iyi geceler arkadaşlar ben bugün hiç gelemedim yanınızaoğlum hastaydı vs neyse gelelim menülere
12 de yaptım ancak kahvaltıyı
2 dilim ekmek
1 haş yumrta
5 zeytin
1 dilim peynir
15 10 da
1 portakal
18 de
2 servis kaşığı nohut
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
komşuya çaya inmiştim
1 kurabiye
Kızlar günaydın ya ben bu iştahını bir turlu bastiramiyorum sizin önerilerini varmı iştah kesecek
Once iki bardak ilik su yesil kahve kahvaltim 09:00da btti cnlar
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Şükür kavuşturana
Okadar elektrik kesintisi olacak diye mesaj attılar belediyeden ama şükür şu ana kadar kesilen elektrik yok
Benim takoz bilgisayarda miladını doldurdu sanırım beni deli ediyor devamlı başka sayfalar açılıp duruyor
En sonunda camdan sıpıtacağım diyorum ama yerine yenisi gelmez sonuçta
Bakalım bir çaresini bulacağım olmadı artık eşime tekrar biraz yağ yakarım da bari format attırmaya götürür şirkete
Kahvaltımı ettim işlere girişmeden sizlere bir bakayım dedimÖğlende işlerim bitsin hemen lesliemide yapacağım
Gunaydin kizlar. .
sabah kahvemi suyumu ictim ..
kuzulari biraktim geldim. .
lesli 2 mil yapicam bugun..
lahana sarmasi hashasli puaca ve cacik bugunku niyetim..evde bomba atilmis gibi ..islere ve yemege girisicem simdi..kolay gelsin herkese...
betulcum tarcin istahi bastiriyor..suyuna kat kabuk tarcin..yada tarcinli sut ic. .kilo vermek istiyorsak tutalim kendimizi..kuru meyvelerde guzel geliyor..
Günaydın arkadaşlar.
şükürler olsun erken kalktım bugün.
çok mutluyum.
kahvaltım çoktan bitti.çaya devam.
kahvaltımı yazayım hemen.
peynir zeytin ceviz
salstalık süzme yoğurt.
Cnm domatesin yenmemesi gerektgni biliorumda bazen dayanamayip yiyorum
Haklisin cnm bnde platesimi yaptim yuruyusumu gce yapacagim bugun uc ogun yemis olcm yemgeme geldik yumurta tavada uc tane zeytin 4tane sobada pismis sogan aci ezmesi cay bnlari yedim midem aliskin olmadgi icin boyuna gaz cikariyorum bagirsaklar iyi calisacak :-D
Yeme kuzum hormon dolu ne gerek var turp havuç yeşillik varkenYazın bol bol yeriz nasılsa
Sağol kaptancım.salatalık niye olmadıki anlamadım.ve çok merak ettimSlm fıstıklar
Geçmiş olsun oğluşuna canım acil şifalar dilerimmKahvaltını geç bırakmamaya çalış cnm ne kadar erken yersen o kadar hızlı metabolizman çalışmnaya başlar
Kahvaltıdaki ekmeklerin hiç olmazsa birini iptal etsen
Bol limonlu kabuk tarçınlı su iç canım sabahları limonlu maydanoz yeyiyebilirsen sabah kahvaltı öncesi çörekotu çiğne iştah filan kalmıyor
Domatesten vazgeç Mehtapcımm.
Oooo süper olmuş cecommm elektriklerinn gitmemesiKolay gelsin canım
hem sarma hem haşhaşlı poaçaKolay gelsin canım
Mutluluğun daim olsun bitanemmm erken kalkmayınca günün bereketi kaçıyor hakikaten
salatalık
Sorumun cevabını aldım canım.
Yeme kuzum hormon dolu ne gerek var turp havuç yeşillik varkenYazın bol bol yeriz nasılsa
hormonlu ya kaptan o yuzden oyle diyor..bende pek kullanmiyorum bu mevsimde ama cok nadirde olsa aliyorum..Sağol kaptancım.salatalık niye olmadıki anlamadım.ve çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?