Geçmiş olsun cnmselam herkese bende bu hafta bildirim yapamadım,çünkü hastayım idrar yollarını üşütmüşüm,epey bir ilac yazdı doktor valla çalışmaya başladıktan(2 ay oldu) sonra çok hastalanmaya başladım.sanırım bünye alışık değil çalışmayasanırım cecom sende hastasın çok geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun cnm
ilk artı hallerım degıl bu canım yaklasık 2 3 aydır bıraz dıkkat edıyorum bıraz ıpın ucunu kacırıyorum 2 haftada 3 kılo kadar verıyorum dıger haftada onu gerı alıyorum hep 85 82 arasında yüzüp duruyorumben birkaç hafta önce buraya gelmeyi düşünürken şu anda bu aralığa uymuyorum :) cuma yarışmalarındayım. demek istediğim sen de verirsin. kendine güven, başarabilirim ve başacağım de. dikkat et süper verdin bile :)
İnşallah cnm teskkrlerrr :-*[TR][/tr]Haftalık Kilo Bildirim Listesi
21 Ocak -01 Şubat 2015
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]mehtap507[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]73,1[/TD]
[TD]71,5[/TD]
[TD]1,6[/TD]
[TD]8,5[/TD]
[TD]%2,19[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]her gün 1 saat yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78,2[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]17,3[/TD]
[TD]%1,01[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]rmys4203[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]%0,36[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80,6[/TD]
[TD]80,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]yildiz[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]84,1[/TD]
[TD]84,1[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]günlük 60 dk bisiklet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]83,2[/TD]
[TD]83,6[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]%+0,48[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]111,8[/TD]
[TD]112,5[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD]%+0,63[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR][TR][/tr][TR]
Slm fıstıklarkusurabakmayın bu ara gelemiyorum fazla @Eddoras cım doğru bildin kuzum yatılı misafirim var yuvana hoşgeldin tekrar neyseli gelen 2 kiloyu hemen yollamışsın Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum .Cecom yediveren35 geçmiş olsun canlarım Yıldızcım ikinci bildirimini baz aldım tatlım sen düzneli devam ettikçe vereceksin sakınn moralini bozma kuzum mehtap ve seheryıldızı maşallah sizlere hayranım her hafta istikrarlı bir şekilde vermeniz süper daim olsun inş @rmys4203 aramıza hoşgeldin bitanemm rapucum hazır tatildeyken spora asılsan biraz [/tr]
HIM TM cnm evet aktardan aliyorum yeşil cayi günde iki ogün iciyorum yaprak seklinde aliyorum sallama paket seklinde icmiyorum birde yeşil kahve çekirdeği iciorum iki ogün iki ay olmasına 15gun var daha 8.5kg verdimBugün giremedim kizlar sabah tam 82 geldim odem attim herhalde:) mehtap yesil kahve iciyorsun herhalde ne işe yariyor acaba aktarda mi var cok faydasini gördün mü :)hosbuldum canim kk ya yeni üye oldum canim 2 gundurde sizinleyim tanidim gibi demissinde.
Evet cnm inş böle giderAnladım canım teşekkür ederim bu arada cok guzel kilo vermissin :)
selam herkese bende bu hafta bildirim yapamadım,çünkü hastayım idrar yollarını üşütmüşüm,epey bir ilac yazdı doktor valla çalışmaya başladıktan(2 ay oldu) sonra çok hastalanmaya başladım.sanırım bünye alışık değil çalışmayasanırım cecom sende hastasın çok geçmiş olsun canım.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir hafta olur inşallah
gunaydin cnm bnde ilik suyumu içtim yeşil kahvemide içtim kahvaltiyi hqzirlioz
Bu sabah resmen boğazım yapışmış bir şekilde uyandım nefes alamıyordumŞu an biraz daha iyiyim ama tabi hastalık devam ediyor
Neyse bir kaç gün çekeceğiz artık mecburhemen sıcak suyumu içtimde biraz kendime gelir gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?