Slm guzeller..
hayirli aksamlar. .
Bugun ugrayamadim esim eydeydi..ve teli bozuldu malesef benim telime el koydu yenisi gelene kadar..umarim cabuk gelir..alisinca cok zor oluyo telsiz..ki ben hic lap top acmam onun basina oturmayi sevmiyorum..
yeni gelen arkadaslar olmus..
hosgeldiniz kizlar..hadi hepberaber verelim su kilolari..
bende bugun regl oldum..cok sancim var bugun spor yapmiyorum. Ins yarin kaldigim yerden devam...
sizi seviyorum..
gorusmek uzere..
iyi geceler kızlarr
epinizi çokkk özledim ,ama benim koca evde olunca burdan uzaklaştım mecburen.
cecom, meleğim sizleri çok özledim çokk öpüyorum..merviş naptı bebeğin gelmesi yaklaştı sanırm..hepinizi öpüyorum kızlarr..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün çok daha güzel bir enerjiyle güne merhaba dedim
Çok şükür gün geçtikçe kendime geliyorum
Bu arada 2 - 3 günlük hurma detoksu yapmaya karar verdim ve bu sabah başladım
İnstagramda bu ara çok karşıma çıkıyordu ve sonuçları görünce kendimi bir silkelemek için iyi olur diye düşündüm nasılsa hurmayıda severim
Ayriyetten Spor grubunada katıldım ve ayın 11inden itibaren her gün Leslie yapacağım ( sevmem pek hatunu ama yapcak birşey yokSöz verdiğimde sözümden dönmediğim için bu konudada gruba katılıp yapacağımı ilan ettim yani artık kıvırma payım sıfır )
İnşallah 1 ay grupla devamlı sporumu yapacağım ve bakalım ne kadar fark göreceğim hem kg olarak hemde cm olarakBaşlamadan önce ölçülerimide alacağım ki farkı yazı olarakda göreyim
Allahın izniyle bundan sonra pes etmeden yaza kadar çok güzel kilolar vereceğim ve inşallah bu grup bahanesiylede düzenli sporumu yapacağımYazın denize en azından biraz daha düzgün birşekilde gireceğime inanıyorum
Canım çok geçmiş olsun umarım regl en az ağrıyla atlatırsın
Canımmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaa seni gördüğüme okadar sevindim ki
Valla enişteye benim iş çıkarasım geldi heeeÇok özledik bizde seni
Aslında kaç kere aramayı düşündüm ama ya birşey girdi araya yada şimdi enişte evdeyse sorun olurmu olmazmı bilmediğimden huzursuzluk yaratmıyayım dedim
Ayyüzlümde dönse tam süper olur
Bizde seni kocaman öpüyoruz ve inşallah bütün kaçaklarda yuvaya geri dönerde beni bir güzel motive edin bak siz gittiğinizden beri kilo veremiyorum( ahanda bu cümlenin üzerine dönerler herhalde )
GÜNAYDIN CANIMMMMM
vallahi bende isityorum ama olmuyor bir türlü ne zaman spora karar versem bi bel sorunu yaşıyorum korkuyorum artık..
VAlla bazen diyorum beynim acaba bana oyunmu oynuyor ne zaman tamam spora başlıyorum diye düşünsem ertesi sabah felaket bir bel ağrısıyla uyanıyorumama artık kaçarı yok spor grubuna dahil oldum 11de başlıyorum istersen sende katılsana canım 30 dakika günde leslie yapılacak 1 ay sonunda ölçülerimizide almış olursak ne kadar sıkılaştığımızı görürüz
Canim bende her yemeği yerim kizimda öyle ama bir tek iskembeden nefret edrm :-D eskisi gbi yemek bile yemiyrm fazla midem almiyor fazla yemeyi kabul etmiyor fazlasni yuruyusume basladim artikMehtapcim dunku menun cok guzelmis bende yapayim bugun mercimekli bulgur pilavi. .kendim icin sorun degilde 2 kucuk kuzu cok yemek seciyor...ve sinir yapiyo bu bana..
yoksa bugun kendime iskembe corbasi yapicam dunden hasladim iskembeyi..himm cokk severimde..
Aynen cnm ;-) kolay gelen snaOhh nerde hareket orda bereket:)
Bende simdi 15 dk lik lesli yaptim..yoruldum..az sonrada kizimi almaya gidicem tabisii yuruyerek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?