80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Jkilo vermek istiyorum ama irade sifir canim yaa basliyorum diyete ertesi gun bitiyor
Cnm zaten sabir irade şart bu iste aslinda her konuda şart kilo vermis halini düşün hayal et mesela ben iki tane elbise aldim onlarin içine girmeyi hedefliyorum ilk bir hafta sabrettinmi gerisi geliyor saten istesende birakmiyorsun beyninde btir olayi zorlama yaparsan hep bozar yarin oburgun baslayacagim dersin

Gunaydin..malesef bugunde sis uyandim. .dun aksam sporumu yapip yatmistim oysaki neyse..birazda rgl siskinligi..yakin ama olamadim bi turlu..
gecen hafta 84.1
Bu hafta 84.5
Fark +400
Hedef 70
Gunluk bisiklet sporum

Günaydın kizlar 300 gr gitmiş bile
82.700 kahvaltıda yumurta peynir domates cay hafta hafta hedef koyup ilerlemeye karar verdim uzun vadede ben iradesiz oluyorum

Hayirli sabahlar kizlar. .
dun cok yogun bir gundu gelemedim..
ama dunku bildirimimi yenilemek istiyorum..
bugun -400 ile uyandim. .haftayaki bildirimi dusunerek haksizlik etmek istemedim..
gecen hafta 84.1
Bu hafta 84.1
Fark 0
Hedef 70
Spor bisiklet

Gecenlerde bir yerde magnezyum aliminin kilo vermeyi hizlandirdigini okumustum..dun aldim ve kullanmaya basladim..zaten ara ara kramplarim olurdu..fayda eder ins..
bu ara pek kimse ugramiyor..
bugun kuzularin odasini dip bucak temizlemeyi dusunuyorum ins..

Gumaydinlar bende iki bardak ilik suyunu içtim yeşil kahvem beklemede kahvaltiyi yapmadik daha eltimde bizde eşimin isi olmuyor bugün daha uyumakta kendisi

baslangıc 85
gecen hafta 83.2
bu hafta 83.6
gelen +400
toplam gıden 1.4
hedef 75

2 3 kıloyla ortada kaldım resmen mıllet 40-50 kılo verıyo hale bak ne dırayetsız bı adamım ben

bu azımsızlıkte... kılolarımın erınde olsaydım bende gıtmezdım benden [/QUOorasi öyle azim caba lazim ben çok sabir gosteriyorum mukafatini fazlasıyla aldim alacagimda
orası öylede cnm bnde çok sabir ve azim gösteriyorum mukafatini fazlasıyla aldim almaya da dewam ediyorum

iyi pazarlar arkadaşlar.
Tipik te kimsecikler yok.
Neyse havalar ısınmaya başladıkça gelir herkes kü4kçü dükkanına benim gibi
Umarım herkes iyidir.
Bende ilk baştâ 2 kiloya yakın artıdaydm.
Şimdi ayrıldığım kilodayım.
Önümüzdeki perşembe ıstanbul gidicez nasipse. Kızım ablam ve yeğenimle birlikte.
Aslında gitmeden biraz kilo vermiş olurum diye umuyordum ama olnadı
Şimdi haziran da ve temmuzda iki ayrı yakın arabamın düğünü var.
Gitmek istediğim bir elbise var.
Hazirana kadar en az 5kilo hedefliyorum.
Fazlası da olur tabi. Allahım olur inşallah.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
Kaptanım şaştım göremiyorum seni.
Nerelerdesin.
Kesinvyatılı misafirin vardır

baslangıc 85
gecen hafta 83.2
bu hafta 83.6
gelen +400
toplam gıden 1.4
hedef 75

2 3 kıloyla ortada kaldım resmen mıllet 40-50 kılo verıyo hale bak ne dırayetsız bı adamım ben

ben birkaç hafta önce buraya gelmeyi düşünürken şu anda bu aralığa uymuyorum :) cuma yarışmalarındayım. demek istediğim sen de verirsin. kendine güven, başarabilirim ve başacağım de. dikkat et süper verdin bile :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Dün baya yoğun ve yorucu geçti benim için
Çakma eltimdeydi gün ama sağ olsun kuzusu hiç rahat vermeyince çakma eltim mecbur kızıyla ilgilenmek zorunda kaldı ve ben bir nevi evsahibisi oldum
Mutfaktan her zamanki gibi çıkamadım ama bu kez servis falanda tabi bana kaldı ( Allahtan bir iki kişi daha yardımcı oldu ama çoğunluk bendeydi )
Ordan çıkışta kızkardeşime geçtik ve onada yardım edeyim bari çok yorulmasın diyince yorulan taraf ben oldum

Zaten iki gündür hafif hapşırıyordum ara ara ama sabah bir uyandım nefes alamıyorum ve her yerim ağrıyor
Gecede zaten tam uykumu alamadım elli kere uyanınca ve kahvaltıdan sonra biraz uzanayım derken uyumuşum

Şu an biraz daha iyiyim şükür ama tabi hastalığım kendini iyice belli etti ( grip nesle karışımı birşey oldum )
Aslında hiç halim yok ama akşam kuzenin doğum günü için eşimin halası bizi davet etti ve tabiki gidiceğiz

Yemek konusunda çok fazla kaçırmadım dün şükür ( kızkardeşimde sırf çorba, salata ve iki köfte yedim abartmamak için ) ama yinede tartı dün fazla gösterdi yine çok pis ödem var diye tahmin ediyorum çünkü cidden bu hafta fazla abartmadım aksine dikkat ettim

Canım hiç bir şey istemiyor hatta zoraki sabahtan beri birşeyler yedim ( 2 bardak sıcak süt içtim boğazım rahatlasın diye )

Merhaba arkadaşlar bede araniza katilmak istiyorum dogum yaptim ve kilolari atamadim başlıyorum diyete tekrar birakiyorum kilo verenleri gorunce bende ümitlendim banada yardim edin bacilar 83 kiloyum boyum 1, 75

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz
Hepimiz aşağı yukarı aynı derten muzdaribiz ama emin ol burayı takip ettikçe o motivasyonu yakalayıp hiç bozmadan devam edersin diyetine

H.geldin rmysacim sanki tanidim gbi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…