gecmis olsun canim..aramiza hosgeldin,.. evet yasa bagli kilo vermek zorlasiyor ben de 32 yasindayim 20 li yaslardaki gibi degil kilo verisim malesef,,,ama azmin elinden hicbirsey kurtulmazmis..gidecek bu pis kilolar:) bende ,magnezyum aliminin kilo vermeyi hizlandirdigini duydum ve yaklasik 3-4 gundur duzenli kullaniyorum..bakalim sonuc ne olucak,,Selamlar oynakbasi benim gibi birilerinin varligi rahatlatti beni:) beraber gidecek kilolor insallah. Yaslarinizi bilmiyorum ama ben 38 olcam yakinda giderek zorlasiyor ve zorlasacak. Subat tatili iyice bi rehavete kapildim.okul baslayinca biraz daha veririm umarim.Arada okula yuruyerek gitsem diyorum. Doktordan geldim simdi .Kansizlik varsanirim o da yavaslatiyor kilo vermeyi ama napsam cozemedim kansizligi da.
ahh bebemm sen ne hizli verirsin azicik siksan kendini..bu yaslar bir daha geri gelmiyor kuzum:)) lisedeyken ne zayiftim yaa ve her gun kizartma yerdim neerdeyse..oyycanim annem ben gelmeden daha herseyi hazirlardi...oyy oyy nasil ozledim o gunleri15 yasimdayim karabuk fen lisesinde lise 1 e gidiyorum ablacim
Hanımlar nerdesiniz
Selamlar oynakbasi benim gibi birilerinin varligi rahatlatti beni:) beraber gidecek kilolor insallah. Yaslarinizi bilmiyorum ama ben 38 olcam yakinda giderek zorlasiyor ve zorlasacak. Subat tatili iyice bi rehavete kapildim.okul baslayinca biraz daha veririm umarim.Arada okula yuruyerek gitsem diyorum. Doktordan geldim simdi .Kansizlik varsanirim o da yavaslatiyor kilo vermeyi ama napsam cozemedim kansizligi da.
Hanımlar yaslar kaç ben otuz yasında 2 çocuk annesiyim
bende emzirirken cok kilo alirim..aslinda emzirenlerin kolay kilo verdigi soyleniyor ama bu bende olmadi malesef..umarim sen verebilirsin canim..Ah 15 ,yasında 36 bedendim ben ya yildiz kilomuz gibi yazımızda yakinmis benim bi kızım bi oğlum var daha kızı emziriyorum kilo kaynağında bu zaten
hosgeldin cecom...
bende simdi oturdum keyif kahvemi ictim..
benimde yemegim firinda pisiyor..6 dan once yemem herhalde hicc ac degilim..elma yemistim acayip tokum..kahve bitki cayi su agzimda hic bos durmuyo..aclik yok yani..
bende emzirirken cok kilo alirim..aslinda emzirenlerin kolay kilo verdigi soyleniyor ama bu bende olmadi malesef..umarim sen verebilirsin canim..
cecom nasılsın sevgili oynak başımSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Akşamlık yemeğimide pişirdim şimdide ufak bir mola verdim ( ütüm kaldı ) kahvemi içip devam edeceğim
Yetiimmmmm
İş güçden ancak gelebildim
Valla en son tahlillerimi yaptırdığımda değerlerim normal çıktı bir tek insülin direnci varmış hala
Bakalım bir şekilde o direncide kırıp güzel kilolar vereceğiz inanıyorum
Dediğin gibi okullar açılınca dahada iyi olacak hepimiz için ( çoğumuz çocuklar evdeyken mutfaktan çıkamıyoruz ki benim büyük kız Halasının yanına Londraya gittiği halde ufaklıklada olsa mutfak ikinci adresim oldu)
Bende 34.75 yaşındayımayın 28.inde doğum günüm ya o bakımdan
35 olucağım yani
Biri 14 yaşında diğeri 4 yaşında iki kızım var
Diplomalı evhanımıyımama hala birşeyler üretme peşindeyim
Çoğu bayanında olduğu gibi benimde küçük şirin bir Cafe açma hayalim var bir kaç senedir ve inşallah bu hayalimi bir iki seneye kadar gerçekleştirmek istiyorum
tatlım selam ben eskilerdenim baya boşladım burayı. ben karatay tarzı besleniyorum ama sebze destekli yeni başladım uydurdum bişiler. menu yazarım buraya bakarsın istersenYaptığınız bi diyet varmi
emzirirken açlık atakları oluyor dayanamıyorsun zor valla çiğ ve posalı sebzeler yersen geç acıkırsınDesene senin bünyede benden kız 1'5 yasında deli gibi emiyo bende gram gitmiyordu kilo aliyorum
cecom nasılsın sevgili oynak başım
uğramayalı baya simalar değişmiş bu cuma bildirim yapayım bende menude yazayım
Desene senin bünyede benden kız 1'5 yasında deli gibi emiyo bende gram gitmiyordu kilo aliyorum
Yaptığınız bi diyet varmi
tatlım selam ben eskilerdenim baya boşladım burayı. ben karatay tarzı besleniyorum ama sebze destekli yeni başladım uydurdum bişiler. menu yazarım buraya bakarsın istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?