- 1 Mayıs 2012
- 1.013
- 1.130
- 358
Günaydın arkadaşlar. Hepinize hayırlı günler olsun inşallah.
Ben sabah 5.30 da kalktım oğluşla erkenden hastaneye gittik .oğluşumu bir psikiyatristin görmesini istiyorum ki öğretmenimiz de böyle düşümüyor.
Başarısında zekasında bir sıkıntı yok ama hareketli. Öğretmen kurt var bu çocukta diyor. Hatta dedi ki""bu kadar harekete ve çok dikkat etmemesine rağmen anıl o kadar zeki o kadar başarılı ki , azıcık sakin normal olsa ortaya nasıl bir çocuk çıkar çok merak ediyorum "" dedi.
Hastaneyi 1 haftadır telefonla randevu almak için arıyorım ama teli açan yok. Bugün de şansımızı deneyelim diye erkenin köründe gittik ama malesef hiç birşey olmadı. Şansımızı başka hastanede deneyelim dedik orda da randevu sistemi varmış. Öksürüğümüz başladı yine gelmişken onu muayene ettireyim dedim ona da sıra bitti....
Bizde arkamıza baka baka geldik. Kahvaltımızı ettik. Size bir bakayım dedim. Şimdi bir evimi toplayayım sonra yine gelirim...
Cecom kuzucugun gezsin birak yaf..tadini cikarsin tatilin..bence sende keyfini sur tek cocuklu olmanin..
hafta sonu cokk yogun gecti sadece cok cignemeye ozen gosterdim. Cok etkili..neler yemedimki..dun yine -100 grdim..spor yapmadim ama vakit yoktu ..
ins bugun spora baslanacak..tartiya degil aynaya onem vericem..ama ben senin resimlerini goremedim resim yok diyor anlamadim yanii...
Sehercim gecmis olsun oglusuna..hyperaktiv bir cocuk demekki oglusun..benim kizinda oksurugu basladi yine ufff ya.. cok soguk havalar bi isinsaydi. ..
Keşke evlatlar da anneler hibi hassas olsa. .. özlüyordur ama şu an o gezme tatil düşünüyordur.
Enerjine ve hızına yetilene aşkolsun..maşallah decim de vu harekete bu kilo nasıl oluyor ankamafum....
SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiii
Evden bir cıktık pir çıktık
2 saat pazarda dolandık durduk sonrada yürüyerek Annemin evine döndük
Hava baya soğuktu ama Allahtan kuzuyu baya sıkı giydirmiştim o üşümedi ama ben Annemlere vardığımda baya bir üşümüştüm ve uzun süre kendime gelemedim
Saat 17:00e kadar hepbirlikte oturup sohbet ettik ve sonra kızkardeşimle birlikte evlere dağıldık
Anneme kalsa akşam yemeğinede kalın diye tutturdu ama nasılsa evde yemeğim var onlar bitsin dedim kaçtım o bahaneylemaşallah 3 kuzen bir arada olunca felaket gürültü yapıyorlar hatta kızkardeşimin ikizleri felaket yaramazlar ( şımarık denecek kadar ). Sağ olsun kızkardeşim laf söyletmez onlara tabi onlarda bunu bildikleri için herkese istediklerini yaparlar
Gelir gelmez üzerimi değiştirip direk yemeğimi hazırlayıp yedimeşimin gelmesini beklemek istemedim zaman geçmesin diye
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Varsa sizce bir yanlış mutlaka uyarın beni
Eki Görüntüle 1389414 Eki Görüntüle 1389416
Öğlende Anneme vardığımızda tabi okadar yol yürüyünce felaket acıkmıştım ve 1 tabak tel şehriye çorbasıyla biraz zeytinyağlı pırasa yedim ( normalde öğlen yemiyordum ama baya acıkınca Leptin nasılsa gitti aç kalmanın alemi yoktu)
Canım bazı çocuklar işte biraz hareketli olabilir eğer kendine yada cevresine zararı yoksa eminim ileride onu biraz daha frenleyecektir büyüdükçe ama tabi sen yinede dediğin gibi bir doktora göster
Maşallah kuzu çok akıllı olduğundan da yapıyor olabilir
RAbbim sağlığını daim etsin varsın biraz hareketli olsun
Valla bugün ufaklık bile Anannesindeyken camın önüne oturdu ( tam kızımın okulunun karşısında oturuyor annemler ) çok masum bir halde boynunu büküp '' Ahhh abbacık ben seni çok özledim yaaa, keşke biraz daha çabuk gelsende yine benim abbacığım olsan, seni çoook seviyorum be abbacık diye kendi kendine küçük emrah modunda konuştu durdu
Bir yandan güldüm haline ama bir yandan içim çız ettihatta biraz evvel ablasına yazdım bak böyle böyle yaptı kardeşin diye cevap; oh iyi oldu ona
Kız sen hiç özlemedinmi diye soruncada ne özliyeceğim daha 2 gün olmuş gideli dedidedim beni özlemedinmi yooo niye özliyeyim ki dedi ulen benim 2 günde içim çız ediyor bizimki daha iki gün olmuş ne özliyeceğim diyor tabi birşey demedim hadi bakalım diye lafı ortada bıraktım sonrada ne zaman görüntülü görürüş diye soruncada ne bileyim dedi bende gece geç saattemi görüşelim diyince tamam bakarız hadi bye yazdı whatsuppdan eşşek
Ay bu kız gelene kadar ben derdimden bir 10 kg versem ya
Canım çok çok geçmiş olsunRabbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnnnn
Sorma işi güçü şu an gezmek ama bugün gidememiş BİG ben'eMarkete mi ne gitmişler halasıyla birazdanda kuzenini okuldan almaya gideceklermiş Yarın gideceklermiş BİG Beni görmeye
Hani erkek çocuğu olsa hadi yapısı biraz farklı diyeceğim ama işte kız böyle ergenlik tavırlarıyla davranınca bir tuhaf oluyor insan ister istemez
Sorma canım bana aynı şeyi senelerdir herkes söylüyorOkadar hareketlisin bir yere gidileceği zaman hep önden önden koşturan sensin ( yavaş yürümeyi beceremem ille postacı misali hızlı yürüyeceğim ) nasıl oluyorda sen kilolusun hala diye
Kız hani çok inanmak istemiyorum ( ama senelerce onun sıkıntısını yaşamıştım ) birileri ben evlendikten sonra bana birşeyler yapmışhatta inan senelerce ruh gibiydim evde olduğumda ( dışarda iyidim ) en son bir abiyle tanıştım ( yaşca benden çokk büyük ve kalp gözü açık derler ya onlardan ) bana ilk tanıştığımız an bile ( ki telefonla konuştuk ) beni anlattı sanki ve benim yatak odasına girmek istemediğimden falan bahsetti ki cidden nedense bir tek yatak odasına girince çok daha kötü oluyordum
O abi o zaman birilerin bana birşeyler yaptığını ve bunu duvara yaptıklarını ( hatta tarif etti o zaman yatağın odanın şu tarafındaymış, işte sen sol tarafta yatıyormuşsun hatta yapan kişi yastığına falan basmış diye)
Yapılan şeyin bozulması çok zor birşey olduğunu; İyice şişsin yerinden kalkamasın ve sonunda ölsün diye yapılmışHe çok şükür zamanında eşim acabamı dedide öylelikle bu işin peşine düştük ve önlemimizi duayla aldık o yüzden hala bazen ulen acaba onun hala etkisi devam ediyormu diye dcüşünüyorum ara ara
Bazılarına saçma gelecek ama cidden evde hep öyleydim ve yeri geldiğinde sabahtan akşama kadar koltuktan kalkacak halim olmazdıağlardım ben böyle öleceğim diye ki sonradan üzerine çok daha fazla kilo almıştım hatta o abinin bir tanıdığı bana Allah binlerce kez razı olsun bir dua vermişti bunu üzerinden ayırma özellikle yatak odasına girdiğinde demişti ve 1 sene üzerimde taşıdım sonrada yatak odasının daha önemli olduğunun üzerine basarak söylemesi üzerine yatak odama koydum ve halada orada duruyor
Onu takmaya başlamadan önce artık her an birşey göreceğim korkusuna yerimden kımıldayamıyordum ve tuvalete giderken bile eşim başımda bekliyordu yada duş alırkende öyle
Ay hatırlamak bile istemiyorum Rabbim kimseye yaşatmasın .....Aminnnnnnnnnn
Afiyet olsun canım . Gayet guzel bir menü olmuş.II aksamlar güzeller aksam yemeğinden önce yeşil kahvemi içtim
19:00da
1 kase mercimek corbasi
1 kase kuru fasulye
Taze soğan roka iki tane
Bir tanede domates
2 saat sonra akşamda yeşil cay
3.5litre suyun 1litresini iccem
Afiyet olsun sehercim...Selam arkadaşlar. Nasılsınız bakalım...
Ben bugünkü menümü yazayım.
Sabah 2 dilim tam buğday ekmek, yarım papya biber ,bir köy biberi, biraz kuru soğan , bir yumurta ve biraz peynirle yapılmış omlet. ...
biraz önce de bir tabak mercimekli kesme çorba , 2 yeşil soğan ve bir kaşık kadar yoğurt. ..
Bol su içiyorum ve günde bir yada iki kupa yeşil çay içiyorum
hayretler içinde okudum yazdıklarını. Gerçekten böyle birşey varsa Allah yapanın yoluna versin inşallah....
Afiyet olsun canım . Gayet guzel bir menü olmuş.
Cecom ohh bir guzel gezmissin ins yine hastalanmassin usudum dedin ya..
o yapanlari allah bildigi gibi etsin ins..sana bir tavsiye sirkeli su ile dus al boyle bisey hissettiginde..malesef bu islerle ugrasan geri zekalilar var hayatta
Cecom afiyet olsun resimler super..kahvaltin cok iyi ama meyve yemessen daha hizli kilo gidiyor karatayda..oglen yedigin sehriyede karataya uymuyor ..birde sanirim rus salatasi o etin yanindaki..mayonez patates havuc bezelye malesef karataya uygun degil..
hani yazin dedin diye yazdim kizmassin umarim
Sağol cnm suyum btti yeşil cayimda demlenmede içecgim eltim geldi akrabalar bugün hic durmadim hep ayaktayim yuruyusumu bile yaptim 15gun böle giderMehtapcim afiyet olsun canim. .
Selam kızlar bir süredir gelemiyorum önce işyeri tadilatı derken bir hafta gecti ve yibe belimi incittim yuruyemiyorum uc gündür bu gece mr çekilecek bu arada annem de kalıyorum ve tabi diyet falan yok sadece dikkat etmeye çalışıyorum. Şimdilik herkesi opuy
herkese meraba bugünkü menüm şöyle :
sabah artık evde ne bulduysam o bi kahve içtim sonra klasik peynir zeytin kahvaltı.
öğlen bir kase çorba, salata ve yoğurt
akşam bir kase çorba iki kaşık bulgur pilavı ve yoğurt
yarım saatte pilates yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?