80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar. Hayırlı günler olsun hepinize.
İki bardak suyumu içtim. Sonracimina oğluşla bir güzel kahvaltı ettik...
Onbeş tatil için ailece elimin memlekete gidecektik bir haftalığına ama eşimin son anda izni iptal oldu. Şirketinde pc sistemleri değişmiş o yüzdenmiş.
Oğlum inanılmaz hevesliydi gitmek için çok canı sıkıldı. Görümcem aradı siz gelin dedi. oğluş inanılmaz baskı yapıyor gidelim diye. Heralde yarın gece gidebiliriz. Bir aksilik olmazsa yani. Köyde girebilir miyim giremez miyim hiç bilmiyorum.

Selam arkadaşlar. Nerelerdesiniz bakalım.
Yıldızcım teşekkür etmek istiyorum sana. Senden duyduktan sonra karnıbahar kısırı yapmak istemiştim bugüne kısmetmiş. Oğluşumla bir güzrl birer tabak yedik. Denemek isteyenler kesinlikle düşünmesin. Sağlıklı nit öğün oldu özellikle kuzum için....

Hayirli aksamlar kizlar. .
simdi sporumu yaptim 45 dk bisiklet surdum. .yoruldum. .birazdan kizlari yatircam..
sehercim afiyet olsun..iyi tatiller canim..bir kac gunde olsa degisik iyi gelir canim..
mehtapcim sanada afiyet olsun 2 lahmacun ye canim..bir taneyle ben doymam:) yaninda bol salata ayran ohh mis..
ogle aksam yemegim kofte yogurttu..sonrasinda aralar oldu..5,30 da yeme fasli kapandi...ama regl eli kulaginda sancim var..sislik var..bu hafta bildirimim cok iyi olmaz..ama regl bi baslasin cok dikkatli olmak istiyorum ya..surda yaza ne kaldiki...

Bende regl oluyorum şu an. Onbeş tatil olduğu için çok çıkamıyorum bu hafta spor malesef yok...

herkese selam bugün çoooook yürüdüm. bir saat yürüdüm oh çok güzel oldu öğlen salata ve biraz keşkek. öğlen geç yediğim için akşam yemek yemedim. şimdi bir kahve içerim en fazla sonra spor. akşam beşten sonra yemek yemek yoooook pazartesi diyetisyene gidicem. bakalım şeker kolestirol varmıymış öğrenicez. hepinize iyi akşamlar bugün hiç bakamadım kim napmış ama yarın gelirim hadi byeee

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür geçte olsa gelebildim

Aslında bir saatten az fazla oldu eve geleli ama ancak fırsatım oldu.
Genel olarak günüm çok güzel geçti annemlerde ( şu meşhur yarım kalan seccademi işledim Annem ve kızkardeşimle sohbet ederken yarın biter inşallah çok az kaldı )

Akşam yemeğini annemlerde yedik ( kurufasülye ve turp salatası yedim çok azda turşu )
Tam günü çok güzel bitirdim diye sevinirken canımı çok sıkan birşey oldu

Annem kızımı özlediğini söyleyince hemen whatsupdan yazayım bakalım ne alemde dedim
Kızıma Anneciğim daha Anannendeyiz seni çok özlemiş vaktin varsa skype açalım bir 5 dakika görüşelim dedim demez olaydım hanımdan tepki aynen şu; offf Anne yaa daha dün görüştük ya tabi bunun üzerine sırf canı sıkılmasın diye tamam Anneciğim ille görüşmek şart değil önemli değil dedim ( ki içim acıdı o an ve Annemlere çaktırmamak için uğraştım ) tabi ben öyle diyince hanım laf soktuğumu sanıp iyi yaa öfff tamam şimdi açmasam bana yine bozulursun ama baştan söylim bugünde skype açarsam kesinlikle 2 - 3 gün sizinle görüşmem demezmi gözlerime inanamadım resmen pazarlık yapıyor görüşmemek için
İnanılmaz içime oturdu sonuçta insanda hiçmi Ana baba sevgisi olmaz, hiçmi Anannesine sevgisi olmaz ki kadıncağız sırf onun gönlü olsun, biz fazla yanına harçlık veremiyeceğiz oda kendini kötü hissetmesin diye harçlığını bile çebine koydu ama bizimki bir 5 dakika vakit ayırmak için pazarlık yapıyor ve çokda rahat o konuda

Baktım iyice olay çığrından çıkacak boşver Anneciğim şu an canın istemiyorsa Anannene dışarı çıkmak üzereylermiş derim olur biter dedim aslında o an içimden geçenleri yazmış olsaydım kesinlikle oda kendini kötü hissedecekti ama tatilde bari onun huzuru kaçmasın diye hiç ses etmedim

Tabi Annem eee açmıyormuyuz diyince mecbur ya tam evden çıkıyorlarmış işte dışarda yemek yiyeceklermiş dedimde çaktırmadım durumu ama tabi benim moral anında yerlerdeydi halada öyle

Nerde hata yaptım diye düşünüp duruyorum
Yahu ben ki herkes kırılmasın diye senelerce hep kendimden taviz verdim, eşim deseniz oda ne kadar kaba görünsede çok ince düşünen cevresinde cidden hep her şey elinden gelen, herkese koşan biri olarak tanınır ( onun odunluğu bana ) Nasıl oluyorda benim Evladım bu kadar düşüncesiz ve sevgisiz bize karşı çocuk iki günde bir bile görüşmek istemiyor ( skype açtığımızda 3 dakika ancak ekran karşısında sonra ya halasına devredip kaçıyor yada hadi görüşürüz diyip kapatıyor )
Hani gören üveylik var sanır cidden o derece

Kızlar ne olur bana bir akıl verin nasıl davranacağımı şaşırdım bitanem, kuzum, ilkgözağrım diye diye bir hal oldum ama çocukdan güzel sözden geçtim doğru bir tavır bile alamıyorum
Eşime madem öyle bende görüşmeyeceğim o isteyene kadar diyorum oda bu sefer ya boşver çocuk o diyor ama artık 14 yaşında ve ne olursa olsun inan biraz düşünceli olur

Bazen ulen bu çocuğa da mı birşey yaptılar diye düşünmüyor değilim açıkcası
Ben ne yaparsam yapayım bana ters tepiyor ama yüzüne bile bakmayan, bir kere bile hal hatır sormayan KVye tek bir laf kondurmuyor aksine devamlı buradaykende hadi gidelim onları ziyarete diyip duruyor hatta yanlız bile bir kaç kere gitmişliği var benle oturmaz yarım saat ama KVye tek gittiğinde 3 saat 3 adet huysuz dullamayla oturur ve birde üzerine onlarla yaşamak isterdim diyebiliyor
Yeminle sonunda Hocaya gideceğim bu kıza bişeymi yapıldı diye kafayı yedirecekler bana yoksa

bu ne kuruntu yaaa oynakcığım sen çok kuruntu yapıyosun bence gelişim çağında ergenlik doğal olarak biraz atarlı geçiyor. bu kadar üstüne düşme. bence sen biraz kendini çekersen o da değişir. şimdi bence çok üstüne düştüğün için bunalıyodur. onun yerine rahat bırak konuşmak istediği zaman konuşsun görmek istediği zaman gelsin. bu şekilde davranarak kendinden soğutursun. sen yine izle takip et ama çocuğu da sıkma

Ya canım kıza kalsa hiç görüşmek bile istemiyor
İnan tek bir kinayeli laf söylemedim sırf üzülmesin diye Dün kızkardeşi Abbacığımı özledim diye iki gözü iki çeşme ağladığı halde sırf halası dedi diye skype açtı oda 5 dakika ancak konuştu kızkardeşiyle
Bunalmasın diye o bana yazdığında yazıyorum ancak o zaman bile hep çok güzel yazıyorum ki bunalmasın diye

Evdeykende benzer şeyler yaşıyorduk hatta eşim defalarca alıp karşısına konuştu kızım niye bu şekilde annene davranıyorsun dediğinde bile hiç umursamıyordu, sırf eşim istiyor diye özür dileyip 3 - 4 gün iyi davarnıyor sonra yine eski haline dönüyordu
Ay ne bileyim canım yaa inan içim acıdı sonuçta her gün görüşelim demiyorum ama insan kalkıpta şimdi görüşürsem 3 - 4 gün görüşmem sizinle demezki sanki silah zoruyla görüştürüyoruzda oda bizi o şekilde cezalandırıyor

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Bu sabahda yine erkenden uyandım
Reglmin son günü bugün ve hala kendimi davul gibi hissediyorum okadar dikkat etmeme rağmen eksi göreceğime yine fazla çıktım tartıda ( okadarda karataya uyuyorum )
Belki yaşadığım stresde sebeptir ama cidden bu ara yine sinir oluyorum

Neyse artık en geç pazar yaparım bildirimimi ( inşallah o güne kadar en azından geçen haftanın rakamını görürüm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…