80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun canim..aramiza hosgeldin,.. evet yasa bagli kilo vermek zorlasiyor ben de 32 yasindayim 20 li yaslardaki gibi degil kilo verisim malesef,,,ama azmin elinden hicbirsey kurtulmazmis..gidecek bu pis kilolar:) bende ,magnezyum aliminin kilo vermeyi hizlandirdigini duydum ve yaklasik 3-4 gundur duzenli kullaniyorum..bakalim sonuc ne olucak,,

15 yasimdayim karabuk fen lisesinde lise 1 e gidiyorum ablacim
ahh bebemm sen ne hizli verirsin azicik siksan kendini..bu yaslar bir daha geri gelmiyor kuzum:)) lisedeyken ne zayiftim yaa ve her gun kizartma yerdim neerdeyse..oyycanim annem ben gelmeden daha herseyi hazirlardi...oyy oyy nasil ozledim o gunleri

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Akşamlık yemeğimide pişirdim şimdide ufak bir mola verdim ( ütüm kaldı ) kahvemi içip devam edeceğim

Hanımlar nerdesiniz

Yetiimmmmm
İş güçden ancak gelebildim

Valla en son tahlillerimi yaptırdığımda değerlerim normal çıktı bir tek insülin direnci varmış hala
Bakalım bir şekilde o direncide kırıp güzel kilolar vereceğiz inanıyorum
Dediğin gibi okullar açılınca dahada iyi olacak hepimiz için ( çoğumuz çocuklar evdeyken mutfaktan çıkamıyoruz ki benim büyük kız Halasının yanına Londraya gittiği halde ufaklıklada olsa mutfak ikinci adresim oldu )

Hanımlar yaslar kaç ben otuz yasında 2 çocuk annesiyim

Bende 34.75 yaşındayım ayın 28.inde doğum günüm ya o bakımdan
35 olucağım yani
Biri 14 yaşında diğeri 4 yaşında iki kızım var
Diplomalı evhanımıyım ama hala birşeyler üretme peşindeyim
Çoğu bayanında olduğu gibi benimde küçük şirin bir Cafe açma hayalim var bir kaç senedir ve inşallah bu hayalimi bir iki seneye kadar gerçekleştirmek istiyorum

hosgeldin cecom...
bende simdi oturdum keyif kahvemi ictim..
benimde yemegim firinda pisiyor..6 dan once yemem herhalde hicc ac degilim..elma yemistim acayip tokum..kahve bitki cayi su agzimda hic bos durmuyo..aclik yok yani..

Ah 15 ,yasında 36 bedendim ben ya yildiz kilomuz gibi yazımızda yakinmis benim bi kızım bi oğlum var daha kızı emziriyorum kilo kaynağında bu zaten
bende emzirirken cok kilo alirim..aslinda emzirenlerin kolay kilo verdigi soyleniyor ama bu bende olmadi malesef..umarim sen verebilirsin canim..

hosgeldin cecom...
bende simdi oturdum keyif kahvemi ictim..
benimde yemegim firinda pisiyor..6 dan once yemem herhalde hicc ac degilim..elma yemistim acayip tokum..kahve bitki cayi su agzimda hic bos durmuyo..aclik yok yani..

Valla bende pişirirken ay erken yerim diyordum ama üzerine şekersiz nescafe içince şimdi bende tıkandım
Benimde eşim 18:30 gibi gelmiş oluyor artık o gelir gelmez yeriz sonrada zaten Anannesine gidiceğiz

Allahtan dediğin gibi suydu, kahveydi öyle oyalanıyoruz yoksa durum vahim olurdu hep yesek

bende emzirirken cok kilo alirim..aslinda emzirenlerin kolay kilo verdigi soyleniyor ama bu bende olmadi malesef..umarim sen verebilirsin canim..

Aynen yaa hamilelikte 5 kg verdim 9 ayda ama emzirirken 12 kg aldım
Diyorum ya benim bünye hep muhalefet herkes gider mersine ben giderim tersine

Okadar çok anne sütü verdim ki yeminle 3 çocuk doyardı okadar çok süt sağdım benim o mantığa göre şu an 60 kg olmam gerekirdi ama muhalefet işte bünye

cecom nasılsın sevgili oynak başım
uğramayalı baya simalar değişmiş bu cuma bildirim yapayım bende menude yazayım

cecom nasılsın sevgili oynak başım
uğramayalı baya simalar değişmiş bu cuma bildirim yapayım bende menude yazayım

Hoşgeldin canım
Valla taze kan geldi ama maalesef kaçaklar çok
Beyazcan eşi evde diye gelemiyor bu ara, Ayyüzlüm desen bir gitti pir gitti ama inşallah dönerler aramıza

Ben iyiyim şükür
Büyük kızı 15 tatilde halasının yanına yollamıştım pazar günü dönecek inşallah akşam üzere

Senin nasıl gidiyor bakalım beslenme
Artık senide her gün görürüz inşallah buralarda

Desene senin bünyede benden kız 1'5 yasında deli gibi emiyo bende gram gitmiyordu kilo aliyorum

Ben 2 yaşına kadar Annesütü verdim ( İliğimi kuruttun diyordum ama kuruyan başka yer olmadı maalesef aksine şiştikçe şişti )

Yaptığınız bi diyet varmi

Bende karatayımsı besleniyorum
Karatayımsı diyorum çünkü sağlıklı beslenmiyorum karataya göre ama ara ara dışınada cıkabiliyorum ( tabiki çok fazla sağlıksız olmayan şeyler tüketmeye özen göstereceğim )
Günde 2 öğün besleniyorum ama acıkırsamda arada ayran tüketiyorum

tatlım selam ben eskilerdenim baya boşladım burayı. ben karatay tarzı besleniyorum ama sebze destekli yeni başladım uydurdum bişiler. menu yazarım buraya bakarsın istersen

Aynen bende senin tarzında besleniyorum tam katı bir şekilde uyamıyacağım daral geliyor o zaman üstelik bütçeyide zorlar ( herşeyin organiğini almak )

cecom ve betulcum tam sizdenim ) ha,ileleiklerimde o kadar zayiflarimki..goren sasirir..hatta dogum yaptigimda aaa sen hamilemiydin diyenler bile olmustu..iste sonrasi cokkk vahim oluyo..nerdeyse 2 ay olmadan 10 kilo hopp gelir..istah patlamasi olur sanirim bunye 9 ayin acisini cikariyo benden...
kuzum 3 yasinda hala hamile kaldigim kiloya donemedim..ama su son 2 haftadir duzenli beslenip sporumu yapiyorum cokk rahatim..yaza kadar kesinlikle gidecekkilolar....

kizimi ders calistirdim biraz ne kadar zor yaa bu dersler cok yukleniyorlar bu cocuklara..daha 2.sinif ama baya zor dersler..cok sukur yine iyi not getirdi bugun kuzum..calisinca oluyo..haftaya yine mathematikten yazilisi var basladik calismaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…