- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın güzeller hayırlı cumalar olsun inşallah.....
başlangıç : 95.5
geçen hafta :80.1
bu hafta :79
hedef : 65 (Allah'ın izniyle)
Dukan expresse pazar gunu baslamayi dusunuyorum ben oynakbasim. .iki gun atak yapayim diyorum ins ..biraz daha incelemem lazim..
uff bugun dune gore artidaydim sanirim kas yaptim yine..cunku inceldigimi farkediyorum..ama kiloda insin istiyorum ne yapmam lazim yahuu bunun icin..
Kizlar bende haftaya bir hafta olcam yeni basladgim için uç günde uç gram iyi degilmi sizce ben kahvalti yapim geliyorum
KIZLAR ÜŞENMEDİM TÜM HAFTA BİLDİRİMDEN MENULERİ TOLADIM NE ÇIKTI BİLİN BAKALIM
DEĞERLENDİRMEMİ +,- ŞEKLİNDE YAPTIM 7 GÜNDE :
5 GÜN : - KANINCAYA DEĞİL TADIMLIK KAÇAMAKLARLA
2 GÜN: +
VE 4 GÜNDE 1 SAATLİK KARDİYO SPORLARIM OLMUŞ
E BU SONUCA GÖRE SABİT KALMAM BİLE MUCİZE
ÇÜNKİ ADAM GİBİ 2 GUN MENU YAPMIŞIM SPORLARDA UFAK DA OLSA KAÇAMAKLARI YAKMIŞ DEMEKKİ
Kizlar ben yarin bildirim yapayim ..bugun biraz sis uyandim..zaten haftaya listede olmak istiyorum..bugun 4. Gunum burda..
evettt ilk tarı sonucum 82:))
salı günü başlamıştım bu sayfaya:))82.5 tim..3 günde 500 gr..aslında dün sabah 81,5 tum..ama dün öğleden sonra günüm vardı..çok kaçırdım..onun sonucu bu haldeyim..yinede 500 gr iyidir..
deryacım böyle günlerde kaçır ama kaçamak olsun tadında bırak yoksa 1 ileri 2 geri sıkılır bıkarsın bak uyarmadı demeevettt ilk tarı sonucum 82:))
salı günü başlamıştım bu sayfaya:))82.5 tim..3 günde 500 gr..aslında dün sabah 81,5 tum..ama dün öğleden sonra günüm vardı..çok kaçırdım..onun sonucu bu haldeyim..yinede 500 gr iyidir..
çok doğru diyosun canım..bu akşam da dışarıya yemeğe gitcem ama asla kaçırmıcam..deryacım böyle günlerde kaçır ama kaçamak olsun tadında bırak yoksa 1 ileri 2 geri sıkılır bıkarsın bak uyarmadı deme
Cnm madem disarida yiyeceksin kacamaksiz ye mesela bende gittim gecen hafta pazar günü esimle kizimla karsimda etliekmek yerken ben sade İskender yedim tereyagli salata yedim birazda marullu ÇiĞ köfte yedimçok doğru diyosun canım..bu akşam da dışarıya yemeğe gitcem ama asla kaçırmıcam..
Günaydın arkadaşım sana da günaydın...Gunaydin bgun yeni kalktim daha hayirli cumlar kizlar dun çok yorgun olduğum halde bir saat yurudum suan beton kayasina dondu basim sersem gibiyim bu kadar uymazdim cunku hani tartilmamis kimse
Canım o sabitler insanı delirtiyor bazen. Ben 1 ay kıpraşamadığım oldu kilomda. Ama degim hetkes vetiyorsay bende veririm bu sefer olacak dedim. Allahım ın izniyle bu sefer olacak. Zaten yaş almış başını gidiyo...GÜNAYDIN KIZLAR
BİLDİRİM:
başlangıç:90 MART 2014
geçen hafta ve bu hafta :76,5 sabit
toplam giden: 13,5
Keşke senin yaşında bu iradeye sahip olsaydım. Gerçi bu kadar değildim o zaman hedeflediğim kilodaydım ama incecik olmak için uğrasşaydım keşke...YAŞ:20
KG:74.4
VERİLEN KG:300GR
HEDEF:55
SPOR:HER GÜN 1SAAT YÜRÜYÜŞ
NORMALDE SALİ GUNLERİ TARTİLİYORDUM BURAYA KATİLALİ UC GUN OLDU coookk mutluy ya
Günaydın sana da hayırlı cumalar. Sakala çarpan a biz mercimekli hamur çorbadı yada (süllüm annem ce dili) diyoruz. Afiyet val şeker olsun. Ams sçlık hissetmiyorum diye aç kalma . Metobolizmsn çalışsın...Slm kizlar ..gunaydinlar..hayirli huzurlu cumalar. .
kizlari yolladim ordanda markete ugradim yesil mercimek aldim bugun sakala carpan corba yapicam kizlara..
cok fena yagmur yagiyor..karanlik almanya havasi pöff insanin icini bunaltiyor
kahvemi suyumu ictim yarimda elma yedim..
hic aclik yok biraz vakit gecsin yaparim birazdan..
Gayet güzel...Kizlar bende haftaya bir hafta olcam yeni basladgim için uç günde uç gram iyi degilmi sizce ben kahvalti yapim geliyorum
Tebrikler arkadaşım...evettt ilk tarı sonucum 82:))
Canım çok teşekkür ederim. Ben de bugün aynı şeyi düşündüm. Allah bir daha o kiloları göstermesin. Dün yatmak için hazırlanıyordum üzerimde atlet badi gibi bişiy vardı kociş dedi ki hiç bişiyin kalmamış hepsi gitmiş dedi. Valka vakoşlatı gayet taktir edercesineydi.Valla bu ara sürekli dile getiriyor kilo verdiğimi. Halbuki kilo alırken tek kelime etmedi ve beni ne bakışıyla ne tekbir sözüyle asla kırmadı hatta diyete başlarken boşver hasta olursun abartırsın zaten kanın canın yok dedi. (Kansızlıktan dolayı)Canım kocişim
Harikasın canımmm gözün aydın
İnşallah bir daha asla o rakamları görmezsin ve hep daha aşağıları çıkar tartıda
Darısı bizlerinde başına
Tamam canım hiç fark etmez benim pazar bittiği için ancak pazartesi başlarım ama fark etmez sonuçta yine birbirimize destek oluruz
3 günde 300 gr yine iyi güzelimhaftaya bütün haftanın sonucunu alınca eminim dahada fazla olur o
Hadi sana afiyet olsun bende şimdi işlere girişeceğimyoksa zor bitecek pc başında
Canım sorunun ne olduğunu buldun sanırımUmarım bundan sonra çok daha güzel sonuçlar göreceksin
Olur canım pazar sabahına kadar yolu var nasılsa bildirimin
gayet güzel bir sonuç canım inşallah dahada iyi olucak herşey
Aynen canim bi tek kocam deilki herkes diyor ama ne kadar kirmayip uzmeselerde biz rahat edemiyoruz gorumem o :-DGünaydın arkadaşım sana da günaydın...
Canım o sabitler insanı delirtiyor bazen. Ben 1 ay kıpraşamadığım oldu kilomda. Ama degim hetkes vetiyorsay bende veririm bu sefer olacak dedim. Allahım ın izniyle bu sefer olacak. Zaten yaş almış başını gidiyo...
Keşke senin yaşında bu iradeye sahip olsaydım. Gerçi bu kadar değildim o zaman hedeflediğim kilodaydım ama incecik olmak için uğrasşaydım keşke...
Günaydın sana da hayırlı cumalar. Sakala çarpan a biz mercimekli hamur çorbadı yada (süllüm annem ce dili) diyoruz. Afiyet val şeker olsun. Ams sçlık hissetmiyorum diye aç kalma . Metobolizmsn çalışsın...
Gayet güzel...
Tebrikler arkadaşım...
Canım çok teşekkür ederim. Ben de bugün aynı şeyi düşündüm. Allah bir daha o kiloları göstermesin. Dün yatmak için hazırlanıyordum üzerimde atlet badi gibi bişiy vardı kociş dedi ki hiç bişiyin kalmamış hepsi gitmiş dedi. Valka vakoşlatı gayet taktir edercesineydi.Valla bu ara sürekli dile getiriyor kilo verdiğimi. Halbuki kilo alırken tek kelime etmedi ve beni ne bakışıyla ne tekbir sözüyle asla kırmadı hatta diyete başlarken boşver hasta olursun abartırsın zaten kanın canın yok dedi. (Kansızlıktan dolayı)Canım kocişim
KİLO BİLDİRİMİ
Geçen hafta=64.3
Bu hafta=63.2
Fark=1.1
Yüzde=1.71
Yok valla benim anne tarafım hep kilolu.ablam kardeşim annem. Ama ben hep 65 70 lerdeydim ve öyle çok aşırı kilolu gözükmüyordüm. 96 olunca bütün ailem çok üstüme geldi. Bide çalışıyordum ve de sağlıkta gitmeye başladı ama bildiğin balon gibi oldu yüzüm gözlerim. Zaten çekik gözlerim var kiloyla da kayboluyor yüzümde. Ben kilo konusunda çok takıntılıyım hiç eleştiriyi kaldıramıyotum. Kimse bilmez kilomu, kimsenin yanında tartılmam. Eşim bile bilmez 15 16 klo verdim de yeni yeni ipucu veriyorum.mesela rşim oğlum annemler plan yapmışlar kapı rşiğine tartı koyup üstüne bez örtmüşler ben geçerken üstüne basacağım da onlarda görecek. Minnoş oğlum bile bir dönem taktı kiloma anne benim için tartıl benim için deyip durdu.ayne
Aynen canim bi tek kocam deilki herkes diyor ama ne kadar kirmayip uzmeselerde biz rahat edemiyoruz gorumem o :-D
Allah herkesi evinde yuvasında şen etsin mutlu mesut eysin.bu kiloları üç beş ayda almadık ki iki günde vetelim. Sabır sabır sabır. ...harikasın canım inşallah hep böyle devam eder
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
Benim eşimde sağ olsun asla bir günden bir güne sen kilo aldın bak abarttın demedi Alalh binkere razı olsun
Dediğin gibi aksine kilo vereceğim dediğimde aşkım ben seni sen olduğun için seviyorum görüntü değil önemli olan ama bunu yapacaksan sağlığın için yap demişti ama biraz katı bir diyet yaptığımı ilk zamanlar görünce birde fırça atardı kendine zarar veriyorsun otur adam gibi yemeğini ye sana zayıfla diyen mi var diye
Çok şükür artık ben nasıl olması gerektiğini öğrendim hatta yavaş yavaş verilenin daha makbul olduğunu kabullendim o yüzden ne ben nede eşim mucize beklemiyoruz ama her geçen gün ufak ufak farkı oda bende görüyoruz
Geçen duştan sonra giyinmek için banyodan yatak odasına geçerken Tabi makyaj masasının aynasında kendimi havluyla görünce anammm dönüp durdum mevlana gibi ay hakikaten fark var hakikaten fark var diye diyeKızım gördü de anne iyimisin diyor
Yok cnm ben hep ole yapiyorum acikmiyorumki hem leptinin daha iyi calismasini istiyorsak 7saat beklesek iyi olur ilk zamanlarda uç ogün yiyordum azattimKiz mehtap sizin orda aksammi oldu ne yemegi aksama daha cok var..acikirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?