- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Sveet cnm kilolu hamile kaldım burda yazsam size katılsam olurmu ...karatay kürkü dükkanına dönüş yapıyorum ,ceco nerelerde
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]Haftalık Kilo Bildirim Listesi
18-21 Ocak 2015
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]mehtap507[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]73,1[/TD]
[TD]1,3[/TD]
[TD]6,9[/TD]
[TD]%1,75[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]her gün 1 saat yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]fiyonkbayan[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]%1,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]deryalım07[/TD]
[TD]82,5[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]81,1[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]%1,10[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]yildiz[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]84,9[/TD]
[TD]84,1[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]%0,94[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]günlük 60 dk bisiklet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]83,2[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]1,3[/TD]
[TD]%0,60[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]16,5[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Yediveren35[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]%+0,55[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD]111,8[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]12,7[/TD]
[TD]%+0,72[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]77,8[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]4,2[/TD]
[TD]%+1,04[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr][/table]
30 yaşındayım canım. İngilizce öğretmeniyim. KPSS eziyetini ben de çektim ama çok fazla değil. Bizim branş için puanlar nispeten düşük, biliyorsundur. Dediğin gibi hayat düz bir çizgi olmuyor hiçbir zaman. Hep bizi meşgul eden, stres yapan bir şey çıkıyor. Benim ipin ucunu bu kadar kacirmamin nedeni yüksek lisans. 2 yıldır gece gündüz ders çalıştım. Omuzlarimdaki yükü hafifletmek için abur cubura verdim kendimi. Dersleri verdim ama simdi de tez yazmam gerekiyor. Olduğu kadar artık. Bir yandan diyet bir yandan tez ilerleyerek mi göreceğiz. Olduğu kadar
sağol canım cevabın için,valla doktorlardan bıktım,acile gitsem hemen antibiyotik veriyorlar,hafta içi malüm çalışıyorum..dayanamazsam acile giderim artık...
insülün dediğniz aç karnına yapılan tahlil herhalde,benim 17 küsur çıkmış yani sence bende insülün direnci varmı...
Bende hic uyuklama fln yok ama test sonucuna gore bayğı yuksek cikti insulin direnci. Kilo vermekte zorlanirim diye cok korkuyorum ya
maşallah çok iyi gidiyorsunuz. Darısı benim başıma. Bu arada nickiniz çok güzel, cok beğendim
kızlarr dıyettende gectım 3 4 gundur sureklı baklava gelıyor bıyerlerden 1 dılım 1dılım dıye dıye bı suru olduuu ay suan tartının ustunde krız gecırdımde geldım
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]Haftalık Kilo Bildirim Listesi
18-21 Ocak 2015
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]mehtap507[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]73,1[/TD]
[TD]1,3[/TD]
[TD]6,9[/TD]
[TD]%1,75[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]her gün 1 saat yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]fiyonkbayan[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]%1,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]deryalım07[/TD]
[TD]82,5[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]81,1[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]%1,10[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]yildiz[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]84,9[/TD]
[TD]84,1[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]%0,94[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]günlük 60 dk bisiklet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]83,2[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]1,3[/TD]
[TD]%0,60[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]16,5[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Yediveren35[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]%+0,55[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD]111,8[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]12,7[/TD]
[TD]%+0,72[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]77,8[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]4,2[/TD]
[TD]%+1,04[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr][/table]
;-) mutlu oldum
Ocak Ayı Kraliçemiz
%3,01 kilo verme oranı ile
Sevgili buglem80
Tebrikler
Sveet cnm kilolu hamile kaldım burda yazsam size katılsam olurmu ...karatay kürkü dükkanına dönüş yapıyorum ,ceco nerelerde
Sagolasin canimSElamün aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür eve gelebildik
Kızkardeşimde hoş sohbet ettik hatta onun KVsi ve görümcesi de geldiler ama tabi 4 çocuk olunca ( ki görümcesinin çocuğu cidden gırtlağı sıkılaşak bir çocuk) resmen beynim uyuştu
Bir ara cepten büyük kızıma biraz yazdım ( aslında skypedan görüşürüz diye düşünüyordum ama baktım yok işte adresim yok babamınkine girsem onuda bilmiyorum falan yaptı bende hiç ısrar etmedimaslında isteseydi diyebilirdi bana babamın hesabını ve şifresini whatsuppdan yaz girip görüşelim diye tabi o an sanırım arkadaşlarıyla yazışmak daha çazip geldi )
Daha iki gün oldu ama ben kızımı çok özledimmmmm
Bu saat oldu tek bir kelime yazmadı bana hatta bugün görüşelim falanda demedihatunun keyfi yerinde ama benim sinirler bozulmaya başladı Eşimde çocuğu sık boğaz etme bırak tatilin tadını çıkarsın diyor ama ne bileyim arada en azından Anneciğim ne yapıyorsun yada ne bileyim özledim sizi falan dese biraz daha kendime geleceğim sanki
Erkekler çok rahat ama benim içim içimi yiyor acaba sıkılıyormu, işte cidden keyfi yerindemi falan diye
Neyse artık zorda olsa kendimi frenlemeye karar verdimo bana yazmadan zırt pırt yazmayı düşünmüyorum ( eşim birak o seni özledim diye arasın sana yazsın diyor )
Şu bir hafta geçse en azından geri sayıma başlardım belki o zaman dahada rahat olurum inşallah
Bu arada kızkardeşimde bu akşam pasta yedim ( demiştim zaten yiyeceğim diye)
Tabi görümcesi servise yardım ederken gitti sanki kıllığına en ince dilimi bana verdiinanın bir parmak kalınlığı bile yoktu ( düğün salonlarındaki dağıtılan incelikteydi )
Baştan Allah biliyor ya gözüm hala aç ki uyuz oldum hatta ulen çaktırmadan mutfaktan ufak bir parça dahamı alsam bari pasta yediğimi anlıyayım falan diye şeytan dürttü durduama sonra iyikide en ince dilim bana deng gelmiş bari vicdanımı rahatsız etmedi çünkü cidden fazla değildi ve 8e geliyordu yemiştim
Yarına hiç işim yok şükür ve o yüzden kızçemle evde spor yapmayı istiyorum ( akşamlık yemeğim bile var bugünden kalan) hem kuzuma eğlence olucak hemde ben sporumu yapmış olacağım
Kıvırma şansım sıfır çünkü cidden hiç işim kalmadıAnnemler yemeğe gelmeden salonu bile süpürüp temizledim Yemekten sonrada bulaşıklarımı hemen elde yıkayıp öyle çıktım evden
Canım valla bende hem insülin değerine hemde bir değere daha baktılar ama o tahlillere yarın bir bakayım benim insülin direnci ilk kaç çıktı bilmiyorum ama en son 7.1 falan demişti doktor ki o bile yüksek yani kilo vermeni engeller gibi bir şey söyledi ama aynı değerdenmi bahsetti bilmiyroum
Şimdi hatta sonuçu aldım elime de 7.1 dediği değerin adı Glikozile hemoglobin ( Hb A1C ) diye geçiyor
İnşallah sporuda dahil edebilirsen kilolar gider
Ben maalesef ne popişi kaldırabiliyorum nede 4 yaşında kuzudan fırsat buluyorum ( aslında bahane isteyenler nasıl vakit ayırıyor benimki resmen tembellikama kesinlikle yarın yapacağım bak söz veriyorum size )
Kilo verdikçe zaten insülin direncide kırılır ama ne çok aç kalacaksın nede sık yiyeceksin
Ben karatay uygulamay çalıştığımdan beri 5 ayda 13 kg verdim ama eminim spor yapsaydım çok daha güzel bir rakam görürdüm şu anda tartıda
Teşekkür ederim
Eski hababam filmlerinden birinde oymak başını Kemal Sunal yanlış söylüyordu ya o hep hoşuma gitmiştir ve bir ara topikte menüleri her gün takip edecek kişi ilan edilince oynak başı aşağı oynak başı yukarı diye diye sonunda gittim nikinide aldım
Heee her günki menü takibini eskisi gibi not etmiyorum ama sağ olsun kızlarda her gün düzenli olarak zaten paylaşıyorlar
Bende şu 110u göremedikçe her defasında kriz geçireçek gibi oluyorum ama af edersin totoşuda yırtsak sonuç değişmiyor o yüzden artık totoşu spor yaparak yırtacağım ki ancak o zaman farkı görürüm diye düşünüyorum
Ellerine ve emeğine sağlık canım
Kızlarrrrrrrrr hepinizi tebrik ederim
Harikasınız
Bu arada uzun zaman aradan sonra artı görüp listenin sonunda yer almak çok kötü koydu
Hayır birincilikte gözüm yok ama ufakta olsa eksi görmek insanı daha da mutlu ediyor doğal olarak
Harikasın canım
İnşallah hep çok çok güzel sonuçlar alırsın
süpersinnnnnnnnnnnnnnnn
Darısı başıma inşallahhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnnnn
Canıııııııııımmmmmmmmmmmmm buradayımmmmmmmm
Ufak bir nik değişikliğine gittimKv çok fazla nete dadandı bu ara belli olmaz KKyı keşfederse birde burada beni takip etmesin dedim face, İG derken osursam takip edecek beni o yüzden peçemi taktim saklanıyorum
oynakbaşı canım kızın tatilin keyfini çıkarırken sen aramıyo diye üzülme. eve dönünce seni özlediği farkeder zaten ama şimdi bence sadece tatili düşünüyo
SElamün aleyküm kızlarrrrrrr
İnşallah sporuda dahil edebilirsen kilolar gider
Ben maalesef ne popişi kaldırabiliyorum nede 4 yaşında kuzudan fırsat buluyorum ( aslında bahane isteyenler nasıl vakit ayırıyor benimki resmen tembellikama kesinlikle yarın yapacağım bak söz veriyorum size )
Kilo verdikçe zaten insülin direncide kırılır ama ne çok aç kalacaksın nede sık yiyeceksin
Ben karatay uygulamay çalıştığımdan beri 5 ayda 13 kg verdim ama eminim spor yapsaydım çok daha güzel bir rakam görürdüm şu anda tartıda
Teşekkür ederim
Eski hababam filmlerinden birinde oymak başını Kemal Sunal yanlış söylüyordu ya o hep hoşuma gitmiştir ve bir ara topikte menüleri her gün takip edecek kişi ilan edilince oynak başı aşağı oynak başı yukarı diye diye sonunda gittim nikinide aldım
Heee her günki menü takibini eskisi gibi not etmiyorum ama sağ olsun kızlarda her gün düzenli olarak zaten paylaşıyorlar
Bende şu 110u göremedikçe her defasında kriz geçireçek gibi oluyorum ama af edersin totoşuda yırtsak sonuç değişmiyor o yüzden artık totoşu spor yaparak yırtacağım ki ancak o zaman farkı görürüm diye düşünüyorum
Ellerine ve emeğine sağlık canım
Kızlarrrrrrrrr hepinizi tebrik ederim
Harikasınız
Bu arada uzun zaman aradan sonra artı görüp listenin sonunda yer almak çok kötü koydu
Hayır birincilikte gözüm yok ama ufakta olsa eksi görmek insanı daha da mutlu ediyor doğal olarak
Harikasın canım
İnşallah hep çok çok güzel sonuçlar alırsın
süpersinnnnnnnnnnnnnnnn
Darısı başıma inşallahhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnnnn
Canıııııııııımmmmmmmmmmmmm buradayımmmmmmmm
Ufak bir nik değişikliğine gittimKv çok fazla nete dadandı bu ara belli olmaz KKyı keşfederse birde burada beni takip etmesin dedim face, İG derken osursam takip edecek beni o yüzden peçemi taktim saklanıyorum
Dünkü menüm:
Sabah 1 bardak süt, 9'da bir dilim ekmek, 2 dilim peynir, limonlu bol maydanoz
Ara: yağsız sütlü latte, tiramisu'nun tadına baktım, 3 çatal
Öğlen: 1 porsiyon kendi yaptığım köfte, limonlu yeşil salata
Ara: 2 kuru kayısı, 6 çiğ badem
akşam: 6 kaşık sebze yemeği, yeşil salata
normalde öğlen ve akşam menulerinde bir dilim ekmek var ama ben yemiyoRum
1,5 litre su, 2 büyük fincan yeşil çay iciyorum.
Dünki menüm hakkında ne dusunuyorsun?akşam da 1 küçük elma yedim. Çok sık değildir umarım. Gerçi Karatay'a göre 2 öğün en iyisi ama sanırım şu anda bana uymaz.
Nickinizin Hababam Sınıfı filminden olduğunu tahmin etmiştim. Hala çok güler o sahneye
O yüzden de dikkatimi çekti sanırım
Gunaydin ...hayirli sabahlar. ...
kuzulari yollayip geliyorum...
ve bugun sporuma devam 3 gun aradan sonra...
Evet daha çok protein eklemeyi düşünüyorum aslında. Sabah 7 de kalkıyorum, cok hareketli bir işim var. Ara öğünlerin birine yoğurt da ekeyecegim. Akşam yemeğine de.Canım bence menün gayet güzel
Diyetisyen listesine mi uygun besleniyorsun bilmiyorum ama bence öğlen ve akşam yemeklerine yoğurtta ekleyebilirsinhem protein takviyesi olur hemde yoğurt bağırsaklarıda düzenliyor üstelik daha uzun süre tok tutar seni
Evet karatay günde 2 öğün diyor ama ilk başlayanlara yada sabah çok erken uyananlara 3 öğün olur diyor
Ben 2 öğün yapıyorum genelde ama aralarda leptin süresini uzatmak için genelde ayran içiyorum leptini bozmuyor diye o zaman daha uzun süre tok tutuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?