80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrr..nasılsınız...ben bomba gibiyim..
hafta sonu internetim kesikti..giremedim..
harika bir spor yaptım..cumaya bomba gibi gircem..bu topik sayesinde yarıyıl sonunda okula bomba gibi döncem:))
kızlar sizden bir ricam var..bir defalık yapmak üzere 7 günde kısa sürede verilen 4-5 kiloluk diyet varmı..denenmiş ve sonuç alınmış..BİLİYORUM ÇOK SAĞLIKSIZ,KAYBEDİLEN ŞEY KİLO DEĞİL AMA ÇOK İHTİYACIM VAR...HAFTA SONU DÜĞÜN ARDINSDAN MEMLEKETE GİDİCEM..AZICIK İYİ HİSSEDEBİLECEĞİM BİŞEY..cevaplarınızı bekliyorum..

Gunaydin guzeller. ..
kizcelerimi biraktim geldim..hava cokkkk soguk yurumek istedim ama karanlik sisli bi hava olunca geldim eve..
kizlar kahve makinam bozuldu cok canim sikkin gunluk 2-3 kere icmeden duramamki..pöff neyse en kisa zamanda yenisini almaliyim...
ev toplanacak yemek yapilacak kahvalti yapilacak......
gorusurz yine. .

Canim sende biliyorsun bir haftada fazla verilen kilonun sagliksiz oldugunu..ama saglik orucu diye yaz Google amca sana yardimci olur..sivi bir diyet..irade cok onemli ama bu diyette..bir zamanlar yapmistim..5 gunde 3-4 kilo verdigimi bilirim..

Canim sende biliyorsun bir haftada fazla verilen kilonun sagliksiz oldugunu..ama saglik orucu diye yaz Google amca sana yardimci olur..sivi bir diyet..irade cok onemli ama bu diyette..bir zamanlar yapmistim..5 gunde 3-4 kilo verdigimi bilirim..
çok saol canım..hemen bakayım:))
biliyorum çok sağlıksız ama çok ihtiyacım var şuan için..

Ben yapiyorum suanda deryalim bugun ona basladim 5 gunde 5 kilo sagliksiz degil bilakis miden kuculuyo gun boyu dahacok yemek yiyosun ta seyda coskun bile bu tattikgi yapiyomus gulben ergen soyledi ben bi hafta bundan yapiyorumm bir hafta ekmeksiz herseyi yiyorum vucut daha cabuk kilo veriyo 4 sene once ben boyle 90 dan 70 gormustum 2 bucuk ayda ama yaninda 45 dk yuruyus ve callenetic yapiyorum dikkat etmek lazum ben tekrar kortizonlu ilac kullaninca bu hale geldim

hanımlar günaydın inşallah iyisinizdir.ben ev arama çabalarıma devam ediyorum buraya uğrayamadım bildirim için.
hemen bildirimimi yapayım ve kaptanımdan özür dileyeyim.
başlangıç :82
geçen hafta :77
bu hafta :77 3 haftadır aynıyım yaaa
hedef :70

Günaydın arkadaşlar. hepinize hayırlı günler olsun inşallah. Sabah uyandım yürüyüş yaptım 1 saat. Sonra kahvaltı ettim bir güzel. Şimdi de yemeğimi yapıp oğluşu almaya gideceğim 3 te.
Dünkü menümü yazayım.
Sabah bir küçük poğaça(ev yapımı) ve bir dilim tam buğday ekmek ile yesillikli haşlanmış patatesli klasik kahvaltı(sert bir kahvaltı)

Akşam da bol yeşillikli ve domates salatalıklı kısır ve kuru biber kızartması

Gün içinde 2 yeşil çay 1 saat sabah ,1 saate yakın da akşam yemeğinden önce toplam 2 saat yürüyüş ve bol su

h.geldin cnm benimde yuruyusm biti bi duş birde yeşil cay keyfi yapcm günde uç buçuk litre limonlu su iciyorum bir litresini öğlen ikincisini ikindi ucuncsunude aksam iciyrum ektim gelecek ayin 24unde gttiklerine platesede baslayacagim bütün cdsi var bende ebru sallinin

Evi temizledim yemeklerimi yaptim ama sanirim yarina kalicak cunku esim doner yiyelim dedi ya bakalim..yeni acmista arkadasi hayirli olsuna gidicrz:)
Bende cay iciyorum detoks cayi..suyum var birde..size bakayim dedim..
ohh mehtapcim yuruyus yapilmis.
Sehercim sanada masallah..yalnizmi yuruyorsun canim..benim buralar yanliz yurumeye hic musait degil..cok issiz ..arkadas bulmakta zor..millet totisini kaldirmiyo:) elimden gelse bende hep yuruyecegim bu aralar evde bisikletle yetiniyorum...

Slm canim ins ev bulursun bir an evvel..stres icinde oldugun icin gitmiyordur kilon..kacamak yapmadan devam et ins kirilir direncin..

Kahvaltim..yogurtta yemistim..
yumurtam cokelekli zeytinyagli..Eki Görüntüle 1380048
Afiyet olsun canım..

Canım şok diyetler sağlığına zararlı bence. Bir kilo vermek için 7000 kalori yakman gerekiyor ki 5 günde 4 5 kilo demek çok riskli ve kilo kaybı olsa da bence giden yağ değildir. Yanlış anlama ama az az gitsin bi daha da gelmesin kilolar.

Kuşlar gunaydin
Sabah iki buyuk bardak ilik su
Yeşil.kahve
10:00da kahvaltim bitti
İki toplu yumurta
Siyah zeytin
Kasar peynir
Ceviz
Bir bardak cay
11:16da 1saat 5.5te yuruyus
Afiyet olsun canım. Toplu yumurta ne diye soracağım bi türlü denk gelmedi. Bir de nerelisin azeri filan mı
Allah en kısa zamanda hiç ummadığın anda içine sinen bi ev nasip etsin inşallah. Hem de kiralık değil de kendi evin olsun....
ohhh afiyet olsun

Canımcım yanlız yürüyorum. Oğluşum annemdeyse ve okula ordan gidecekse ben parkta koşu yolunda yürüyorum ama oğluşu okula sabah ben bırakacaksam onu dolmuşla okula bıraktıktan sonra dolmuşa binmeden bir saat yürüyüp öyle dolmuşa biniyorum.
Evini temizlemiş yemeğini yapmışsın ohhh.hazır yemek bugün olmazsa yarın yenir. Ekmeği çok kaçırma yeter..
Ben de kahvaltıdan sonra lahana dolması yaptım pişirdim. Evime makina tuttum ve bir yeşil çay alıp size bir bakayım dedim. .[/QUOTE]

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Kaçak oynakbaşı geldiiiiiiiiiii

Anam cuma günü hazırlık falan derken giremedim
Cumarteside geç uyandım uğrayamadan direk son hazırlıklarımı yaptım Öğleden akşama kadar gün misafirlerine koşturdum yorgunluktan geberdim hatta daha bulaşıkları yıkarken akşam Annemlerle kızkardeşim geldi ve gece 11e kadar onlara hizmet ettim
Onlar gittiklerinde ohh çekecekken beni bir sıtma tuttu üzerine birde baş ağrısıyla uyandım gece 3 de ve sabah 6ya kadar süründüm resmen 7 gibi uyuya kalıncada kalkmam 12yi buldu
Pazar eşim hadi biraz dışarı çıkalım kendine gel dedi ama resmen ruh gibi zoraki dolaştım biraz ve dışardada fena olunca kendimizi mecbur eve attık
Yine üşüme tuttunca su lastiğiyle kendimi koltuğa zor attım ve bu sabah ancak kendime geldim

Anam bir daha tübe aynı gün iki posta misafir kabul etmiyeceğim ölüyorum sandım resmen
SAbahta eşimle notere gidip kızın tek başına yurtdışına çıkabilmesi için muavakkatname çıkartık notere gittik ancak gelmeye fırsat bulabildim

GEçmiş yapamadım daha ama arada bakarım yoksa meraktan çatlarım
Sizler nasılsınız görüşmeyeli

Oynakbaşımmmmm cecommmm pedometrem tuvaletin deliğine düştü. Kısaca anlatmak gerekirse pedometre b..... yoluna gitti

Ay benimde öyle kaç kere banyodayken düştü yere ama hep fayansa deng geldi Allahtan
Hatta en son artık tuvalete girerken direk çıkartıp çamaşır makinesinin üzerine bırakıyordum ne olu re olmaz diye

Olmadı sağlık ocağından gidip iste tekrar hani kullanmayı düşünüyorsan

Anammmm 3.cü olmuşummm

Herkesi kocaman tebrik ediyorum harikasınız kızlarrrrrr inşallah her hafta daha güzel sonuçlar görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…