80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar nasilsiniz hic giremiyrm hem tatilhemde misafirlerim vardi bugunde kizi dr goturdum kulaginda iltihap cikti sabaha kadar ayaktaydim kilo bildirirum ise 80 kiloyum dun tartildim ins bu haftadan sonra 70 lerde yol alirim

Canım kızına çok geçmiş olsun
İnşallah Rabbim tez zamanda şifasını verirde sende rahatlar aramıza dönersin tatil dönüşü

şaka yaptım canım.
bende yarım yamalak yapıyorum zaten.
günler kısa.spora zaman ayırmak için cambazlık yapıyorum nerdeyse
Cnm bn platesede baslcm Allahn iznyle evimiz kalabalık eltimgil var gittiklerinde karin savar yapacagim gobegimin erimesi lazim çünkü sezeryan doğum yaptim heryerim gitti göbek var sekil vermem lazim:+)

Slm kizlar. .
50 dk bisiklet surdum. .soyle bi uzandim..bugun cok yoruldum yine..bol bol gezdik alisveris yaptim cocuklara..
menumu yazayim..
sabah kahvem suyum
kahvaltim yogurt+ elma puresi ve tarcin ve karabugday
ara fistik
ogle+aksam yayla corbasi salata 2 icli kofte ve yogurt
ara kahve ve cips gibi cikolata
az oncede yogurt az balli
sporum 50 dk bisiklet+15 dk lesli

selam kızlar ara ara girip okuyorum ama epey zamandır yazmak nasip olmadı.İlk çocukta 16 kg vermeyi başarmışken ikinci bebek sürpriz yaptı başa döndüm maalesef.Şimdi kızım 16 oğlum 2 aylık.Ve ben spora ve kendine vakit ayıramayan 85 kg bir anneyim.İnşallah bugün diyet olmasa da dikkayt etmeye ve lesliye başladım.İnşallah fırsat buldukça geleceğim.Bildirimler hala cumaları mı yapılıyor.Hepinizi öpüyorum başarılar diliyorum kendim dahil herkese:))))

kızlar hala toparlanmaya çalışıyorum sağlığım biraz daha iyi şükür ama diyete motive olmaya çalışıyorum
cumartesi
sabah yarım simit az peynir kırmızı biber 4 5 zeytin
öğle : az yeşil mercimek, 4 5 kaşık mantı
akşam : 4 köfte bir bardak ayran salata ( 1 parça cısss patates)

pazar
sabah öğle karışık : bir simit bir üçgen peynir domates salatalık
akşam : bir kase mercimek çorbası, ızgara pancar slaatası

suyu mümkün olduğunca içmeye çalıştım ama yeterli değil

dünkü menüme geleyim hemen
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği, 2 yumurta, peynir- yarım domates çay
öğle : baharatlı haşlanmış tavuk ve yoğurt
ara : bir fincan sade nescafe ve % 80 bitter 2 parça
akşam : haşlanmış bir bageti parçaladım menemenlik sosla kavurdum sallama bişey oldu ve 1 bardak ayran
su : 1,600 az maalesef ama bugün artıcak

ve bir günlük protein ağırlıklı beslenme sonucum
dün sabah 8,30 da 84,4
bu sabah 8,20 de 82,9
ödemde olsa beni motive etmeye yeter

cecoomm geçmiş olsun canım benimmmmm

Meraba ben 15 yasimdayim 168 boyunda 88 kiloydum yazin burda 78 e kadar dustum tabi sonra okul falan derken 80 oldum tekrar bu yaz lise yerleştirmeleri falan vardi yogun gecti o yuzden yazda sonra bidaha buraya donemedim ama kilo vermem lazim ve su an 80 kiloyu gorunce tekrardan buna karar verdim eger beni araniz almak isterseniz sevinirim kilo bildirimlerimi aksam kurslardan ciktiktan sonra yapabilirim sporu da ayni sekilde akaam yapabilirim hedefim 70 kg olmak

merhabalar arkadaşlar.
bugün bi kırgınlık var üzerimde.
grip olcam diye ödüm kopuyor.
şimdi bol vitamin takviyesi yapayımkendime.
cecom geçmiş olsun canım sanada.
perşembe günü istanbula yolculuk var nasipse.
kızım ablam ve yeğenimle birlikte.
bütün akrabalarım orda.çok özledim hepsini.perşembe sabah tartılıp cuma yaparım bildirimimi.
ayrıca çok tehlikeli bir yere gidiyorum.
dayımın istanbulda çok ünlü pastaneler zinciri vat
dayımın oğulları akşam eve gelmeden soruyolar ne getirelim pastaneden diye.
ben istemesemde yanımdakiler durmuyolar.veriyolar siparişleri.
neyse inşallah az hasarla atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…