80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldimmm...
aksam yemegim 18,20 de bitmisti..malesef pommesliydi et donerim..soyledigim halde altina pommes ustune et donerdi ..mecburen yedim..bir bardak cay ictim..icecek icmedim..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Çok şükür bugün uykumu almış bir şekilde erkenden uyanabildim hatta kahvaltımı bile yaptım şu saate ( 07:15 ) kadar

Bugün dukan expressede başladım Allahın izniyle ( yanlız yine tartıda fazla çıktım o ayrı ama tamamen benim hatam çünkü iki gündür yine suyu ihmal ettim o yüzden takılmıyorum gördüğüm rakama )
İnşallah Cumaya kadar güzel eksiler görürüm diye düşünüyorum

Öğleden sonrada güzel güzel sporumuda yapacağım

Dün gece kızım illa bavulumu hazırlayalım diye tutturunca çok uğrayamadım ( gerçi arada sayfa yeniledim baktım kimseciklerden ses seda yoktu )
Oda lazım olur bunuda giyersin falan derken bir sürü şey çıktı eee 15 gün kalacak normaldir sonuçta her gün temiz temiz giyinsin istedim Bu arada benim ilk göz ağrım yanına kalem ve rimelde istiyor tabi kendi hiç çekmediği için gidene kadar her gün kalem çekmeyi deneyecek
Çok şükür kuzum artık ufak ufak genç kız olduğunun farkına vardı ve güzel görünmek için çabalıyor hatta dün eşim yüzünde bir kaç sivilceyi fark edince kız o sivilcelerini tırnaklamada geçsin diyince bizimki eeee almıyorsun ki sivilce giderici kremler falan kendime bakayım eşim nasıl şaşırıp bana bakıyor bu neydi şimdi diye dedim normaldir artık çocuk değil ihtiyaçları farklılaşıcak tabi dinsizin hakkından imansız gelir ben sana hiç masraf çıkarmıyordum artık kızınada alma göreyim diye nasıl güldüm

Yarın bir ara kızkardeşime gidiceğiz hem kahve içmek için hemde hanıma bir iki birşeyler alacağız ( gözkalemi, rimel, dişfırçası, dişmacunu ve şampuan gibi temel şeyleri )

Bu arada ufaklık bavulun hazırlandığını görünce önce bizi bir kopardı; Ohhh sen gidiyorsun oda bana kalıyor istediğim saatte yatarım artık hemde ranza alırım odaya demezmi
Karnımıza ağrılar girdi resmen gülmekten fırsatcı kuzunun lafına, aradan bir saat kadar zaman geçti bizim cimcime ablasının 15 gün sonra döneceğini öğrenince; Şükürler olsun ablacığımmmm ben hiç dönmeyeceksin sandım şükürler olsun dönücekmişsin, sakın beni bırakma oldumu Abbacık diye ablasına sarılınca daha beter olduk

Hem çok seviyor hemde kurtuldum ayağı yapıyor
Bir tatil için öyle yapıyor ileride ablası evlenince herhalde iyice bunalıma girer

günaydın oynakbaşım:))
nasılsın..ne güzel güne erkendn başlamaka dimi..ben saat 8 de kalksam sersemliyorum..
canım ben de dukan expressi araştırdım ama 1 haftada kaç kilo gider sence..ve nasıl yapacaksın..bende yarınmı başlasam bilemedim..bu ilk gün ne yiyeceksin mesela..
bu arada kızın nereye gidiyor..gezi falan mı..

Canım benim bir arkadaşım abartmadan sporunuda yaptı ve bir haftada 1.4 kg verdi ben hiç spor yapmadım 500 gr verdim oda son iki günü hiç uyamadım koşturmacadan
Ben bugün başladım hayırlısıyla expresse ama acıkcası bu haftayıda tamamladıktan sonra tekrar karataya harfiyen uyacağım sonuçta bunu sadece metabolizmayı şaşırtmak için yaptım

Bak buradaki listeden bakabilirsin gün gün yenmesi gerekenlere

Kafana takılan birşey olursa ben seve seve yardımcı olurum
Bugün saf protein günü ve sabah kendime 2 yumurtadan omlet, 1.5 yk yulafkepeğinden krep ve 3 dilimde jambon yedim kahvaltıda 2 saatten fazla oldu kahvaltı edeli ve ben inanılmaz tokum
Şimdi keyif kahvemi içeceğim inşallah

Bu arada biz geçen hafta arkadaşla yaptığımızda yulaf kepeği kullanmadık o yüzden bu hafta daha fazla veririm diye umuruyorum ( şu an 1 kg tartıda fazla çıktığım halde ödemleride atarsam eksi görürüm inşallah diye düşünüyorum )

afiyet olsun canım..bakalım bugün bir diyete başladım bakalım nasıl olacak..eğer bunu yapamadığımız farkedersem yarın dukana başlıcam:))

Hayırlısı canım inşallah hepimiz güzel güzel kilolar veririz tabi sağlıklı yönde

Gunaydin kizlar. .
kuzulari hazirla goturdum geldim evimi havalandirdim..keyif kahvemi ictim simdi birazdan kahvalti ederim..
heryer bembeyaz..yine kar yagmis..
evim temiz yemekte var bugun..belki yarinin yemegini yaparim icli kofte yapmayi dusunuyorum kismetse..

Günaydın kızlar. Hayırlı günler olsun hepinize. 7 de kalktım oğluşu okukuna bıraktım 1 saat te yürüdüm eve geldim. Uyandığımdan beri çok kötüyüm. Nadıl bir karon ağrısı miğde bulantısı anlatamam. Miğdem dışına çıkacak. Bacaklarım belim de çok ağrıyor. Hasta mı olcam neee

Gecmis olsun sehercim..havalar soguk dikkat et kendine ustmussundur..
bende islerimi bitirdim. .ama bir usuyorumki hemen kendime cay yaptim battaniye aldim ustume biraz dinleneyim dedim..

bende tatıllerde geldıgımde afedersın dıdısıp b.kunu cıkarırdık 2 gun sonra gıdıcen kurtulcma senden bıdaha tatılede gelme derdı otogara gıttımmı salyasumuk aglardı ben okula gıdınce gun sayardı sukadar zaman sonra gelıcek dıe gelınce 1 gun surerdı aynı tas aynı hamam olurduk kedı kopek gıbı dıdısırdık
şimdi hergun dıdısıyoruz

Deryalımmm07 canım alıntında sorun gözümden kaçmış kusura bakma
Benim büyük kız 15 tatil için Londraya halasının yanına gidiyor diğer halasının kızıyla ( 3 yaş ufak benim kızdan )
DAha evvel Almanyaya Annemlerin yanına tekde gitmişti benimki ama ufak görümcemin kızı ilk kez yurtdışına çıkacak hatta ilk kez anasından ayrı kalacak ve uçağa binecek baya bir heycan yaptı kuzeni şimdiden bizimkide tabi heycan yaptı yok BİG BENi göreceğim yok bilmem nerede resim çekileceğim işte Oxford Streete gideceğim falan diye

Evleninceye kadar devam eder o zaten Bende kızkardeşimle aynıydım hatta ben evlendikten sonra ilk almanyaya gittiğimde kızkardeşim 2ci gün niye alışveriş yaptığımızda ona birşey almadık diye kıskançlığından b.k vardı geldin niye geldin ki daha 4 ay oldu senden kurtulalı demişti de benim o zaman çok ağrıma gitmiştide o gece yemin ettim ertesi günde en erken tarihe biletimi alıp dönmüştüm istanbula 5 günlük çok kısa bir tatil olmuştu ve dönene kadarda kızkardeşimle inat etmiştim konuşmamıştım havaalanına giderken baktım ufak ufak ağlıyor yok işte gitmeseydin keşke falan diye dedim degett şeytan görsün yüzünü tabi ben daha havalanmadan başlamış hüngür hüngür ağlamaya ben keşke öyle demeseydim hep benim yüzümden diye ( tabi annemde temiz bir fırça çekmiş ona )
Kızkardeşimde İstanbula evlendikten sonra bir iki kere daha kapıştık sonra o oldu bir daha kapışmadık aksine ne o bana laf söyletir ne ben ona laf söyletirim
Halada hep der kız eskiden ne didişirmişiz diye

Kızlarrrrrrrr yine nerelere kayboldunuz

Ben 15 : 45 itibariyle akşam yemeğimide yemiş bulunmaktayım
Bu saatten sonra artık ancak şekersiz nescafe, türk kahvesi veya ayran tüketirim

Tabi birde bol bol su

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah;
2 yumurtadan omlet
1.5 yk yulaf kepekli krep
3 dilim jambon

ara1;
1 büyük bardak ayran

ara2:
1 şekersiz türk kahvesi

ara3:
1 büyük bardak ayran

2 saat arayla içildi tabi onlarda

Akşam;
Tavuk göğüs ( yağsız tavada küp doğranıp pişti )
1 kase yoğurt

Şu anda dünyayı yemiş gibi hissediyorum kendimi
Yarın inşallah sebze + Protein olucak menüm

Şu ana kadar 1.5 litre su içtim ve yatana kadar 3 litre olur o

Uykuu basti uyumamak icin attim kendimi buraya ...
biraz cuz okudum arkadasa soz vermistim 1 cuz..bitiremedim 3 sayfa kaldi biraktim..uyku basinca aksama bitirrim ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…