cecom ve betulcum tam sizdenim) ha,ileleiklerimde o kadar zayiflarimki..goren sasirir..hatta dogum yaptigimda aaa sen hamilemiydin diyenler bile olmustu..iste sonrasi cokkk vahim oluyo..nerdeyse 2 ay olmadan 10 kilo hopp gelir..istah patlamasi olur sanirim bunye 9 ayin acisini cikariyo benden...
kuzum 3 yasinda hala hamile kaldigim kiloya donemedim..ama su son 2 haftadir duzenli beslenip sporumu yapiyorum cokk rahatim..yaza kadar kesinlikle gidecekkilolar....
kizimi ders calistirdim biraz ne kadar zor yaa bu dersler cok yukleniyorlar bu cocuklara..daha 2.sinif ama baya zor dersler..cok sukur yine iyi not getirdi bugun kuzum..calisinca oluyo..haftaya yine mathematikten yazilisi var basladik calismaya..
Ablalarim iyi aksamlar hepinize ben menü bildirimimi yapiymm
sabah brokoli yedim
oglen 1 barak ayran ictim
akşam 1 kase damla sakızlı muhallebi yedim
2 lt su ictim
simdi 30 dk pilates yapicam
hepinize iyi aksamlar
Aksam yemegim 19:00da
İki tane karniyarik
Arpa şehriyeli bulgur pilavı bir kase
Brokoli
Yoğurt
5tane tereyagli kasarli mantr
Plates topu aldim bugun :) bi platesim eksikti. Cocuklarla esimle ciktik. Onlar hamburger pizza götürürken salata yiyip kedinin cigere baktigi gibi baktim.
Oynak basim h.geldin cnm nasilsin ....evet bende çok severim mantari
İim bnde çok şükür canımİyiyim çok şükürsen nasılsın?
Baslangic:80
Gecen hafta:71.5
Bu hafta:71.2
Giden:200gr
Hedef:55
Spor:1saat yürüyüş
Kızlar canim sıkıldı ya ne yapalim platesede baslicam ektim gitti biraz önce
Canım sıkma canını kendini biraz sonra daha iyi hissedersen yaparsın evde nasılsa birşeyler[/QUOTE öyle cnm ya hep böylemi gidecekti gene iyi :-(
hosgeldin tatlim..umarim hedefine en kisa zamanda ulasirsin...Merhaba,
Benim de hedefim 64 olmak..
89 kiloyum aranıza yeni katıldım
mavicim guzel kilo vermissin..neler yapiyorsun paylasirsan sevinirim..debelenip duruyorum ama kilo gitmiyo ha bire artiyo bendeselam kızlar,
çok aktif olamadığım için bi süredir düşündüm bi acaba bildirim yapsammı diye ama
başlangıcım 86,6 idi
arada gelenler gidenler en son bildirimimi hatırlamıyorum cecommm
ama şuan 81,7 yimmm
mavicim guzel kilo vermissin..neler yapiyorsun paylasirsan sevinirim..debelenip duruyorum ama kilo gitmiyo ha bire artiyo bende
Merhaba,
Benim de hedefim 64 olmak..
89 kiloyum aranıza yeni katıldım
Valla ben daha bisiye baslamadim regli dolayısıyla haftaya inşallah bide günüm var atlatayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?