Yok canim ikizlerim yok..3 kizim var..Yildiz canim senin ikiz kizlarinmi vardi
Bakalım ben bir hafta daha yapacağım ondan sonra yine karataya devam
Ayy canim o laf diyenlere bu yaz gununu gosterelim...ha gayret...
HOşbulduk canım
Nasılsın görüşmeyeli
Aynen canım yapamazsın diyenlere inat zayıflayacağız
Anam cumartesi günde yine benim KV az daha çıldırtacaktı benizor tuttum kendimi cevap vermemek için
Bİr ara eşimin amcagelinin tabağında salatalar durunca birileri kız ne yemiyorsun demiş ( ki normalde kendi benden çok daha zayıf ama iştahlıdırmilletin tuhafıne gitti tabi her zaman tabağı temizleyen hatun salatalara el sürmeyince ) bizim saftirikte ay kilo alıyorum dikkat etmem lazım demezmi ulen niyazı hamurları yedin salataları bıraktın bari tam tersi yapsaydın ya demek geçti içimden ama kırılsın istemedim ( hatta benim büyük kız ben o an mutfaktaydı resmen dedi yengemde bir alem insan salataları yer hamurları bırakır diye dedim sus duymasın ayıp kırılır )
TAmda çay koyuyordum ben o an ve bir baktım benim KV bombanın pimini çekti ( kadın intihar ediyor farkında değil)
Ay ne bu nede Banu kilo veremezler zaten demezmi
O an şeytan çaydanlığı sıpıt koş içeri sen ne diyorsun ya diye bağır dedi ama uymadımYa SAbır dedim ve hiç duymamış gibi odaya bardaklarla döndüm
Tabi laf kiloya gelince anında benim KV başladı yok işte benim kızım çok güzel kilo verdi falan diye anlatmaya ( oda nasıl olduysa geldi )
Benim saftirik çakma elti ( amcagelini işte ) demezmi ay işte ünlü diyetisyenler iyide çok para alıyorlar diye bende heee kız Canan karatayın bile muayene ücreti 300 liraymış hani sırf tanışmak için gitmek isterdim ama baya pahalı dedimBenim görümcede anında atladı siz bana aylık 300 lira verin ben sizi zayıflatırım diye
Bende gülere valla sana 300 lira vereceğime böyle kalırım daha iyihem çok şükür yavaş yavaş veriyorum o yüzden hiççç ihtiyaçım yok işimde olmaz zaten
Ama KVye laf sokamadım ya ona yanıyorum acıkcasıneyse ilk fırsatta golümü atarım nasılsa
Hatuna 6 sene aradan sonra yeni yeni Anne demeye başladım anında totoşu kalktı sanırım hani herşey unutuldu sanıyor sanırımeeee nasılsa hafta içi eşimin Anannesine gidiceğiz malum büyük kızım Halasına gitmeden bir kere daha Babannesini görmeye gidecek o zaman bende ona o konuyu açıp lafı yedirmezsem banada Banu demesinler
Hatun birde İNstagram açmış kendine ve beni takip etme isteği yollamış
Valla çatlayacak yakında heee attığım her adımı takip ediyor hatun yaaNeyse etsin bakalım takip nasılsa her türlü lafımı sokarım ben
Amann dikkat et ben ilk kizimi emzirirken hamile kalmistim ikinciye kazayla..kizim 8,5 aylikti..buyutmek cok zor oluyo..ikiz gibi ..İiyim çok skur Canim sen masilsin kizlar regli olmama geç kaldim gibi korkuyrm ya hamilemiyimki diye bu arda yeşil kahvemi ictim
günaydın oynakbaşım:))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Çok şükür bugün uykumu almış bir şekilde erkenden uyanabildim hatta kahvaltımı bile yaptım şu saate ( 07:15 ) kadar
Bugün dukan expressede başladım Allahın izniyle ( yanlız yine tartıda fazla çıktım o ayrıama tamamen benim hatam çünkü iki gündür yine suyu ihmal ettim o yüzden takılmıyorum gördüğüm rakama )
İnşallah Cumaya kadar güzel eksiler görürüm diye düşünüyorum
Öğleden sonrada güzel güzel sporumuda yapacağım
Dün gece kızım illa bavulumu hazırlayalım diye tutturunca çok uğrayamadım ( gerçi arada sayfa yeniledim baktım kimseciklerden ses seda yoktu)
Oda lazım olur bunuda giyersin falan derken bir sürü şey çıktıeee 15 gün kalacak normaldir sonuçta her gün temiz temiz giyinsin istedim Bu arada benim ilk göz ağrım yanına kalem ve rimelde istiyor tabi kendi hiç çekmediği için gidene kadar her gün kalem çekmeyi deneyecek
Çok şükür kuzum artık ufak ufak genç kız olduğunun farkına vardı ve güzel görünmek için çabalıyor hatta dün eşim yüzünde bir kaç sivilceyi fark edince kız o sivilcelerini tırnaklamada geçsin diyince bizimki eeee almıyorsun ki sivilce giderici kremler falan kendime bakayımeşim nasıl şaşırıp bana bakıyor bu neydi şimdi diye dedim normaldir artık çocuk değil ihtiyaçları farklılaşıcak tabi dinsizin hakkından imansız gelir ben sana hiç masraf çıkarmıyordum artık kızınada alma göreyim diye nasıl güldüm
Yarın bir ara kızkardeşime gidiceğiz hem kahve içmek için hemde hanıma bir iki birşeyler alacağız ( gözkalemi, rimel, dişfırçası, dişmacunu ve şampuan gibi temel şeyleri)
Bu arada ufaklık bavulun hazırlandığını görünce önce bizi bir kopardı; Ohhh sen gidiyorsun oda bana kalıyor istediğim saatte yatarım artık hemde ranza alırım odayademezmi
Karnımıza ağrılar girdi resmen gülmekten fırsatcı kuzunun lafına, aradan bir saat kadar zaman geçti bizim cimcime ablasının 15 gün sonra döneceğini öğrenince; Şükürler olsun ablacığımmmm ben hiç dönmeyeceksin sandım şükürler olsun dönücekmişsin, sakın beni bırakma oldumu Abbacık diye ablasına sarılınca daha beter olduk
Hem çok seviyor hemde kurtuldum ayağı yapıyor
Bir tatil için öyle yapıyor ileride ablası evlenince herhalde iyice bunalıma girer
günaydın oynakbaşım:))
nasılsın..ne güzel güne erkendn başlamaka dimi..ben saat 8 de kalksam sersemliyorum..
canım ben de dukan expressi araştırdım ama 1 haftada kaç kilo gider sence..ve nasıl yapacaksın..bende yarınmı başlasam bilemedim..bu ilk gün ne yiyeceksin mesela..
bu arada kızın nereye gidiyor..gezi falan mı..
afiyet olsun canım..bakalım bugün bir diyete başladım bakalım nasıl olacak..eğer bunu yapamadığımız farkedersem yarın dukana başlıcam:))
bende tatıllerde geldıgımde afedersın dıdısıp b.kunu cıkarırdık 2 gun sonra gıdıcen kurtulcma senden bıdaha tatılede gelme derdı otogara gıttımmı salyasumuk aglardı ben okula gıdınce gun sayardı sukadar zaman sonra gelıcek dıe gelınce 1 gun surerdı aynı tas aynı hamam olurduk kedı kopek gıbı dıdısırdıkgünaydın oynakbaşım:))
nasılsın..ne güzel güne erkendn başlamaka dimi..ben saat 8 de kalksam sersemliyorum..
canım ben de dukan expressi araştırdım ama 1 haftada kaç kilo gider sence..ve nasıl yapacaksın..bende yarınmı başlasam bilemedim..bu ilk gün ne yiyeceksin mesela..
bu arada kızın nereye gidiyor..gezi falan mı..
bende tatıllerde geldıgımde afedersın dıdısıp b.kunu cıkarırdık 2 gun sonra gıdıcen kurtulcma senden bıdaha tatılede gelme derdı otogara gıttımmı salyasumuk aglardı ben okula gıdınce gun sayardı sukadar zaman sonra gelıcek dıe gelınce 1 gun surerdı aynı tas aynı hamam olurduk kedı kopek gıbı dıdısırdık
şimdi hergun dıdısıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?