80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok erken yemissin cecom acikmayasin ..bende soyle 4,5 -5 gibi yemeyi dusunuyorum aksam yemegimi..
ayy yokk gozumu acamiyorum en iyisi bir kahve iceyim..

Canım erken yedim ama çok acıkmaya başlamıştım o yüzden dahada fazla bekletmek istemedim
Acıkacağımı düşünmüyorum da çünkü tavuk ve yoğurt baya tok tutar beni

Bende şimdi şekersiz bir nescafe içeyim bari

Ayyy o didismeleri nasil ozluyorum ben
Ama simdide kizlarimdan cekiyorum o konudan...

Ay sorma benim kızların arasıda 10 yaş olunca resmen çığlıklar havada uçuşuyor
Ufaklık çok fettan kendini ablasıyla bir tutuyor ablada tabi haddini bil hesabı yapınca o ona o ona derken bazen çok kavga ediyorlar ve sonunda dayanamıyorum ciğliği basıyorum tabi ben kükreyince ikiside odalarına kaçıyorlar ve bir bakmışsın sarılışıp ya uyumuşlar yada birbirlerini öpüp kokluyorlar işte sen niye bağırıyorsun işte biz birbirimizi seviyoruz falan diye bana bir olup birde laf söylüyorlar

Valla anama neler çektirmişiz diyeceğim ama biz bu kadarını yapamazdık anında terliği kafaya yerdik kesin

Menumu yazayim. .
sabah kahve +1 avuc kuru meyve
kahvaltim karnibahar kisiri +yogurt+turp
ara yarim paket yulafli buskivi
aksam 2 yumurta bol pul biberli+yogurt+1 tabak yesillik ( yesil sogan roka maydonoz)
Artik bol bol cay su..
Sporum 60 dk bisiklet
50 ip atlama

Bu arada kızlarrrrrrrrr sabahtan beri suyumu Karbonatlı içiyorum alkali olsun diye
İnşallah onunda faydası olur ( bağırsaklar sanki biraz daha hareketlendi ama çokda su içtim hani miktarmı yoksa suyun cinsimi tam emin değilim ama acıkcası umurumda değil yeterki çalışsın )

Selam arkadaşlar. sabahtan beti yatıyorum hiç te iyi değilim. Karın ağsısı bacak miğde hepsi birbirine karıştı. Kusura bakmayın çok gelemedim...

Kusur olurmu canım sonuçta sağlık daha önemli
Çok çok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin .....Aminnnnn

çoook yoğun günler geçiriyorum vallahi mağazada tadilat var 4 kat birbirine girmiş durumda spotlar boya badana parkeler her yerrr yerle bir koşuşturmacadan bi hal olduk akşamda gelince kızın dersiii hooopp yatakkk açıkçası özen göstermiyorum ama dikkat ediyorum hala...
herkesler iyidir umarım geçmiş yapamıyorum zira nerde kaldım bilmiyorum bileee

Allah yardımcın olsun canım baya yoğunmuşsun
Umarım çabucak biterde sende aramıza yine döner kaldığın yerden devam edersin

Akşam yemeğini erken yiyince hafiften acıkır gibi olunca Leptinim bozulmasın diye hemen kendime koca bir bardak ayran aldım
İnşallah bu cuma güzel bir bildirim yaparımda daha bir gaza gelirim

Selam kizlar nasilsiniz ben hicbisy yiyemiyorum ya en sevdigim seyi bile canim istemiyo bugun zor zekat yarim paket cubuk kraketr bir bardakta ayran ictim hep tok gibiyim

Canım hastamısın yoksa sebepsiz yeremi canın yemek istemiyor
Ya ne kadar tok hissetsende kendini sağlıklı birşeyler yemeye çalış çok azda olsa öbür türlü metabolizmana zarar verirsin mazallah

Umarım yarın daha iyi hissedersinde daha düzgün beslenebilirsin

Saol canimm inss bu acaba iki gundyr egzersizi cok yapiyirum ondan galibaa diyorummm sebepsiz yanii istememi bide tiksiniyorumm nedense

Yarın istersen iki güne kıyasla kendini fazla yorma sonuçta düzenli olarak yapacaksın sporunu ve enerjin olmazsa bitkin düşersin Allah korusun

Neyse bana müsaade

Birazdan yatayım ki sabah dinç uyanabileyim
Yarın sabah görüşmek ümidiyle esen kalın

Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…