artık önümüzdeki hafta şu 110u görürüm artık ne ulaşılmaz rakammış anasını satayım
Bu arada reglde olmam lazım belki onunda etkisi vardır Bir sonraki haftaya sarkarsa cumayı etkilemez diye umuyorum

Slm kizlar kocisi yolladim kendimi bisiklete attim 20 dk ya yaklasti 30 dk ya tamamlicam..sizi okudum..afiyet olsun herkese menuler guzel zayiflicaz hep beraber..oynakbasim 2. Ogunundeki neydi cozemedim guzel gorunuyor..

Canım ikinci öğünümdeki bildiğin tavuk döner üzerinde yoğurt ve az yağ yakılmış kırmızı biber
Baştan gözüme az bile gözüktü ama şükür akşam hiç acıkmadım yatana kadar

Anammmmm çok güzel görünüyor üstelik ben Kasekuchen'a bayılırımmmmmmmm
Bir kaç kere bekarken kendim yapmıştım hatta bir kerede yeni evliyken yaptım ama eşim pek sevmedi kremalı pastaları daha çok sever çikolatalı falan
Şimdi zaten yapmıyorum yoksa kendim dayanamaz yerim

selam aranızda dukan yapan var mı

Tam dukan sayılmaz ama bu hafta dukan express yaptım hatta önümüzdeki haftada Yıldızla birlikte bir hafta daha yapacağım ( normalde karatay uyguluyorum da metabolizmayı şaşırtmaya çalıışıyorum )
Yanlız yulaf kepeğini tüketmedim belkide o yüzden az bir sonuç aldım heee birde her gün azda olsa spor diyordu onuda yapmadı aptal kafam ev işleriyle uğraşmaktan halim kalmadı ama Pazartesi 2.ci tur döneceğim o zaman kesinlikle sporumu aksatmayacağım

Herkese hayirli geceler dilerim..su mubarek cuma gecesinde hakkinizda hayirli olacak dualariniz kabul olsun..yarin gorusmek uzere..

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım Rabbim seninde dualarını kabul etsin

ooo 55 olamam ben 33 kilo nasıl veririm cok zor dayanamam canım cikolata falan ister

Canım herşeyi alışkanlık haline getirdiğimiz için zaten beynimiz bize oyun oynayıp kriz yaşatıyor ya Beynin belli bir şeyi unutması için 21 gün geçmesi gerekiyormuş ben karatayı 5 ay oldu yapmaya başlalı ve inan başladığımdan beri ancak 3 yada 4 kere kaçamak yapmışımdır ve inan artık aklıma bile gelmiyor kızlarımada pek yedirmiyorum ama arada tabi istiyorlar bütün gün reklamlarda görünce
Biraz kendini zorlayacaksın belki ilk günler ama eminim 1 hafta kaçamaksız yaşarsan devamı da gelicektir

bende dün spora yazılırken tartıldım o bende hafta da 1 düsünüyordm ama nasıl yapsam ki tartı da azaldıgımı gördkce 2-3 gjunde motive olur muyum

Buraya dadanan kolay kolay vazgeçemiyor üstelik emin ol daha ilk günden insan motive oluyor ve zamanla kızlara karşı kendini sorumlu hissedip vicdan yapıp kaçamak yapamıyor

Gunaydin bgun yeni kalktim daha hayirli cumlar kizlar dun çok yorgun olduğum halde bir saat yurudum suan beton kayasina dondu basim sersem gibiyim bu kadar uymazdim cunku hani tartilmamis kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…