Metebolizmayi sasirtmak arada iyi oluyor..Ayyy ben alinti yapamiyrm yaaa canim bende once dusundum ama sonra haftalik yapiyirum bir hafta cunku aynisini seyda coskun gulben ergene yaptirmis protein gunu yapiyormys ogun bir dal maydanoz bile yedirmiyomus benimkisi ise istedihim jadar yiyorum kisma yok istersen 5 kilo ye zaten yiyemiysun cuma gunu biticek hafra sonu eski duzen yine sonraku hafta yine detoks arada metebizlismayi sadirtmaj getekmis tek duze olunca calismiyomus hizli gurkan kubilay oyle demisti amannnn bi halt olucam ama dur bajakimmm
Hosgeldin oynakbasim. .
gecmis olsun canim. .
bir gunde iki misafir agirlamak zor canim bende hemen hasta oluyorum bu gibi durumlarda..
dikkat et ke dine..
[/QUOTE]Afiyet olsun canım..
Canım şok diyetler sağlığına zararlı bence. Bir kilo vermek için 7000 kalori yakman gerekiyor ki 5 günde 4 5 kilo demek çok riskli ve kilo kaybı olsa da bence giden yağ değildir. Yanlış anlama ama az az gitsin bi daha da gelmesin kilolar.
Afiyet olsun canım. Toplu yumurta ne diye soracağım bi türlü denk gelmedi. Bir de nerelisin azeri filan mı
Allah en kısa zamanda hiç ummadığın anda içine sinen bi ev nasip etsin inşallah. Hem de kiralık değil de kendi evin olsun....
ohhh afiyet olsun
Canımcım yanlız yürüyorum. Oğluşum annemdeyse ve okula ordan gidecekse ben parkta koşu yolunda yürüyorum ama oğluşu okula sabah ben bırakacaksam onu dolmuşla okula bıraktıktan sonra dolmuşa binmeden bir saat yürüyüp öyle dolmuşa biniyorum.
Evini temizlemiş yemeğini yapmışsın ohhh.hazır yemek bugün olmazsa yarın yenir. Ekmeği çok kaçırma yeter..
Ben de kahvaltıdan sonra lahana dolması yaptım pişirdim. Evime makina tuttum ve bir yeşil çay alıp size bir bakayım dedim. .
Cocuklar okuldan geldiler..onlari doyurdum kucugumu aldim geldim tabisi yuruyerek.. simdide esim geldi biraz uzandi aksama gidelim dedik doner yemeye..bu arada az bisiklet cevireyim dedim bisikletteyim simdi..13 dk oldu. ..
ara ogunde yarim portakal yarim elma yogurt ve tarcin yedim..
aksamada tabakta yersem doneri sorun olmaz ins...
gelince yine bisiklet surerim..
Neyi yapamazmissin cnmYapamazsin diyenler gorucek bu defa...
Kilo vermeyi tatlim...3 cocuklu olunca umidi kesiyorlar bizden ..cevreden var bu tarz duyumlarimda dahada hirslandiriyo beni...Neyi yapamazmissin cnm
AnliyOrum canim..temizlik ile yordun kendini.Dikkat ette cabuk toparlan..dukan expresten vazgectim canim ben..az uz yiye yiye zayiflicam ins. Hepberaber...
H.geldin oynakbasi
Yapamazsin diyenler gorucek bu defa...
İiyim çok skur Canim sen masilsin kizlar regli olmama geç kaldim gibi korkuyrm ya hamilemiyimki diye bu arda yeşil kahvemi ictim
İnsallah Cnm yaCanım bende henüz olamadım beklemedeyim
Valla bende spiral olduğu halde her ay az geçikince anam acabamı diyorum ama genelde biraz stresden birazda havalar bile etkiliyorEminim bir kaç güne ikimizde oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?