80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli sabahlar kizlar..
kuzulari biraktim geldim..
kahvalti canim istemedi..
salata ve yayla corbasi yedim:)
Evv cokkk daginik islere girisicem..

İki bardak ilik su
Yeşil kahve
10:30da kahvaltim bitti
İki yumurta

Kasar peynit
Siyah zeytin
Sucuk
Ceviz fistik
Uç bardak cay

Günaydın arkadaşlar. Hepinize hayırlı günler olsun inşallah.
Sabah kahvaltımı yaptım. Oğluşla boğuşuyoruz.
Sabah iki dilim tam buğday ekmek ile beyaz peynirli yağsız tost , minik bir domates ,biraz salatalık ve bol maydonoz

Uyanınca iki bardak su içmiştim zaten....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Kahve molası verdim bir yandanda sizlere bakayım dedim

Akşamlık yemeğim hazır
Çamaşırlarım yıkanıyor
Mutfak toplandı
Salon toplandı

Şimdi bir tek yatak odasında çok az işim kaldı birde ütüm var
Birde ufaktan beni uyuz eden birşey oldu geçen gün yıkadığım çamaşırları fazla tıkmışım herhalde makineye çamaşırları gece serincede fark etmedim ama şimdi kuruyunca gördüm deterjan lekeleri kalmış leke kalanlarıda bir posta daha yıkıyacağım ama düzenli olunca oda fazla koymuyor

Meğer bizim evi koca cadı dağıtıyormuş
Her yerden boş bardaklar kaseler topluyordum, okula gittiğinde sabah salona bırakıyordu herşeyini ve tabi ufak cimcimede nasılsa ablam toplayacak diye daha çok dağıtıyormuş evi dün oyuncaklarını ortada bırakınca kalk topla onları dediğimde ilkten biraz bozuldu iyi ben toplarım ama onların hepsini çöpe atarım toplarsam diyince cimcime dur dur bende topluyorum diye hemen yardıma koştu ve gece yatarken her yer ter top topluydu sabah tekrar oyuncaklarını dağıtmıştı ama yine topladı atarsam korkusuna
Artık büyük cadıda gelince inşallah aynı düzeni devam ettiririzde bende biraz rahatlarım

Birde dikkatimi bir şey daha çekti
İki gündür iş yapacağım zaman bilgisayarı komple kapatıyorum öyle olunca aklım burada kalmıyor aksine bir an önce işim bitsinde rahat rahat bakayım diyorum yoksa 10 dakika arayla bakayım derken işlerimi zor bitiriyordum

massallah sana canim bizde çoktan bitirdik anneme geldik eltimle akşamda buradayiz eve gidince kosacagim artik sporum geceye kaldi

Yağmurcum ne desem bilemedim kuzum inşallah bir an önce tüm işleri rayına oturtabilirsin en azından ev bulabilseydiniz rahatlardın biraz.Ağlamak bazen iyidir açılır rahatlarsın bitanem am çok da ağlama ne olur

Bir şeyin üstüne ne kadar çok düşersen o kadar tersine gider ya öyle oldu sanırım bir süre diyet kelimesini yasakla kendine istersen bilinçaltın bir rahatlasın

kefir diyeti de mi varmış daha neler duyacağız bakalım Kefiri her gün içerim ben sğalıklı probiyotik olduğu için hakikaten tok tutucudur özellikle spor öncesi enerji için birebir

Tebrikler rapucummm her hafta böyle olsun inş tatlım

Yarın tartı yüzünü güldürsün inş Yıldızcımmm hayat koşturmacası hiç bitmiyor kuzum dinlen güzelce

Meleğimmm yine kayıplardasın hayır olsun inşşş

Kızlar sizlerden ricam bildirimlerinizi en azından bu şekilde yaparsanız çok sevinirim sohbet arasında yazdığınız zaman arada kaynayabiliyor

Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta:
hedef:
Spor:

[/QUOTE]

hanımlar güzel niyetli cevaplarınız için teşekkür ederim.cidden ben bu ara niye böyle oldum bilmiyorum.eşim bana yaşam isteğin bitmiş gibi duruyorsun ,davranıyorsun diyor.doğru çünkü nefes alamıyorum.işim yoğun ve stresli,ev k.validem bizde yoğun dinlemiyorum ilgi istiyorlar doğal olara.o nedenle iyice savsakladım.sonum hayır ola.ama bu sürecim uzun sürmesin diye dua ediyorum artı.
bu arada inşallah hepiniz iyisinizdir.inşallah aranıza rahatça döneceğim

Malesef fıtık dedi canım bur taneymis bunda çare ameliyat ama karar senin dedi. Bakalım yarına fiziğe gidicem birde
canım sakın ameliyatı ilk seçenek yapma sonrasında yine aynı şekilde fıtık gelebilir çünkü. benim eşim de üç tane fıtık var ve daha önceden eğildiği zaman tekrar kalkamıyo du ve aylarca yataktan kalkmadan yattığı zamanlar oldu. ama çok şükür şimdi aştık. bize ameliyatı doktor ağrıdan dayanamadığın zaman iste demişti. şimdi evde egzersiz yapıyo ve kendi için uygun kiloya düştü bu şekilde ağrıları da azaltı hem de fit oldu benden önce. egzersizlerin çok işe yaradığını biliyorum. o yüzden hemen başlayabilirsin. gözümle gördüm yani

Malesef fıtık dedi canım bur taneymis bunda çare ameliyat ama karar senin dedi. Bakalım yarına fiziğe gidicem birde

CAnım bencede sakın ameliyatı düşünme
Ben geçen sene spor salonuna gittiğimde Eczacı bir ablayla tanışmıştım kadıncağızdada Bel fitiği varmış hatta uzun süre düşündükten sonra kurtulmak için ameliyat olmuş ve kesinlikle tavsiye etmiyordu
Ameliyat sonrası aylarca kendime gelemedim, ağrı çektim üstelik ameliyatı yapan doktor uyarmamış yine tekrarlayabilir diye ve kadıncağız ameliyat olduktan 2 sene sonra tekrar bel fıtığı olduğunu öğrenmiş
Başka bir doktora gitmiş tabi o zaman ve o doktor ilk ameliyatın kesinlikle boşuna bıcak altına yatmak olduğunu söylemiş ve kadıncağıza yapabileceğin en güzel şey fizik tedavi, fazla kilolardan kurtulmak ve en güzel şey olarak mutlaka yüzmeyi tavsiye etmiş
Zaten fazla kilom yoktu ama bir 10 kg vermek bile beni inanılmaz rahatlattı sonrada yüzmeye başladım dedi ( ben tanıştığımda 4 aydır yüzüyordu ve özellikle bel için en faydalı olanın yüzme olduğunu, kısacık sürede bile inanılmaz rahatladığını söylemişti üstelik sıkılaştığı için çok daha zayıf duruyordu ( kadını görsen asla 50 yaşında demezsin fıstık gibi hatundu hatta bikini giyiyordu )
İmkanın varsa mutlaka yüzmeye yazıl ( sonuçta kadın erken ayrı havuzlarda var hani daha rahat etmek acısından )

Rabbim inşallah yüreğine ferahlık verir ve sana inşallah güç kuvvet verir ....Aminnnn
Gerçekten çok zor bir süreç ama Allahımın izniyle umarım en kısa zamanda o eski enerjine kavuşursun

Slm kizlar. .
kuzularim geldi karnilari doydu..cok sukur..
bir saat sonra kucuk kuzuyu dra goturecegim cok fazla karin agrisi oluyor..hep wc ye sancili cikiyor..bir kontrol olmasini istiyorum ins onemli bir sey cikmaz...

Maviaycim gecmis olsun. .bendede boyun fitigive duzlesmesi var cok cekiyorum malesef..en guzel sey cecomunda dedigi gibi yuzmek..malesef benim imkanim yok burda senede bir ay degerlendirmeye calisiyorum tr ye gelince..rabbim sifa vversin .. eken bilir o agrilari..

Alyagsu canim sanirim depresyona giriyosun..ilerletmeden dikkat et kendine..hic birsey kendi sagligindan onemli degil..bazen bencillik ise yariyor sanirim..

[QUOTEhpozitif, post: 39099497, member: 485340"]Selam kizlar uzun zamandir ugrayamiyorum umarim herkes iyidir kilo almaya baslayinca iyice savsakladim buralari nasip gidiyor diyetler sporlar[/QUOTE]
Canim hosgeldin umarim bebiste sende iyisindir..az kalmis allah kurtarsin..

Cecom ohh keyif kahveside icilmis..bende kocisimle ictim oglen..aksam yemegimide hazirladim drdan gelince pisiririm ins..yaninda salata mis..hamsi tava yaptim..
gorusmek uzere. .

Kizlar bugün uç öğün yiyecegim ben kisir yiyeceğim aslında yemek istemiyorum AC deilim ama ayip olur biraz yiyeyim bem

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Akşam yemeğimizi erkenden yedik küçük kuzumla
Bugün büyük kuzuyla uzun uzun yazıştık Baya gezmişler bol bol resimde çekilmişler
Gecede skypedan görüşeceğiz tabi küçük cadı müsaade ederse
Yarın sinemaya, perşembe günü sirke, cuma günüde Oxford Streete alışverişe gideceklermiş kuzum çok memnun hayatından O orda gezsin dursun ben burada gün sayayım tabi yazışırken hiç demedim ona birşey aksine çok güzel vakit geçir, sen mutlu olunca bende mutlu oluyorum falan diye motive ettim onu devamlı bana karşı yazışmaları bile değişti yumuşadı ergenlik böyle dememkki insan verince çocuk yumuşadı

Gündüz bütün işlerimide bitirmiş olmanın rahatlığı ile kendimi buraya attım
Biradan artık bir keyif kahveside içtimmi hayat bana güzel olucak

Cecom ohh keyif kahveside icilmis..bende kocisimle ictim oglen..aksam yemegimide hazirladim drdan gelince pisiririm ins..yaninda salata mis..hamsi tava yaptim..
gorusmek uzere. .

ohh afiyet olsun bende pazar günü balık yapmayı düşünüyorum hazır eşim evdeyken erkenden alır yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…