80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cecom yine hastalanmissin ya..kafatay yaramadi galiba sana..istersen diyetini degistir..az az hafif yiyip erken yemeyi kesmeyi deneyebilirsin..her bunye ayni degil ..ki senin kilon fazla oldugu icin simdiye kadar cok fazla verebilirdin diye dusunuyorum..bence sen bir hafta dene sk sk az yemeyi..

Sorma canım valla bende anlamadım tam kurtuldum oh diyorum yine yamuluyorum bir yerde acaba bir hatamı yapıyorum diye düşünüyorum ama aklıma gelen birşey olmuyor
Dediğin gibi normalde benim kilomda biri çok daha çabuk kilo vermesi gerekirdi ama bu ara vereceğime alıyorum birde o zamanda insan ister istemez ulen bukadar kısıyorsun değermi diyor ama tam karataya uymasamda genel kurallarına uymayı istiyorum tabiki ( hamur, şeker, un ve hazır gıda olmayacak )
Bu arada dün tokluk kanşekerini ölçtü eşimin eniştesi 180 çıktı ulen okadar dikkat ediyordum nasıl bu kadar yüksek çıkar diye şok geçirdim
Millet koca bir dilim pasta yedikten sonra ölçtü 90 - 98 arası çıktı ben sadece 2 kkadar ancak pasta yedim ve bukadar yüksek çıktı herkes şaşırdı kız okadar dikkat ediyorsun yine tavan yine tavan diye

Bakalım bir müddet kendimi fazla kasmayacağım en azından şu hastalık gecene kadar sonrada kendimce birşeyler yapacağım kasmadan yaza kadar 2li haneleri görmüş olmak bile beni mutlu edecek ( ki ilk karataya başladığımda yılbaşına kadar 99 olurum diyordum ama hala 110u bile sadece bir kere ucundan gördüm sonra yine yukarı doğru gitmeye başladı )

Geçmiş olsun Canim psikolojikmen çöküşe girme kuzucum o zaman hic veremessin sitres yapma

Haklisin canim kendini kasipta kilo veremeyince insan cok tirs oluyo..bencede dikkatli ol..hersey ye az az ye..birde hareket kat hayatina..evde lesli yapsan super olur..yada ne bilim bi spor aleti alabilirsin eminim faydasini goruceksin...

Bende islerimi bitirdim kizlarin dolaplarini doktum duzenledim..yemegim dunden var biraz azda icli kofte kizartirim buzluktan..yogurt salata Allah ne verdiyse artik:)
Simdi bi kahve iciyorum..
16 dk lik lesli express yaptim cok yorucuydu..1600 adim etti..aksamada bisiklet ve oncesi carsi gezmece..3 gibi cikariz ins..
oyle iste daha regl de olamadim ..bi gelsede rahatlasam yahuuu....

canımm yatmadan thylolhot ıcıyorum demıssın. tanıdık bı eczacıdan almaya gıtmıstımde kılo vermek ıstıyordun bunu ıcme kalorı bu sadece dedı.. eze gıdıyosun zencefılını lımonunu karıstırıp bal katıp ıcıyorsun sıcak suyla emın ol daha yararlı dedı. ondan sonra bırdaha ıcmedım bende sevıyordum soguk algınlıgında hemen kapıyordum onu :)

babamda o sıra elma krom zayıflama ılaclarından almıs ınternetten bızden habersız. onu soyledı adama oda ıcme sakın dedı kalp rahatsızlıgın var senın her bılmedıgını kullanamazsın dedı.. sen dr yazdıgı duzenleyıcı Dıaformını bırakmıstın ona devam et dıe onada onu verdı gonderdı bızı :)

ellerine saglık cnm haklısın.. bana hep tatıl bu yıl goreve baslamadım. yurumek ıstıyorum ama hava cok soguuuk :/ egzersızler ceza gıbı gelıyor ya yuruyusu tercıh edıyorum..

Yuruyusm btti kiziimi uytp yeşil cay keyfi ypacagim ardindanda yeşil kahve içmem lazim aksam yemeğinden önce... Bu arada eltimle kayinvalidem gözleme yapiolar ben yemicem dünkü yemekleri yiyecegim

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Ay bugünüde akşam yaptım şükür şu anda biraz daha iyiyim
Sanırım bir kaç güne toparlanırım

Geçen gün şu meşhur seccadeyi bitirdim ( kızlara çeyizlik ) bugünde halim yokken başladım havlu kenarı örmeye kız daha 14 yaşında ama seneler okadar çabuk geçiyor ki ( ki ben dantel örmeyi sevmem pek ) ancak yetişir diye düşünüyorum eşimde bari yatıp dinleniyorsun oyalanırsın canın sıkılmaz diyor

Geçmiş olsun Canim psikolojikmen çöküşe girme kuzucum o zaman hic veremessin sitres yapma

Sağ olasın canım
Şükür hastalık bakımındanda psikoloji olarakda biraz daha iyiyim dahada iyi olacağıma inanıyorum
Dediğin gibi stres zaten bana yaramıyor oyüzden uzak duracağım stresten

Sağ olasın canım dikkate alacağım zaten bitti
Dediğin gibi hastalıkta anında rahatlattığı için benimde genelde evde bulunuyordu ama bunu duyduktan sonra inşallah bir daha almam Onun yerine sıcak suya limonlu su, karabiber ve bal karışımı yaparım en azından daha az kalorili olur diye düşünüyorum

Selam kizlar nasilsiniz hic giremiyrm hem tatilhemde misafirlerim vardi bugunde kizi dr goturdum kulaginda iltihap cikti sabaha kadar ayaktaydim kilo bildirirum ise 80 kiloyum dun tartildim ins bu haftadan sonra 70 lerde yol alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…