Teskkrler cnmListe icin ellerine saglik sweetcim. ..
mehtapcim sehercim tebrik ederim..
Cecom yine hastalanmissin ya..kafatay yaramadi galiba sana..istersen diyetini degistir..az az hafif yiyip erken yemeyi kesmeyi deneyebilirsin..her bunye ayni degil ..ki senin kilon fazla oldugu icin simdiye kadar cok fazla verebilirdin diye dusunuyorum..bence sen bir hafta dene sk sk az yemeyi..
Geçmiş olsun Canim psikolojikmen çöküşe girme kuzucum o zaman hic veremessin sitres yapmaSorma canım valla bende anlamadımtam kurtuldum oh diyorum yine yamuluyorum bir yerde acaba bir hatamı yapıyorum diye düşünüyorum ama aklıma gelen birşey olmuyor
Dediğin gibi normalde benim kilomda biri çok daha çabuk kilo vermesi gerekirdi ama bu ara vereceğime alıyorum birdeo zamanda insan ister istemez ulen bukadar kısıyorsun değermi diyor ama tam karataya uymasamda genel kurallarına uymayı istiyorum tabiki ( hamur, şeker, un ve hazır gıda olmayacak )
Bu arada dün tokluk kanşekerini ölçtü eşimin eniştesi 180 çıktıulen okadar dikkat ediyordum nasıl bu kadar yüksek çıkar diye şok geçirdim
Millet koca bir dilim pasta yedikten sonra ölçtü 90 - 98 arası çıktıben sadece 2 kkadar ancak pasta yedim ve bukadar yüksek çıktı herkes şaşırdı kız okadar dikkat ediyorsun yine tavan yine tavan diye
Bakalım bir müddet kendimi fazla kasmayacağım en azından şu hastalık gecene kadar sonrada kendimce birşeyler yapacağım kasmadanyaza kadar 2li haneleri görmüş olmak bile beni mutlu edecek ( ki ilk karataya başladığımda yılbaşına kadar 99 olurum diyordum ama hala 110u bile sadece bir kere ucundan gördüm sonra yine yukarı doğru gitmeye başladı )
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Geçte olsa bir uğrayayım dedim
Halalardan yeni geldik ve baya hoş sohbet geçti gecemiz
Tabi evde olsaydım paso yatardım ( halim yok aslında ) iyi oldu yani gittiğimiz
Yarın halim olursa biraz temizlik yapar bir postada çamaşır yıkarım
Yatmadan thylolhotumu içerken birde sizlere bakayım dedim
Yahu zaten uzun zamandır eski kaçaklar görünmüyor ki onları çooook özledimmmm ( beyazcan, ayyüzlüm ve yoğunluktan nadiren uğrayan adaşım sweetdimple)
Şu tatil bitince inşallah dahada canlanır buralarıda bende o arada şu hastalığı atmış olurum üzerimden
Bu arada küçük kuzumda her an yamulabiliryanakları bugün ufaktan pembeleşmeye başladı ve sanki çok hafif ateşi vardı bir ara ama şu an iyi şükür Yarından itibaren onada banada bol bol limonlu, karabiberli ve çok az ballı su yapacağım ( hastayken inanılmaz iyi geliyor ) ona önlem banada şifa olur inşallah
Canım sanada çok çok geçmiş olsun
Valla şu iki günlük lodos etkiledi sanırım beni çünkü bizim apartmanın bacaları uzun zamandır temizlenmediği için eşim lodos uyarısını görünce petekleri kapattırdı iki gündürde yakmıyoruzzehirlenmektense hastalanırım daha iyi yorgunlukta bağışıklık sistemini baya bir zayıflatıyor onun yerine ben zayıflasam ya neyse toparlanalımda hallederiz onuda
[TR][/tr]Haftalık Kilo Bildirim Listesi
21 Ocak -01 Şubat 2015
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]mehtap507[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]73,1[/TD]
[TD]71,5[/TD]
[TD]1,6[/TD]
[TD]8,5[/TD]
[TD]%2,19[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]her gün 1 saat yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78,2[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]17,3[/TD]
[TD]%1,01[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]rmys4203[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]%0,36[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80,6[/TD]
[TD]80,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]yildiz[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]84,1[/TD]
[TD]84,1[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]günlük 60 dk bisiklet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]83,2[/TD]
[TD]83,6[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]%+0,48[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]111,8[/TD]
[TD]112,5[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD]%+0,63[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR][TR][/tr][TR]
Slm fıstıklarkusurabakmayın bu ara gelemiyorum fazla @Eddoras cım doğru bildin kuzum yatılı misafirim var yuvana hoşgeldin tekrar neyseli gelen 2 kiloyu hemen yollamışsın Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum .Cecom yediveren35 geçmiş olsun canlarım Yıldızcım ikinci bildirimini baz aldım tatlım sen düzneli devam ettikçe vereceksin sakınn moralini bozma kuzum mehtap ve seheryıldızı maşallah sizlere hayranım her hafta istikrarlı bir şekilde vermeniz süper daim olsun inş @rmys4203 aramıza hoşgeldin bitanemm rapucum hazır tatildeyken spora asılsan biraz [/tr]
Geçmiş olsun Canim psikolojikmen çöküşe girme kuzucum o zaman hic veremessin sitres yapma
canımm yatmadan thylolhot ıcıyorum demıssın. tanıdık bı eczacıdan almaya gıtmıstımde kılo vermek ıstıyordun bunu ıcme kalorı bu sadece dedı.. eze gıdıyosun zencefılını lımonunu karıstırıp bal katıp ıcıyorsun sıcak suyla emın ol daha yararlı dedı. ondan sonra bırdaha ıcmedım bende sevıyordum soguk algınlıgında hemen kapıyordum onu :)
babamda o sıra elma krom zayıflama ılaclarından almıs ınternetten bızden habersız. onu soyledı adama oda ıcme sakın dedı kalp rahatsızlıgın var senın her bılmedıgını kullanamazsın dedı.. sen dr yazdıgı duzenleyıcı Dıaformını bırakmıstın ona devam et dıe onada onu verdı gonderdı bızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?