80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kilo vermek için neler yapıyosunuz birkaç kişiyi okudum ben de aynısını yapıyorum ben niye zayıflayamıyorum???
daha kilo vermenin yanına bile yaklaşamadım. bir de diyetisyene giden varmı verebilecek tavsiyelere açığım.

İyi akşamlar fıstıklar

Kayınvalidene söylemekle iyi yapmışsın cecomm hayırdır alzeimer başlangıcımı oldu ya da dediğinden pişman oldu da demedim mi diyor

Prensesimiz güle güle gitsin gelsin inşallah cecomm allah kavuştursun

Sağol canım inşallah.güel tavsiyen için tşk ederim.
inşallah canım güzel duan için Allah razı olsun

oh ne güzel yapmışsın canım benim.bu k.valide durumları bu ara bende de var .hayırlısı olsun.sen nereye gidiyorsun kuzum anlayamadım ben bi.bu ara telefonum servisde,işim yoğun burayada gelemiyorum

hanımlar herkese hayırlı cumalar olsun.Ben 2-3 gündür gelemiyordum.telefonum bozuldu servisde.iş yerimde hiç açamıyorum siteyi.bugün bildirim günü diye geldim.hala ev arıyorum.sinirlerim enerjim yerlerde.ailevi emsele,ev meselesi,iş yoğunluğu derken dokunduğun yerde ağlıyorum.iyiki ağlıyorum yoksa bildiğim pimi çekilmiş bomba gibiyim.terslik,asabilik hat safhada.kalp kırmadan bu dönemim geçerse sevinirim.birde üstüne regl oldum.şipşişim..yüzüklerim bile parmağıma girmiyor.
bu arada ne spor ne diyet hepsi gitti.doymak adın ağzıma tıkadıklarımı hiç anlatmayayım.ben düzene girdikçe düzenim gidiyor anlamadım.acaba oluruna bırakıp dursammı biraz.bilemiyorum.

geçen hafta :77
bu hafta: 77,8
gelen :800
hedef hayali:70[/QUOTE]

Yağmurcum ne desem bilemedim kuzum inşallah bir an önce tüm işleri rayına oturtabilirsin en azından ev bulabilseydiniz rahatlardın biraz.Ağlamak bazen iyidir açılır rahatlarsın bitanem am çok da ağlama ne olur

Bir şeyin üstüne ne kadar çok düşersen o kadar tersine gider ya öyle oldu sanırım bir süre diyet kelimesini yasakla kendine istersen bilinçaltın bir rahatlasın

kombu çayını da deneyeceğim zayıflamak için ancak şuradaki kefir diyetini yaptım ve 4 kilo verdim gerçekten de bir haftada.

kefir diyeti de mi varmış daha neler duyacağız bakalım Kefiri her gün içerim ben sğalıklı probiyotik olduğu için hakikaten tok tutucudur özellikle spor öncesi enerji için birebir

kefir diyeti nedır cnm evde maya var hemen ıse koyulayım.. sogan kuru pazartesı bıtıcek kefıre baslım barı

BASLANGIC :85
GECEN HAFTA 83.7
BU HAFTA: 83.2
GELEN : 0.5
TOPLAM GIDEN : 1.8
HEDEF : 75

Tebrikler rapucummm her hafta böyle olsun inş tatlım

Slm kizlar bugun ugrayamadim kosusturmacadan cokk Yogun bir gundu..simdide yorgunluktan geberiyorum..spor yok bugun..yedikleride dikkat ettim yarin tartilirim ins ibrede oynama vardir. .

Yarın tartı yüzünü güldürsün inş Yıldızcımmm hayat koşturmacası hiç bitmiyor kuzum dinlen güzelce

Meleğimmm yine kayıplardasın hayır olsun inşşş

Kızlar sizlerden ricam bildirimlerinizi en azından bu şekilde yaparsanız çok sevinirim sohbet arasında yazdığınız zaman arada kaynayabiliyor

Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta:
hedef:
Spor:

Merhaba canımmm menülerini günlük yazarsan daha net yardımcı olabiliriz

Diyetisyene giderek 30 kiloya yakın veren arkadaşlarımız olduğu gibi karatay yapan kalori sayımı yapan dukan yapan arkadaşlarımızda var

İnsülin direncin veya başka bir rahatsızlığın var mı canımSağlıklı menüler ve biraz spor ve yeterli su içersen mutlaka vereceksin kuzum .İstersen altta verdiğim linkleri bir incele cnm

http://woto.com/oneriler

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

http://woto.com/karatay-menusu

http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri

http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi

http://woto.com/gida-takviyeleri

bi diyetisyene gidemiyorum çünkü bu memlekette diyetisyen yok en yakın zamanda bi tane bulmam lazım. o nedenle insülin direnci varmı yok mu bilmiyorum. ama acıktığımda ben de o titreme oluyo bilmiyorum bir rahatsızlıktan mı yoksa normal mi. onun dışında biraz da kilo vermeye inancım yok galiba o yüzden de gitmiyolar.

arkadaşlar günaydın..
1-2 gündür giremiyorum..karne telaşı..dün çok şükür kapattık yarıyılı..
tatil hazırlıkları derken giremedim..salıya çıkıyrum kısmetse..memlekete gitcez 1 haftalığına..
bildirime gelince ;
geçen hafta :82
bu hafta:81.1
900 gr vermişim:))
aslında daha çok verebilirdim ama bugün regli günüm...acayip şişim..
neyseki - deyim:))

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Ancak gelebildim malum sabah karga kahvaltısını etmeden Havalimanına gittik kızları uğurlamak için
Tabi öncesinde yok biletini çıkar, yok bavullarını ver, yok hostes eşliğinde kuzeni gidecek diye form doldur falan derken saat 7 gibi işimiz bitti ama bu seferde havayolları şirketindeki yetkili 08:15de gelin o zaman gelicek kızları götürecek hostes dedi birde uçak kalkmadan gitmemek gerekiyormuş ve uçak 09:30da kalkacaktı

Baya bekledik hatta kızları uğurladıktan sonra arayıp uçağın kapısında olduğunu sorun olmadığını söyleyince havaalanından ayrılıp bir yarım saatliğinede olsa Eminönüne gittik ( KVde malum sabah bizimle gelmişti, dönüşte görümce ve eşinide aldık tabi ve KV hadi birer simit ısmarlıyayım dedi hatta giderkende bir ara eşim annesine bir yemek ısmarlarsın artık dedi ama hatun ben dul kadınım bende para yok ayağına yattı dedim yemezler dul kadınmış falan diye ama hatun en son sadece 1er simit ısmarlarım dedi hatta eşimin üzerinde nakit yoktu ve gıcıklığına çekmedi Damat yarım ağızla ben öderim diyince eşimde Annesine bırak kırk yılın başı birer simit ısmarlasın bari dedi ve hesabı damada kakaladı

Eve geldikten sonrada öğlenlik gibi birşeyler atıştırdık ( o simit hiç tok tutmadı beni aksine çabucak acıktım Karatayında dediği gibi )

Bu arada uzun bir aradan sonra azda olsa çiko yedim bugün anammm bir iyi geldi
Tabi akşam sabah yediğim ismidi ve öğlen yediğim çikoyu dengelemek için sadece bol yumurtalı melemen yapmayı düşünüyorum nasılsa yazdan domates var ve birkaç sivri biberde aldım ohhh mis hem en hafif öğün olur diye düşündüm

Kuzuyu uğurlarken şükür tatil olduğunun bilinçinde olduğumuz için tabiki ağlamadık ama hüzünlenmedim değil hatta bu gece eşimin halasına gidiceğiz biraz kafam dağılsın diye sonuçta ilk gece tuhaf gelecektir
Küçük kuzu bile daha şimdiden ben Abbamı özledim ne zaman gelecek diye sormaya başladı
Çok şükür sağ sağlim varmışlar ( büyük görümcem mesaj atmıştı 1 saat evvel )

Bundan sonra benim de mekanım burası kızlar. Şimdiden hoşbulduk.

Boy 172
Başlangıç: 88
Hedef:65
Spor: 2 gün de bir 20 dk kardiyo+20 dk kol, alt beden, karın çalışması
Diyetim: armanselin'in diyetinin harfiyen uyguluyorum
Dezavantaj: hashimoto+polokistik over+insülin direnci....

Hayırlı uğurlu olsun

İyi akşamlar şekerler

İlk önce kendine inanarak başlamalısın bitanemm.Kilo verebilmenin kuralları belli şeker un ve tuza dikkat etmek tüm diyetlerde aynı protein ve sebze ağırlıklı beslenir ve biraz da spor ekleyebilirsen kilo verememen mümkün değil cnm

Şimdiden iyi yolculuklar canımm Bence süper vermişsin tebrik ederim bundan iyisi can sağlığı

Gunaydin guzeller. .
bildirimimi yapayim..
Baslangic kilo 85
Gecen hafta 84,9
Bu hafta 84,1
Giden -800
Spor gunluk 60 dk bisiklet
Hedef 70

Tebrikler bitanemm işte gitmeye başladıı daim olsun inş kuzum

Allah kavuştursun cecom güle güle gidip gelsin fıstık umarım güzel bir tatil geçirir

Aramıza hoşgeldin cnmm tüm dezavantajlarına rağmen eminim çok güzel kilo vereceksin evet bizlere göre biraz yavaş gidecek belki ama mutlaka gidecek cnmm.Arman selin derken 25 er günlük listeleri yapıyorsun sanırım Sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim canım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Akşam yemeğinden sonra eşimin halalarını ziyaret ettik hatta Sakaryada okuyan Üniversiteli kuzeniylede görüntülü görüştük Bursada okuyan erken kuzeninide aldık geldik
Annesine hatta Halacığım evde çocuk açığı var kapatmam lazım dedim nasıl gülüyor

Eşimle oyun konsolunun başına geçtiler ama ben geberiyorum uykusuzluktan artık onlar sabaha kadar oturur ama ben hemen yatacağım

Bugün kendimi fazla kasmadım acıkcası ;

Menüm;

Sabah;
1 adet simit ( peynirli tost gibi yapmışlar simidi )
1 şekersiz çay

Öğle;
çok az çiko ( ulennn ne iyi geldi )

Akşam;
Eşimin meşhur tavuklu çakma iskenderi
Çok çok az pidesinden de yedim ( tabağın yarısını zor yedim zaten tamanının )

Halalardada bol bol şekersiz çay ve 1/2 kurabiye yedim ( yarısını kız götürdü )

Eski düzenimin dışında ama buna ihtiyacım vardı yarında son bir serbest ilan edeceğim kendime ( yani yine sağlıklı ama akşam yemeği olarak sırf çorba içip orda ikram edilen pastadan incecikte olsa bir dilim yemeyi düşünyorum Pazatesi itibariylede yine karataya dönüp bu kez hiç bozmadan ve dışına çıkmadan yapacağım inşallah Zaten uyuyordum ama biraz daha organik olmasına dikkat edeceğim ( bazen uygun olanı alıyordum mecbur )

Aramıza hoş geldin canım
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

Allah kavuştursun cecom güle güle gidip gelsin fıstık umarım güzel bir tatil geçirir

Sağ olasın adaşım
Daha dinlenmeye fırsatları olmadan hep birlikte dışarda yemeğe gitmişler
Birde halası resim çekip koymuş benim kuzu yanına göz kalemi almıştı ya onu sürmüş birde sürmem dediği halde parlatıcı gibi acık reng ruj koymuştum son anda çantasına hani olurda sürmek isterse diye baktım onuda sürmüş
Tabiki çok fazla makyaja karşıyım bende ama onun biraz kız olduğunun farkında olmasını istediğimden yanına verdim ve kendi kendine sürmüş olması hoşuma gitti açıkcası heee tek dışarı çıkarken zaten buradada olsa izin vermem ama nasılsa halalarıyla çıktılar

merhaba kızlar ben de bugünkü menümü yazayım
Sabah:
bir tane haşlanmış yumurta,
maydanoz ve lor peyniri ve tabi ki şekersiz çay(allahtan çayı şekersiz seviyorum)

Öğlen:
biraz karışık oldu yarım dilim börek,
şekersiz çay

Akşam:
bir kase şehriye çorbası
salata
ve elbette şekersiz çay
şimdi bir nescafe yaptım o da az şekerli biraz da spor yaptım
yarın sabah daha fazla spor daha kalori ile devam edicem.
akşam altıdan sonra çaydan başka bi şey yemedim ve şimdi çok rahatım. herkese tavsiye ederim. akşam beş ya da altıdan sonra yemediğinizde sabahki şişkinlik hiç olmuyo ya da çok rahat geçiyo belki bu yüzden dün gece 80 bugün 79 gösteriyo da baskül
hepizine sevgiler yarın görüşürüz. sweetdimple doğru yapmış mıyım acep bugün.

Gunaydin kizlar. .
mutlu pazarlar...
kahvaltimi yaptim ..

yeni gelen arkadaslar hosgelmisler..
cecom Allah kavustursun kizinla ins..
swetcim tesekkur ederim yorumlarin icin..evet bu hafta ibre oynadi cok sukur..ins herhafta bu kadar verebilirim..bu ara cok ciignemeye ozen gosteriyorum ve bence faydasi cok..
ortaligi toplayip sporumu yapicam sonra kermese gidecegiz ailecek kismetse..
gorusmek uzere canlar..

Günaydın arkadaşlar. Hepinize hayırlı pazarlar. Annemdeyim dünden beri. Temizlik yapacakmış gardrop filan düzelttim. Bugün eve geçerim inşallah. Cecom Allah kavuştursun. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Dün sabah
Bol otlu omlet ce tam buğday ekmek 2 dilim
Akşama doğru da mangal (çok değil)
Bu gün sabah uyandım bir saat yürüdüm
Bol salata bir parça ekmek ve az bişey yumurta, peynir

Herkese selam
cuma akşamından beri yatak yorgan yatıyorum,boğazım iltihaplandı,başım ağrıyor,ateşlendim.neyseki şimdi biraz daha iyiyim.doktora gidemedim,ama boğazım ve başım hala çok ağrıyor,ilaç içmek istemiyorum,doğal yollardan bademcikler i iyileştirme yolu bilen varsa çok memnun olurumneyse gelelim bildirime

başlangıç :93
geçen hafta:91
bu hafta :91.5
gelen :0.5
toplam giden:1.5
spor: yok

çok fazla uyudum hasta olduğum için,sanırım ödem topladım,neyse önüme bakayım değilmi

Geçmiş olsun Enfeksiyon durumunda doğal yol pek mümkün değil. Bizim aile hekimi asla antibiyotik yazmazdı ama bogazimda enfeksiyon olduğunda yazmıştı. Başka türlü ne yazık ki geçmez demişti.
Ayrıca soğuk algınlığı için aldığımız ağrı kesici ateş düşürücü ilaçlar müthiş ödem yapıyor.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Öğlen oldu ama ancak fırsatım oldu Malum kuzen yatıya kaldı ve biraz geç yatıncada kahvaltı faslı 11i buldu
Çok şükür kahvaltımı güzel yaptım sonrada zaten onlar oyun konsolunla oynarken önce küçük kuşumun nevresimlerini değiştirip biraz odalarını toparladım ( ablamız toplamıştı ama bir iki birşey ortada bırakmış gecede kuzeni onun yatağında yatınca sabah düzelteyim dedim ) sonrada kendimi mutfağa bir attım daha yeni işim bitti sayılır

Bir iki saat sonra Annemle babam akşam yemeğine gelecekler ( eşim tam telefonla konuşurken çağır diyince hadi yemekle uğraşma babamla gelin dedim şimdi bir bulgur pilavı kaldı yapılacak onuda birazdan ateşe koyarım )
Daha sonra kızkardeşime akşam çaya gideceğiz malum doğum günüsü
ASlında birbirimize hediye almayız genelde ( sırf çocuklara olunca mutlaka alırız ) ama bu sefer eşimin aldığı portakal rengi büyük güzel bir şişe hediye edeceğim ona eşim bana almıştı aslında iki tane hatta telefonda onada dedim ay çok güzel keşke akıl etseydimde dün aynı yere gidince sanada alsaydım ( süt yada yağ bile konur için ) diye sonrada dur birini sana vereyim hem doğum günü hediyesi olsun dedim
Nasıl gülüyor kız seni Allah kahretmesin birde fiyatını söyledikten sonra ay birini sana vereyim hediye niyetine diyorsun diye

Canım çok geçmiş olsun Umarım bir an önce toparlanırsın çabucak
Ya benim dıştan uygulayabileceğin rahatlatan bir yöntemım var
Banada bir kimyager arkadaş söylemişti

Elmayı yuvarlak yuvarlak dilimleyip bir 5 dakika suda haşla sonrada bir tülbente diz ve boğazına bağla demişti baştan biraz saçma geldi hatta tembihlemişti günde 3 kere yap diye ve değil yutkunmak nefes bile zor alan ben 2 gün sonra inanılmaz rahatlamıştım
Çok çok sıcak olmayacak dayanabileceğin sıcaklık olması lazım ve çok rahatlatıyor inan

Birde ben sıcak suya bol limon, biraz karabiber döküp birde 1 çay kaşığı kadar bal koyuyordum hastalandığımızda ve devamlı onu içiyordum hatta benim büyük kız halada hastalanınca anne o karabiberli karışımdan yapsana der felaket terletiyor ve daha çabuk mikrobu bünyeden atmaya yarıyor

Arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. Aranızda insülin direnci olan var mı?

Maalesef bende var bazen sanki geriliyor ama bu ara yine beni yokluyor gibime geliyor çünkü canım felaket tatlı istiyor ve az da olsa yersem anında uyku hali oluyor o yüzden yememeye çalışıyorum

Kizlar cuma yarismasi sirasi yapilmadi degilmi daha

Yok canım yapılmadı hatta bende şimdi yapacğım bildirimimi ( yapmasam daha iyi olur ama neyse )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…