80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy ben alinti yapamiyrm yaaa canim bende once dusundum ama sonra haftalik yapiyirum bir hafta cunku aynisini seyda coskun gulben ergene yaptirmis protein gunu yapiyormys ogun bir dal maydanoz bile yedirmiyomus benimkisi ise istedihim jadar yiyorum kisma yok istersen 5 kilo ye zaten yiyemiysun cuma gunu biticek hafra sonu eski duzen yine sonraku hafta yine detoks arada metebizlismayi sadirtmaj getekmis tek duze olunca calismiyomus hizli gurkan kubilay oyle demisti amannnn bi halt olucam ama dur bajakimmm

Cocuklar okuldan geldiler..onlari doyurdum kucugumu aldim geldim tabisi yuruyerek.. simdide esim geldi biraz uzandi aksama gidelim dedik doner yemeye..bu arada az bisiklet cevireyim dedim bisikletteyim simdi..13 dk oldu. ..
ara ogunde yarim portakal yarim elma yogurt ve tarcin yedim..
aksamada tabakta yersem doneri sorun olmaz ins...
gelince yine bisiklet surerim..

Metebolizmayi sasirtmak arada iyi oluyor..

Hosgeldin oynakbasim. .
gecmis olsun canim. .
bir gunde iki misafir agirlamak zor canim bende hemen hasta oluyorum bu gibi durumlarda..
dikkat et ke dine..

Sağ olasın canım
Ya aslında pek çıtkırıldım değilimdir ama hafta içi temizlikle boğuştum hatta cuma akşamı gece 2de banyoyu temizledikten sonra yattım sabahta erken uyandım mecbur
Birde huyumdur kimseyi mutfağa sokmam ( yardım etmek için zaten küçük mutfağım ) hatta başkasındaysada gün hep ben koştururum ev sahibi hele benden büyükse burası benim alanım der kovalarım sonuçta ufaklar dururken büyüklere hizmet ettirmek bana ters
Hepside Allah razı olsun hiç gün bitince işimiz kalmıyor mutfakta derler
Allahtan annem hamur işlerini, kızkardeşimde tatlıyı yaptıda onlarla uğraşmadım ama tabi okadar insana hizmet ederken anlamadım ama gece oturduğum an yamuldum

Çok şükür artık o faslıda atlattım artık rahatım

[/QUOTE]
Ohh miss ellerine saglik canim..lahananin her turlusune bayilirim..ekmek pek yemiyorum zaten sabah yedim yeter o..

süpersin canım ye tabi döner sonuçta yanındaki pilavı ve patates kızartmasını ( genelde yanında olur ya ) yemezsen hiç sorun yok bence şimdiden afiyet olsun

Ben henüz karar veremedim eşimle bir konuşalımda olmadı dışardan hazır piliç çevirme alsında yanına bende bir salata yaparım birde ayran tamamdır iki gündür yorgunluktan ölünce şu an yemek yapmak ile zor geliyor
Yarın inşallah kaldığım yerden devam ederim

E="oynakbasiost: 38957260, member: 280674"]Sağ olasın canım
Ya aslında pek çıtkrıldım değilimdir ama hafta içi temizlikle boğuştum hatta cuma akşamı gece 2de banyoyu temizledikten sonra yattım sabahta erken uyandım mecbur
Birde huyumdur kimseyi mutfağa sokmam ( yardım etmek için zaten küçük mutfağım ) hatta başkasındaysada gün hep ben koştururum ev sahibi hele benden büyükse burası benim alanım der kovalarım sonuçta ufaklar dururken büyüklere hizmet ettirmek bana ters
Hepside Allah razı olsun hiç gün bitince işimiz kalmıyor mutfakta derler
Allahtan annem hamur işlerini, kızkardeşimde tatlıyı yaptıda onlarla uğraşmadım ama tabi okadar insana hizmet ederken anlamadım ama gece oturduğum an yamuldum

Çok şükür artık o faslıda atlattım artık rahatım [/QUOTE]
AnliyOrum canim..temizlik ile yordun kendini.Dikkat ette cabuk toparlan..dukan expresten vazgectim canim ben..az uz yiye yiye zayiflicam ins. Hepberaber...

OTE="oynakbasi34, post: 38957330, member: 280674"]süpersin canım ye tabi döner sonuçta yanındaki pilavı ve patates kızartmasını ( genelde yanında olur ya ) yemezsen hiç sorun yok bence şimdiden afiyet olsun enüz karar veremedim eşimle bir konuşalımda olmadı dışardan hazır piliç çevirme alsında yanına bende bir salata yaparım birde ayran tamamdır iki gündür yorgunluktan ölünce şu an yemek yapmak ile zor geliyor
Yarın inşallah kaldığım yerden devam ederim [/QUOTE]
AfiYet olsun simdiden canim..
tavsiye ederim canim bu bisikleti..kilo vermen hizlanir eger devam edersen..dun tv karsinda 60 dk yaptigimi bilmedim tabi cok yoruluyodun ama bugunku sonuc superdi tartida.. cumaya iddailiyim hee..boyle gidersem tabi tokezlemek istemiyorum...
hep diyet modundayimdir ama biraksam 200 kilo olurum o kadar istahliyim..esim pek inanmiyo tabi bu defada verebilecegime. Normalde kilo takintisi yok ama ben hirs yaptim en az 10-15 kilo vericem..

AnliyOrum canim..temizlik ile yordun kendini.Dikkat ette cabuk toparlan..dukan expresten vazgectim canim ben..az uz yiye yiye zayiflicam ins. Hepberaber...

Bakalım ben bir hafta daha yapacağım ondan sonra yine karataya devam

H.geldin oynakbasi

HOşbulduk canım
Nasılsın görüşmeyeli

Yapamazsin diyenler gorucek bu defa...

Aynen canım yapamazsın diyenlere inat zayıflayacağız

Anam cumartesi günde yine benim KV az daha çıldırtacaktı beni zor tuttum kendimi cevap vermemek için
Bİr ara eşimin amcagelinin tabağında salatalar durunca birileri kız ne yemiyorsun demiş ( ki normalde kendi benden çok daha zayıf ama iştahlıdır milletin tuhafıne gitti tabi her zaman tabağı temizleyen hatun salatalara el sürmeyince ) bizim saftirikte ay kilo alıyorum dikkat etmem lazım demezmi ulen niyazı hamurları yedin salataları bıraktın bari tam tersi yapsaydın ya demek geçti içimden ama kırılsın istemedim ( hatta benim büyük kız ben o an mutfaktaydı resmen dedi yengemde bir alem insan salataları yer hamurları bırakır diye dedim sus duymasın ayıp kırılır )
TAmda çay koyuyordum ben o an ve bir baktım benim KV bombanın pimini çekti ( kadın intihar ediyor farkında değil )
Ay ne bu nede Banu kilo veremezler zaten demezmi
O an şeytan çaydanlığı sıpıt koş içeri sen ne diyorsun ya diye bağır dedi ama uymadım Ya SAbır dedim ve hiç duymamış gibi odaya bardaklarla döndüm
Tabi laf kiloya gelince anında benim KV başladı yok işte benim kızım çok güzel kilo verdi falan diye anlatmaya ( oda nasıl olduysa geldi )
Benim saftirik çakma elti ( amcagelini işte ) demezmi ay işte ünlü diyetisyenler iyide çok para alıyorlar diye bende heee kız Canan karatayın bile muayene ücreti 300 liraymış hani sırf tanışmak için gitmek isterdim ama baya pahalı dedim Benim görümcede anında atladı siz bana aylık 300 lira verin ben sizi zayıflatırım diye

Bende gülere valla sana 300 lira vereceğime böyle kalırım daha iyi hem çok şükür yavaş yavaş veriyorum o yüzden hiççç ihtiyaçım yok işimde olmaz zaten
Ama KVye laf sokamadım ya ona yanıyorum acıkcası neyse ilk fırsatta golümü atarım nasılsa
Hatuna 6 sene aradan sonra yeni yeni Anne demeye başladım anında totoşu kalktı sanırım hani herşey unutuldu sanıyor sanırım eeee nasılsa hafta içi eşimin Anannesine gidiceğiz malum büyük kızım Halasına gitmeden bir kere daha Babannesini görmeye gidecek o zaman bende ona o konuyu açıp lafı yedirmezsem banada Banu demesinler

Hatun birde İNstagram açmış kendine ve beni takip etme isteği yollamış
Valla çatlayacak yakında heee attığım her adımı takip ediyor hatun yaa Neyse etsin bakalım takip nasılsa her türlü lafımı sokarım ben

İiyim çok skur Canim sen masilsin kizlar regli olmama geç kaldim gibi korkuyrm ya hamilemiyimki diye bu arda yeşil kahvemi ictim

Canım bende henüz olamadım beklemedeyim
Valla bende spiral olduğu halde her ay az geçikince anam acabamı diyorum ama genelde biraz stresden birazda havalar bile etkiliyor Eminim bir kaç güne ikimizde oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…