80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Plates topu bizde de oyuncak olma potansiyeline sahip. Yarin tartilcam bakalim. Diyeti guzel uyguladim ama sıfır spor . tartildiginiz belli bir gun falan var mi ya da liste falan. Cahilligimi hos gorun . Evde beni benden alan bi ergenle ondan kalir yani olmayan bi ufaklik olunca gecmisi okuyamadim pek.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Akşam yemeğinden sonra eşimin Anannesine oturmaya gittik daha yeni eve gelebildik
Güzel geçti, bol bol sohbet ettik kızımda kuzenleriyle oynadı

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım dedim

kız beni anlatıyorsun sandım bir an
Benim ikinci kuzuyla daha 3 - 4 aylıkken bir gün okula gittimde beni yolda gören bir arkadaş hal hatır sorduktan sonra kız bu kimin bebişi maşallah çok tatlı dediğinde eeee benimmmm dedim kadın böyle oldu
Kız sen hamilemiydin hiç anlamadım ya dedi zaten göbiş vardı 5 kgda verince son aylarda bile her gün gördüğüm halde hatun anlamamış hamile olduğumu ve maalesef bende hamile kaldığım kiloya bile düşemedim hala ( 3 kg var daha )

kizimi ders calistirdim biraz ne kadar zor yaa bu dersler cok yukleniyorlar bu cocuklara..daha 2.sinif ama baya zor dersler..cok sukur yine iyi not getirdi bugun kuzum..calisinca oluyo..haftaya yine mathematikten yazilisi var basladik calismaya..

Allah yardımcın olsun canım cidden şimdiden daha ilk seneden çocuklara dersleri yüklüyorlar benim yeğenler 1ci sınıf ama 15 tatil için 20 sayfa ödev vermiş öğretmenleri
Ben şimdilik rahatım ama 1 sene sonra ( önce bir anaokuluna yazılacak tabi yazın ) aynı dert bizdede başlayacak

Ablalarim iyi aksamlar hepinize ben menü bildirimimi yapiymm
sabah brokoli yedim
oglen 1 barak ayran ictim
akşam 1 kase damla sakızlı muhallebi yedim
2 lt su ictim
simdi 30 dk pilates yapicam
hepinize iyi aksamlar

Canım biraz düzensiz olmuş ( sabah ve öğlen çok az, akşam desen heleki tartı günü öncesi muhallebi olmamış pek ama eminim yarından itibaren çok çok daha güzel olacak )

Aksam yemegim 19:00da
İki tane karniyarik
Arpa şehriyeli bulgur pilavı bir kase
Brokoli
Yoğurt
5tane tereyagli kasarli mantr

Canım menün gayet güzel ben bayılırım tereyağlı kaşarlı mantara hatta evde mantarda var ama karar veremedim mantarlı omletmi yapsam yoksa kaşarlı mantarmı yapsam ( gerçi evde kaşarım kalmamış )

Plates topu aldim bugun :) bi platesim eksikti. Cocuklarla esimle ciktik. Onlar hamburger pizza götürürken salata yiyip kedinin cigere baktigi gibi baktim.

Süpersin canım valla onlar onları yerken sırf salata yemen cidden alkışı hak etti
Ben genelde kendime göre ayarlıyorum ve şükür kızlarda uzun zamandır o tür şeyleri yemeyince artık canlarıda istemiyor keşke salatanın yanına ızgara tavuk yada köfteyle ayranda ekleseydin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu sabahta çok geç olmadan uyandım şükür ve küçük kuzumla güzelce kahvaltımı ettim
Tabi öncesinde bir güzel tartıldım

Hemen aklımdayken kilo bildirimimide yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 112.5 kg
Bu hafta 111.7 kg
Giden; - 0.800 kg

Toplam giden; 12.8 kg

Spor bu hafta yaptım desem yalan olur sadece bir kere yürüyüşüm var ama inşallah oda yakında değişecek

Ufak ufak yine gidiyor artılar çok şükür

Hayırlı cumalar arkadaşlar.
istanbula geldim.
dayımın evindeyim.
az sonra dsy8mın kız8na kahvaltıya gidicez.
akşamada teyzeme geçeriz.
Hemen kilo bildirimimi yapıp hazırlanayım.
kilo bildirimi
rumuz:eddoras
baßlangıç:82
Geçen hafta:80.6
Buhafta:80
Giden:600 gt.
çok mutluyum.haftsya 7li rskamları görürüm inßallah

Gunaydin kizlar. .
hayirli huzurlu cumalar. .
kuzulari biraktim ufak tefek eksiklerimide aldim geldim..dun sporumuda artirdigim halde hala artidayim..pazar gunune bi daha tartilayim..ama ne hikmetse inceliyorum..kahvaltimi yapip lesli ile yuruyus yapicam yine ins..
herkese guzel bir gun dilerim..

Baslangic:80
Gecen hafta:71.5
Bu hafta:71.2
Giden:200gr
Hedef:55
Spor:1saat yürüyüş
Kızlar canim sıkıldı ya ne yapalim platesede baslicam ektim gitti biraz önce

Canım sıkma canını kendini biraz sonra daha iyi hissedersen yaparsın evde nasılsa birşeyler

kahvaltimi yazayim..
1 h. yumurta
2 dilim beyaz peynir
uzeri kasarli mantar (6-7 tane)
1 fincan limonlu cay
5 tane zeytin
bol maydonoz roka
aksama ispanak kavurup uzeri yogurtlu yicem ins..
spor yapamadim daha bugun enerjim dusuk gibi..birde az önce midem agridi bulanti..usuttum galiba..sabahlari disari cok soguk..neyse 2 gun evde dinlenmece..
spor yaparsam yazarim..

mavicim guzel kilo vermissin..neler yapiyorsun paylasirsan sevinirim..debelenip duruyorum ama kilo gitmiyo ha bire artiyo bende

mavicim guzel kilo vermissin..neler yapiyorsun paylasirsan sevinirim..debelenip duruyorum ama kilo gitmiyo ha bire artiyo bende

CANIM KISACA YAZAYIM ÖNCE
3 AY ÖNCE BAŞALADIM İLK HAFTA 1,5 KİLO KADAR VERDİM AMA SONRA Bİ VERDİM Bİ ALDIM
ARADA SAĞLIK PROBLEMLERİM OLUNCA ARA VERDİM
2 HAFTA ÖNCE 83,4 TÜM FAKAT BİR HAFTA EVDE YATINCA 84,4 E ÇIKTIM
ASLINDA BİR HAFTADA VERDİĞİM KİLO 2,70 BEN DAHA ÖNCE DUKAN YAPTIM ORDAN ESİNLENEREK KENDİME NEYİN YARADIĞINI BİLDİĞİM İÇİN ONA GÖRE BESLENDİM.

BİR HAFTADIR % 75 PROTEİN %25 SEBZE AĞIRLIKLI BESLENDİM SANIRIM BİR İKİ GÜN ARA VERİP ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YİNE BU ŞEKİLDE DEVAM EDİCEM

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Kızçemi havayı güzel görünce parka götürdüm ve o bahaneyle güzelce yürümüş ve temiz hava almış oldum
Kızkardeşimde çocuklarla gelince baya bir koşturdular eğlendiler

Dışarda birde simit yedim ama hiççççç sıkıntı yapmıyorum çünkü ben diyette değilim sonuçta

Akşamlıkda artık birşeyler hazırlarım birazdan önce biraz dinleneyim

Merhaba,

Benim de hedefim 64 olmak..

89 kiloyum aranıza yeni katıldım

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz

Valla ben daha bisiye baslamadim regli dolayısıyla haftaya inşallah bide günüm var atlatayim

İnşallah hasarsız atlatırsın ve bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir beslenme olur ( kaçamaksız tabiki )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…