80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Aslında eve geleli bir saat oldu ama kızla ilgilenmekten ancak fırsatım oldu

Menüler ufak ufak bildirilmeye başlanmış tabi bende hepsini tek tek not ettim ( cumaya kadar alıştırma ama eğer haftaya 3 gün bildirim eksik yapan olursa kaptana ileticeğim ki oda karar verir listeye dahil edip etmeyeceğine sonuçta boşuna uğraşmasın kızcağız )
Bu arada tabiki bildiremediğimiz günlerde olursa ertesi gün toptan yazabiliriz menüleri

Umarım sizler içinde uygundur ( kafama göre birşey yapmak istemem ama sonuçta zaten 7 gün menü bildirirken yarısı yoksa o kararı kaptanımıza devrederiz diye düşündüm tabi çoğunluk olmaz derse artık başka ortak bir kural koyarız ki menüler düzenli paylaşılsın )

kiz cecom kis sebzeleri cok guzel bence daha cok secenek sanki...
ispanak
kereviz
pirasa
brokoli
karnibahar
lahana
turp huvuc yesillik
ehh daha ne olsun yahu...

Aslında var tabi ama yazın tezgahlar daha renkli ya daha bir zevkli geliyor bana manav alışverişi
Ispanak ve brokoli kızlar ağızlarına sürmüyorlar maalesef kavga dövüş yediriyorum yinede
Dönüşte manavıma uğradım ve karnabahar, pırasa, kereviz ve kırmızı lahanayla marul aldım

Yarın inşallah zeytinyağlı pırasa yapmayı düşünüyorum ertesi günde bir bakliyat yaparım ( nohut olabilir ) diye düşünüyorum iki günlük menü isimleri konunca rahatladım

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız Allahın izniyle

Bence menün gayette güzel canım eminim güzel bir rakam olarak dönecek sana

Canım hepsi müthiş görünüyor bol bol eksi olarak dönecek sana bu yediklerin
Şu rawı bende kesinlikle şimdi hemen araştırmaya başlıyorum okuyarak kafam belki daha iyi basar şu renkli suları gördükçe içim gidiyor

hosgeldin cecom..afiyet seker olsun canim aldigin sebzeleri afiyetle yiyin..bencede insan 2 gunluk menuyu cikarinca cok cok rahatliyor..benimde bugunden sarmam kaldi yanina corba salata yapicam yarin icin..ertesi gunede kuru fasulye niyetim var her an degismesse:) haklisin arkadasim..bence menu takibi cok ise yariyacak..kilo vermek isteyen yazsin menusunu:) ve yapsin sporunu...leslidede gruplar ayarlanmis simdi orda geziniyordum...
kaptancim sanada afiyet olsun cok guzel besleniyorsun...

Kaptanım maalesef pirinç pilavı.
ilk defa bu kadar canım istedi.
ama bu son.sporda yapamsdım zati.
tibetler yalan oldu.
haftanın 3 günü kursa gidiyorum.
kursa gitmeden kahvsltımı yetiştirebiliyorum ancak.
hafta sonlarıda geziyoruz.
ama başlıycam yeniden
Swetcim bu arada adım yağmur değil fatoş

Selam kizlar nasilsiniz benimdiyet spor alak bulak oldu gecen haftalarda misafirler vardi cocuklar evdeydi bu haftads adetim gecikti esimde spor yaptirmiyor bekle diye diye ona gore hava hos tabi ama diyette gibiyim az yiyorum sksam 7 den sonra bsey yemiyrm bakalim ne olucak test felan yaptirmadim beklicem 15 gun belki olurum diye

Sağol cecom .ağzından bal damlıyor

Hayirlisi olsun canim Bebis mi geliyor ki
Hadi hayirlisi bakalim. Bebis mi geliyor acaba 15 gun nasil dayanacaksin Hemen yap bi test bence

Bugun sabah yumurta peynir zeytin cevizli bademli salata aksam da kiymali karnabahar uc kasik ancaydi. Salata corba . Aksam oglan un helvasi istedi. Yaptim ama tadina bile bakmadim.Oruc gibi hissettim. Aferin bana:) bu sefer basarmak istiyorum. Bu arada kacamak cok cok az kucuk bi dilim ananasla yarim portakal yedim oglen saatlerinde. 1.5 litre su iki bardak bitki cayi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şükür bu sabahta erkenden uyandım ve şu an kahvaltımı ederken birde size bakayım dedim ( tabağım bitmek üzere keyfle yiyorum resmen )
Bu arada sabah aç karnına Dvitaminimide aldım ( tadı pek hoş değildi ama Allahtan ayda bir ampul içilecek )
Kahvaltım bitincede hemen B12mi de içeceğim ( eşim hap şeklinde almış ilk hafta günde 2 adet sabah/akşam daha sonralarıda günde 1 adet alınacakmış )
İnşallah faydasını görmeye başlarım bir hafta sonrada daha güzel kilolar gider

Bende menü takip listemizi oluşturdum
Evet grupların başka topiklere ayrılması iyi olmuş yoksa çok kalabalık olacaktı tek sayfada sonra insan üstesinden gelemeyecekti Dün yaptım artık bugünde yine aynı saatlerde yaparım en azından daha iyi oluyor işlerim bitmiş olunca

Hayırlısı canım İnşallah güzel haberlerle dönersin
Sporu dert etme canım hamile de kalsan beslenmene dikkat edebilirsin ve spor yapmadan sağlıklı bir şekilde hamileysende o süreci halledersin

Gunaydin hayirli sabahlar kizlar..
kuzulari biraktim geldim her zamanki gibi..
Dunku yaptigim keki kizlarin cantasina koydum..kalan bir dilimide kahvalti niyetine yedim 1 kahve ile ..bol bol su icicem bugun odem var yine..sonrasinda lesli ile yuruyecegim..esim isten geldigi icin bugun pek is yapmam bir tek ortaligi toplar yemek hazirlarim ins..
herkese guzel bir gun dilerim. ..

Hayirlisi olsgeciyo Bebis mi geliyor ki

Hadi hayirlisi bakalim. Bebis mi geliyor acaba 15 gun nasil dayanacaksin Hemen yap bi test bence
Yok canim beklicem bu defa zaten farkuna bile varmiyorm zamn geciyo 6 yasinda ikizlerim var onlara bakmaktan farkinda degilimbu defada cok iyi baslamistim diyete felan

Ben kahveyi çok seviyorum.Yeşil kahvede zayıflatıyor dediler sevinmiştim. Yeşil kahve aldım ama yok böyle bir şey yaa hiç sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…