Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gezenti oynakbaşı geldiiiiiiiiiii
Anam sabah bir attım kendimi sokağa daha geleli 1 saat oldu
Sabah Annemlerle ve kızkardeşimle İKEAda kahvaltı ettik ve oradan Forum İstanbula geçip baya bir dolandık
Dönüştede Anneme geçip kahve içip sohbet ettik ve eve gelir gelmezde kendimi mutfağa attım
Bu arada geçenlerde beni bunalıma sokan tartıda gördüğüm rakamdı
resmen 114ü görmüştüm yine ve gözlerime inanamamıştım ama şükür 3 - 4 gün kendimi kasmayınca yediğim halde eksiyi gördüm tartıda
kesinlikle stres bana yaramıyor kafama göre takılınca daha rahatım demekki
Büyük kızımlada bol bol sohbet ettik dünden beri hatta döndüğünde her gün spor yapacakmış ( orada başlamış bile ) bende kız benide dürt kaç gündür başlıyacağım hep şeytana uyuyorum dedim gülüyor boşver sen bana uyarsın zorlarım ben seni dedi
selam kızlar ara ara girip okuyorum ama epey zamandır yazmak nasip olmadı.İlk çocukta 16 kg vermeyi başarmışken ikinci bebek sürpriz yaptı başa döndüm maalesef.Şimdi kızım 16 oğlum 2 aylık.Ve ben spora ve kendine vakit ayıramayan 85 kg bir anneyim.İnşallah bugün diyet olmasa da dikkayt etmeye ve lesliye başladım.İnşallah fırsat buldukça geleceğim.Bildirimler hala cumaları mı yapılıyor.Hepinizi öpüyorum başarılar diliyorum kendim dahil herkese:))))
Canım Rabbim kuzunu analı babalı büyütsün
Aminnnnnnnnnn
Seni tekrar aramızda görmek çok güzel
inşallah daha sık uğramaya fırsatın olurda birlikte hem kiloları verir hemde bol bol sohbet ederiz
Evet bilidirimler cuma hatta cumadan pazara kadar ( en geç pazar sabahı )
Eminim sende çok güzel kilolar vereceksin bol bol emzirdikçe ( aman dikkat ben emzirirken kilo almıştım süt olsun diye yedikçe ama bol su ve arada boza yeterli oluyor inan )
cecoomm geçmiş olsun canım benimmmmm
Çok sağ ol canım şükür hastalıkta bunalımda ufak ufak üzerimden gidiyor
Kızımda pazar dönünce eminim daha iyi olacağım ( birazda onu özlediğimden sanırım canımın sıkıntısı
)
Meraba ben 15 yasimdayim 168 boyunda 88 kiloydum yazin burda 78 e kadar dustum tabi sonra okul falan derken 80 oldum tekrar bu yaz lise yerleştirmeleri falan vardi yogun gecti o yuzden yazda sonra bidaha buraya donemedim ama kilo vermem lazim ve su an 80 kiloyu gorunce tekrardan buna karar verdim eger beni araniz almak isterseniz sevinirim kilo bildirimlerimi aksam kurslardan ciktiktan sonra yapabilirim sporu da ayni sekilde akaam yapabilirim hedefim 70 kg olmak
Canım sende aramıza hoşgeldin
Sanırım bir ara daha buralardaydın yada seni başka bir başlıktan hatırlıyorum
Kilo bildirimimiz cumadan en geç pazar sabahına kadar yapılıyor o yüzden sorun olmaz mutlaka vaktin olur diye düşünüyorum
İnşallah yaz tatiline kadar çok çok güzel kilolar vermiş olursun
Bu arada benimde 14 yaşında kızım var hatta onunda eccük kilo vermeye ihtiyacı var ve bu ara baya bir azimli inşallah ikinizde yaza kadar süper fark yaratırsınızda lisede ( benimki bu sene inşallah başlayacak ) fıstık gibi olursunuzda herkesin ağzı açık kalır
Daha yuruyusmu yapmdm kzikin ateside yok ama halsizlik huysuzlugu var ikindi yapacgm
Kizim halsiz hasta olunca yaninda ayrilma deyip bagrima sokuluyor agliyor hemen uzuluyrm böle olunca
Çok geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsınız
Benim kızlarda huy değiştirdikleri anda anlıyorum hastalanacaklarını
Ufaklıkda benim bu ara huysuzlaştı ve eşimle daha dün konuştuk bu kız galiba yine hasta olacak diye ama inşallah hafif atlatırız
Her hastalandıklarındada o huyları kalıyor
bir hastalandığında mıy mıy oluyorsa uzun bir süre gidiyor o bir sonraki hastalığına kadar
hatta büyük kıza diyorum sen en son hastalandığında bir huysuzlaştın üzerine ergenlikte gelince kaldı öyle diye nasıl gülüyor
ne yani bir dahamı hastalanmamı bekliyorsun diye
Slm hanımlar ben epeydir kadınlar kulübü ne uğraşıyordum neyse çok kilo aldım ve desteğe ihtiyacım var Benice aramıza alirmisiniz
Canım sende aramıza hoşgeldin
İnşallah kalıcı olursunda bizim güzel sohbetlerimize dahil olur çok çok güzel kilolar verirsin bizimle birlikte
Şimdiden gazan mübarek olsun