- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
CECOM YA BEN TAKILDIM İNEMİYOM 76 ALTINA BU HAFTADA SABİT ÇIKTIM NAPACAM BİLEMEDİMİnşallah dahada aşağıları görürsün canım ...Aminnnn
Gunaydin bgun yeni kalktim daha hayirli cumlar kizlar dun çok yorgun olduğum halde bir saat yurudum suan beton kayasina dondu basim sersem gibiyim bu kadar uymazdim cunku hani tartilmamis kimse
CECOM YA BEN TAKILDIM İNEMİYOM 76 ALTINA BU HAFTADA SABİT ÇIKTIM NAPACAM BİLEMEDİM
BU GUN Bİ HAFTA DEĞERLENDİRMESİ YAPACAM MENULERİMİ İNCELİCEM BAKİM
GÜNAYDIN KIZLAR
BİLDİRİM:
başlangıç:90 MART 2014
geçen hafta ve bu hafta :76,5 sabit
toplam giden: 13,5
AY KUZUM BEN 3 AYDIR 77-76 ARASINDA SIKIŞTIM KALDIM AL VER AL VER NE ALTI NE ÜSTÜ SABİTİM KAFAYI YİCEMPes etmek yok canım bak Pazartesi takıl peşime bir express yapalımbirazda spor yaparsak ( ki ben kesin yapmam lazım takımdaki bir arkadaşa dedim bu hafta spor yapmazsam ne ceza verirsen razıyım diye ) eminim o şeytanın bacağını kıracağız
İkimizde toplamda aynı kiloyu vermiş olduk tabi sen benden daha zayıf olduğun için dahada bir önemli bence verdiğin kilo ( hani hesapta daha kilolu olanlar daha çabuk verirmiş gibi bir yalan varya ortada o bakımdan)
Allahın izniyle sende direnci kırıp daha bir azimle devam edeceksin
Bak takımdaki bir arkadaş 2 haftadır gram veremiyordu bu hafta benle express yaptı 1.7 kg verdi ve son hedefinin bile altına düştü hatta bu hafta mezun oluyorsende başarabilirsin canım
canim bi yerlerde yanlislikmi yapiosun acaba sen kcamai mesela ben hic yapmdm o yüzden güzel kilo gdio bnde bir haftada gene 1kg gtcek herhalde bendenAY KUZUM BEN 3 AYDIR 77-76 ARASINDA SIKIŞTIM KALDIM AL VER AL VER NE ALTI NE ÜSTÜ SABİTİM KAFAYI YİCEM
Canim ya o gülücük işaretleri nasil oluyor anlamadim yanlis anlama olurmu ben normal yazi yazdim o gülücük cikmis.
AY KUZUM BEN 3 AYDIR 77-76 ARASINDA SIKIŞTIM KALDIM AL VER AL VER NE ALTI NE ÜSTÜ SABİTİM KAFAYI YİCEM
canim bi yerlerde yanlislikmi yapiosun acaba sen kcamai mesela ben hic yapmdm o yüzden güzel kilo gdio bnde bir haftada gene 1kg gtcek herhalde benden
Canım gülücük kullan tabi ne olucak sonuçta özelliklede ben çok daha fazla kullanıyorum onları
Bak bakalım canım belki bir şey dikkatini çeker belkide dukan express direncini kırmaya yardımcı olur
Canim sen uzun zamandir diyettesin takilmalarin normal aslinda..mas.kendi hatalarini cozmussun..eminim haftaya daha basarili olursun..kolay gelsin..KIZLAR ÜŞENMEDİM TÜM HAFTA BİLDİRİMDEN MENULERİ TOLADIM NE ÇIKTI BİLİN BAKALIM
DEĞERLENDİRMEMİ +,- ŞEKLİNDE YAPTIM 7 GÜNDE :
5 GÜN : - KANINCAYA DEĞİL TADIMLIK KAÇAMAKLARLA
2 GÜN: +
VE 4 GÜNDE 1 SAATLİK KARDİYO SPORLARIM OLMUŞ
E BU SONUCA GÖRE SABİT KALMAM BİLE MUCİZE
ÇÜNKİ ADAM GİBİ 2 GUN MENU YAPMIŞIM SPORLARDA UFAK DA OLSA KAÇAMAKLARI YAKMIŞ DEMEKKİ
Canim senin yasin cok genc metobolizmanin en iyi calistigi donem..sen eminim cok super ve kisa zamanda verirsin..ben su an 32 yim acayip tokezledi metobolizmam eskiden cok iyi kilo vermisligim var su an caba ustune caba ama cok zor veriyorum malesef..Kizlar bende haftaya bir hafta olcam yeni basladgim için uç günde uç gram iyi degilmi sizce ben kahvalti yapim geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?