80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İki ogün yeşil cay iki ogün yeşil kahve yemeklerden önce yeşil kahveyi içtim yemekten 2saat sonrada yeşil cay 80kgdan 71.5kgya düştüm ilk ay 6kg 600gr gitti bu ayin dolmasina 13gun var bakalim artik... Karatay diyetini yapiyorum iki ogün yiyorum 3.5 litre su icyrum 1saat koşu bandinda yürüyüş yapiyorum

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti oynakbaşı geldiiiiiiiiiii

Anam sabah bir attım kendimi sokağa daha geleli 1 saat oldu
Sabah Annemlerle ve kızkardeşimle İKEAda kahvaltı ettik ve oradan Forum İstanbula geçip baya bir dolandık
Dönüştede Anneme geçip kahve içip sohbet ettik ve eve gelir gelmezde kendimi mutfağa attım

Bu arada geçenlerde beni bunalıma sokan tartıda gördüğüm rakamdı resmen 114ü görmüştüm yine ve gözlerime inanamamıştım ama şükür 3 - 4 gün kendimi kasmayınca yediğim halde eksiyi gördüm tartıda kesinlikle stres bana yaramıyor kafama göre takılınca daha rahatım demekki

Büyük kızımlada bol bol sohbet ettik dünden beri hatta döndüğünde her gün spor yapacakmış ( orada başlamış bile ) bende kız benide dürt kaç gündür başlıyacağım hep şeytana uyuyorum dedim gülüyor boşver sen bana uyarsın zorlarım ben seni dedi

Canım Rabbim kuzunu analı babalı büyütsün Aminnnnnnnnnn
Seni tekrar aramızda görmek çok güzel inşallah daha sık uğramaya fırsatın olurda birlikte hem kiloları verir hemde bol bol sohbet ederiz

Evet bilidirimler cuma hatta cumadan pazara kadar ( en geç pazar sabahı )
Eminim sende çok güzel kilolar vereceksin bol bol emzirdikçe ( aman dikkat ben emzirirken kilo almıştım süt olsun diye yedikçe ama bol su ve arada boza yeterli oluyor inan )

cecoomm geçmiş olsun canım benimmmmm

Çok sağ ol canım şükür hastalıkta bunalımda ufak ufak üzerimden gidiyor
Kızımda pazar dönünce eminim daha iyi olacağım ( birazda onu özlediğimden sanırım canımın sıkıntısı )

Canım sende aramıza hoşgeldin
Sanırım bir ara daha buralardaydın yada seni başka bir başlıktan hatırlıyorum
Kilo bildirimimiz cumadan en geç pazar sabahına kadar yapılıyor o yüzden sorun olmaz mutlaka vaktin olur diye düşünüyorum
İnşallah yaz tatiline kadar çok çok güzel kilolar vermiş olursun

Bu arada benimde 14 yaşında kızım var hatta onunda eccük kilo vermeye ihtiyacı var ve bu ara baya bir azimli inşallah ikinizde yaza kadar süper fark yaratırsınızda lisede ( benimki bu sene inşallah başlayacak ) fıstık gibi olursunuzda herkesin ağzı açık kalır

Daha yuruyusmu yapmdm kzikin ateside yok ama halsizlik huysuzlugu var ikindi yapacgm

Kizim halsiz hasta olunca yaninda ayrilma deyip bagrima sokuluyor agliyor hemen uzuluyrm böle olunca

Çok geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsınız
Benim kızlarda huy değiştirdikleri anda anlıyorum hastalanacaklarını Ufaklıkda benim bu ara huysuzlaştı ve eşimle daha dün konuştuk bu kız galiba yine hasta olacak diye ama inşallah hafif atlatırız
Her hastalandıklarındada o huyları kalıyor bir hastalandığında mıy mıy oluyorsa uzun bir süre gidiyor o bir sonraki hastalığına kadar hatta büyük kıza diyorum sen en son hastalandığında bir huysuzlaştın üzerine ergenlikte gelince kaldı öyle diye nasıl gülüyor ne yani bir dahamı hastalanmamı bekliyorsun diye

Slm hanımlar ben epeydir kadınlar kulübü ne uğraşıyordum neyse çok kilo aldım ve desteğe ihtiyacım var Benice aramıza alirmisiniz

Canım sende aramıza hoşgeldin
İnşallah kalıcı olursunda bizim güzel sohbetlerimize dahil olur çok çok güzel kilolar verirsin bizimle birlikte
Şimdiden gazan mübarek olsun

hepimize hayırlı uğurlu olsun..

ben doğuma 91 kilo ile gittim
çıktığımda 83 tüm
süt olsun diye ye babam ye ve sonuç 86 hatta bucuk da vardı ((

10 gündür diyetteyim 3 kiloya yakın gitti
cumadan cumaya tarılacağım

sabah: 2 dilim kepek ekmegi ile tost----ya da---1 dilim kepek ekmek yumurta peynir
öğlen: meyve---ya da---corn fleks----yada ---hiç bir şey
akşam: sebze---ya da ---et ---ya da ---hiç birşey

öğünlerim şimdilik böyle
dün dayanamayıp yarım tiramusu yedim
ama olcek dimi o kadar
hedef şimdilik 1 ayda 10 kilo
inşallllaaahhhh

Canimm bravo azmine hayran kaldim

hepimize hayırlı uğurlu olsun..

ben doğuma 91 kilo ile gittim
çıktığımda 83 tüm
süt olsun diye ye babam ye ve sonuç 86 hatta bucuk da vardı ((

10 gündür diyetteyim 3 kiloya yakın gitti
cumadan cumaya tarılacağım

sabah: 2 dilim kepek ekmegi ile tost----ya da---1 dilim kepek ekmek yumurta peynir
öğlen: meyve---ya da---corn fleks----yada ---hiç bir şey
akşam: sebze---ya da ---et ---ya da ---hiç birşey

öğünlerim şimdilik böyle
dün dayanamayıp yarım tiramusu yedim
ama olcek dimi o kadar
hedef şimdilik 1 ayda 10 kilo
inşallllaaahhhh

Canimm bravo azmine hayran kaldim

Uyguladığımız bi diyet varmı

Canım burada herkes kendine göre bir diyet uyguluyor mesela Karatay yapanlarda var dukanda
Bünyeni tanıyıp artık deneme yanılma yöntemiyle kendine uygun olan sağlıklı beslenme şeklini seçmek sana kalmış ama karatayı tavsiye ederim ( eğer doğru uygularsan çok güzel kilolar veriliyor gerçi ben spor yapmadığım ve bazende organik olanı yemediğim için benim biraz ağır gitti ama yine şükür 5 ay içinde 12 - 13 kg kadar verdim aşağı yukarı ki eminim sporumda düzenli olsaydı daha da fazla gitmiş olurdu )

Önemli olan ne olursa olsun ömür boyu uygulayacağın sağlıklı bir beslenme şekli olması
He arada takıldığımızda bizde detoks tarzı şeyler yapıyoruz ama tabi devamlı değil sadece motive olmak için eksi göremediğimiz zamanlarda

Iyi akşamlar arkadaşlar.
geçmişe dalmadan akşam yemeğimi yazayımhemen.
Fırında kaşarlı köfte
Bol salata tarhana çorbası
Az cevizli ve yulaflı yoğurt
şimdide çay içiyorum kızımla.
belki birkaç kuru kayısı yerim yanında

Evet ben yazin buralardaydimm hatta burda 10 kg vermistimm 2 kg geri aldim bu sene lise 1 e gidiyorum .bugunden itibaren basliyorum boyum 1.68 80 kg ım hedefimde 70 kg olmak nisan ayina kadar ablalarimm hepinize iyi aksamlar yarindan baslayarak menu bildirimlerimi yaparim.

Slm guzeller..
hayirli aksamlar. .
Bugun ugrayamadim esim eydeydi..ve teli bozuldu malesef benim telime el koydu yenisi gelene kadar..umarim cabuk gelir..alisinca cok zor oluyo telsiz..ki ben hic lap top acmam onun basina oturmayi sevmiyorum..
yeni gelen arkadaslar olmus..
hosgeldiniz kizlar..hadi hepberaber verelim su kilolari..
bende bugun regl oldum..cok sancim var bugun spor yapmiyorum. Ins yarin kaldigim yerden devam...
sizi seviyorum..
gorusmek uzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…