hosgeldin tatlim..ohh yuruyusler yapilmis masallah...Kizlar ben geldim nabersniz yuruyusumu oglen yaptim pazara gttik eltimle çok yorgunum yeşil kahvemi içip aksam yemeğini bekleyecegim
H.bulduk cnmhosgeldin tatlim..ohh yuruyusler yapilmis masallah...
bu yesil kahvenin tadi nasil cok merak ediyorum..tr ye gidince alirim ancak..normal kahve gibimi ?
Cnm tadi KotÜ deil kokuyor birazhosgeldin tatlim..ohh yuruyusler yapilmis masallah...
bu yesil kahvenin tadi nasil cok merak ediyorum..tr ye gidince alirim ancak..normal kahve gibimi ?
Canim sen naptin..hic guzel beslenmemissin...boyle olmaz ..sabahlari kahvaltini guzel yap yemeklerine et sut sebze meyve eklemelisin..senin meton cok hizlidir yersen yakarsin..boyle beslenirsen kaslarin erir metobolizmani bozarsin canim..Ablalarim iyi aksamlar hepinize ben menü bildirimimi yapiymm
sabah brokoli yedim
oglen 1 barak ayran ictim
akşam 1 kase damla sakızlı muhallebi yedim
2 lt su
simdi 30 dk pilates yapicam
hepinize iyi aksamlar
Cok guzel menu..afiyet olsun..Aksam yemegim 19:00da
İki tane karniyarik
Arpa şehriyeli bulgur pilavı bir kase
Brokoli
Yoğurt
5tane tereyagli kasarli mantr
Sagolasin cnm yeşil cayimida içtim karnim acayip tok rahatsız oldum yarin tartilacagim yildizcim bakalim sanki bu hafta pek veremedim gbiCok guzel menu..afiyet olsun..
Kesin vermissindir sen..ben daha artidayim regl in 3. Gunundeyim..pazar gunu tartilicam ins bende..Sagolasin cnm yeşil cayimida içtim karnim acayip tok rahatsız oldum yarin tartilacagim yildizcim bakalim sanki bu hafta pek veremedim gbi
İnşallah canim ya 500gr bile gtse sevinecegik eltim ne yedinki senin miden küçülmüş canin istemiyor diyorKesin vermissindir sen..ben daha artidayim regl in 3. Gunundeyim..pazar gunu tartilicam ins bende..
Canim nie salata yedinki başka bsey yeseydinPlates topu aldim bugun :) bi platesim eksikti. Cocuklarla esimle ciktik. Onlar hamburger pizza götürürken salata yiyip kedinin cigere baktigi gibi baktim.
Canim ben calistiriyorum kizimi derslerine..enbuyugu o olunca ilgilenmek zorundayim..cok yorucu oluyor iki cocuk daha olunca..masallah seninkiler buyukmus..Yildizcim kurs falan mi ne dersi benim kuzum da ikinci sinif . Buyuk de lise bir.
Disarida yememeye calismak iyi oluyor diyetteyken..yada en uygun kofte izgara tavuk izgara yaninda salata ayran..guzel bir menu olur..evde yiyip cik yada disarida yiyebilecegin seyler koy cantana..kahveden baska bisey icme canim..bende almistim pilates topu cocuklar oynuyo:)Plates topu aldim bugun :) bi platesim eksikti. Cocuklarla esimle ciktik. Onlar hamburger pizza götürürken salata yiyip kedinin cigere baktigi gibi baktim.
Ohhhhh suooer olma cnm50 dk bisiklet tamamdir..sabahta 25 dk lesli yapmistim...huzurluyum... ohh miss yansin yaglar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?