- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
Canim senin duygusalligin regldendir..bosver ya tadini cikar bence..bu arada benim regl de eli kulaginda ..kilo ne olur bilemiyorum....acayip sislik var su anda.
Zaten şimdiki cocuklar çok akilli oluyorBen akşam yemeğimi yaptım şimdide şekersiz türk kahvemi içiyorum
Demin kızımlada uzun uzun yazıştık
Çok güzel vakit geçiriyormuş ama ufak halasının kızıyla dün ufaktan bir atışmışlardaha doğrusu bizimkine bir laf sokacak olmuş tabi benimki aşağı kalırmı yapıştırmış cevabı; bana bak sen benle takıla takıla göz güvenin tavan yaptı sanırım, bana atarlanma adam ol demiş gülerek Biraz bozuldu ama sonra yine birşey olmamış gibi sohbete devam ettik dedi
Valla çok şükür benim kız eskiden benim yaptığım gibi herkese eyvallah demiyorşimdi benim yaptığım gibi anında cevabı yapıştırıyor ama tabi biraz daha kaba şekilde
Bazen diyorum bu kızın sevgilisi olsa çocuğu bir yanlışında döver de diyeyada dinsizin hakkından imansız gelir ve benim kızı kediye çevirecek biri çıkar karşısına
Dün bende lahmacun ve sütlaç yaptım sma ikisindende yemefim. Öğlen biraz kaçırdım o yüzden akşam yemeği yemedim. Senin mesajını da görünce öğle yemeği niyetine bir kase sütlaç yedimGunaydin ...
mutlu bir gun dilerim..
kuzulari yolladim evi topladim sadece mutfak isi kaldi..bulasik makinasi bosalip yemek yapilacak..
sabah kalkinca sutlac yedim kucuk bir kase dun yapip tadina dahi bakmamistim..
simdi bir kahve yapip icecegim..
Afiyet olsun canım. ..Gunaydin canlar
11:10da
2bardak ilik su
Yeşil kahve
İki yumurta
Siyah zeytin
Domates
Marul
Kasar peynir
2bardak cay
Fistik
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah... demekki kızçen sana benzemiş....Ben akşam yemeğimi yaptım şimdide şekersiz türk kahvemi içiyorum
Demin kızımlada uzun uzun yazıştık
Çok güzel vakit geçiriyormuş ama ufak halasının kızıyla dün ufaktan bir atışmışlardaha doğrusu bizimkine bir laf sokacak olmuş tabi benimki aşağı kalırmı yapıştırmış cevabı; bana bak sen benle takıla takıla göz güvenin tavan yaptı sanırım, bana atarlanma adam ol demiş gülerek Biraz bozuldu ama sonra yine birşey olmamış gibi sohbete devam ettik dedi
Valla çok şükür benim kız eskiden benim yaptığım gibi herkese eyvallah demiyorşimdi benim yaptığım gibi anında cevabı yapıştırıyor ama tabi biraz daha kaba şekilde
Bazen diyorum bu kızın sevgilisi olsa çocuğu bir yanlışında döver de diyeyada dinsizin hakkından imansız gelir ve benim kızı kediye çevirecek biri çıkar karşısına
kızlar sormayı unuttum aranızla biobellinda diye bir temizlik markasını kullanan var mı arkadaşım getirmiş överekten ama pek emin olamadım. bitkiselmiş. bilen varsa anlatıversin
Aaaa çok güzel ooooEşimin Yengesi bir ara satışını yapıyordu hatta bana ilkinde hediye etmişti ve okadar beğenmiştim ki devamlı kullandım uzun bir müddet artık maalesef satışını yapmıyormuş ama eğer bulabilirsem tekrar almayı istiyorum
Ben özellikle genel temizlik için olana bayılmıştımCamsil şişesinin dibine 2 parmak kadar koyup kalanını suyla doldurup kullanıyordum ve cidden çok güzel koktuğu halde en zor lekeleri bile rahat çıkartıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?