massallah sana canim bizde çoktan bitirdik anneme geldik eltimle akşamda buradayiz eve gidince kosacagim artik sporum geceye kaldiSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Kahve molası verdim bir yandanda sizlere bakayım dedim
Akşamlık yemeğim hazır
Çamaşırlarım yıkanıyor
Mutfak toplandı
Salon toplandı
Şimdi bir tek yatak odasında çok az işim kaldı birde ütüm var
Birde ufaktan beni uyuz eden birşey oldugeçen gün yıkadığım çamaşırları fazla tıkmışım herhalde makineye çamaşırları gece serincede fark etmedim ama şimdi kuruyunca gördüm deterjan lekeleri kalmış leke kalanlarıda bir posta daha yıkıyacağım ama düzenli olunca oda fazla koymuyor
Meğer bizim evi koca cadı dağıtıyormuş
Her yerden boş bardaklar kaseler topluyordum, okula gittiğinde sabah salona bırakıyordu herşeyini ve tabi ufak cimcimede nasılsa ablam toplayacak diye daha çok dağıtıyormuş evidün oyuncaklarını ortada bırakınca kalk topla onları dediğimde ilkten biraz bozuldu iyi ben toplarım ama onların hepsini çöpe atarım toplarsam diyince cimcime dur dur bende topluyorum diye hemen yardıma koştu ve gece yatarken her yer ter top topluydu sabah tekrar oyuncaklarını dağıtmıştı ama yine topladı atarsam korkusuna
Artık büyük cadıda gelince inşallah aynı düzeni devam ettiririzde bende biraz rahatlarım
Birde dikkatimi bir şey daha çekti
İki gündür iş yapacağım zaman bilgisayarı komple kapatıyorumöyle olunca aklım burada kalmıyor aksine bir an önce işim bitsinde rahat rahat bakayım diyorum yoksa 10 dakika arayla bakayım derken işlerimi zor bitiriyordum
Yok canım ben değil benim büyük kız yarın sabah erkenden 15 tatil için Halasının yanına Londraya uçuyordiğer halasının 11 yaşındaki kuzenide onunla birlikte gidiyor ve sabah erkenden havaalanına götüreceğiz
Şansına oda regl oldu tabi sinir oldu orada iki günde olsa uğraşacak diye ama yapacak birşey yok mecbur çekecek ( havaalanında rahat edemem inşallah gitmeden olur biter diyordu ama işte bir kaç gün gecikince öyle oldu)
Kız sanki beni tarif ettin bu ara bende aynıyımhani neredeyse ağlamaya bahane arıyorum ( sanırım regl öncesi ya onun vermiş olduğu gerginlik ) Ben çok uzun zamandır alyans takmıyorum zaten ( bir ara ne güzel oluyordu bu ara yine şişti parmaklarım olmuyor o yüzden takmıyorum nasılsa hep iki alyansımla ( kızlarla ) gezdiğim için ) yoksa eşim çok fit olur ( kendide alyansı bu ara bol geliyor diye takmıyor ama 15 senedir hiç çıkarmayınca izi kalmış resmen )
İyi akşamlar fıstıklar
Kayınvalidene söylemekle iyi yapmışsın cecomm hayırdır alzeimer başlangıcımı oldu ya da dediğinden pişman oldu da demedim mi diyor
Prensesimiz güle güle gitsin gelsin inşallah cecomm allah kavuştursun
inşallah canım güzel duan için Allah razı olsun
oh ne güzel yapmışsın canım benim.bu k.valide durumları bu ara bende de var .hayırlısı olsun.sen nereye gidiyorsun kuzum anlayamadım ben bi.bu ara telefonum servisde,işim yoğun burayada gelemiyorum
hanımlar herkese hayırlı cumalar olsun.Ben 2-3 gündür gelemiyordum.telefonum bozuldu servisde.iş yerimde hiç açamıyorum siteyi.bugün bildirim günü diye geldim.hala ev arıyorum.sinirlerim enerjim yerlerde.ailevi emsele,ev meselesi,iş yoğunluğu derken dokunduğun yerde ağlıyorum.iyiki ağlıyorum yoksa bildiğim pimi çekilmiş bomba gibiyim.terslik,asabilik hat safhada.kalp kırmadan bu dönemim geçerse sevinirim.birde üstüne regl oldum.şipşişim..yüzüklerim bile parmağıma girmiyor.
bu arada ne spor ne diyet hepsi gitti.doymak adın ağzıma tıkadıklarımı hiç anlatmayayım.ben düzene girdikçe düzenim gidiyor anlamadım.acaba oluruna bırakıp dursammı biraz.bilemiyorum.
geçen hafta :77
bu hafta: 77,8
gelen :800
hedef hayali:70
canım sakın ameliyatı ilk seçenek yapma sonrasında yine aynı şekilde fıtık gelebilir çünkü. benim eşim de üç tane fıtık var ve daha önceden eğildiği zaman tekrar kalkamıyo du ve aylarca yataktan kalkmadan yattığı zamanlar oldu. ama çok şükür şimdi aştık. bize ameliyatı doktor ağrıdan dayanamadığın zaman iste demişti. şimdi evde egzersiz yapıyo ve kendi için uygun kiloya düştü bu şekilde ağrıları da azaltı hem de fit oldu benden önce. egzersizlerin çok işe yaradığını biliyorum. o yüzden hemen başlayabilirsin. gözümle gördüm yaniMalesef fıtık dedi canım bur taneymis bunda çare ameliyat ama karar senin dedi. Bakalım yarına fiziğe gidicem birde
Malesef fıtık dedi canım bur taneymis bunda çare ameliyat ama karar senin dedi. Bakalım yarına fiziğe gidicem birde
hanımlar güzel niyetli cevaplarınız için teşekkür ederim.cidden ben bu ara niye böyle oldum bilmiyorum.eşim bana yaşam isteğin bitmiş gibi duruyorsun ,davranıyorsun diyor.doğru çünkü nefes alamıyorum.işim yoğun ve stresli,ev k.validem bizde yoğun dinlemiyorum ilgi istiyorlar doğal olara.o nedenle iyice savsakladım.sonum hayır ola.ama bu sürecim uzun sürmesin diye dua ediyorum artı.
bu arada inşallah hepiniz iyisinizdir.inşallah aranıza rahatça döneceğim
Hosbuldum tatlim sağol çok şükür iyiyiz aynen az kaldi artik gün sayiyoruz geriye dogruCanim hosgeldin umarim bebiste sende iyisindir..az kalmis allah kurtarsin..
Cecom ohh keyif kahveside icilmis..bende kocisimle ictim oglen..aksam yemegimide hazirladim drdan gelince pisiririm ins..yaninda salata mis..hamsi tava yaptim..
gorusmek uzere. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?