- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Yatmadan iki dakikada olsa sizlera bakayım dedim
Öğlen Anneme bir geçtim yemekten sonrada eşimin Annesine geçtik ve daha yeni eve girdik
Fena geçmedi günüm hatta KVyede içimi döküp gelince biraz rahatladım desem yeridir
Oradan buradan sohbet ederken güne getirdim olayı ve sen ben mutfaktayken böyle böyle dedin milletin içinde niye öyle diyorsun ki hadi ben senin huyuna alıştım ama benim çakma eltiye sen niye laf sokuyorsun diye girişi yaptımKadın resmen söylediğini inkar etti ben söylemedim diye Allah aşkına bende duydum hatta istiyorsan diğer odadan Büyük kızı cağırayım o bile şaşırdı senin o lafına dedim İnatla yok ben demedim öyle diye tutturdu bende sinirden gülmeye başladım ya Allah aşkına niye ben uydurayım öyle şey hem ne olursa olsun kimseye laf sokma o an inan kendimi zor tuttum mutfaktan gelip laf söylememek için dedim eee gelip söyleseydin dedi ben kimsenin yanında seni bozmak istemedim sırf saygısızlık olmasın diye ses etmedim ama bak bir daha sakın kiloyla ilgili bana olsun başkasına olsun laf sokma dedim
Ay bana görümcelerim hep söylüyor ben alınmıyorum dedi bende o senin sorunun hiç hoş bir durum değil üstelik eltinin gelinine heleki laf sokman dahada yanlış sonuçta seni çekmek zorunda değil dedim
Baya bozuldu hatta hayatta laf söylemem bir daha dedi ama ben KVyi tanıyorsam haftaya günde kesin yine lafı oraya getirir kızın evinde ama o zamanda anında araya girip kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma diyip konuyu kapatacağım çünkü benim KV yalan söylediğini bile bile üste çıkmaya çalışan tiplerden maalesef
Eşimin yanında söylediğim iyi oldu sonradan uyduramaz birşeyler
Bu geceyide atlattık kaldı kuzuyla bir gecemiz ve cumartesi sabahı erkenden havaalanına gideceğiz tabi KVde gelecekmişne güzel dönüşte eşimle birde ufak kuzuyla bir yerlerde kahvaltı ederiz diye düşünüyordum ama yine hayal oldu Neyse artık gitmeden ben kahvaltımı evde ederim ( nasılsa sabaha kadar mecbur oturacağım 5buçuk gibi havaalanına gidileceği için artık o gün 3 öğün yaparım yoksa akşam olmaz bana )
Artık görebilirsin canım
inşallah canım güzel duan için Allah razı olsunSağol canım inşallah.güel tavsiyen için tşk ederim.
kombu çayını da deneyeceğim zayıflamak için ancak şuradaki kefir diyetini yaptım ve 4 kilo verdim gerçekten de bir haftada.
kefir diyeti nedır cnm evde maya var hemen ıse koyulayım.. sogan kuru pazartesı bıtıcek kefıre baslım barı
BASLANGIC :85
GECEN HAFTA 83.7
BU HAFTA: 83.2
GELEN : 0.5
TOPLAM GIDEN : 1.8
HEDEF : 75
Slm kizlar bugun ugrayamadim kosusturmacadan cokk Yogun bir gundu..simdide yorgunluktan geberiyorum..spor yok bugun..yedikleride dikkat ettim yarin tartilirim ins ibrede oynama vardir. .
merhaba kilo vermek için neler yapıyosunuz birkaç kişiyi okudum ben de aynısını yapıyorum ben niye zayıflayamıyorum???
daha kilo vermenin yanına bile yaklaşamadım. bir de diyetisyene giden varmı verebilecek tavsiyelere açığım.
bi diyetisyene gidemiyorum çünkü bu memlekette diyetisyen yok en yakın zamanda bi tane bulmam lazım. o nedenle insülin direnci varmı yok mu bilmiyorum. ama acıktığımda ben de o titreme oluyo bilmiyorum bir rahatsızlıktan mı yoksa normal mi. onun dışında biraz da kilo vermeye inancım yok galiba o yüzden de gitmiyolar.
arkadaşlar günaydın..
1-2 gündür giremiyorum..karne telaşı..dün çok şükür kapattık yarıyılı..
tatil hazırlıkları derken giremedim..salıya çıkıyrum kısmetse..memlekete gitcez 1 haftalığına..
bildirime gelince ;
geçen hafta :82
bu hafta:81.1
900 gr vermişim:))
aslında daha çok verebilirdim ama bugün regli günüm...acayip şişim..
neyseki - deyim:))
Gunaydin guzeller. .
bildirimimi yapayim..
Baslangic kilo 85
Gecen hafta 84,9
Bu hafta 84,1
Giden -800
Spor gunluk 60 dk bisiklet
Hedef 70
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ancak gelebildim malum sabah karga kahvaltısını etmeden Havalimanına gittik kızları uğurlamak için
Tabi öncesinde yok biletini çıkar, yok bavullarını ver, yok hostes eşliğinde kuzeni gidecek diye form doldur falan derken saat 7 gibi işimiz bitti ama bu seferde havayolları şirketindeki yetkili 08:15de gelin o zaman gelicek kızları götürecek hostes dedibirde uçak kalkmadan gitmemek gerekiyormuş ve uçak 09:30da kalkacaktı
Baya bekledik hatta kızları uğurladıktan sonra arayıp uçağın kapısında olduğunu sorun olmadığını söyleyince havaalanından ayrılıp bir yarım saatliğinede olsa Eminönüne gittik ( KVde malum sabah bizimle gelmişti, dönüşte görümce ve eşinide aldık tabive KV hadi birer simit ısmarlıyayım dedi hatta giderkende bir ara eşim annesine bir yemek ısmarlarsın artık dedi ama hatun ben dul kadınım bende para yok ayağına yattı dedim yemezler dul kadınmış falan diye ama hatun en son sadece 1er simit ısmarlarım dedi hatta eşimin üzerinde nakit yoktu ve gıcıklığına çekmedi Damat yarım ağızla ben öderim diyince eşimde Annesine bırak kırk yılın başı birer simit ısmarlasın bari dedi ve hesabı damada kakaladı
Eve geldikten sonrada öğlenlik gibi birşeyler atıştırdık ( o simit hiç tok tutmadı beni aksine çabucak acıktım Karatayında dediği gibi)
Bu arada uzun bir aradan sonra azda olsa çiko yedim bugünanammm bir iyi geldi
Tabi akşam sabah yediğim ismidi ve öğlen yediğim çikoyu dengelemek için sadece bol yumurtalı melemen yapmayı düşünüyorum nasılsa yazdan domates var ve birkaç sivri biberde aldım ohhh mis hem en hafif öğün olur diye düşündüm
Kuzuyu uğurlarken şükür tatil olduğunun bilinçinde olduğumuz için tabiki ağlamadık ama hüzünlenmedim değilhatta bu gece eşimin halasına gidiceğiz biraz kafam dağılsın diye sonuçta ilk gece tuhaf gelecektir
Küçük kuzu bile daha şimdiden ben Abbamı özledim ne zaman gelecek diye sormaya başladı
Çok şükür sağ sağlim varmışlar ( büyük görümcem mesaj atmıştı 1 saat evvel )
Bundan sonra benim de mekanım burası kızlar. Şimdiden hoşbulduk.
Boy 172
Başlangıç: 88
Hedef:65
Spor: 2 gün de bir 20 dk kardiyo+20 dk kol, alt beden, karın çalışması
Diyetim: armanselin'in diyetinin harfiyen uyguluyorum
Dezavantaj: hashimoto+polokistik over+insülin direnci....
Hayırlı uğurlu olsun
Bundan sonra benim de mekanım burası kızlar. Şimdiden hoşbulduk.
Boy 172
Başlangıç: 88
Hedef:65
Spor: 2 gün de bir 20 dk kardiyo+20 dk kol, alt beden, karın çalışması
Diyetim: armanselin'in diyetinin harfiyen uyguluyorum
Dezavantaj: hashimoto+polokistik over+insülin direnci....
Hayırlı uğurlu olsun
Allah kavuştursun cecom güle güle gidip gelsin fıstık umarım güzel bir tatil geçirir
Geçmiş olsunHerkese selam
cuma akşamından beri yatak yorgan yatıyorum,boğazım iltihaplandı,başım ağrıyor,ateşlendim.neyseki şimdi biraz daha iyiyim.doktora gidemedim,ama boğazım ve başım hala çok ağrıyor,ilaç içmek istemiyorum,doğal yollardan bademcikler i iyileştirme yolu bilen varsa çok memnun olurumneyse gelelim bildirime
başlangıç :93
geçen hafta:91
bu hafta :91.5
gelen :0.5
toplam giden:1.5
spor: yok
çok fazla uyudum hasta olduğum için,sanırım ödem topladım,neyse önüme bakayım değilmi
Arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. Aranızda insülin direnci olan var mı?
Herkese selam
cuma akşamından beri yatak yorgan yatıyorum,boğazım iltihaplandı,başım ağrıyor,ateşlendim.neyseki şimdi biraz daha iyiyim.doktora gidemedim,ama boğazım ve başım hala çok ağrıyor,ilaç içmek istemiyorum,doğal yollardan bademcikler i iyileştirme yolu bilen varsa çok memnun olurumneyse gelelim bildirime
başlangıç :93
geçen hafta:91
bu hafta :91.5
gelen :0.5
toplam giden:1.5
spor: yok
çok fazla uyudum hasta olduğum için,sanırım ödem topladım,neyse önüme bakayım değilmi
Arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. Aranızda insülin direnci olan var mı?
Kizlar cuma yarismasi sirasi yapilmadi degilmi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?