- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selam kizlar nasilsiniz hic giremiyrm hem tatilhemde misafirlerim vardi bugunde kizi dr goturdum kulaginda iltihap cikti sabaha kadar ayaktaydim kilo bildirirum ise 80 kiloyum dun tartildim ins bu haftadan sonra 70 lerde yol alirim
Eee bende varım.aşkolsunSpor yapan sadece yildizla benmiyim bu olmadi iste
Himmm k.bakma yahEee bende varım.aşkolsun
şaka yaptım canım.Himmm k.bakma yah
Cnm bn platesede baslcm Allahn iznyle evimiz kalabalık eltimgil var gittiklerinde karin savar yapacagim gobegimin erimesi lazim çünkü sezeryan doğum yaptim heryerim gitti göbek var sekil vermem lazim:+)şaka yaptım canım.
bende yarım yamalak yapıyorum zaten.
günler kısa.spora zaman ayırmak için cambazlık yapıyorum nerdeyse
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Geçte olsa bir uğrayayım dedim
Halalardan yeni geldik ve baya hoş sohbet geçti gecemiz
Tabi evde olsaydım paso yatardım ( halim yok aslında ) iyi oldu yani gittiğimiz
Yarın halim olursa biraz temizlik yapar bir postada çamaşır yıkarım
Yatmadan thylolhotumu içerken birde sizlere bakayım dedim
Yahu zaten uzun zamandır eski kaçaklar görünmüyor ki onları çooook özledimmmm ( beyazcan, ayyüzlüm ve yoğunluktan nadiren uğrayan adaşım sweetdimple)
Şu tatil bitince inşallah dahada canlanır buralarıda bende o arada şu hastalığı atmış olurum üzerimden
Bu arada küçük kuzumda her an yamulabiliryanakları bugün ufaktan pembeleşmeye başladı ve sanki çok hafif ateşi vardı bir ara ama şu an iyi şükür Yarından itibaren onada banada bol bol limonlu, karabiberli ve çok az ballı su yapacağım ( hastayken inanılmaz iyi geliyor ) ona önlem banada şifa olur inşallah
Canım sanada çok çok geçmiş olsun
Valla şu iki günlük lodos etkiledi sanırım beni çünkü bizim apartmanın bacaları uzun zamandır temizlenmediği için eşim lodos uyarısını görünce petekleri kapattırdı iki gündürde yakmıyoruzzehirlenmektense hastalanırım daha iyi yorgunlukta bağışıklık sistemini baya bir zayıflatıyor onun yerine ben zayıflasam ya neyse toparlanalımda hallederiz onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?