- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Geçmiş olsun cnm oğlunun hakkında hayirlisi olsun kolay gelsinGünaydın arkadaşlar. Hepinize hayırlı günler olsun inşallah.
Ben sabah 5.30 da kalktım oğluşla erkenden hastaneye gittik .oğluşumu bir psikiyatristin görmesini istiyorum ki öğretmenimiz de böyle düşümüyor.
Başarısında zekasında bir sıkıntı yok ama hareketli. Öğretmen kurt var bu çocukta diyor. Hatta dedi ki""bu kadar harekete ve çok dikkat etmemesine rağmen anıl o kadar zeki o kadar başarılı ki , azıcık sakin normal olsa ortaya nasıl bir çocuk çıkar çok merak ediyorum "" dedi.
Hastaneyi 1 haftadır telefonla randevu almak için arıyorım ama teli açan yok. Bugün de şansımızı deneyelim diye erkenin köründe gittik ama malesef hiç birşey olmadı. Şansımızı başka hastanede deneyelim dedik orda da randevu sistemi varmış. Öksürüğümüz başladı yine gelmişken onu muayene ettireyim dedim ona da sıra bitti....
Bizde arkamıza baka baka geldik. Kahvaltımızı ettik. Size bir bakayım dedim. Şimdi bir evimi toplayayım sonra yine gelirim...
Canim bu diyet benimde hosuma gitti super kilo vermis yapanlar ..ama ben tek bir diyete bagli kalamiyorum..simdilik sadece dikat ediyorum..Evet daha çok protein eklemeyi düşünüyorum aslında. Sabah 7 de kalkıyorum, cok hareketli bir işim var. Ara öğünlerin birine yoğurt da ekeyecegim. Akşam yemeğine de.
Uyguladığım diyet buradan:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sinlikle-baksin.609640/page-639#post-39056215
H.buldum cnm evet tamgaz devamMehtapcim hosgeldin seni merak etmistim..mas.tam gaz devamdasin...
Benim kizin dis drunda randevusu var babasi gotururse ben ya o ara yada aksama bisikletimle bulusurum:)Afiyet olsun arkadasim benimde yuruyusum btti
Ben de sıkı sıkıya bir liste uygulamayı çok seviyorum. pazar günü tüm hafta yiyeceğim her şeyi ayarliyorum, pişiriyorum. Tüm hafta onların dışına cıkmıyorum. Bu diyete başlayalı 6 gün oldu. Bir gün akşam çikolatalı leblebi yedim sadece. Onun dışında bozmadan devam ettim ve kolay oldu.Canim bu diyet benimde hosuma gitti super kilo vermis yapanlar ..ama ben tek bir diyete bagli kalamiyorum..simdilik sadece dikat ediyorum..
Afiyet olsun cnm ben iki ogün yiyorumOgle yemegim kizlarrr
Eki Görüntüle 1389236
Keşke evlatlar da anneler hibi hassas olsa. .. özlüyordur ama şu an o gezme tatil düşünüyordur. Bütün ayrılıklar böyle güzel olsın inşallah. ..Aynen öyle ama işte Anne yüreği insan arada da olsa bir Anneciğim ne alemdesin diye sorar
Yarın halasıyla Big Ben'e falan gidecekler sanırım yani en azından dün öyle diyordu
Bakalım belki yarın yazar
Afiyet olsun. Gayet güzel bir menü. Bu arada tekrar hoş geldin. ...Dünkü menüm:
Sabah 1 bardak süt, 9'da bir dilim ekmek, 2 dilim peynir, limonlu bol maydanoz
Ara: yağsız sütlü latte, tiramisu'nun tadına baktım, 3 çatal
Öğlen: 1 porsiyon kendi yaptığım köfte, limonlu yeşil salata
Ara: 2 kuru kayısı, 6 çiğ badem
akşam: 6 kaşık sebze yemeği, yeşil salata
normalde öğlen ve akşam menulerinde bir dilim ekmek var ama ben yemiyoRum
1,5 litre su, 2 büyük fincan yeşil çay iciyorum.
Ne güzel çok kaçamak yapmamışsın.mis gibi eve uyanmak gibisi yok....Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Sabah erkenden uyanıp kahvaltımı yaptım ve eşimide işe uğurladıktan sonra kendimi buraya attım
Ay sabah her yerin toplu olması bir iyi geldi anlatamam
Küçük kuzum hala uyuyor ama birazdan oda hortlar
Bu arada bugünden itibaren yine menülerimide paylaşacağım ( resimli ) bayadır savsaklıyordum
Fazla kaçırmıyorum ama sizlerinde fikirlerini almak istiyorum belki farkında olmadan bir hata yapıyor olabilirim diye düşündüm ve uyarılarınızı dikkate almak istiyorum tabiki
Henüz gün içinde bir planım yok, komşu ablamla 2 saat sonra falan kahva içeriz büyük ihtimal ( evdeyse tabi)
sonrada küçük kuzumla spor yapacağım
Öğleden sonra geç saatte birde ütü yaparım başkada işim yok şükür
Canım bence menün gayet güzel
Diyetisyen listesine mi uygun besleniyorsun bilmiyorum ama bence öğlen ve akşam yemeklerine yoğurtta ekleyebilirsinhem protein takviyesi olur hemde yoğurt bağırsaklarıda düzenliyor üstelik daha uzun süre tok tutar seni
Evet karatay günde 2 öğün diyor ama ilk başlayanlara yada sabah çok erken uyananlara 3 öğün olur diyor
Ben 2 öğün yapıyorum genelde ama aralarda leptin süresini uzatmak için genelde ayran içiyorum leptini bozmuyor diye o zaman daha uzun süre tok tutuyor beni
Ben de hergün aksatmadan yaptım da onbeş tatilden dolayı ne yapacağız bilmiyorumGunaydin ...hayirli sabahlar. ...
kuzulari yollayip geliyorum...
ve bugun sporuma devam 3 gun aradan sonra...
Ben de her uyandığımda mutlaka iki bardak su içiyorum...iyi oluyor...Gunaydin canlar iki büyük bardak ilik suyunu içtim yeşil kahvemide içtim eltim geldi 15gun buradalar gidince platesede baslayacagim kahvaltimi yapayim
Enerjine ve hızına yetilene aşkolsun..maşallah decim de vu harekete bu kilo nasıl oluyor ankamafum....Ve yine her zamanki gibi planlarda değişiklik oldu
Annem aradı kızkardeşimle sosyeteye gidiceğiz ille sende gel diyeaslında gitmeyi düşünmüyordum ama yürüyüşümde aradan çıkmış olur diye tamam dedim
Hadi bana müsaade şimdilik
Hazırlanıp çıkayımda erisin yağlar
Afiyet olsun canım. Güzel bir kahvaltı. ...İki büyük bardak ilik su
Yeşil kahve
İki toplu yumurta
Siyah zeytin
Kasar peynir
3bardak cay
Ceviz
Domates
Taze soğan roka
Gazaan mubarek olsun...Yuruyusume basladim
Teşekkür ederim canım. Allah razi olsun. ..Geçmiş olsun cnm oğlunun hakkında hayirlisi olsun kolay gelsin
Daha ne olsun . Bulgur pilavı varsa tamamdır. Ohhh missss....Slm kizlar yemeklerim hazir evimide temizledim simdi bir yesil cay molasi..yaninda kucuk bi armut yedim..
kahvaltimi 9,30 da yapmistim..
Eki Görüntüle 1389099
kuzularim gelir simdi..
bugunku menumuz
bulgur pilavi
tencerede tavuk
yayla corbasi
vee salata
Canımcım hiperaktif olmasın diye dua ediyorum. Sırma vu illet hastalıkkat çocukları bi bırakmadı. ...Sehercim gecmis olsun oglusuna..hyperaktiv bir cocuk demekki oglusun..benim kizinda oksurugu basladi yine ufff ya.. cok soguk havalar bi isinsaydi. ..
Afiyet olsun..Ogle yemegim kizlarrr
Eki Görüntüle 1389236
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?