80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaç gündür gelemiyorum hanımlar.evi buldum çok şükür,temizledik..bugün eşyalarımı toparlayacağız.yarında taşınacağız inşallah hayırlısı ile.çalışınca ancak tüm işlerim akşama kalıyor.bildirim yapamadım çünkü tartılamadım.herşeyim düzelene kadar yapmamayı düşünüyorum.çünkü buraya olan sorumluluğumu yapmamış olarak hissediyorum bildirimlerimi yapmayınca.o nedenle kısa süreliğine ara vereceğim müsadenizle.
hem ruhen hem bedenen kendime geldiğimde tekrar start vereceğim.aslında düzenim olmasada fazla yemiyorum aksine bu telaşede kilo verdiğimin farkındayım ama gel gelelim ne kadar sağlıklı ve kalıcı..orası tartışılır..
hepinizi özledim..arada yeni fıstıkları görüyorum ama döndüğümde hepsi ile tanışacağım inşallah.
öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun..

Ablalarim hemen menüm ü yaziyim
sabah :canım bişi istemedi acikcasi o yuzden 1 bardak süt ictim .
öğle:1 kase çorba +salata
akşam:Yoğurtlu brokoli salatası yedim
1.5lt su ictim sporumu daha yapmadim simdi leslie 3 mil veya kosu bandinda 45 dk yuruyus yapicam hepinize iyi aksamlarr

Slm kizlar nasilsiniza bugun iki tane tarif kesfettim biri corba biri tatli corba hem tok tutan hemde zayiflatann tatliysa kriz anlarina corba malzemeleri 1 kabak 3 parca balkabagi 5,6 yaprak beyaz lahana bir aci biber butun malzemeyi hasladim blandirdan gecirdim fincanima koyup icip bol bol bugun tatli ise yarum paket sut 5 yemek kasigi irmik yarim kilo bal kabagi pekmez agiz tadiniza gore ve kakao sutle irmigi pisirdim yarisini ayirdim yarisina pekmez ve kakao koydum diger taraftan balkabini hasladin ve ezdim once kakaolu irmigi borcama doktum o biraz donunca sadeyi yaydim ve en ustune balkabagini isterseyin aradina burcak biskivide koyabilirsiniz cevizlede susledim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şükür bu günüde bitirdim
Gündüz ev temizliği ile uğraştım bütün gün hatta büyük kızın odasıyla baya bir uğraştım ( sağ olsun küçük cadı deyim yerindeyse resmen odanın ağzına..... )
Hatta hazır girişmişken nevresimlerinide yeniledim nasılsa kimse yatmıyor yatağında pazar günü geldiğinde tertemiz olsun diye

Bu arada malum kendime bir kaç gün izin vermiştim hatta hurma detoksu yaparım diyordum ya ondanda vazgeçtim daha doğrusu beni diyet psikolojisine sokacak herşeyden uzak duracağım onun yerine yarın sabahtan itibaren elimden geldiğince dikkatli beslenip karatayımsı devam etmeye karar verdim
Akşam üzere eşimlede gidip alışverişimi yaptım ve yarından itibaren yine resimli olarakda menülerimi paylaşacağım ayın 11inde de spor grubuyla düzenli olarak leslie yapacağım ( hatta ben kızçem geldikten sonra hemen başlıyacağım hem alıştırma olur hemde nasılsa kızım birlikte yapacağımıza söz verdi oda bana arkadaş olur )

Umarım bundan sonrada tekrar öyle bir bunalımın eşiğine gelmem yaza kadarda çok güzel kilolar gider

Canım yeni evinizde Rabbim huzurla ve sağlıkla oturmayı nasip etsin
İnşallah sende en kısa zamanda aramıza dönersin ve daha fazla özletmezsin kendini

Araniza kabul eder misiniz kizlar.88 kiloyum ve bir turlu zayiflayamiyorum zayiflama bantlari caylari diyetisyen baska urunler denemedigim sey kalmadi. Her tesebbusumden kilo alip ciktim

ARamıza hoşgeldin canım
Al bendende okadar hatta hep derim hani kuş poku zayıflatacak deseler ağzım açık havaya bakarak dolaşacağım hani deng gelirde faydasını görürüm diye
En güzeli kafana göre sağlıklı beslenmek ve vucudunu dinlemek
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

Aksam yemeğin hazir kuşlar yeşil kahvemi içtim sira yemegimde

Ohhhh çok güzel görünüyor bol bol eksi olarak döner inşallah

Harikasın çıtır kız
Günün gerçekten güzel geçmiş beslenme olarak ve eminim cuma senden çok güzel bir sonuç alacağız

Canım onu bende duymuştum hatta niyetlendim ama o test ben araştırdığımda yurtdışında yapılıyordu ( amerikaya gönderiliyormuş hesapta ) ve fiyat olarak 1500 gibi bir rakam söylemişlerdi bana ama sen daha uygun bir yer bulursan bizede haber verirsen sevinirim
Geçenlerde eşimde diyordu yaptırsanmı diye ama acıkcası nekadar güvenilir ona emin değilim yani her york testi yapıyorum diyene güvenemem üstelik en önemli etken dediğim gibi para acıkcası

Ohhh maşallah sende bugün baya hamaratmışsın Eminim tatlıda çorbada güzel olmuştur bol bol eksi olarak döner inşallah sana

Iyi akşamlar arkadaşlar.
yarın 11de yolcuyuz istanbula.
gündüz kalan çamaşırları yıkadım.
kuaföre gittim.
geldim banyo yaptım.
yemeğimi yaptım.yedik.
şimdi eşimle oğluma börek yapıp bırakcam.
sonrada çantamı hazırlarım
bugünki menümü yazayım.
Sabah:canım birşey istemedi.
çok az kflakes ve süt
Akşam:kavurma
bol salata ceviz peynir zeytin
ve çay.az sonrada süt yadavyoğurt olabilir.
herkese hayırlı cumalar

Zayiflama bantiyla 2 herbalife urunleriyle 5 diyetisyenle 2 kilo aldim soylemesi ayip diyetisyen bile sasirmisti. Simdi karatay diyetine basladim. Onunla kac kilo alcan bakalim diyor esim.Bir haftada bir kilo verdim ama sonra durcak biliyorum.Simdilik iyi gidiyor.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Evettttttttt bugün güne sabah 7de çok enerjik bir şekilde başladım
Önce 2 bardak suyumu içip bir yarım saat sonrada oturdum bir güzel kahvaltımı ettim Akşam yemeğiyle birlikte paylaşırım artık

Bugün biraz ütü yapıp ufak kızımla oyun bahanesiyle azda olsa lesli yapmayı planlıyorum hem alıştırma olur bana hemde ufaklığın hoşafını çıkartayımda akşam üzere baygın düşsünde uyusun
Dün gece bık bık bık deli etti beni yatakta konuşma uyu dedikçe ama Anneciğim seni çok seviyorum falan diye sevgi sözcüklerini sıraladı durdu tabi erken yatıpta uyuyamayınca en son kız atarım seni yataktan dedimde uyudu şükürler olsun

Sanki benden bahsettin
Maalesef benim bünyede çok cinstir diyetisyenle 3 kg almış biriyim önceden denediğim verip fazlasını geri aldığım denemelerimi söylemiyorum bile
Ne yazık ki bazı bünyeler kolay kolay kilolardan vedalaşmak istmemiyor ama umarım karatayla güzel farklar görürsün
Ben 5 ay karatayımsı beslenerek 12 kg verdim ( spor yapmış olsaydım eminim çok daha güzel giderdi ama kaldıramadım totoşu )
Karatayımsı diyorum çünkü ben herşeyin organiğini almıyorum daha doğrusu alamıyorum sonuçta maşallah fiyatlar dudak uçuklatıyor bazı şeylerde O yüzden bende karatay kurallarına elimden geldiğince uymaya ama bütçemide zorlamadan sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
Ayın 11de de başlıyacak bir spor grubunada katıldım burada Her gün onlarlada leslie yapacağım Allahın izniyle ve yaza çok büyük bir farkla merhaba diyeceğim

Bu arada topiğin en ağır Assolistide benim 112.5 kgyum ama inanıyorum ki bir daha hiç görmemek üzere 3lü haneleri terk edeceğim

Selamlar oynakbasi benim gibi birilerinin varligi rahatlatti beni:) beraber gidecek kilolor insallah. Yaslarinizi bilmiyorum ama ben 38 olcam yakinda giderek zorlasiyor ve zorlasacak. Subat tatili iyice bi rehavete kapildim.okul baslayinca biraz daha veririm umarim.Arada okula yuruyerek gitsem diyorum. Doktordan geldim simdi .Kansizlik varsanirim o da yavaslatiyor kilo vermeyi ama napsam cozemedim kansizligi da.

slmmmm herkese...
acmam dedigim laptopu actim:)) napim sizi ozledim..
dün aksam 50 dk bisikletimi surdum sabahta 15 dk lesli yapmistim..ve hergun inceldigimi farkediyorum,,popomun yanlari ice girmeye basladi,...yasasin zayizflamak:))
kahvaltimi guzelce yaptim ..evimi topladim..yemek ayarladim..sporumuda yaptim..25 dk lesli yaptim..aksamada bisiklet surulecek,,,
kahvaltim bir kase iskembe #
bir minik siyah ekmekcik
bol yesillik
3-4 zeytin
tulum peyniri
ara 1 elma
ara 3 kuru kayisi
aksam 1 tabak firin tavuk az bulgur pilavi ve salata

Ablacim ben 15 yasimdayim benim babam mikrobiyoloji uzmani tahlil yapildiginde en son demirim 60-160 arasi olmasi gerekirken 21 cikmisti ferritinim de baya dusuk cikmisti haklisiniz demir eksikligine bagli anemi kilo vermeyi yavaslatiyo ben hem ilac kullaniyorum hemde pekmez demiri yukseltiyo birde ben sut urunlerini cok tuketirim sut urunleri demirin emilimini azaltip anemi olusturuyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…