80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar bisikletteyim. .guzel gecti bugunum diyet yonunden..ama yarin dukan expresse baslamaktan vazgectim..kendimce takilacam ..bol salata yogurt peynir protein tuketerek zayiflamak istiyorum korkuyorum bu dukandan niyeyse..bir kere daha niyetlendim ama baslayamadim..nasip iste..neyse zaten sporumu yapiyorum bogazida tutunca gidecek bu kilolar..hedef ramazan bayrami..

Ellerine saglik sweetcim liste icin..iyi bir baslangic yapmadim ama son gulen iyi gulecek diyorum ve haftaya cok iddaaliyim.. bu hafta listeye girmem sanmistim..cok sagol canim ekledigin icin..
kilo veren herkesi tebrik ederim canlar. ..

Oy ben seni yerim yerim. Kız sen birinci mi oldun. Aman da aman. ..canım kendimimmmafferim bana.
Yanlız birş beni durdursun. Egom tavan yaptı.....

OTE="SEHER YILDIZI, post: 38943674, member: 39572"]Oy ben seni yerim yerim. Kız sen birinci mi oldun. Aman da aman. ..canım kendimimmmafferim bana.
Yanlız birş beni durdursun. Egom tavan yaptı.....[/QUOTE]
TebRik ederim canim..masallah sana...darisi bana

Ellerine sağlık canım herkesi tebrik ederim kızlar

Slm fıstıklar maşallah sohbetinize sağlık ne güzel sohbetler yapmışsınızAlıntı yapmanın mümkünatı yok tabiiii

Pemberujcummm sen bizim topiğimize de mi katıldın tatlımHoşgeldin

Ellerine saglik sweetcim liste icin..iyi bir baslangic yapmadim ama son gulen iyi gulecek diyorum ve haftaya cok iddaaliyim.. bu hafta listeye girmem sanmistim..cok sagol canim ekledigin icin..
kilo veren herkesi tebrik ederim canlar. ..

Rica ederim Yıldızcım bildirim yapan tüm arkadaşlarımı alıyorum listeye kuzum sadece aylık listemiz için en az 2 bildim şart tatlım .Hem listeye girmek motive ediyor gibi geliyor

Geçmiş kayıtlara baktımda 85 mişsin kuzum demek ki hiç veremedin inşallah burada bu kez hedefine ulaşacaksın Dediğin gibi her hafta 500 gitse harika olur yeter ki gitsin zaten normali haftada 600-700 gr arası

Kendine en uygun beslenme tarzını seç kuzum karatay hakikaten sabır istiyor vücudunu en iyi sen tanırsın tatlımArtı çıkman ise sanırım yediğin turşudan dolayı fazla kaçırdıysan ödemin gitmesi 2 günü bulabiliyor

Oy ben seni yerim yerim. Kız sen birinci mi oldun. Aman da aman. ..canım kendimimmmafferim bana.
Yanlız birş beni durdursun. Egom tavan yaptı.....

Severim senin egonu hakettin tatlımmm İstikralı bir şekilde kilo vermen süper

Pedometre de nasipten çıkmış demek ki

Kizlar her hafta 700gr gidip bemdem ama yemi oldgum için 4.olma oda iyi :-D

Bir ayda verdiğin kiloya bakınca hakikaten süper gidiyorsun Mehtapcım Eminim önümüzdeki hafta üst sırada göreceğiz seni spor azmine hayran kaldım bu arada söyleyeyim

Cecom misafirleri atlatmışsın kuzummmmm hadi gözün aydın 110 a son 1 kilo

Yağmurcum ne yapıyorum ki tatlım keşke daha çok zamanım olsa

Meleğim yine kayıplarda umarım her şey yolundadır

Rapucumm yeterli su mu içmiyorsun acaba yoksa sporunu da yaptığına göre mutlaka vermen lazımdı

Ellerine saglik canim alinti yapamadim ana ben listede yokum ben kilo bildirimi yapiyim tartildim 83 kiloyum yarin basliyorum haftalikddiyete bakalim hafta sonuna kadar ne kadar gidicek

Bitanemmm pazar 18,00 e kadar bildirimler yapılıyor yaptın yoksa ben mi atladım Geldiğinde 82 idin tatlım hayırdır regl filan mı olacaksın Hadi haftaya listede güzel kilo vermiş olarak görelim seni

Bugunku menumu de yazip kacayim..
sabah kahvem
kahvalti kendi ev yapimim cokelek + yogurt+3 dilim sucuk +bol yesillik ( tere roka)
Ara yarim paket yulafli buskivi +yogurt
Aksam bol salata +yogurt +cok az tavuk gogsu+cok az lavas
bol su , yesil cay
100 ip atlama
60 dk bisiklet

Afiyetolsun cnmmm yulaflı bisküvi yerine yoğurda meyve tarçın eklersen daha sağlıklı olur tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…