- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Bu sabahda yine erkenden uyandım
Reglmin son günü bugün ve hala kendimi davul gibi hissediyorumokadar dikkat etmeme rağmen eksi göreceğime yine fazla çıktım tartıda ( okadarda karataya uyuyorum )
Belki yaşadığım stresde sebeptir ama cidden bu ara yine sinir oluyorum
Neyse artık en geç pazar yaparım bildirimimi ( inşallah o güne kadar en azından geçen haftanın rakamını görürüm )
Canım gelemiyorum ama aklım burda nihayet bugun biraz toparlandım evime geldim en gec pazartesi normal duzenime dönerim bu arada bur bir hafta yatınca artidayım reglde olmadım daha bakalım. Bu arada büyük cadı ya bende biraz kızdım ama hatırlıyormusun iki ay kadar öncede bi sorun yasamistiniz sonra nasıl pişman etmiştin. Şimdi tatil ses etme ama o görüşmek isterse bi kerede sen yap aynısını musait değilim falan diye senin cadı inat biraz ondan. Sıkma sen canını...
Tebrik ederim cnm bnde yuruyusme basladim evleri supurdumGünaydın arkadaşlar. Allaj nasip ederse bugün memleket yolcusuyuz.
Başlangıç 95.5
Geçen hafta 79
Bu hafta 78.2
Giden 800 gr
Hedef 65 (allah nasip ederse tabi)
Cnm hoşgeldin canini sıkma bende 2ay olmasına 15gun var toplam 9.5 kg vermisimSlm kizlar. .
hayirli huzurlu cumalar. .
ogle yemegimi yedim az bakayim dedim. .
ilk basta sehercigimi vede mehtapi tebrik ederim..guzel gitmis..
mehtapcim ilk diyet deneyiminmi bu senin..sanirim ondan cok hizli gidiyor ne guzel..bizim meto pert olmus ne yapsakta dogru duzgun gitmiyo..yaza kadar 10 kiloyu bi verseydik..gunluk sporumu yapiyorum elimden geldigince dikkatli oluyorum aksamlari yemem belli bi saatten sonra suyumu cayimida ihmal etmem ama gercekten gicik oluyorum he..
Cecom canim skma o tatli canini..kizlar o yaslarda aileye hircin..disariya donuk olurlar sonrada yas ilerleyince aileye mum gibi sarilirlar ben kendimden biliyorum. .
ustune dusme bence sonucta tatile siz gonderdiniz gelince bol bol anlatir ne yaptigini gezdigini..
kolay degil ergen annesi olmak..
cnm neyin yardimi solesene belki gormemisimdir yazdgniBana kimse yardimci olmayacakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?