80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün çok daha güzel bir enerjiyle güne merhaba dedim
Çok şükür gün geçtikçe kendime geliyorum

Bu arada 2 - 3 günlük hurma detoksu yapmaya karar verdim ve bu sabah başladım
İnstagramda bu ara çok karşıma çıkıyordu ve sonuçları görünce kendimi bir silkelemek için iyi olur diye düşündüm nasılsa hurmayıda severim

Ayriyetten Spor grubunada katıldım ve ayın 11inden itibaren her gün Leslie yapacağım ( sevmem pek hatunu ama yapcak birşey yok Söz verdiğimde sözümden dönmediğim için bu konudada gruba katılıp yapacağımı ilan ettim yani artık kıvırma payım sıfır )
İnşallah 1 ay grupla devamlı sporumu yapacağım ve bakalım ne kadar fark göreceğim hem kg olarak hemde cm olarak Başlamadan önce ölçülerimide alacağım ki farkı yazı olarakda göreyim

Allahın izniyle bundan sonra pes etmeden yaza kadar çok güzel kilolar vereceğim ve inşallah bu grup bahanesiylede düzenli sporumu yapacağım Yazın denize en azından biraz daha düzgün birşekilde gireceğime inanıyorum

Canım çok geçmiş olsun umarım regl en az ağrıyla atlatırsın

Canımmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaa seni gördüğüme okadar sevindim ki
Valla enişteye benim iş çıkarasım geldi heee Çok özledik bizde seni
Aslında kaç kere aramayı düşündüm ama ya birşey girdi araya yada şimdi enişte evdeyse sorun olurmu olmazmı bilmediğimden huzursuzluk yaratmıyayım dedim

Ayyüzlümde dönse tam süper olur

Bizde seni kocaman öpüyoruz ve inşallah bütün kaçaklarda yuvaya geri dönerde beni bir güzel motive edin bak siz gittiğinizden beri kilo veremiyorum ( ahanda bu cümlenin üzerine dönerler herhalde )

GÜNAYDIN CANIMMMMM
vallahi bende isityorum ama olmuyor bir türlü ne zaman spora karar versem bi bel sorunu yaşıyorum korkuyorum artık..

dünkü menümü yazayım hemen mümkün olduğunca düzenli girmeye çalışıcam artık inşşalh başka bir sağlık problemi yaşamamda..
sabah 1 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim ekmek çay
öğle : fırında tavuk but ayran
akşam : sosisli yumurta, peynir, çay 2 dilim ekmek
gıdak gıdak dicem yakında

ekmeği fazla kaçırdığım için tartıda olumsuz sonuç çıkacağına inanıyorum ama olsun hafta sonuna kadar toparlarım...

Gunaydin kizlar. .
kalkali cok uzun oldu ama yeni oturdum..
kuzulari hazirla birak gel..copleri cikardim..az yurudum..yumurtalarim haslandi birazdan kahvalti yaparim..
cecom bende yazildim spor grubuna..iyi gelecek bence..
beyazcancim hosgeldin canim..
maviaycim gidaklamak cok iyi sonuc veriyo ..devam et:)

Mehtapcim dunku menun cok guzelmis bende yapayim bugun mercimekli bulgur pilavi. .kendim icin sorun degilde 2 kucuk kuzu cok yemek seciyor...ve sinir yapiyo bu bana..
yoksa bugun kendime iskembe corbasi yapicam dunden hasladim iskembeyi..himm cokk severimde..

GÜNAYDIN CANIMMMMM
vallahi bende isityorum ama olmuyor bir türlü ne zaman spora karar versem bi bel sorunu yaşıyorum korkuyorum artık..

VAlla bazen diyorum beynim acaba bana oyunmu oynuyor ne zaman tamam spora başlıyorum diye düşünsem ertesi sabah felaket bir bel ağrısıyla uyanıyorum ama artık kaçarı yok spor grubuna dahil oldum 11de başlıyorum istersen sende katılsana canım 30 dakika günde leslie yapılacak 1 ay sonunda ölçülerimizide almış olursak ne kadar sıkılaştığımızı görürüz

canım benim şuan doktorun verdiği egzersiz dışında ve 20 dk yürüyüş dışında bişey yapmam çok zor leslie de de ani geçişler olduğu için çok zor ama bi fizik tedavi falan alıyım sonra bakıcam artık...

Canim bende her yemeği yerim kizimda öyle ama bir tek iskembeden nefret edrm :-D eskisi gbi yemek bile yemiyrm fazla midem almiyor fazla yemeyi kabul etmiyor fazlasni yuruyusume basladim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…