80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar bugun ugrayamadim cokk yogundum bu yogunluga disarda bulundugum firsati degerlendirip 2 km yurudum...soguk demeden..
yemeklerimi onceden yapmakta avantaj oldu bu yogun gunde..
sonra kizimin yazilisi var pazartesi ye biraz calistirdim..kafam sisti yaff..simdi bir kahve yapip icecegim...
sehercim bende duzenli beslenip spor yaptigim halde artidayim..neyse bekleyelim bakalim..incelmek daha onemli ama tartida yuzumuze gulse fena olmayacak...

Selam kızlar. Akşam yemeklerim hazır olmak üzere. Kociş gelmeden bi bakayım dedim sizlere.
Burdan gördükten sonra internette çok araştırdım ve karnıbahar kısırı yapmaya karar verdim ilerleyen günlerde. Sanırım yıldızda görmüştüm yanlış hatırlıyorsam affola. Tadı nasıldır ki bu kısırın...

Evet sehercim ben yaptim bir kac kere benim cokk hosuma gitti..aslinda karnibaharimin yarisi daha duruyo yarina yine yaparim belki..benim kisir seven cocuklarimda cok sevdi..hafif fark var tabiki diger kisirla..ama bu cok hafif istedigimiz kadar yiyebiliriz en azindan..

Bugunku menum..
Kalkinca suyum 1 avuc yaban mersini - uzum karisimi
kahvaltim ; 1 kuruvasan+ 1 dilim kepekli ekmek+ 2-3 dilim sucuk +1 dilim beyaz peynir + cok az peynirli yumurta+yarim elma
ogle ; 1 tabak ispanakli yogurtlu fellah koftesi+2 icli kofte + bol sogus
Aksam ; 4-5 dilim bal kabagi ( sekersiz pisti) +2 ceviz+tarcin karisimi
Ara 1 minik tuzlu kurabiye
bol bol su ve bitki cayim
2 km yuruyus
100 ip atlama

İyi akşamlar arkadaşlar. Uyumadan önce bi bakayim dedim. Menümü sabah yazarım. Yarın karne günü. Herkese bol şanslar dilerim. İnşallah hepimizin evlatları çok çok başarılı olurlar. Hepsinin bahtı güzel yaşları uzun ve hep mutlulukla dolu olsun. Onların tırnağına zarar gelmesin.

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Yatmadan iki dakikada olsa sizlera bakayım dedim
Öğlen Anneme bir geçtim yemekten sonrada eşimin Annesine geçtik ve daha yeni eve girdik
Fena geçmedi günüm hatta KVyede içimi döküp gelince biraz rahatladım desem yeridir

Oradan buradan sohbet ederken güne getirdim olayı ve sen ben mutfaktayken böyle böyle dedin milletin içinde niye öyle diyorsun ki hadi ben senin huyuna alıştım ama benim çakma eltiye sen niye laf sokuyorsun diye girişi yaptım Kadın resmen söylediğini inkar etti ben söylemedim diye Allah aşkına bende duydum hatta istiyorsan diğer odadan Büyük kızı cağırayım o bile şaşırdı senin o lafına dedim İnatla yok ben demedim öyle diye tutturdu bende sinirden gülmeye başladım ya Allah aşkına niye ben uydurayım öyle şey hem ne olursa olsun kimseye laf sokma o an inan kendimi zor tuttum mutfaktan gelip laf söylememek için dedim eee gelip söyleseydin dedi ben kimsenin yanında seni bozmak istemedim sırf saygısızlık olmasın diye ses etmedim ama bak bir daha sakın kiloyla ilgili bana olsun başkasına olsun laf sokma dedim
Ay bana görümcelerim hep söylüyor ben alınmıyorum dedi bende o senin sorunun hiç hoş bir durum değil üstelik eltinin gelinine heleki laf sokman dahada yanlış sonuçta seni çekmek zorunda değil dedim
Baya bozuldu hatta hayatta laf söylemem bir daha dedi ama ben KVyi tanıyorsam haftaya günde kesin yine lafı oraya getirir kızın evinde ama o zamanda anında araya girip kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma diyip konuyu kapatacağım çünkü benim KV yalan söylediğini bile bile üste çıkmaya çalışan tiplerden maalesef
Eşimin yanında söylediğim iyi oldu sonradan uyduramaz birşeyler

Bu geceyide atlattık kaldı kuzuyla bir gecemiz ve cumartesi sabahı erkenden havaalanına gideceğiz tabi KVde gelecekmiş ne güzel dönüşte eşimle birde ufak kuzuyla bir yerlerde kahvaltı ederiz diye düşünüyordum ama yine hayal oldu Neyse artık gitmeden ben kahvaltımı evde ederim ( nasılsa sabaha kadar mecbur oturacağım 5buçuk gibi havaalanına gidileceği için artık o gün 3 öğün yaparım yoksa akşam olmaz bana )

Cecom seni merak ediyorum bende gormek isterim resimlerini..

Artık görebilirsin canım

Slm canim ins ev bulursun bir an evvel..stres icinde oldugun icin gitmiyordur kilon..kacamak yapmadan devam et ins kirilir direncin..
Sağol canım inşallah.güel tavsiyen için tşk ederim.
[/QUOTE]
inşallah canım güzel duan için Allah razı olsun

oh ne güzel yapmışsın canım benim.bu k.valide durumları bu ara bende de var .hayırlısı olsun.sen nereye gidiyorsun kuzum anlayamadım ben bi.bu ara telefonum servisde,işim yoğun burayada gelemiyorum

hanımlar herkese hayırlı cumalar olsun.Ben 2-3 gündür gelemiyordum.telefonum bozuldu servisde.iş yerimde hiç açamıyorum siteyi.bugün bildirim günü diye geldim.hala ev arıyorum.sinirlerim enerjim yerlerde.ailevi emsele,ev meselesi,iş yoğunluğu derken dokunduğun yerde ağlıyorum.iyiki ağlıyorum yoksa bildiğim pimi çekilmiş bomba gibiyim.terslik,asabilik hat safhada.kalp kırmadan bu dönemim geçerse sevinirim.birde üstüne regl oldum.şipşişim..yüzüklerim bile parmağıma girmiyor.
bu arada ne spor ne diyet hepsi gitti.doymak adın ağzıma tıkadıklarımı hiç anlatmayayım.ben düzene girdikçe düzenim gidiyor anlamadım.acaba oluruna bırakıp dursammı biraz.bilemiyorum.

geçen hafta :77
bu hafta: 77,8
gelen :800
hedef hayali:70

Yok canım ben değil benim büyük kız yarın sabah erkenden 15 tatil için Halasının yanına Londraya uçuyor diğer halasının 11 yaşındaki kuzenide onunla birlikte gidiyor ve sabah erkenden havaalanına götüreceğiz
Şansına oda regl oldu tabi sinir oldu orada iki günde olsa uğraşacak diye ama yapacak birşey yok mecbur çekecek ( havaalanında rahat edemem inşallah gitmeden olur biter diyordu ama işte bir kaç gün gecikince öyle oldu )

Kız sanki beni tarif ettin bu ara bende aynıyım hani neredeyse ağlamaya bahane arıyorum ( sanırım regl öncesi ya onun vermiş olduğu gerginlik ) Ben çok uzun zamandır alyans takmıyorum zaten ( bir ara ne güzel oluyordu bu ara yine şişti parmaklarım olmuyor o yüzden takmıyorum nasılsa hep iki alyansımla ( kızlarla ) gezdiğim için ) yoksa eşim çok fit olur ( kendide alyansı bu ara bol geliyor diye takmıyor ama 15 senedir hiç çıkarmayınca izi kalmış resmen )

kombu çayını da deneyeceğim zayıflamak için ancak şuradaki kefir diyetini yaptım ve 4 kilo verdim gerçekten de bir haftada.
kefir diyeti nedır cnm evde maya var hemen ıse koyulayım.. sogan kuru pazartesı bıtıcek kefıre baslım barı

BASLANGIC :85
GECEN HAFTA 83.7
BU HAFTA: 83.2
GELEN : 0.5
TOPLAM GIDEN : 1.8
HEDEF : 75

ne gelenı ayollgidenn gidennn bıldırımımde kelıme hatası yapmısımmm :)) tartıya dıkkat etmeye basladıgımdan berı ınebıldıgım en alt rakamı tekrar gordum 2 ılerı bır gerı 2 ılerı 5 gerı yaptıfgımdannn bıdaha olmaz ınssss

Slm kizlar bugun ugrayamadim kosusturmacadan cokk Yogun bir gundu..simdide yorgunluktan geberiyorum..spor yok bugun..yedikleride dikkat ettim yarin tartilirim ins ibrede oynama vardir. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…