80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar fıstıklar cecom hoşgeldinn sıhhatler olsun canımKayınvalidene nazar mı değirdik acaba yine çam devirmişMinik prenses çok özleyecek ablasını orası kesin güle güle gitsin gelsin inşallah

Yıldızcım maşallah sproundan ödün vermeden devam etmene hayranım bu kez olacak inanıyorum canım ama patatesten uzak dur kuzum bol yeşillikli bile olsa akşamları tercih etme

Deryalım İzmirdesin sanırımmmm

Sedacım hurma ve süt olabildiği gibi kuru incir ve sütle de acil tatlı krizine alternatif yapabilirsin

Evet canim ablacim onuda denemek lazim yarinda onu yapiyimm simdi ingiliz karbonati varmis suya katip gun boyu icmek lazimmmis yarin bunada yapicammm ayyyy deney hamstirlar gibiyim herseyi deniyorummm ustumde

Kizlarr yeni bisey ogrendim karin yaglarini yakmak icin bir kase yogurt yarim limon suyu ve pul biber bunu gece yatmadan yarim saat once yicekmisiz 2 haftada etkisini baya gosteriyomus ben bugeceden bslicam bakalim

Dene bakalım tatlım önemli olan düzenli devam etmen en az 2 hafta yapmalısın ki güzel sonuç alabilesin kuzum bunun gibi metabolizma hızlandırıcı yoğurt kürü de var

1 su bardağı yoğurt 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı tarçın hepsini karıştırıp yemeklerden yarım saat önce yersen hakikaten güzel kilo verdiriyor cnm

Yok anam yok benim KVye nazar deymez onun cinsi böyle Kodu bozuk
Sağ olasın canım valla baya iyi geldi kuaför birde regl olsaydım rahatlardım inanılmaz şiş hissediyorum kendimi birde bu ara kan şekerim mi çok düşük anlamadım sabahtan beri elim ayağım titriyor öğlen neskafeme 1 küp şeker attımda biraz kendime geldim ama bu seferde kendime kızdım ulen 1 küp şekermi benim koca bünyeyi etkiliyor nasıl bir bünye bu diye

Evet canim ablacim onuda denemek lazim yarinda onu yapiyimm simdi ingiliz karbonati varmis suya katip gun boyu icmek lazimmmis yarin bunada yapicammm ayyyy deney hamstirlar gibiyim herseyi deniyorummm ustumde

Valla dün bütün gün karbonatlı su içtim oda alkali oluyormuş diye ama inan aksine bugün kabızım
Bende her türlü deneyi üzerimde uyguluyorum bazen diyorum kuş pisliği zayıflatıyor deseler ağzım havada acık dolanacağım belki deng gelirde zayıflarım diye

Cecomm kodunu sen düzeltmiştin ama sen iyi davranınca yine fabrika ayarlarına döndü demekki

4 ay sonunda nihayet ben oldum rahatladım cecom nerdeyse kutlama yapacaktım o dereceGelmesi de dert gelmemesi de şükür içtiğim soğan suları işe yaradı Dukan eksprese devam ediyorsun dimi cecom

Evet canım fabrika ayalarına döndü ama yarın akşam ben onu yine kodlayacağım nasılsa
Eşim gelmeden kuzeniylede konuştuk birazda anlattım olayı oda diyor yahu kaç senedir şu yengem bir türlü düzelmedi, psikolojisi bozuk hadi sen hatalısın ulen koca sülalede anlaştığı bir kişi yok herkes kötü de bir o mu iyi dedi hatta işte yarın akşam söyleyeceğim diyince o bile söyle valla yenge o ne öyle dedi

Valal şu soğan suyunu bir kere denedim içemedim ama bir arkadaş bol limonla içince gidiyor demişti birde onu deneyeceğim bir ara PKOyuda iyileştiriyormuş ya
Ya dukan expresse devamda acıkcası arkadaşa eşlik ederim sana dediğim için devam ediyorum birazda sanırım karataya düzgün uyunca daha iyi hissediyorum kendimi ( belki bugünki halsizliğim bile dukan expressden dolayıdır bilemiyorum ) bakalım cumaya kadar devam ederim ( o arkadaşın cuma bitiyor benim normalde pazartesiye kadar ama cuma yine karataya dönerim yine en iyi o bana yaradı diye düşünüyorum hem şu şekerimin düşmeleri olmuyor o zamanlardada )

Aynen bende ne deseler yapiuorumm bakalim biseye benzicem amaaa bende karin var onu eritmek istiyrm beni bilmeten bu kisi asla inanmiyo 80 kilolarda oldugumu gstermiyomusum ama ikize hamile kalinca karniim balon gibi sisti oylede buzuserek indii

merhaba ben de grubunuza katılmak istiyorum. son iki yıl içinde 15 kilo birden aldım ve vermek için biraz desteğe ihtiyacım var. sizin yarışmayla ben de kilo verebilirim. 80 kilo 166 boy. yaş 29 beni de dahil ederseniz çok sevinirim.

Ayar vakti gelmiş cecommm demek ki ayar istiyo b

Ben de limonlu içiyorum kuzum öncesinde de her sabah bir diş sarımsak yutuyorum ne mide ama sabah sabah ddimi

Bence denemelisin tatlım vücutta nerde iltihap varsa düzeltiyor doğal antibiyotik.Peki cecom bu haftayı bitir ama karataya dön kuzum en güzeli

Aynen bende ne deseler yapiuorumm bakalim biseye benzicem amaaa bende karin var onu eritmek istiyrm beni bilmeten bu kisi asla inanmiyo 80 kilolarda oldugumu gstermiyomusum ama ikize hamile kalinca karniim balon gibi sisti oylede buzuserek indii

En güzeli spor Sedacım katın bölgesine çalışman lazım .

Katıldın bile şeker aramıza hoşgeldin canım sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim

Mehtap kayıp bugün sanırımm

Ben kaçıyorum iyi geceler tatlı rüyalar

Yatmaya giden kızlarrrrrrrrrrr
Hepinize iyi geceler

VAlla bende kuzenin kalkmasını bekliyorum normalde yatıya kaldığında uyku bastırınca ben yatardım onlar otursada ama birazdan gidiceğim dediği için direniyorum resmen fena uyku bastırdı sonuçta alışmışım 11i az gece yatmaya inşallah sabah yine 6da uyanabilirimde düzenim şaşmaz

HAftasonu gelirsede erkenden yatarım nasılsa kusura bakmaz

Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah hepbirlikte yaza kadar çok güzel kilolar vereceğiz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gecikmelide olsa uyanıp kahvaltımı ettim ve kendimi anında buraya attım
Gece geç yatınca doğal olarak uyanamadım, büyük kızda okula giderken uyandırmamış beni yorgunumdur diye

Günaydın arkadaşlar. Hayırlı günler olsun inşallah. Ben hala kendime gelemedim ama oğluşu hergün okula götürdüğüm için yürüyüşümü hiç aksatmadım. Hatta dün sabahtan 3 e kadar dolaştım yürüdüm. Kızlar karnımın şişliğine anlam veremiyorum. Patlayacak gibiyim. Geçen haftadan daha fazla spor ve yediklerim de çok daha az ama tartı çok fazla gösteriyor. Hergün en az mutlaka 1 saat yürüyüş yaptım oda en az. Neden böyle oldum üşüttüm mü yoksa başka birşey mi çözemiyorım

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz aksamki menum bulgur pilavi bamya yesillik yulaf ezmesinde ekmek yapicam yarin yulafi un halune getirdim en azindan hic katki olmadan bi ekmek yapmis olurum yarin goruntu ve tarif atarim once deniyim ben ins iyi olur bide bugun sekersiz recel yaptim kahvaltiya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…