80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sehercim eslerimizden allah razi olsun..benimkide daha hic dememistir bugune kadar hep der saglikli ol yeter ben seni her halinle severim diye..ama kilo verincede hoslarina gitmiyor degil hani..kim istimez yaninda incecik bir hatun..kilo verince mutlu oluyorum ben ya diger turlu sinirli agresif.. hersey kendi elimizde..
bende 2 ay dogum kontrol hapi kullandim 81 lerdeydim 2 ayda 87 bile gordum hic yaramadihap bana 2. Ay biraktim kilo ve sinir yapti..ins daha rahat kilo verebilirim artik...

canım benim bende seni özledim vallaha..arada konuşalımya..bu arada eniştene çok üzüldüm gerçekten.Rabbim şifasını versin inşallah çok geçmiş olsun.zor anlar yaşamışsınız kıyamam.inşallah hayırlı haberleri olsun hep.
sigara gerçekten illet bir şey.ben içmiyorum ama annem,eşim ve en yakın dostlarım içiyor.ne kadar ilginçki zararını bilip hem para veriliyor hem de içiliyor.inşallah içen herkes bırakmayı başarır.

hanımlar inşallah iyisinizdir.ben halen koşturuyorum işlere.ama dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime.dünkü menüm :
sabah 1 dilim ekmek 2 biber az peynir salatalık
öğlen tavuk ızgara salata
akşam yağsız döner ve biraz pilav yoğurt
spor trambolinde egzersiz 20 dk
su 1 lt aralarda çok yeşilçay içiyorum ondan sanırım su içmem az oluyor.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugünde yine dünya iş yaptım ve şükür temizlik faslı bitti sayılır bir tek banyonun lavabosu, kolzet ve yerler kaldı temizlenecek ama onu bilerek bıraktım en son temizler direk duşa girerim diye
Koca bir kırmızı lahanayı 1 saate yakın sürede doğradım ince ince şu an parmaklarım ağrıyor ama yinede sizlere bir bakayım dedim

Eşim birazdan gelicek yemek yiyeceğiz sonra o lahanayı birde limonla ovmam lazım ama ona evldiven takarım yoksa ellerim olur mor mor zaten doğrarken hafif oldu domestosla ellerimi yıkadımda çıktı bir daha kullanmak istemiyorum ellerimi tahriş eder diye

Tüllerime kadar herşey yıkandı hatta tozlarda alındı gündüz gün misafirleri akşamda annemlerle kızkardeşim gelicekler çaya Annem kalabalıktan sıkıldığından ( Kvyle bir araya gelmeye geliyorda işte o ortamı pek sevmiyor maşallah herkes çan çan olunca bağıra bağıra konuşunca kavası şişiyor ben alıştım tabi 15 senedir bana neşeli geliyor ortam o zaman yarın akşamda siz gelin dedim şimdi ayıp olmasın kadıncağız hamur işlerini yapıcak kızkardeşimde tatlımı yaptı Allah razı olsun

Menumu yazmaya geldim cok yorgunum bugun spor yok yapmicam sadece 50 ip atlamam var..

sabah kahve yarim elma ile
kahvaltim 1,5 kasik yulaf kepegi kuru meyve sut ve tarcindan olustu
ara 1 muz
oglen 1 tabak sakala carpan corba
aksam 1 tabak bulgurlu ispanak sarimsakli yogurtlu yaninda ev tursusu turp
bol su cay..

İyi akşamlar kızlar. Saat iki gibi oğluşu almaya gittim. Giderken Bir saatte yakın yürüdüm. Sonra oğluş kitabını annemde unutmuş onu almaya gittik. Orda biraz oturduk sonra oğluşla bir avm ye gittik o biraz eğlendi güldü oynadı. Sonra karnı acıkmış pide istedi. Dışarda onun karnını doyurdum. Eve geldiğimde 8 e geliyordu. Pestilim çıkmış yorgunluktan. Çay içtim biraz uzanacağım. Size bir bakayım dedim.

Gunaydin kizlar. .mutlu hafta sonlari dilerim herkese. .
malesef cok sis uyandim..sanirim yedigim tursudan oldu..neyse tursu yememeye calisayim..dune gore artidayim
Kilom 84.9
Bakalim haftaya ne olucak..dukan express e baslicam ins yarin..
bugun arkadasa davetliyiz ..birazdan kahvalti hazirlayip ortaligi toplayip kizlari hazirliyacagim..

Gunaydin kizlarr nabersinizzz yildiz canim o suslik bendede var iki gundur anlamadim bende yesil cay felan iciyorumhala gecmedi dukan gibi bi diyet var ona bak iatwrsen 5 gunde 5 kilo ben bu diyetle 90 dan 75 den asagi dusmustum pazartesi benbuna baslicam ins

Gunaydin cnm olsun moralini bozma heran cikma tartiya canim

Günaydın arkadaşlar. Hepinşze hayırlı hafta sonları olsun. Dün 1 saatten fazlası tempolu yürüyüş olmak üzere 2-8 arası hep dışarda dolaştım. Ama bugün öylü şişimki tartı fırladı. Nedrn oldu anlamadım. En iyisi haftalık dışında tartıya çıkmamak. Kızlar aynı dertten müzdaribiz sanırsam. ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…