kiz cecom kis sebzeleri cok guzel bence daha cok secenek sanki...
ispanak
kereviz
pirasa
brokoli
karnibahar
lahana
turp huvuc yesillik
ehh daha ne olsun yahu...
merhabalar, 90 kiloyum (iki gundur diyet yapiyorum belki 89 olmusumdur). hedefim 50motivasyona cooook ihtiyacim var. cok aktif yazismalara katilamam fakat aksamlari yazmaya calisirim ve kilo bildirimimi insallah duzenli yaparim. benide araniza alirmisiniz??
Iyi akşamlar arkadaşlar.
akşam yemeğimi saat 7.5 gibi yedimm
şimdi çayımı içiyorum
akşam yemeğim şöyle:
fırında közlenmiş patlıcanla musakka
2kaşık pilav 2kaşık tavuk sote
yoğurt bolca karışık salata.
çayın yanında birkaç hurma.
biraz çokmu yedim sanki
Eyvallah ]sikayetci olacagimi sanmiyorum :)[/[/QUOTE
sweetdimple ya yanit vercektim yaziyi nasil olduysa karistirdim :)
Benim rapor gelsinnn aşağıdakiler
İlaveten 1 kahve şu an yeşilçay 2,5 lt limonlu su 45 dk spor barfiks te çeşitli kol ve sırt hareketleri ve koşu bandıve tabiki Omega 3
**Sabah tarhana acıktırdı içinde un olduğu için yeşil suyuma muz ekledim
Kaptanım maalesef pirinç pilavı.Slm fıstıklarrrr
Cecom maşllah kuzucummmmspor gibi yok inan ki endorfin salgılatıyor kesinlikle bravoo tatlım
.
.s.
Afiyetolsun canımOlmadı ama şimdi kış sebzeleri sevilmezmii
Al maşayı eline böyle adaşımmmm zayıflamak isteyen istemeyen belli olsun
Rabbim her mevsime göre çeşit çeşit yaratmış vucudumuzun neye ihtiyacı varsa.Kesinlikle katılıyorum
Afiyetolsun cnmmm ellerine sağlık görmedimmm zaten çok gzüel dengelemişsin
Takıma da bu güzel topiğimize de hoşgeldin Salihacımm.kurtuluşun yok her yerde ben varım
Bence çok değil yağmurcumm miktar gayet iyi de pirinç pilavı mı kiSpor ne alemde Tibetleri bıraktın sanırım göremiyorum hiç
Afiyetolsun Mehtapcım
Sağol cecom .ağzından bal damlıyorSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Aslında eve geleli bir saat oldu ama kızla ilgilenmekten ancak fırsatım oldu
Menüler ufak ufak bildirilmeye başlanmış tabi bende hepsini tek tek not ettim ( cumaya kadar alıştırma ama eğer haftaya 3 gün bildirim eksik yapan olursa kaptana ileticeğim ki oda karar verir listeye dahil edip etmeyeceğine sonuçta boşuna uğraşmasın kızcağız)
Bu arada tabiki bildiremediğimiz günlerde olursa ertesi gün toptan yazabiliriz menüleri
Umarım sizler içinde uygundur ( kafama göre birşey yapmak istemem ama sonuçta zaten 7 gün menü bildirirken yarısı yoksa o kararı kaptanımıza devrederiz diye düşündüm tabi çoğunluk olmaz derse artık başka ortak bir kural koyarız ki menüler düzenli paylaşılsın)
Aslında var tabi ama yazın tezgahlar daha renkli ya daha bir zevkli geliyor bana manav alışverişi
Ispanak ve brokoli kızlar ağızlarına sürmüyorlar maalesefkavga dövüş yediriyorum yinede
Dönüşte manavıma uğradım ve karnabahar, pırasa, kereviz ve kırmızı lahanayla marul aldım
Yarın inşallah zeytinyağlı pırasa yapmayı düşünüyorumertesi günde bir bakliyat yaparım ( nohut olabilir ) diye düşünüyorum iki günlük menü isimleri konunca rahatladım
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız Allahın izniyle
Bence menün gayette güzel canımeminim güzel bir rakam olarak dönecek sana
Hayirlisi olsun canim Bebis mi geliyor kiSelam kizlar nasilsiniz benimdiyet spor alak bulak oldu gecen haftalarda misafirler vardi cocuklar evdeydi bu haftads adetim gecikti esimde spor yaptirmiyor bekle diye diye ona gore hava hos tabi ama diyette gibiyim az yiyorum sksam 7 den sonra bsey yemiyrm bakalim ne olucak test felan yaptirmadim beklicem 15 gun belki olurum diye
Hadi hayirlisi bakalim. Bebis mi geliyor acaba 15 gun nasil dayanacaksin Hemen yap bi test benceSelam kizlar nasilsiniz benimdiyet spor alak bulak oldu gecen haftalarda misafirler vardi cocuklar evdeydi bu haftads adetim gecikti esimde spor yaptirmiyor bekle diye diye ona gore hava hos tabi ama diyette gibiyim az yiyorum sksam 7 den sonra bsey yemiyrm bakalim ne olucak test felan yaptirmadim beklicem 15 gun belki olurum diye
hosgeldin cecom..afiyet seker olsun canim aldigin sebzeleri afiyetle yiyin..bencede insan 2 gunluk menuyu cikarinca cok cok rahatliyor..benimde bugunden sarmam kaldi yanina corba salata yapicam yarin icin..ertesi gunede kuru fasulye niyetim var her an degismesse:) haklisin arkadasim..bence menu takibi cok ise yariyacak..kilo vermek isteyen yazsin menusunu:) ve yapsin sporunu...leslidede gruplar ayarlanmis simdi orda geziniyordum...
kaptancim sanada afiyet olsun cok guzel besleniyorsun...
Selam kizlar nasilsiniz benimdiyet spor alak bulak oldu gecen haftalarda misafirler vardi cocuklar evdeydi bu haftads adetim gecikti esimde spor yaptirmiyor bekle diye diye ona gore hava hos tabi ama diyette gibiyim az yiyorum sksam 7 den sonra bsey yemiyrm bakalim ne olucak test felan yaptirmadim beklicem 15 gun belki olurum diye
Yok canim beklicem bu defa zaten farkuna bile varmiyorm zamn geciyo 6 yasinda ikizlerim var onlara bakmaktan farkinda degilimbu defada cok iyi baslamistim diyete felanHayirlisi olsgeciyo Bebis mi geliyor ki
Hadi hayirlisi bakalim. Bebis mi geliyor acaba 15 gun nasil dayanacaksin Hemen yap bi test bence
Valla ben bir iki sene evvel Nescafenin Yeşil kahve yazan bir kutusuna deng gelip almıştım ama o dönem işe yaradımı bilmiyorumİçen arkadaşlardan tecrübelerini alırız bende almayı ve denemeyi düşünüyorum ama tadı çok kötüyse hiç almim sonra evde sürünür durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?