Evet ismim Betül inşallah yildiz birlikte veririzBetugul cum hosgeldin..kilolarimiz yakin canim..umarim zorlanmadan verirsin..isim betulmu?
kaç gündür gelemiyorum hanımlar.evi buldum çok şükür,temizledik..bugün eşyalarımı toparlayacağız.yarında taşınacağız inşallah hayırlısı ile.çalışınca ancak tüm işlerim akşama kalıyor.bildirim yapamadım çünkü tartılamadım.herşeyim düzelene kadar yapmamayı düşünüyorum.çünkü buraya olan sorumluluğumu yapmamış olarak hissediyorum bildirimlerimi yapmayınca.o nedenle kısa süreliğine ara vereceğim müsadenizle.
hem ruhen hem bedenen kendime geldiğimde tekrar start vereceğim.aslında düzenim olmasada fazla yemiyorum aksine bu telaşede kilo verdiğimin farkındayım ama gel gelelim ne kadar sağlıklı ve kalıcı..orası tartışılır..
hepinizi özledim..arada yeni fıstıkları görüyorum ama döndüğümde hepsi ile tanışacağım inşallah.
öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun..
Araniza kabul eder misiniz kizlar.88 kiloyum ve bir turlu zayiflayamiyorum zayiflama bantlari caylari diyetisyen baska urunler denemedigim sey kalmadi. Her tesebbusumden kilo alip ciktim
Aksam yemeğin hazir kuşlar yeşil kahvemi içtim sira yemegimde
Ablalarim hemen menüm ü yaziyim
sabah :canım bişi istemedi acikcasi o yuzden 1 bardak süt ictim .
öğle:1 kase çorba +salata
akşam:Yoğurtlu brokoli salatası yedim
1.5lt su ictim sporumu daha yapmadim simdi leslie 3 mil veya kosu bandinda 45 dk yuruyus yapicamhepinize iyi aksamlarr
geçen birisiyle tanıştım york testinden bahsetti. Yıllardır veremediği kiloları çok hızlı vermiş. http://zayiflamaninyontemleri.com/york-testi anlatıldığı gibi sadece bir damla kan vererek bu oluyorsa ben de yaptıracağım
Slm kizlar nasilsiniza bugun iki tane tarif kesfettim biri corba biri tatli corba hem tok tutan hemde zayiflatann tatliysa kriz anlarina corba malzemeleri 1 kabak 3 parca balkabagi 5,6 yaprak beyaz lahana bir aci biber butun malzemeyi hasladim blandirdan gecirdim fincanima koyup icip bol bol bugun tatli ise yarum paket sut 5 yemek kasigi irmik yarim kilo bal kabagi pekmez agiz tadiniza gore ve kakao sutle irmigi pisirdim yarisini ayirdim yarisina pekmez ve kakao koydum diger taraftan balkabini hasladin ve ezdim once kakaolu irmigi borcama doktum o biraz donunca sadeyi yaydim ve en ustune balkabagini isterseyin aradina burcak biskivide koyabilirsiniz cevizlede susledim
Zayiflama bantiyla 2 herbalife urunleriyle 5 diyetisyenle 2 kilo aldim soylemesi ayipdiyetisyen bile sasirmisti. Simdi karatay diyetine basladim. Onunla kac kilo alcan bakalim diyor esim.Bir haftada bir kilo verdim ama sonra durcak biliyorum.Simdilik iyi gidiyor.
Selamlar oynakbasi benim gibi birilerinin varligi rahatlatti beni:) beraber gidecek kilolor insallah. Yaslarinizi bilmiyorum ama ben 38 olcam yakinda giderek zorlasiyor ve zorlasacak. Subat tatili iyice bi rehavete kapildim.okul baslayinca biraz daha veririm umarim.Arada okula yuruyerek gitsem diyorum. Doktordan geldim simdi .Kansizlik varsanirim o da yavaslatiyor kilo vermeyi ama napsam cozemedim kansizligi da.
15 yasimdayim karabuk fen lisesinde lise 1 e gidiyorum ablacimHanımlar yaslar kaç ben otuz yasında 2 çocuk annesiyim
Allah bagislasin cocuklarini ..Hanımlar yaslar kaç ben otuz yasında 2 çocuk annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?