80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm fıstıklar

iyi geceler arkadaşlar ben bugün hiç gelemedim yanınızaoğlum hastaydı vs neyse gelelim menülere
12 de yaptım ancak kahvaltıyı
2 dilim ekmek
1 haş yumrta
5 zeytin
1 dilim peynir
15 10 da
1 portakal
18 de
2 servis kaşığı nohut
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
komşuya çaya inmiştim
1 kurabiye

Geçmiş olsun oğluşuna canım acil şifalar dilerimmKahvaltını geç bırakmamaya çalış cnm ne kadar erken yersen o kadar hızlı metabolizman çalışmnaya başlar

Kahvaltıdaki ekmeklerin hiç olmazsa birini iptal etsen

Kızlar günaydın ya ben bu iştahını bir turlu bastiramiyorum sizin önerilerini varmı iştah kesecek

Bol limonlu kabuk tarçınlı su iç canım sabahları limonlu maydanoz ye yiyebilirsen sabah kahvaltı öncesi çörekotu çiğne iştah filan kalmıyor

Once iki bardak ilik su yesil kahve kahvaltim 09:00da btti cnlar

Domatesten vazgeç Mehtapcımm.

Oooo süper olmuş cecommm elektriklerinn gitmemesiKolay gelsin canım

hem sarma hem haşhaşlı poaça Kolay gelsin canım

Günaydın arkadaşlar.
şükürler olsun erken kalktım bugün.
çok mutluyum.
kahvaltım çoktan bitti.çaya devam.
kahvaltımı yazayım hemen.
peynir zeytin ceviz
salstalık süzme yoğurt.

Mutluluğun daim olsun bitanemmm erken kalkmayınca günün bereketi kaçıyor hakikaten
salatalık

Yeme kuzum hormon dolu ne gerek var turp havuç yeşillik varken Yazın bol bol yeriz nasılsa
Haklisin cnm bnde platesimi yaptim yuruyusumu gce yapacagim bugun uc ogun yemis olcm yemgeme geldik yumurta tavada uc tane zeytin 4tane sobada pismis sogan aci ezmesi cay bnlari yedim midem aliskin olmadgi icin boyuna gaz cikariyorum bagirsaklar iyi calisacak :-D

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldimmmmmmm

Önce salonumu bir güzel topladım, yatak odamı toparladım sonrada ütümü oturup yaptım ve çok şükür ev işlerim biter bitmez bir güzel Lesliemide yaptım

1.5 Mil yaptım desem yeridir
1 Mili tamamen bitirip 2 mili yarıladım ve toplam 30 dakika Leslie yaptım. İnanılmaz terledim ve hala bütün vucudum titriyor
Kendimi yorgun ama bir okadarda dinç hissediyorum

Yarında kesinlikle işlerimi bitirip sporumuda yapacağım

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrr akşam yemeğimide yedim

Eşim siz yemeğinizi yiyin geleceğime yakın giyinin hemen inersinizde Ananneme gideriz dedi bende evde o ana kadar birşey yapmamış olunca olanlardan ortaya karışık birşeyler yaptım
Birazdan hazırlanırım hem çıkmışken manavada uğrayayımda eve sebze alayım az eşime dün bir ara dedim ama gelirken unutmuş bari kendim görerek alayım ne varsa artık ( kışıda hiç sevmiyorum sebze pek olmuyor diye )

Hemen aklımdayken yazayım Menümü burayada
Sabah geç kalacağım diye resimini çekememiştim o yüzden bugün yazılı olsun

Sabah;
1 koca bardak Ayran
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
1 parça peynir

ara;
Şekersiz Türk kahvesi

ara2;
şekersiz nescafe
3 adet hurma

Akşam; 17:30da bitti
1 kase Çorba
2 Yk kadar kıymalı yumurta ( dünden çok az kıyma kalmıştı değerlendirdim )
3 YK kadar tavuk döner
1 adet kırmızı turp

Evi kuruttuk desem yeridir ve o yüzden dışarı çıktığımda manavada uğramam şart kızın sebze zaten pek yok ama en azından pırasa falan alayımda az sebze yiyelim buzlukta yazdan bezelyem vardı ama onuda nişastasından şekerinden dolayı yapmak istemedim bugün

Bu arada kızlarrrrrrr Menülerinizi yazmayı unutmayın gözüm üzerinizde Akşam geldiğimde bakacağım bakalım kimler bugünki menülerini paylaşmış ( şu ana kadar Eddoras ve Yıldız hariç bugünki menü paylaşımı göremedim )

Sağol kaptancım.salatalık niye olmadıki anlamadım.ve çok merak ettim

slm kizlar...kizima ders calistirdim yarin sinavivar..son defa genel tekrar yaptirdim..ins basarili gecer..
lahana sarmami bol kiymali ic malzemesi cok 2 kasik kadarda pirinc atarak sardim..himm cok guzel olmustu..ellerime saglik:)
cecom ohh gezmelerdesin yine..sporda yapilmis bende kuzularla yaptim oglen 2 mil lesli..aksamada bisiklet surulecek ins...
swetcim haklisin bugunluk oyle oldu ama ben gercekten tadimlik yedim hashasli rulodan minicik..sarmam ama cok saglikliydi..cacikla yedim ..

ben yeme isini biraz abarttim ama sporu artirip kilo olarak donmemesine calisacagim...cok saglikli bir kek yaptim birde bugun ve cok yedim...cok canim istemisti napim..bende en sagliksindan yaparak kandirdim kendimi:)
tarcin,elma,havuc,kuru kayisi,yulaf kepegi,cok az zeytinyagi,cok az sut,cok az un,kabartma tozu ve vanilya ekledim birde yumurta ve az seker...ama harikaydi..aksam yemegi niyetiyle yendi:)

menumu yazayim...
sabah 2 bardak su ve kahvem
kahvalti sucuklu yumurta peynir ve lahana kök kisimlari haslanmis(sararken sert oluyo kestim yedim)
ara bir elma
ögle lahana sarmasi ufacik hashasli cörek cacik
aksam 2 dilim kek bitki cayi
bol bol su
2 mil lesli yapildi aksama bisiklet surulecek...

Iyi akşamlar arkadaşlar.
akşam yemeğimi saat 7.5 gibi yedimm
şimdi çayımı içiyorum
akşam yemeğim şöyle:
fırında közlenmiş patlıcanla musakka
2kaşık pilav 2kaşık tavuk sote
yoğurt bolca karışık salata.
çayın yanında birkaç hurma.
biraz çokmu yedim sanki

afiyet olsun eddorascim..pilav yemeseydin daha hafif olurdu..ama yemissin yakmaya bak

salihacim hosgeldin..aksamlarida yazsan bizler burdayiz..umarim istedigin vakitte istedigin kiloya ulasirsin..kendinden bahsedebilirsin biraz..ben 3 cocuk annesiyim 83 kiloyum hedef 70 ins..spor yaparak herseyden az öz yiyerek zayiflamak hedefim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…