Canim sende biliyorsun bir haftada fazla verilen kilonun sagliksiz oldugunu..ama saglik orucu diye yaz Google amca sana yardimci olur..sivi bir diyet..irade cok onemli ama bu diyette..bir zamanlar yapmistim..5 gunde 3-4 kilo verdigimi bilirim..günaydın kızlarrr..nasılsınız...ben bomba gibiyim.Google hafta sonu internetim kesikti..giremedim..
harika bir spor yaptım..cumaya bomba gibi gircem..bu topik sayesinde yarıyıl sonunda okula bomba gibi döncem:))
kızlar sizden bir ricam var..bir defalık yapmak üzere 7 günde kısa sürede verilen 4-5 kiloluk diyet varmı..denenmiş ve sonuç alınmış..BİLİYORUM ÇOK SAĞLIKSIZ,KAYBEDİLEN ŞEY KİLO DEĞİL AMA ÇOK İHTİYACIM VAR...HAFTA SONU DÜĞÜN ARDINSDAN MEMLEKETE GİDİCEM..AZICIK İYİ HİSSEDEBİLECEĞİM BİŞEY..cevaplarınızı bekliyorum..
Yulafli biskuviyi seviyorum amaaaa
Afiyetolsun cnmmm yulaflı bisküvi yerine yoğurda meyve tarçın eklersen daha sağlıklı olur tatlım
çok saol canım..hemen bakayım:))Canim sende biliyorsun bir haftada fazla verilen kilonun sagliksiz oldugunu..ama saglik orucu diye yaz Google amca sana yardimci olur..sivi bir diyet..irade cok onemli ama bu diyette..bir zamanlar yapmistim..5 gunde 3-4 kilo verdigimi bilirim..
h.geldin cnm benimde yuruyusm biti bi duş birde yeşil cay keyfi yapcm günde uç buçuk litre limonlu su iciyorum bir litresini öğlen ikincisini ikindi ucuncsunude aksam iciyrum ektim gelecek ayin 24unde gttiklerine platesede baslayacagim bütün cdsi var bende ebru sallininGünaydın arkadaşlar. hepinize hayırlı günler olsun inşallah. Sabah uyandım yürüyüş yaptım 1 saat. Sonra kahvaltı ettim bir güzel. Şimdi de yemeğimi yapıp oğluşu almaya gideceğim 3 te
Dünkü menümü yazayım.
Sabah bir küçük poğaça(ev yapımı) ve bir dilim tam buğday ekmek ile yesillikli haşlanmış patatesli klasik kahvaltı(sert bir kahvaltı)
Akşam da bol yeşillikli ve domates salatalıklı kısır ve kuru biber kızartması
Gün içinde 2 yeşil çay 1 saat sabah ,1 saate yakın da akşam yemeğinden önce toplam 2 saat yürüyüş ve bol su
Slm canim ins ev bulursun bir an evvel..stres icinde oldugun icin gitmiyordur kilon..kacamak yapmadan devam et ins kirilir direncin..hanımlar günaydın inşallah iyisinizdir.ben ev arama çabalarıma devam ediyorum buraya uğrayamadım bildirim için.
hemen bildirimimi yapayım ve kaptanımdan özür dileyeyim.
başlangıç :82
geçen hafta :77
bu hafta :77 3 haftadır aynıyım yaaa
hedef :70
Afiyet olsun canım..Kahvaltim..yogurtta yemistim..
yumurtam cokelekli zeytinyagli..Eki Görüntüle 1380048
Canım şok diyetler sağlığına zararlı bence. Bir kilo vermek için 7000 kalori yakman gerekiyor ki 5 günde 4 5 kilo demek çok riskli ve kilo kaybı olsa da bence giden yağ değildir. Yanlış anlama ama az az gitsin bi daha da gelmesin kilolar.Ben yapiyorum suanda deryalim bugun ona basladim 5 gunde 5 kilo sagliksiz degil bilakis miden kuculuyo gun boyu dahacok yemek yiyosun ta seyda coskun bile bu tattikgi yapiyomus gulben ergen soyledi ben bi hafta bundan yapiyorumm bir hafta ekmeksiz herseyi yiyorum vucut daha cabuk kilo veriyo 4 sene once ben boyle 90 dan 70 gormustum 2 bucuk ayda ama yaninda 45 dk yuruyus ve callenetic yapiyorum dikkat etmek lazum ben tekrar kortizonlu ilac kullaninca bu hale geldim
Afiyet olsun canım. Toplu yumurta ne diye soracağım bi türlü denk gelmedi. Bir de nerelisin azeri filan mıKuşlar gunaydin
Sabah iki buyuk bardak ilik su
Yeşil.kahve
10:00da kahvaltim bitti
İki toplu yumurta
Siyah zeytin
Kasar peynir
Ceviz
Bir bardak cay
11:16da 1saat 5.5te yuruyus
Allah en kısa zamanda hiç ummadığın anda içine sinen bi ev nasip etsin inşallah. Hem de kiralık değil de kendi evin olsun....hanımlar günaydın inşallah iyisinizdir.ben ev arama çabalarıma devam ediyorum buraya uğrayamadım bildirim için.
hemen bildirimimi yapayım ve kaptanımdan özür dileyeyim.
başlangıç :82
geçen hafta :77
bu hafta :77 3 haftadır aynıyım yaaa
hedef :70
ohhh afiyet olsunh.geldin cnm benimde yuruyusm biti bi duş birde yeşil cay keyfi yapcm günde uç buçuk litre limonlu su iciyorum bir litresini öğlen ikincisini ikindi ucuncsunude aksam iciyrum ektim gelecek ayin 24unde gttiklerine platesede baslayacagim bütün cdsi var bende ebru sallinin
Canımcım yanlız yürüyorum. Oğluşum annemdeyse ve okula ordan gidecekse ben parkta koşu yolunda yürüyorum ama oğluşu okula sabah ben bırakacaksam onu dolmuşla okula bıraktıktan sonra dolmuşa binmeden bir saat yürüyüp öyle dolmuşa biniyorum.Evi temizledim yemeklerimi yaptim ama sanirim yarina kalicak cunku esim doner yiyelim dedi ya bakalim..yeni acmista arkadasi hayirli olsuna gidicrz:)
Bende cay iciyorum detoks cayi..suyum var birde..size bakayim dedim..
ohh mehtapcim yuruyus yapilmis.
Sehercim sanada masallah..yalnizmi yuruyorsun canim..benim buralar yanliz yurumeye hic musait degil..cok issiz ..arkadas bulmakta zor..millet totisini kaldirmiyo:) elimden gelse bende hep yuruyecegim bu aralar evde bisikletle yetiniyorum...
Heee haşlanmış yumurta.... anladım canım. ..Yok cnm konyaliyim bodrumda yasiyorum ben toplu derken omlet seklinde değil socak suda pisirileni diorum
Oynakbaşımmmmm cecommmmpedometrem tuvaletin deliğine düştü. Kısaca anlatmak gerekirse pedometre b..... yoluna gitti
[TR][/tr]Haftalık Kilo Bildirim Listesi
11-18 Ocak 2015
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]16,5[/TD]
[TD]%1,37[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]deryalım07[/TD]
[TD]82,5[/TD]
[TD]82,5[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]%0,61[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]111,5[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]13,5[/TD]
[TD]%0,45[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]mehtap507[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]74,7[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]5,6[/TD]
[TD]%0,40[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]her gün 1 saat yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]83,6[/TD]
[TD]83,3[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]3,3[/TD]
[TD]%0,36[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Yediveren35[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]%0,33[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Sevilcan[/TD]
[TD]91,6[/TD]
[TD]90,2[/TD]
[TD]90,2[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]3 gün 30 dk yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Rengarenknesli[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]13,5[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]her gün spor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]%+0,24[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]yildiz[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]84,9[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD]%+1,07[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR]
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumVeremeyen ve artı çıkan fıstıklar moral bozmak yok Önümüzdeki haftalarda elbette vereceksiniz [/TR][TR][/tr][TR][/tr]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?