Canim ben deniyim tadi hos olursa tarifini resmini aticam burayaSedacim ben yapamadim kendime..beceremedim..malzeme bosa gitti..
ama cok guzel tuzlu kurabiye ve kabakli buskivili tatli yaptim ev halkina..
Cecom seni merak ediyorum bende gormek isterim resimlerini..
Sağol canım inşallah.güel tavsiyen için tşk ederim.Slm canim ins ev bulursun bir an evvel..stres icinde oldugun icin gitmiyordur kilon..kacamak yapmadan devam et ins kirilir direncin..
[/QUOTE]Afiyet olsun canım..
Canım şok diyetler sağlığına zararlı bence. Bir kilo vermek için 7000 kalori yakman gerekiyor ki 5 günde 4 5 kilo demek çok riskli ve kilo kaybı olsa da bence giden yağ değildir. Yanlış anlama ama az az gitsin bi daha da gelmesin kilolar.
Afiyet olsun canım. Toplu yumurta ne diye soracağım bi türlü denk gelmedi. Bir de nerelisin azeri filan mı
Allah en kısa zamanda hiç ummadığın anda içine sinen bi ev nasip etsin inşallah. Hem de kiralık değil de kendi evin olsun....
ohhh afiyet olsun
Canımcım yanlız yürüyorum. Oğluşum annemdeyse ve okula ordan gidecekse ben parkta koşu yolunda yürüyorum ama oğluşu okula sabah ben bırakacaksam onu dolmuşla okula bıraktıktan sonra dolmuşa binmeden bir saat yürüyüp öyle dolmuşa biniyorum.
Evini temizlemiş yemeğini yapmışsın ohhh.hazır yemek bugün olmazsa yarın yenir. Ekmeği çok kaçırma yeter..
Ben de kahvaltıdan sonra lahana dolması yaptım pişirdim. Evime makina tuttum ve bir yeşil çay alıp size bir bakayım dedim. .
SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Yatmadan iki dakikada olsa sizlera bakayım dedim
Öğlen Anneme bir geçtim yemekten sonrada eşimin Annesine geçtik ve daha yeni eve girdik
Fena geçmedi günüm hatta KVyede içimi döküp gelince biraz rahatladım desem yeridir
Oradan buradan sohbet ederken güne getirdim olayı ve sen ben mutfaktayken böyle böyle dedin milletin içinde niye öyle diyorsun ki hadi ben senin huyuna alıştım ama benim çakma eltiye sen niye laf sokuyorsun diye girişi yaptımKadın resmen söylediğini inkar etti ben söylemedim diye Allah aşkına bende duydum hatta istiyorsan diğer odadan Büyük kızı cağırayım o bile şaşırdı senin o lafına dedim İnatla yok ben demedim öyle diye tutturdu bende sinirden gülmeye başladım ya Allah aşkına niye ben uydurayım öyle şey hem ne olursa olsun kimseye laf sokma o an inan kendimi zor tuttum mutfaktan gelip laf söylememek için dedim eee gelip söyleseydin dedi ben kimsenin yanında seni bozmak istemedim sırf saygısızlık olmasın diye ses etmedim ama bak bir daha sakın kiloyla ilgili bana olsun başkasına olsun laf sokma dedim
Ay bana görümcelerim hep söylüyor ben alınmıyorum dedi bende o senin sorunun hiç hoş bir durum değil üstelik eltinin gelinine heleki laf sokman dahada yanlış sonuçta seni çekmek zorunda değil dedim
Baya bozuldu hatta hayatta laf söylemem bir daha dedi ama ben KVyi tanıyorsam haftaya günde kesin yine lafı oraya getirir kızın evinde ama o zamanda anında araya girip kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma diyip konuyu kapatacağım çünkü benim KV yalan söylediğini bile bile üste çıkmaya çalışan tiplerden maalesef
Eşimin yanında söylediğim iyi oldu sonradan uyduramaz birşeyler
Bu geceyide atlattık kaldı kuzuyla bir gecemiz ve cumartesi sabahı erkenden havaalanına gideceğiz tabi KVde gelecekmişne güzel dönüşte eşimle birde ufak kuzuyla bir yerlerde kahvaltı ederiz diye düşünüyordum ama yine hayal oldu Neyse artık gitmeden ben kahvaltımı evde ederim ( nasılsa sabaha kadar mecbur oturacağım 5buçuk gibi havaalanına gidileceği için artık o gün 3 öğün yaparım yoksa akşam olmaz bana )
Artık görebilirsin canım
oh ne güzel yapmışsın canım benim.bu k.valide durumları bu ara bende de var .hayırlısı olsun.sen nereye gidiyorsun kuzum anlayamadım ben bi.bu ara telefonum servisde,işim yoğun burayada gelemiyorum
hanımlar herkese hayırlı cumalar olsun.Ben 2-3 gündür gelemiyordum.telefonum bozuldu servisde.iş yerimde hiç açamıyorum siteyi.bugün bildirim günü diye geldim.hala ev arıyorum.sinirlerim enerjim yerlerde.ailevi emsele,ev meselesi,iş yoğunluğu derken dokunduğun yerde ağlıyorum.iyiki ağlıyorum yoksa bildiğim pimi çekilmiş bomba gibiyim.terslik,asabilik hat safhada.kalp kırmadan bu dönemim geçerse sevinirim.birde üstüne regl oldum.şipşişim..yüzüklerim bile parmağıma girmiyor.
bu arada ne spor ne diyet hepsi gitti.doymak adın ağzıma tıkadıklarımı hiç anlatmayayım.ben düzene girdikçe düzenim gidiyor anlamadım.acaba oluruna bırakıp dursammı biraz.bilemiyorum.
geçen hafta :77
bu hafta: 77,8
gelen :800
hedef hayali:70
kefir diyeti nedır cnm evde maya var hemen ıse koyulayım.. sogan kuru pazartesı bıtıcek kefıre baslım barıkombu çayını da deneyeceğim zayıflamak için ancak şuradaki kefir diyetini yaptım ve 4 kilo verdim gerçekten de bir haftada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?