80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ve yine her zamanki gibi planlarda değişiklik oldu

Annem aradı kızkardeşimle sosyeteye gidiceğiz ille sende gel diye aslında gitmeyi düşünmüyordum ama yürüyüşümde aradan çıkmış olur diye tamam dedim

Hadi bana müsaade şimdilik
Hazırlanıp çıkayımda erisin yağlar

Günaydın arkadaşlar. Hepinize hayırlı günler olsun inşallah.
Ben sabah 5.30 da kalktım oğluşla erkenden hastaneye gittik .oğluşumu bir psikiyatristin görmesini istiyorum ki öğretmenimiz de böyle düşümüyor.
Başarısında zekasında bir sıkıntı yok ama hareketli. Öğretmen kurt var bu çocukta diyor. Hatta dedi ki""bu kadar harekete ve çok dikkat etmemesine rağmen anıl o kadar zeki o kadar başarılı ki , azıcık sakin normal olsa ortaya nasıl bir çocuk çıkar çok merak ediyorum "" dedi.
Hastaneyi 1 haftadır telefonla randevu almak için arıyorım ama teli açan yok. Bugün de şansımızı deneyelim diye erkenin köründe gittik ama malesef hiç birşey olmadı. Şansımızı başka hastanede deneyelim dedik orda da randevu sistemi varmış. Öksürüğümüz başladı yine gelmişken onu muayene ettireyim dedim ona da sıra bitti....
Bizde arkamıza baka baka geldik. Kahvaltımızı ettik. Size bir bakayım dedim. Şimdi bir evimi toplayayım sonra yine gelirim...

Geçmiş olsun cnm oğlunun hakkında hayirlisi olsun kolay gelsin

Slm kizlar yemeklerim hazir evimide temizledim simdi bir yesil cay molasi..yaninda kucuk bi armut yedim..
kahvaltimi 9,30 da yapmistim..

kuzularim gelir simdi..
bugunku menumuz
bulgur pilavi
tencerede tavuk
yayla corbasi
vee salata

Cecom kuzucugun gezsin birak yaf..tadini cikarsin tatilin..bence sende keyfini sur tek cocuklu olmanin..
hafta sonu cokk yogun gecti sadece cok cignemeye ozen gosterdim. Cok etkili..neler yemedimki..dun yine -100 grdim..spor yapmadim ama vakit yoktu ..
ins bugun spora baslanacak..tartiya degil aynaya onem vericem..ama ben senin resimlerini goremedim resim yok diyor anlamadim yanii...

Sehercim gecmis olsun oglusuna..hyperaktiv bir cocuk demekki oglusun..benim kizinda oksurugu basladi yine ufff ya.. cok soguk havalar bi isinsaydi. ..

Canim bu diyet benimde hosuma gitti super kilo vermis yapanlar ..ama ben tek bir diyete bagli kalamiyorum..simdilik sadece dikat ediyorum..
Ben de sıkı sıkıya bir liste uygulamayı çok seviyorum. pazar günü tüm hafta yiyeceğim her şeyi ayarliyorum, pişiriyorum. Tüm hafta onların dışına cıkmıyorum. Bu diyete başlayalı 6 gün oldu. Bir gün akşam çikolatalı leblebi yedim sadece. Onun dışında bozmadan devam ettim ve kolay oldu.

Selam arkadaşlar. Nasılsınız bakalım...
Ben bugünkü menümü yazayım.
Sabah 2 dilim tam buğday ekmek, yarım papya biber ,bir köy biberi, biraz kuru soğan , bir yumurta ve biraz peynirle yapılmış omlet. ...
biraz önce de bir tabak mercimekli kesme çorba , 2 yeşil soğan ve bir kaşık kadar yoğurt. ..
Bol su içiyorum ve günde bir yada iki kupa yeşil çay içiyorum

Aynen öyle ama işte Anne yüreği insan arada da olsa bir Anneciğim ne alemdesin diye sorar
Yarın halasıyla Big Ben'e falan gidecekler sanırım yani en azından dün öyle diyordu

Bakalım belki yarın yazar
Keşke evlatlar da anneler hibi hassas olsa. .. özlüyordur ama şu an o gezme tatil düşünüyordur. Bütün ayrılıklar böyle güzel olsın inşallah. ..

Afiyet olsun. Gayet güzel bir menü. Bu arada tekrar hoş geldin. ...
Ne güzel çok kaçamak yapmamışsın.mis gibi eve uyanmak gibisi yok....
Gunaydin ...hayirli sabahlar. ...
kuzulari yollayip geliyorum...
ve bugun sporuma devam 3 gun aradan sonra...
Ben de hergün aksatmadan yaptım da onbeş tatilden dolayı ne yapacağız bilmiyorum
Gunaydin canlar iki büyük bardak ilik suyunu içtim yeşil kahvemide içtim eltim geldi 15gun buradalar gidince platesede baslayacagim kahvaltimi yapayim
Ben de her uyandığımda mutlaka iki bardak su içiyorum...iyi oluyor...
Enerjine ve hızına yetilene aşkolsun..maşallah decim de vu harekete bu kilo nasıl oluyor ankamafum....
İki büyük bardak ilik su
Yeşil kahve
İki toplu yumurta
Siyah zeytin
Kasar peynir
3bardak cay
Ceviz
Domates
Taze soğan roka
Afiyet olsun canım. Güzel bir kahvaltı. ...
Yuruyusume basladim
Gazaan mubarek olsun...
Geçmiş olsun cnm oğlunun hakkında hayirlisi olsun kolay gelsin
Teşekkür ederim canım. Allah razi olsun. ..
Daha ne olsun . Bulgur pilavı varsa tamamdır. Ohhh missss....
Sehercim gecmis olsun oglusuna..hyperaktiv bir cocuk demekki oglusun..benim kizinda oksurugu basladi yine ufff ya.. cok soguk havalar bi isinsaydi. ..
Canımcım hiperaktif olmasın diye dua ediyorum. Sırma vu illet hastalıkkat çocukları bi bırakmadı. ...
Afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…