80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar ben geldim nabersniz yuruyusumu oglen yaptim pazara gttik eltimle çok yorgunum yeşil kahvemi içip aksam yemeğini bekleyecegim
hosgeldin tatlim..ohh yuruyusler yapilmis masallah...
bu yesil kahvenin tadi nasil cok merak ediyorum..tr ye gidince alirim ancak..normal kahve gibimi ?

Ablalarim iyi aksamlar hepinize ben menü bildirimimi yapiymm
sabah brokoli yedim
oglen 1 barak ayran ictim
akşam 1 kase damla sakızlı muhallebi yedim
2 lt su ictim
simdi 30 dk pilates yapicam
hepinize iyi aksamlar

Ablalarim iyi aksamlar hepinize ben menü bildirimimi yapiymm
sabah brokoli yedim
oglen 1 barak ayran ictim
akşam 1 kase damla sakızlı muhallebi yedim
2 lt su
simdi 30 dk pilates yapicam
hepinize iyi aksamlar
Canim sen naptin..hic guzel beslenmemissin...boyle olmaz ..sabahlari kahvaltini guzel yap yemeklerine et sut sebze meyve eklemelisin..senin meton cok hizlidir yersen yakarsin..boyle beslenirsen kaslarin erir metobolizmani bozarsin canim..

Plates topu aldim bugun :) bi platesim eksikti. Cocuklarla esimle ciktik. Onlar hamburger pizza götürürken salata yiyip kedinin cigere baktigi gibi baktim.
Disarida yememeye calismak iyi oluyor diyetteyken..yada en uygun kofte izgara tavuk izgara yaninda salata ayran..guzel bir menu olur..evde yiyip cik yada disarida yiyebilecegin seyler koy cantana..kahveden baska bisey icme canim..bende almistim pilates topu cocuklar oynuyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…