80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba bugünkü menümde
sabah peynirli tost ve çay
öğlen yarım elma ve portakal kızımla paylaştık çünkü. kahvaltıyı çok geç yaptığım için öğlen yemek yemedim meyve de yetti zaten
akşam bir kase çorba, ıspanak ve 2 kaşın bulgur pilavı. akşam beşten sonra yine yemek yemedim ama yemekten sonra heralde 45 dk uyuya kalmışım.
kızlar benim akşam yemeğinden sonra midem ağrıyo siz de oluyomu ya

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Bu sabah an itibariyle regl olmaya başladım yolunu gözlüyordum ama cumaya kadar bitmiş olur diye tahmin ederken baya bir rötarlı gelince bu cumayada tartı ne olacak bilemiyorum

Dün gece hesapta büyük kızımla konuşacaktık ama bir ara mesaj attı bana işte oyun oynayacağız yarın gündüz konuşsak olurmu diye tabi çok üzüldüm ama ona belli etmedden sen bilirsin Anneciğim dedim
Bir gün önce zaten küçük cimcime yüzünden hiç konuşamamıştık hatta sesini bile zor duydum ufaklık ablasını görüp şımarınca

Tabi benim neşem kaçınca eşimde anladı nedenini ve beni teselli etmeye çalışınca biraz sinirlerim boşaldı yaaa ben kuzumu çooook özledim daha şimdiden REsmen gün saymaya başladım hani diyorum şu haftasonunu bir atlatsam sanki günler daha çabuk geçecek

Neyse bakalım bugün görüşelim diyordu hiç ses etmiyeceğim bakalım kendi ne zaman diyecek görüşelim Annem diye

Gunaydin ...
mutlu bir gun dilerim..
kuzulari yolladim evi topladim sadece mutfak isi kaldi..bulasik makinasi bosalip yemek yapilacak..
sabah kalkinca sutlac yedim kucuk bir kase dun yapip tadina dahi bakmamistim..
simdi bir kahve yapip icecegim..

Canim senin duygusalligin regldendir..bosver ya tadini cikar bence..bu arada benim regl de eli kulaginda ..kilo ne olur bilemiyorum....acayip sislik var su anda.

Haklısın canım reglde sebep olmuş olabilir ama normalde de ota çoka ağlayan biriyimdir

Bakalım şu ana kadar ses seda çıkmadı canı ne zaman isterse o zaman görüşürüz artık

Gunaydin canlar
11:10da
2bardak ilik su
Yeşil kahve
İki yumurta
Siyah zeytin
Domates
Marul
Kasar peynir
2bardak cay
Fistik

Gunaydin canlar
İki bardak ilik su
Yeşil kahve
11:10da iki yumurta
Zeytin
Kasar peynir
Marul
fistik
Domates
12:00de 1saat yuruyus

Ben akşam yemeğimi yaptım şimdide şekersiz türk kahvemi içiyorum

Demin kızımlada uzun uzun yazıştık
Çok güzel vakit geçiriyormuş ama ufak halasının kızıyla dün ufaktan bir atışmışlar daha doğrusu bizimkine bir laf sokacak olmuş tabi benimki aşağı kalırmı yapıştırmış cevabı; bana bak sen benle takıla takıla göz güvenin tavan yaptı sanırım, bana atarlanma adam ol demiş gülerek Biraz bozuldu ama sonra yine birşey olmamış gibi sohbete devam ettik dedi

Valla çok şükür benim kız eskiden benim yaptığım gibi herkese eyvallah demiyor şimdi benim yaptığım gibi anında cevabı yapıştırıyor ama tabi biraz daha kaba şekilde
Bazen diyorum bu kızın sevgilisi olsa çocuğu bir yanlışında döver de diye yada dinsizin hakkından imansız gelir ve benim kızı kediye çevirecek biri çıkar karşısına

Zaten şimdiki cocuklar çok akilli oluyor

Gunaydin ...
mutlu bir gun dilerim..
kuzulari yolladim evi topladim sadece mutfak isi kaldi..bulasik makinasi bosalip yemek yapilacak..
sabah kalkinca sutlac yedim kucuk bir kase dun yapip tadina dahi bakmamistim..
simdi bir kahve yapip icecegim..
Dün bende lahmacun ve sütlaç yaptım sma ikisindende yemefim. Öğlen biraz kaçırdım o yüzden akşam yemeği yemedim. Senin mesajını da görünce öğle yemeği niyetine bir kase sütlaç yedim
Afiyet olsun sana da.....
Gunaydin canlar
11:10da
2bardak ilik su
Yeşil kahve
İki yumurta
Siyah zeytin
Domates
Marul
Kasar peynir
2bardak cay
Fistik
Afiyet olsun canım. ..
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah... demekki kızçen sana benzemiş....
Bende regl olcam sanırım.
Brnimki biraz tuhaf ta. Kimi zaman sinyal verir ara sıra gelit gider sonra başlar kimi zaman da

Kizlar yemeğini yedim etin altında salcali bulgur pilavi var gorunmemis :-D

Eklentiler

• IMG_20150128_184419.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 51
slm kızlar nasılsınız bugün aslında yediklerime çok dikkat etmedim ama gene de ağır yemeğim yoktu. sadece akşam yemeğini 7 buçukta yedim ve hala şişkinlik yapıyo doğal olarak.
sabah zeytin, peynir, biraz patates kavurmuştum.
öğlen salata
akşam iki kaşık pirinç pilavı ve saç kavurma ikisi de ikişe kaşık
hepinize sevgiler burdan hepinizi takip ediyorum zaten şimdilik hoşçakalın

kızlar sormayı unuttum aranızla biobellinda diye bir temizlik markasını kullanan var mı arkadaşım getirmiş överekten ama pek emin olamadım. bitkiselmiş. bilen varsa anlatıversin

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Yahu nerelerdesiniz
Kaç gündür yine bir durgunluktur gidiyor topikte

Akşam üzere bir ara bir ağlama sesi duydum hayırdır inşallah kim ağlıyor derken sesin kızımın odasından geldiğini fark ettim bir de gittim ne göreyim
Küçük cimcime ablasının yatağına atmış kendin yastığına kapanmış ağlıyor; Abbacığım seni çok özledimmmm, işte niye bu kadar çok kaldın keşke çabucak gelseydinnnnn, ben seni çok seviyorum ama bilmiyormusun diye diye resmen hıçkırarak ağlıyordu kuzum
Ablasını felaket özlemiş; gelsin hiç üzmiyeceğim onu diyordu hatta bir ara

Neyse ablamıza önce ağlayarak ses kaydı yolladık baktık görmüyor bu kez büyük görümceme yazdım ( telefonunu yanından ayırmaz nasılsa diye ) Meğer büyük kız odasında bırakmış cebini o yüzden görmemiş yolladığımız ses kaydını
Hemen skype açtık ablasını gördü de ağlamayı kesti Nasıl seviniyor ablasını görünce hatta bir ara ablası görüntüden çekilip halasına yer verince abbacık ekrana gel seni göremiyorum dedi
Ablası bile haline şaşırdı gözyaşlarını süzülürken görünce kız sen beni gerçekten çok seviyormuşsun diyince bizim ufaklıkta tabiki abbacık sen ne sandın ki demezmi
Ay ablamız gelene kadar herhalde baya bir bunalıma gireceğiz

Bu arada akşam eşimlede biraz dışarı çıktık ufaklığın kafası dağılsın diye
Dışarda yemek yedik ( evde kurufasülyem vardı ama neyse yarına kaldı )
Regl sancısıyla biraz zor oldu ama yinede keyifli zaman geçirip döndük

kızlar sormayı unuttum aranızla biobellinda diye bir temizlik markasını kullanan var mı arkadaşım getirmiş överekten ama pek emin olamadım. bitkiselmiş. bilen varsa anlatıversin

Aaaa çok güzel oooo Eşimin Yengesi bir ara satışını yapıyordu hatta bana ilkinde hediye etmişti ve okadar beğenmiştim ki devamlı kullandım uzun bir müddet artık maalesef satışını yapmıyormuş ama eğer bulabilirsem tekrar almayı istiyorum
Ben özellikle genel temizlik için olana bayılmıştım Camsil şişesinin dibine 2 parmak kadar koyup kalanını suyla doldurup kullanıyordum ve cidden çok güzel koktuğu halde en zor lekeleri bile rahat çıkartıyordu

Selam kizlar nasilsiniz okul tatil oldu giremez oldum duzeni li yemeklerimi yiyorum bugun yediklerim sabah sakata yaptim uzerine lor peyniri zeytin kozlennmis biber ogle ispanakli yumurtali patatesli baklavalik yufkadan brek yaptim deneyin lutfen cok doyurucu oldu ysninda ayran aksam 1 lah salata ayrn canlar

teşekkürler canım herkes aynı şeyi söylüyo ama güvenemedim bir sürü bitkisel ürün çıktıya hangisi gerçek hangisi yalan bilemedim.

Selam arkadaşlar. Çocukla evde olunca çok sık giremiyorum.
Sabah pul biberli bir yumurta , peynir zeytin Domates ve bol maydonoz iki dilim de çavdar ekmeği
Öğlen bir kase sütlaç ve oğluşa yedirdiğim nohut pilavdan bir iki kaşık ,
Akşam da kocişe tavuk iskender , oğluşa ekmek arası döner bana da bool salata ve tavuk dönerve kocişin iskenderinden bi kaç kaçamak

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Çok şükür bu sabah 6da uyanabildim
Bİr kaç gündür hep 8 gibi uyanıyordum ve hep belim ağrıyordu ( regldende olabilir diye düşündüm ) hatta dün gece eşim bu sefer geç sen benim tarafımda yat dedi ve cidden onun tarafında yattıktan sonra sabah çok dinç ve bel ağrısı olmadan uyandım Benim taraf maaşallah kilomdan hafif çökme yapmıştı ( ki daha 5 yıl oldu yatağı alalı ) meğer o yüzden belim ağrıyormuş
Eşimde sabah yattığı yerden zor kalktı beli ağrımıyordu ama oda benim olduğum gibi uykusunu tam alamamış
Sanırım yine yatağı değiştirmek lazım ama şu ara maddi acıdan biraz zor ve o yüzden eşim 1 sene daha idare edelim diyor ( nasıl geçecekse artık o bir sene )
Banyo tadilatı ve kapılar derken daha evvel almamız mümkün değil ( banyoyuda ertelemek istemiyor sonuçta heveslendik ve düzgün olsun istiyoruz )

Ters tüz etmiştik daha evvel o yüzden yine cevirmek işi çözmeyecek ama olmadı benim çöken tarafa çarşafın altına incede olsa nevresim katlar koyarım ki düzelsin idare ediceğiz artık

Bugün öğlende Anneme gitmeyi düşünüyorum hatta büyük ihtimal yemeğede kalırız ( benim yaptığım kuruyu götüreyim bari de kadın yemekle uğraşmasın hem babamda sever )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…