Vallahi şuan 30dkkam kaldi ole bi terledimki birakcaktim ama bir saat ypcam ya toplam 60dk inş. Cnm vercez tabi hergun aynaya bakiorum ben her halimle mutlu oluyorum herkesten de olumlu sözler aliyorumMehtapcim hepberaber basaricaz ins..oyle programlarda oluyor zaten kosu bantlarinda..bir ara benim vardi ilk basta bi heves yaptim sonra zor oldu cocuklarla tekrar sattim..bisikleti tuttum ama daha kolayima geliyo:)
Gider cnm ya bende ay belirlemicem 55olana kadar kaç ay sürer bakalim ben cok cabuk kilo alir çok cabuk veririmdukanı cok önerdiler bi bunu deniyim olmadı karatayı da denerim 3-4 ay iyimiş haziran temmuza bile razıyım ben
Yok artik cnm ben dayanacagim ciktim bu yola ne cekiyooruz vermek için ama olsun sonu supper olacak vermem gereken 20kg var bazi insanlar yedgi halde kilo almaz keşke ole olsaydim :-Dooo 55 olamam ben 33 kilo nasıl veririm cok zor dayanamam canım cikolata falan ister
OOlursun canim ben ilk iki hafta cikmadin sonra ciktim 76.7geldim sonrasinda ise 75.7sonuncu iki gun oncede tartildigimda 74.7geldim birer kg gttibende dün spora yazılırken tartıldım o bende hafta da 1 düsünüyordm ama nasıl yapsam ki tartı da azaldıgımı gördkce 2-3 gjunde motive olur muyum
Slm kizlar kocisi yolladim kendimi bisiklete attim 20 dk ya yaklasti 30 dk ya tamamlicam..sizi okudum..afiyet olsun herkese menuler guzel zayiflicaz hep beraber..oynakbasim 2. Ogunundeki neydi cozemedim guzel gorunuyor..
Cumartesi bi arkadasa davetliyiz..oraya pasta yapip goturecegim bundan ..resmini ekleyim ..gecen hafta yapmistim cok guzel ve basit yapimi var..käsekuchen peynir pastasi..yarindan yaparim bir gun once yapilinca iyi oluyor. Eki Görüntüle 1376153
selam aranızda dukan yapan var mı
Herkese hayirli geceler dilerim..su mubarek cuma gecesinde hakkinizda hayirli olacak dualariniz kabul olsun..yarin gorusmek uzere..
ooo 55 olamam ben 33 kilo nasıl veririm cok zor dayanamam canım cikolata falan ister
bende dün spora yazılırken tartıldım o bende hafta da 1 düsünüyordm ama nasıl yapsam ki tartı da azaldıgımı gördkce 2-3 gjunde motive olur muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?