80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım gelemiyorum ama aklım burda nihayet bugun biraz toparlandım evime geldim en gec pazartesi normal duzenime dönerim bu arada bur bir hafta yatınca artidayım reglde olmadım daha bakalım. Bu arada büyük cadı ya bende biraz kızdım ama hatırlıyormusun iki ay kadar öncede bi sorun yasamistiniz sonra nasıl pişman etmiştin. Şimdi tatil ses etme ama o görüşmek isterse bi kerede sen yap aynısını musait değilim falan diye senin cadı inat biraz ondan. Sıkma sen canını...

Aynen canım çok sık yapmaya başladı cadı aynı şeyi bana ve cidden dünden beri içim acıyor benim yetiştirdiğim evlat bu kadar vicdansız olamaz diye
Dün eşimede dedim bundan sonra o görüşelim demediği sürece kesinlikle görüşelim demiyeceğim ( bu seferde görümcem bu nasıl Ana kız ilişkisi diyecek ama inan umurum değil şu an onun ne düşündüğü )
Hatta eğer gece eşim evdeyken görüşelim dersede eşime tembihliyeceğim Annen müsait değil uzanıyor yada duş alıyor desin ( ki cadı anlar karşılık olduğunu çünkü ne işim olursa olsun bırakacağımı bilir )

Geçen eşim Ablasıyla konuşurken; Abla bak ikiside koca kız yardım etsinler sana öyle hazıra konmasınlar diyince ablası; aaaa işte akşam yemeğini birlikte hazırladık biri çorbayı karıştırdı diğeri salatayı yaptı sofrayıda her gece birlikte kuruyoruz dedi içimden ulen şe....siz evlat evde sofrayı topla dediğimde oflayıp pofluyor orada çorbaya kadar yardım ediyor diye geçirdim acıkcası bazen işim olunca kızım şu çorbayı karıştırırmısın topaklanmasın dediğimde bile söylenip duruyor işte sen yapsan olmazmıda işte dersim var yada ne bileyim karnım ağrıyor der

Günaydın arkadaşlar. Allaj nasip ederse bugün memleket yolcusuyuz.
Başlangıç 95.5
Geçen hafta 79
Bu hafta 78.2
Giden 800 gr
Hedef 65 (allah nasip ederse tabi)

Slm kizlar. .
hayirli huzurlu cumalar. .
ogle yemegimi yedim az bakayim dedim. .
ilk basta sehercigimi vede mehtapi tebrik ederim..guzel gitmis..
mehtapcim ilk diyet deneyiminmi bu senin..sanirim ondan cok hizli gidiyor ne guzel..bizim meto pert olmus ne yapsakta dogru duzgun gitmiyo..yaza kadar 10 kiloyu bi verseydik..gunluk sporumu yapiyorum elimden geldigince dikkatli oluyorum aksamlari yemem belli bi saatten sonra suyumu cayimida ihmal etmem ama gercekten gicik oluyorum he..

Cecom canim skma o tatli canini..kizlar o yaslarda aileye hircin..disariya donuk olurlar sonrada yas ilerleyince aileye mum gibi sarilirlar ben kendimden biliyorum. .
ustune dusme bence sonucta tatile siz gonderdiniz gelince bol bol anlatir ne yaptigini gezdigini..
kolay degil ergen annesi olmak..

Cnm hoşgeldin canini sıkma bende 2ay olmasına 15gun var toplam 9.5 kg vermisim

Sabah kahvaltim kalkinca 2 bardak suyum sonra kahvem ..
kahvalti 1 tabak patlican kozlemesi uzeri yogurt
3 tane wasa
peynirli yumurta
ara yarim muz
ogle 1 tabak etli nohut yemegi uzerine 3 kasik etli bulgur pilavi
ve yogurt
ara cikolata ve kahve
aksam sade yogurt
bol su cay ve 45 dk bisiklet

Canım sıkıntı zaten bana olayları anlatmaması falan değil
Dün bir 5 dakika Anannen görsün seni çok özlemiş diyince sanki her dakika onu bunaltıyormuşuz gibi davranıp birde görüşürsem 3 - 4 gün asla sizinle görüşmem demesi hani sanki silah zoruyla bizimle konuşacakmış gibi
Takmıyayım canımı sıkmıyayım diyorum ama inan dünden beri içim acıyor 1 hafta oldu ve kardeşi seni özledim dediğinde bile ne özliycem sizi be demesi içimi acıtıyor hani şaka değil sert birşekilde söylemesi, görüştüğümüzde bile 5 dakika zor konuşup ya kapatması yada halasına devretmesi babasını ekranda gördüğünde çok cana yakıın davranıp beni gördüğünde yüzü düşen bir evlat işte

Eşimlede gündüz bol bol konuştuk oda farkında ve boşver geldiğinde alır karşımıza konuşuruz diyor ama işte Annelik böyle birşey insan duygusal oluyor ve bir türlü aklından çıkmıyor

Kizlar yemeğin bitti 19:00da
Bulgur pilavi ustu sac kavurması
Bir kase yoğurt
İki uç tane kadar firinda pişmiş mantar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Yine ben geldimmmm

Dünden beri malum canım baya bir sıkkındı
Sabahtan beri inat ettim cadıya yazmadım ve sonunda akşam 7 gibi kendi hiç bir şey yokmuş gibi yazmaya başladı
Ya şu yufka yüreğime tüküreyim bir türlü uzun süre trip yapamıyorum ne kızlarıma nede eşime
Gün içinde neler yazdığını anlattı durdu bende gayet soğuk bir şekilde cevap verdim hatta baştan hiç bakmadım bile yazdıklarına ama peş peşe yazınca baktım
Hatun bana hediye almış ama ne olduğunu söylemedi tabi hiç gerek yoktu yazdım hiç smiley kullanmadan ( ki oradan anlamıştır kızdığımı )
Kardeşine çok güzel bir oyuncak almış hatta videosunu yolladı ama sakın ona gösterme süpriz dedi
Hatta hiç smiley kullanmayan cadı ( en azından benle yazışırken ) paso öpücük atıp durdu whatsuppdan
En son yemek yiyecekleri için ara vermek zorunda olduğunu yazdı ve öpeyimmi dedi bende öpme pis yazdım

Hadi hadi uzatma ben birşey yapmadım ki diyip yine defalarca öpücük yollamış

Yahu ben bu kızı çok sevdiğim için zaten bukadar içerliyorum oda bunu bildiği için yapıp yapıp sonrada öpücük moduna geçiyor evde olsaydı kesin elli kere öpüceğim diye yapışırdı ( ki onuda yeni icat etti )

Eşşek gelsin kırcam kafasını oturup uzun uzun konuşacağım onunla, beni ne kadar kırdığını bilsin belki biraz daha dikkat eder diye umuyorum ama işte şu ergen bitene kadar benimde ömrümden ömür gidecek belli oldu

Yarını düşündükçe kafayı yiyorum

Sabah kalkıp erkenden hazırlanıp çakma eltime gidiceğim ( bu hafta gün onda ) biraz erken gelip yardım ederim diye söz verdim üstelik sabahdan saçlarımada biraz şekil vermem lazım cünkü oradan çıkışta direk kızkarddeşime geçiceğim çünkü onada Amcamlar yemeğe gelecek diye hepimiz orada toplanacağız

Günde tabiki hamur işlerini ellemeyi düşünmüyorum sırf salatalardan yiyeceğim ( iki çeşit yapacağım demişti )
çünkü orada yedikten 3 - 4 saat sonrada kızkardeşimde akşam yemeğine oturacağız ( ondada çorba, salata ve az köfte yemeyi düşünüyorum )
Tatlı olarak triliçe yapacakmış kızkardeşim onada dayanabilirsem yemem diye düşünüyorum

Dua edinde kızlar yarını güzel atlatayım az hasarlı hatta mümkünse hasarsız

Merhaba arkadaşlar bede araniza katilmak istiyorum dogum yaptim ve kilolari atamadim başlıyorum diyete tekrar birakiyorum kilo verenleri gorunce bende ümitlendim banada yardim edin bacilar 83 kiloyum boyum 1, 75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…